acilen ayır leylacım.bende aynı dertten yakınıodum.şimdi 10 günü askındır kendi odasın da kendi yatağında yatıo.alışmak zor ama sonra ii.gerci gecede 2 fedefa kalkıp odasına koşturuyorum.ağlıyarak uyanıo.emcekmiş :umursamaz: 1 yasına geldi hala gece uyanıo yaaaa benneyaptımki
canlarım merhaba nasılsnızz umarım iyisinizdir????ya bişey sorucam benim oğlumm gece mama içmiyor hiççç sizin bebişler nasıll deli olcam zayıladı bayaaa
ya kızlar ben mama yaparken hala blenderdan geçirerek veriyorum sizde öle mi yapıosunuz?eline elma falan veriorum kemirio çiğnio ama mamasında öle değil öğürüyo hemen...nasıl yediricem ben pütürlü yaaa....etli yemeklerin suyundan alıp ekmek koyup blenderdan çekiorummm....arı mama yapıorum..sabah kahvaltısınıda süt cicibebe yumurta peynir tereyağı koyup çatalla eziyorum...harici çorbalar işte....offff acaba alıştıramıyormuyum ki yaaa???
gecmiş olsun zambakım yaaa :çok üzgünüm: tam yola cıkıcak doğum günü var kötü olmus :çok üzgünüm: canım ıhlamur cayı göğğsü yumusatır bide günlük var biliomusun?aktardan günlük die alabilirsin.onu tavada yakıosun.dumanına pamuğu tutuyosun bi gün göğsüne ertesi gün sırtına koyuyosun pamuğu.ikisini aynı anda yapma tıkanır :1hug:
sağolun canım herşeyi denedim ama daha hala aynı düzelir inşallahcanım çok geçmiş olsun antibiyotik kullandın mı o geçiriyo hırıltıyı ıhlamur falan içir sırtına ve göğsüne hep sıcak havlu koy mutlaka yapmışsındır ama aklıma da başka bişey gelmiyo :sm_confused:
Hanımlar merhaba;
Ben Erzurum'dan tuba..30 yaşındayım.Bir kız ve oğlum var ikiz.^23 ekim 2008 doğumlular.Doğum günlerine az kaldı.Şimdide heyecan sardı.Neler yapacağıma şimdiden karar verdim.
sizlerinde yaklaştı doğum günleri değil mi?
Neler yaspacağınıza karar verdiniz mi?[/QUOTEahan da bir erzurum daha hoşgeldin
biz hala biberon maması yiyip hiç uyumuyoz ya biz ne edelimya kızlar ben mama yaparken hala blenderdan geçirerek veriyorum sizde öle mi yapıosunuz?eline elma falan veriorum kemirio çiğnio ama mamasında öle değil öğürüyo hemen...nasıl yediricem ben pütürlü yaaa....etli yemeklerin suyundan alıp ekmek koyup blenderdan çekiorummm....arı mama yapıorum..sabah kahvaltısınıda süt cicibebe yumurta peynir tereyağı koyup çatalla eziyorum...harici çorbalar işte....offff acaba alıştıramıyormuyum ki yaaa???
teşekkür ederiiz:))yağızıma iyi ki doğdunnnn:))kızlar günaydın.....
başlayın canım ya,ayrı yatması en doğrusu.gece de 5 kere bile uyansa koşup gidiyom yanına..böylesi daha iyibende bu gece başlıcam inş başarılı olurum celenim
yadecim hoşgeldin..ohh ne güzel eski arkadaşlar geliyo yavaş yavaşsositosositocanım benim oğlum biberon maması alıyodu gece..bayılıyodu hatta.ne olduysa biberon almamaya başladı.inek sütüne başladık.onu bile veremiyorum gececanlarım merhaba nasılsnızz umarım iyisinizdir????ya bişey sorucam benim oğlumm gece mama içmiyor hiççç sizin bebişler nasıll deli olcam zayıladı bayaaa
çook teşekkür ederiz:))amiiiiiiiiinnnnMerhaba ekİm annelerİ.burası ne gÜzel kalabalıklaŞmıŞ.ben vakİt bulupta bİr tÜrlÜ gİremİyorum.altuĞ 2 dakİka yanlız kalmıyor.sÜreklİ İlgİ İstİyor.kucaktan İnmez oldu.sİzler nasıl vakİt buluyorsunuz. Bu arada geÇ oldu ama yaĞızın doĞum gÜnÜ kutlu olsun.annesİyle babasıyla nİŞce mutlu yıllara...
sağol canım benim yaaçok geçmiş olsun canım.Allah kısa zamanda şifa versin inşallaha.s.
iblyacım merhaba canım sen de benim gibi hala bebişin odasında yatanlardan mısın kızım çok şükür beşiğinde çok rahat uyuyo da ben başka oda da uyuyamıyorum gece 2-3 kere uyanıyo cesaret edemiyom kocişin yanına gitmeye hala da tam 1 sene oldu yatağımda rahat rahat uyumayalı :sinifsinif:
işte herkesin derdi ayrı-tatlicadiarzu-
günaydın buarada direk daldım kızlar benim derdime bi care bulun memeden mi kessem 2 yaşın kadar emzirmek istıyodum ya ama böyled hayat olmazk nereye kadar offffffffffffffffffffff
aynen canım bizde senin gibiyiz bizde yemek olayı hiç yok sürekli meme gece üçümüz beraber koyun koyuna yatıyoruzdelikafaduldendün annem geldi arabasına koyduk dolaşalım dedik durmadı sonra annem boş arabayı ben Girayı taşıdım ne yapsa beğenirsinizkaydirigubbakcemile3bluzumun içine kafayı sokuyo ordan göğüs pedini çıkartıp sallıyo sonrada ağzınarezil oldum valla akşam babasına diyorum oda yapma oğlum ya ayıp o kadarda anneni rezil etme diyo ama onun da çok umuruydu:jeyyar: