2008 Ekim Anneleri

günaydın buarada direk daldım kızlar benim derdime bi care bulun memeden mi kessem 2 yaşın kadar emzirmek istıyodum ya ama böyled hayat olmazk nereye kadar offffffffffffffffffffff

şu kayseride kaybolan 3 cocuk daha bulunamamış ya off korkar oldum iyce inş hayattalardır

Leylacıgım yalnız değilsin benim kızı önce benim yatagımda uyutuyorum sonra kendi yatagına alıyorum biz uyumaya odamıza geldiginde anlıyor galiba zilli uyanıyor tekrar yanımıza alıyoruz tekrardan uyutup yerine gönderiyorum .. bi kac saat sonra tekrar bizle..bi de yatagın ortasını ona veriyoruz baba ile ben iyice yatagın köselerine büzülüyoruz resmen :) cadı da ortada keyif yapıyor ohh ... sabaha karsı benim belim tutulmus ,esimin kolu uyusmus kalkıyoruz :)

Bizimki de aramızda yatıyor ama benim kabahatimklava:
Tembellik ettim. Kalkmaya üşendim. Yatarken kolay oluyo tabi ağlayınca hemen ver
memeyi ağzına.Gece 2 kere uyanıyor. Ama artık bir duuurr demenin vakti geldi. Nasıl
yattığımızı bilmiyoruz.Bu geceden itibaren yatağında ve kendi odasında yatacak

Bakalım ... İlk bir hafta zor olacak ama alışması lazım. Yoksa ilerde anneee ben geldim
deyip basılmak var yani akannehir

ben öyle yapmadım uyur uyumaz koydum besigine ama bu emeyi yanımda emdiği için alştı

ben öyle yapmadım uyur uyumaz koydum besigine ama bu emeyi yanımda emdiği için alştı

Ben de öyle yapıyordum 1 ay öncesine kadar. Ama ben odadan çıkar çıkmaz
ağlamaya başlıyordu. Gelip sırtını sıvazlayıp pış pış yapınca tekrar uyuyordu.
Sonra anladım ki derdi uyumamak değil benmişim. Ama doktor kızdı .
Ağlasın oralı olma dedi bakalım bugün konuştum. Yapacağız birşeyler. Çok canım sıkılıyor. 23 gün sonra 1 yaşında olacak ve hala gece uykuları düzene girmedi.:çok üzgünüm:

herkeslere merhaba:gitme:
bir iki gün annemlerdeydim hasret giderdik birazcık.giremedim.dün de grip oldumeşim geçen c.tesi bana grip aşısı yaptı.herhalde ondan oldu diyorum.önce kendi vuruldu,grip oldu..şimdi de ben.oğluşa geçmez inşallah.geçmişi okuyayım dedim ama yok yapamıcam gözlerim ve burnum şıp şıpkafamçokkarıştısanırım eski arkadaşların çoğu gelmiş.çok sevindim sizleri tekrar gördüğüme.inş.topic eskisi gibi hareketlenir.hepinizi çok öpüyorum.daha iyi olduğumda girerim.hastalar varsa şimdiden geçmiş olsun:çok üzgünüm:
kendinize iyi bakınopuyorumnanaktan

gecmiş olsun patosum ben doğum gününüzü kutladımmı valla unuttum ogum günü kutlu olsun yagız paşanın nice mutlu yıllara

acilen ayır leylacım.bende aynı dertten yakınıodum.şimdi 10 günü askındır kendi odasın da kendi yatağında yatıo.alışmak zor ama sonra ii.gerci gecede 2 fedefa kalkıp odasına koşturuyorum.ağlıyarak uyanıo.emcekmiş :umursamaz: 1 yasına geldi hala gece uyanıo yaaaa benneyaptımki

bende bu gece başlıcam inş başarılı olurum celenim

Hee eylul.b ve nisanur ozelden adiniz yazmis onlari buldum arkadas istegi gonderdim grubada alcam meral diye bi arkadas guruba girmek istemis ama kim acaba burdan nick neyse kendini bi tanitsin onuda alalim

leylacim o benim... :)

uzun zamandir,giremedim son donem biraz sorunlarımız oldu,sonra detayli yazacagim..

simdilik herkese sevgiler

canlarım merhaba nasılsnızz umarım iyisinizdir????ya bişey sorucam benim oğlumm gece mama içmiyor hiççç sizin bebişler nasıll deli olcam zayıladı bayaaa

Merhaba ekım annelerı.burası ne gÜzel kalabalıklaŞmıŞ.ben vakıt bulupta bır tÜrlÜ gıremıyorum.altuĞ 2 dakıka yanlız kalmıyor.sÜreklı ılgı ıstıyor.kucaktan ınmez oldu.sızler nasıl vakıt buluyorsunuz. Bu arada geÇ oldu ama yaĞızın doĞum gÜnÜ kutlu olsun.annesıyle babasıyla nıŞce mutlu yıllara...

Selam Guzel Annelerrr 1 yasımıza Gırıyoruzzzz Cocuklarımızın Dogum gunu Resımlerınıde ekleyelım oyle bır baslıkta acalımmm

Pınoşun doğum gününe 23 gün kaldı.:asigim:
Çok heyecanlıyım ya niye böyle oldum. Geçen sene bu zamanlar içimdeydi velet.:CüvCüv:
Nasıl yapacaksınız doğum günlerini? Hoş kendileri birşey anlamayacak ama...kaydirigubbakcemile2

şu kayseride kaybolan 3 cocuk daha bulunamamış ya off korkar oldum iyce inş hayattalardır

inşallah canım.valla ben artık sapıklardan korkar oldum.kimin ne olduğu belli değil artık.kime güveneceğimizi şaşırdık.en yakın komşum dedğinin altından bile bi batman b..k çıkıyo.gelecek hiç iyi değil.yavrularımızı kime emanet edeceğiz?emaneti bırak kimlerle arkadaş olup olmayacağına karışamayız ki.karıştırmazlar bi kere.çok zorrr Allah hayırlısını versin:1no2:

çok geçmiş olsun canım.Allah kısa zamanda şifa versin inşallaha.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…