kızlar naber uzun zaman oldu...okul başladı...bakıcımız başladı...oğlum dün 1 yaşına girdi...çalışmayı hiç istemiyorum ...ders çalışmam gerekiyor...yoğun bir tempo yani..şimdilik hoşçakalın...
aa geçmişi okudum ben de face deyim beni de alın beni de alın:)davet gönderiyom kabul edin beniii:)))
slm kızlar nasılsınız bebişler de iyidir inşallahh.geçmişi okuyamıyorum malum vakit meselesi.doğum günü olan melekleri kutluyorum.bizim de bugün doğum günümüz.ama çokkkk üzgünüm kutluyamıyoruz babası bu gece nöbetçi nöbetini değiştiremedi.biz de kimseye haber veremedik.senağlamaayrıca şevval sena çok hasta dün gece sabaha kadar ağladı burnu tıkandı sürekli annee anne diye ağladı yavrummafoldumbenhiç bişey yemiyo.yani doğum günü çok buruk geçiyo oysaki ne planlar yapmıştım.üzüldüğümü görünce babası yarın bi pasta alırız bizbize kutlarız dedi.ona sahip olana kadar hep ikimiz ağladık üzüldük şimdide sahip olduğumuz anı 3 ümüz kutlayalım dedi.tabi ben daha çok zır zır ağladımsenağlamane kadar duygusal oldum ya her ota moka ağlıyom işte böle kızlar sizinle bi paylaşayım dedim.okul açıldı gelemeiyoum buraya ama sizi asla unutmuyorum ve szi seviyorummmmmsenağlama
canım geçmiş olsun ve doğum gününüz kutlu olsunŞenizüzülme hayatım,önemli olan bebişlerimizin 1 yaşına giriyo olması..sağlıklı ve bizimle olması:Saruboceq:biz de aile arasında kutladık.aklı erdiğinde daha teferruatlı bi kutlama yaparız inşallah..slm kızlar nasılsınız bebişler de iyidir inşallahh.geçmişi okuyamıyorum malum vakit meselesi.doğum günü olan melekleri kutluyorum.bizim de bugün doğum günümüz.ama çokkkk üzgünüm kutluyamıyoruz babası bu gece nöbetçi nöbetini değiştiremedi.biz de kimseye haber veremedik.senağlamaayrıca şevval sena çok hasta dün gece sabaha kadar ağladı burnu tıkandı sürekli annee anne diye ağladı yavrummafoldumbenhiç bişey yemiyo.yani doğum günü çok buruk geçiyo oysaki ne planlar yapmıştım.üzüldüğümü görünce babası yarın bi pasta alırız bizbize kutlarız dedi.ona sahip olana kadar hep ikimiz ağladık üzüldük şimdide sahip olduğumuz anı 3 ümüz kutlayalım dedi.tabi ben daha çok zır zır ağladımsenağlamane kadar duygusal oldum ya her ota moka ağlıyom işte böle kızlar sizinle bi paylaşayım dedim.okul açıldı gelemeiyoum buraya ama sizi asla unutmuyorum ve szi seviyorummmmmsenağlama
slm ayyyy çocuklarımız yaşına giriyor ne güzel doğum günü olan tüm bebeklerimizi öpüyorum nice yaşlara inşallah kızlar benim oğlum pütürlü gıda yiyor en çokta pilavı seviyor ama kahvaltıda ayrı ayrı yidiremiyorum peyniri hiç sevmiyor yumurtanın beyazınıda yemiyor kahvaltıda bebe bisküvisi tereyağı biraz tahıllı mama pekmez peynir ceviz içi yumurta sarısı karıştırıp mama kıvamında veriyorum peynir ve pekmezi dönüşümlü olarak katıyorum tabii arkasındada bi süre sonra bir bardak süt ama işte dedim ya kahvaltıda ayrı yemiyor bir kaç çeşit peynir denedik yemek istemiyor benim bir arkadaşım var ağzına peynir sürmez onun gibi olmasından korkuyorum yumurtanın beyazınıda hiç sevmedi bunlara nasıl alıştıracağım fikri olan varmıcokacimcoook
herkese merhaba.kızlar oğluş 5 dk bile durmuyo.sürekli ağlama modunda.napcamı şaşırdım.eşimin de omuzu tutulmuş.çok ağrısı var.ona da bırakamıyorum.zaten babasına gitmek istemiyo.24 sa.emmek istiyo.kafayı yicem sanırım.büyük ihtimal dişten.ama görünürde yeni diş te yok...umarım sizler iyisinizdir.pek gelemiyorum bu ara.
