2008 Ekim Anneleri

hayatım benim kuzum gece hiç uyumuyo nerdeyse.10 dakikaya bir veeeeee diye ağlıyo.kalkıyorum su veriyorum memesini veriyorum 10 dakika sonra birdaha.anlamadım.bi rahatsızlığı mı var acaba anlamadım Allah korusun:1no2:

canlarım merhaba nasılsnızz umarım iyisinizdir????ya bişey sorucam benim oğlumm gece mama içmiyor hiççç sizin bebişler nasıll deli olcam zayıladı bayaaa

canım ben kuzuma saat 11:30 da yediriyorum sabaha kadar bişi istemiyo maşallah

yade, gece uyanmıyor mama istemiyorsa şanslı annelerdensin.
Keşke benimkide uyanmasa. Zayıfladıysa gündüz telafi et. Bol etli sütlü besle...

ya kızlar ben mama yaparken hala blenderdan geçirerek veriyorum sizde öle mi yapıosunuz?eline elma falan veriorum kemirio çiğnio ama mamasında öle değil öğürüyo hemen...nasıl yediricem ben pütürlü yaaa....etli yemeklerin suyundan alıp ekmek koyup blenderdan çekiorummm....arı mama yapıorum..sabah kahvaltısınıda süt cicibebe yumurta peynir tereyağı koyup çatalla eziyorum...harici çorbalar işte....offff acaba alıştıramıyormuyum ki yaaa???

mervecimm ben de senin gibi yapıyorum yaşına giriyo zaten yavaş yavaş alışır korkma

:1shok:ne blenderi ya canım biz onu bırakalı 5-6 ay oldu kızım bu akşam kelebek makarna yedi elleriyle taavuk eti doğradım irice onları de yedi çekirdek içini bile çiğneyip yutuyo pilavı çok seviyo aklına ne gelirse ben ayrı hi bişey hazırlamıyorum yemekleri az tuzlu yapıyom o da yiyo turşu koyamıyorum sofraya çıldırıyo laelaelaelaelae
artık ver ağzına az az benim okuldan arkadaşın kızı 4 yaşında hala taneli hiç bişey yemiyomuş annesi uzun süre blenderden geçirince içinde en ufak pütür bile olsa geri çıkarıyomuş
ha ben kahvaltıyı 8. aydan sonra hiç karıştırmadım ilk olarak bi dilim kaşar veriyom eline o bitiyo domates dilimliyom sonra yumurta omlet yada haşlanmış en son da zeytin(çekirdeğini çıkarıp elime veriyozemuszemus) le pekmez işte bu kadaralkisalkisalkis

iblyacım merhaba canım sen de benim gibi hala bebişin odasında yatanlardan mısın kızım çok şükür beşiğinde çok rahat uyuyo da ben başka oda da uyuyamıyorum gece 2-3 kere uyanıyo cesaret edemiyom kocişin yanına gitmeye hala da tam 1 sene oldu yatağımda rahat rahat uyumayalı :sinifsinif:
işte herkesin derdi ayrı-tatlicadiarzu-

sağolun canım herşeyi denedim ama daha hala aynı düzelir inşallah

off resmen dökülüyorummmmkafamçokkarıştıfeci hastayım ve sanırım oğluşada geçtiiimafoldumbenhapşırıyo,burnu akıyo ve 24 sa.emmek istiyo.göğüslerim yara olacak.10 dk duruyo tekrar emmek istiyo.gece de sürekli ağlıyo.sanırım dişlerden de problemi var.5.dişimiz geliyo gibi.off kolayca atlatsak bari.ana-oğul dumur olduk yaa
yağızıma iyi ki doğdunnnn:))kızlar günaydın.....
teşekkür ederiiz:))
bende bu gece başlıcam inş başarılı olurum celenim
başlayın canım ya,ayrı yatması en doğrusu.gece de 5 kere bile uyansa koşup gidiyom yanına..böylesi daha iyi
canlarım merhaba nasılsnızz umarım iyisinizdir????ya bişey sorucam benim oğlumm gece mama içmiyor hiççç sizin bebişler nasıll deli olcam zayıladı bayaaa
yadecim hoşgeldin..ohh ne güzel eski arkadaşlar geliyo yavaş yavaşsositosositocanım benim oğlum biberon maması alıyodu gece..bayılıyodu hatta.ne olduysa biberon almamaya başladı.inek sütüne başladık.onu bile veremiyorum geceyatmadan kaşık maması yiyo.gece kaç kere uyanırsa uyansın hep emiyo
çook teşekkür ederiz:))amiiiiiiiiinnnn
çok geçmiş olsun canım.Allah kısa zamanda şifa versin inşallaha.s.
sağol canım benim yaa

