2008 Ekim Anneleri

aa geçmişi okudum ben de face deyim beni de alın beni de alın:)davet gönderiyom kabul edin beniii:)))

Herkese merhaba.doğum günü olan bebeklerin doğum günlerini oğlumla birlikte kutluyoruz.nice mutlu yıllara

sağolasın eylülcümŞeniz iyi olsunlar da en güzel mutluluk bu bizim için.yine ağlıyo offfffff görüşürüz canlarımopuyorumnanaktan

canım hayırlı yaşları olsun inşallahhhhhhhhhhhhh:1hug:

bütün bebişlerin hayırlı yaşları olsun inşallahhhh...nice nice doğum günleri görürüz hepbirlikte inşallahhhh...

herkese iyi akşamlar bende bebişlerimizin yeni yaşlarını kutluyorum daha nice nice mutlu yıllara.bizim doğum günümüzede 2 gün kaldı,zaman ne kadar çabuk geçiyorrr 1 sene nasıl geçti hiç anlamadım :)

geçmiiş olsun a.s.canım doğum gününüzde kutlu olsun a.s.a.s.mutlu, sağlıklı bir ömür geçirir inş bebişin.kutlayamıyorum diye üzülme daha kutlayacağın birsürü doğum günleri varrr inşallah.bizde aile arasında kutlicaz aksilik olmazsa.

herkese merhaba.kızlar oğluş 5 dk bile durmuyo.sürekli ağlama modunda.napcamı şaşırdım.eşimin de omuzu tutulmuş.çok ağrısı var.ona da bırakamıyorum.zaten babasına gitmek istemiyo.24 sa.emmek istiyo.kafayı yicem sanırım.büyük ihtimal dişten.ama görünürde yeni diş te yok...umarım sizler iyisinizdir.pek gelemiyorum bu ara.

canım geçmiş olsun ve doğum gününüz kutlu olsunŞenizüzülme hayatım,önemli olan bebişlerimizin 1 yaşına giriyo olması..sağlıklı ve bizimle olması:Saruboceq:biz de aile arasında kutladık.aklı erdiğinde daha teferruatlı bi kutlama yaparız inşallah..
şevval sena üşütmüş sanırım.en kısa zamanda atlatır annesi.nice mutlu yıllaraaalkisalkisalkis

nivacım sizin de doğumgününüz kutlu olsunalkisalkisalkisnice mutlu yıllaraaŞeniz

slmlar arkadaşlar nasılsınız faceden görüşemediklerimiz nasılllar iyimisiniz gülçe de dünden beri çok huysuz babasına gittik geldi,k ya yoldan sanırsam daha da huysuzlaştı

canım benim kız da peyniri pek sevmiyo denemelerim sonucu kaşar peynirini sevdiğini gördüm kahvaltıdan önce bi dilim kaşar veriyorum eline yiyo yada yumurtasını sahanda yapacaksam onun içine atıyorum beyaz peynir

nisacım nivacım ve zeynepcim bebişlerin doğum günleri kutlu olsun
nisacım benim kızın burnu tıkalı olduğunda hemen ketılı odasına açıp içine bi kaşık vicks atıyorum yoğun buhar oluyo nefesi hemen açılıyo rahat uyuyo o da açmazsa vicksi burnunun girişine birazcık sürüyorum aklında bulunsun bebiş de rahat rahat uyur geçmiş olsun

biz dün biraz çarşıya çıktık beyza pek dışarda yürümeyi sevmiyodu yere bırakınca ağlıyodu restoranda bu korkuyu yendi bi koşturması var dı görmenz lazım o önde babsı arkada ordan dışarı çıktık kaldırımlarda millet o na hiştliyo o da hişt diyo neyse parka gittik elinden mama almadığımız kimse kalmdı sıpa karnı da toktu iki genç kız çikolata yyomuş karşılarına geçip mama demeye başladı azcık yedi sonra bi amca elinde mısır ekmeği ona da aynı taktik o da tamam sonra bizden biraz büyükce bi kız elinde simit tam onu da alacaktı ki elini tuttum ay bu kızla napcam ben dışarı da çıkamıycaz bi başkasında değişik yemek görünce elindekini hemen atıyo