canım geçmiş olsun ve doğum gününüz kutlu olsunŞenizüzülme hayatım,önemli olan bebişlerimizin 1 yaşına giriyo olması..sağlıklı ve bizimle olması:Saruboceq:biz de aile arasında kutladık.aklı erdiğinde daha teferruatlı bi kutlama yaparız inşallah..
şevval sena üşütmüş sanırım.en kısa zamanda atlatır annesi.nice mutlu yıllaraaalkisalkisalkis
nivacım sizin de doğumgününüz kutlu olsunalkisalkisalkisnice mutlu yıllaraaŞeniz
slmlar arkadaşlar nasılsınız faceden görüşemediklerimiz nasılllar iyimisiniz gülçe de dünden beri çok huysuz babasına gittik geldi,k ya yoldan sanırsam daha da huysuzlaştı
meeeerabayın millet, klavyeyi tamir ettik buyo da msn açılmadı, tam açıyom pat kapanıyo sora bi oğlancık vardı oyundan tanıdığğım, abla ben yapıverim dedi, kendi pcsinden benim pcye giriş yaptı, sonunda hallettik, dünden beri başını ağrıtmadığım kimse kalmadı, herkese sordum, neredeyse kaçırtcaktım bebeleri :roflol: abla sus bi yapcaz diolar yok öle olmaz böle etmeyin die die bi hal oldum valla az daha döveceklerdi beni :roflol: neyse sonunda hallettik şükür, artıkın msn çalışıyo, yanlız explorer acayip yavaş, mozilladan giriyom bende, onda da service pack mı ne halt bişey varmış o olması lazımmış filan, onu da yaptırtabilirsem yaptırtcam, bizim pcye format aatan adam bizi sallamış galiba, çok kızdımneyse şimdilik düzelttik bişeyleri, dün de akşama kadar temizlik yaptım, evleri süpürdüm toz aldım banyoyu lavaboyu vs hallettim, mutfağı hallettim, o kadar yorulmuşumki gözlerim kapanıyodu, en son sıpacaanımı dizimde salladım uyuttum, bende otururken uyumaya başlamışım, babası aldı yataına yatırdı sra da beni yatırdı, yatış o yatış sabaha kadar kalkmamışım, bellerim sırtlarım ağrımış yatmaktan :)) ama müthiş dinlenmişim ya uzun zamandır böyle deliksiz uyumuyodum, bu sıpa da gece dğru dürüst mama almamış, sabah da 6 da kalkmış ayağa, ya bi de sümüklendik biz, dün üst damaklarına baktım beyazlaşmış, yine diş geliyo yandıkdelikafadulden bizim bu dişler çok olaylı çıkıyo yaa, zaten 2-3 gündür gece uyanıyo sabah erkenden kalkıyo, bir de sümük başladı, kesin diş çıkcak bizim biraz önce kavaltısını verdim durduk yere yine kustu, midesi mi almıyo anlamadım ki, pütür de yok denecek kadar azdı içinde, normalde yiyebildiği şeyi kusuyo bu aralar, hiç pütürsüz hazırladıklarımı bile kusuyo, bende biberonda ıhlamur verdim uyuttum azık iyi gelsin die, başka ne yapim bana bişey söyleyin, diş kabusumuz başladı yine çekeriz 2-3 gün
geçmiş olsun canım ya büyüdükçe huylarıda değişiyo sorma.tam uyuttum yatırdım alt kata yeni taşındılar matkap sesine ağladı uyandı uyumaz artık gün boyu ne yapacaz bakalım.ıhlamur iyidir sakinleştirir hemde.ben kahvaltısına bisküviyi ıslatmak için koyuyorum iyi oluyoyerimseniben