valla biz 7.ayda ayırdık odaları.odalarınız çok mu uzakki..bence yatağında rahat rahat uyumanın vakti çoktaan gelmiş.bütün gün mahvoluyoruz zaten,bari gece rahat edelim...hoşş 1 yıldır şöyle mışıl mışıl bi uyku çok az çekmişimdir ama yinede kendi yatağımı hiç biyere değişmem..

harbi ya,napcaz bu uyumayan bebişleri biz kızlar..hiç bi yöntemi uygulayamadım ben..1 yaşına girdik hala uyku yok.ne gece ne gündüz....şimdi de dişler zorluyo...artık 2 yaşına kadar ümidi kestim..böyle gider diyorum..düzelirse de güzel bi süpriz olur benim için:hulya:

hepinizi kocaman öpüyorum..kendinize iyi bakın.iyi gecelerrropuyorumnanaktan

hep pütürlü yesin diye gün içinde mama sandalyesini oturtup eline elma dilimleyip veriorum salatalık veriorum ekmek veriorum öğrenir inşallah yaaa....şimdilerde onu takıorum kafama yaaa....

bizimkide klavye hastası ibolyacım.tuşları çıkarmaya bile yeltendi geçen...o yüzden bilgisayar odasına sokmamaya çalışıorum sıpayı:))

bende uzanayım azcıkın sıpam uyumuşken sabah 7:30 da kalktık...sanki okula gitcek:)))

Mervecim benim kızımda yiyemiyor hala. Çünkü sadece alttan iki dişi var.:roflol:
Pütürlü gıdalara alıştırmak diye birşey yok zaten kendileri alışacak.
Her türlü yemeği ben de blendıra koyup yediriyorum. Mesela bu akşam köfteyle makarna yedi. Ama püre haline gelmiş şekliyle. Böyle şeyleri kafana takma...

günaydın buarada direk daldım kızlar benim derdime bi care bulun memeden mi kessem 2 yaşın kadar emzirmek istıyodum ya ama böyled hayat olmazk nereye kadar offffffffffffffffffffff

aynen canım bizde senin gibiyiz bizde yemek olayı hiç yok sürekli meme gece üçümüz beraber koyun koyuna yatıyoruzdelikafaduldendün annem geldi arabasına koyduk dolaşalım dedik durmadı sonra annem boş arabayı ben Girayı taşıdım ne yapsa beğenirsinizkaydirigubbakcemile3bluzumun içine kafayı sokuyo ordan göğüs pedini çıkartıp sallıyo sonrada ağzınarezil oldum valla akşam babasına diyorum oda yapma oğlum ya ayıp o kadarda anneni rezil etme diyo ama onun da çok umuruydu:jeyyar:

günaydın kızlar biz yine sabhım köründe kalktık gecede aynı biberonla mama yaptım gece tahılını biberona yaptım içmedi öceden içiyodu artık sadece meme istiyo cok bunaldım uyumak istiyorum yaaa

slm ekim annişleri.tüm bebişlerimizin doğumgünleri kutlu olsun.fırsat bulup giremiyorum.sonra bi bakıyorum geçmiş kutlayamadan.cümleten nice güzel hayırlı sağlıklı mutlu huzurlu yaşlara inşallah..:sm_cool::Saruboceq:

bu cocuklar bir alem :)
benim yigenimde yürüme denemelerinde odama girip orkid paketini alıp icerde mac izleyen abim ve arkadaslarının ortasında elinde sallaya sallaya dolasmıstı,.öyle kalmıstım :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…