meeeerabayın millet, klavyeyi tamir ettik buyo da msn açılmadı, tam açıyom pat kapanıyo sora bi oğlancık vardı oyundan tanıdığğım, abla ben yapıverim dedi, kendi pcsinden benim pcye giriş yaptı, sonunda hallettik, dünden beri başını ağrıtmadığım kimse kalmadı, herkese sordum, neredeyse kaçırtcaktım bebeleri :roflol: abla sus bi yapcaz diolar yok öle olmaz böle etmeyin die die bi hal oldum valla az daha döveceklerdi beni :roflol: neyse sonunda hallettik şükür, artıkın msn çalışıyo, yanlız explorer acayip yavaş, mozilladan giriyom bende, onda da service pack mı ne halt bişey varmış o olması lazımmış filan, onu da yaptırtabilirsem yaptırtcam, bizim pcye format aatan adam bizi sallamış galiba, çok kızdım neyse şimdilik düzelttik bişeyleri, dün de akşama kadar temizlik yaptım, evleri süpürdüm toz aldım banyoyu lavaboyu vs hallettim, mutfağı hallettim, o kadar yorulmuşumki gözlerim kapanıyodu, en son sıpacaanımı dizimde salladım uyuttum, bende otururken uyumaya başlamışım, babası aldı yataına yatırdı sra da beni yatırdı, yatış o yatış sabaha kadar kalkmamışım, bellerim sırtlarım ağrımış yatmaktan :)) ama müthiş dinlenmişim ya uzun zamandır böyle deliksiz uyumuyodum, bu sıpa da gece dğru dürüst mama almamış, sabah da 6 da kalkmış ayağa, ya bi de sümüklendik biz, dün üst damaklarına baktım beyazlaşmış, yine diş geliyo yandıkdelikafadulden bizim bu dişler çok olaylı çıkıyo yaa, zaten 2-3 gündür gece uyanıyo sabah erkenden kalkıyo, bir de sümük başladı, kesin diş çıkcak bizim biraz önce kavaltısını verdim durduk yere yine kustu, midesi mi almıyo anlamadım ki, pütür de yok denecek kadar azdı içinde, normalde yiyebildiği şeyi kusuyo bu aralar, hiç pütürsüz hazırladıklarımı bile kusuyo, bende biberonda ıhlamur verdim uyuttum azık iyi gelsin die, başka ne yapim bana bişey söyleyin, diş kabusumuz başladı yine çekeriz 2-3 gün

aynen fatoşcum benimkide öyle vız vız vız babaya bile gitmiyo sadece meme yemek bile yemiyo delirecem sabır çekiyorum şimdi uyudu bakalım kaç dakika:sm_confused:

slmlar arkadaşlar nasılsınız faceden görüşemediklerimiz nasılllar iyimisiniz gülçe de dünden beri çok huysuz babasına gittik geldi,k ya yoldan sanırsam daha da huysuzlaştı

canım resimlerinizi gördüm çok güzel çıkmışlar.allahım hayırlısıyla kavuşmayı nasip etsin:Saruboceq:

selam kızlarkaydirigubbakcemile3
yaşına giren bebişlerin doğumgünlerini kutluyorum bendeopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
iyiki doğdunuz iyiki warsınız:asigim::asigim:
yaw bu fesbuuklular buraya uğramıyolarmı neklava:klava:
dönün geri len kızcam ama heeee:mymeka::mymeka:

geçmiş olsun canım ya büyüdükçe huylarıda değişiyo sorma.tam uyuttum yatırdım alt kata yeni taşındılar matkap sesine ağladı uyandı uyumaz artık gün boyu ne yapacaz bakalım.ıhlamur iyidir sakinleştirir hemde.ben kahvaltısına bisküviyi ıslatmak için koyuyorum iyi oluyoyerimseniben

hea bende bugün uyandıktan sora kavaltısını ıhlamurla hazırladım, inşallah sorunsuz atlatırız yaaa

slm hatunlar :1hug:bizde yasimiza girdik kutlayan herkese tesekürlera.s. resimleri yüklüycem birara hepinizi cok öptükŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…