- 13 Haziran 2008
- 1.671
- 10
- 53
zeynepcim meme emen bebeklerde hep bu varmış..anne sütü belli bir zamandan sonra bağımlılık yapıyor ve diğer yemeklere olan ilgiyi azaltırmışş..biz 7. ayımızda bıraktık gerçi oğlum bıraktı tutmadı zaten sütümde azalmıştı....annesi çok ttalı olmuştur pedi çıkarınca o anı görmeyi çok isterdim:roflol::roflol::roflol:
Mervecim benim kızımda yiyemiyor hala. Çünkü sadece alttan iki dişi var.:roflol:
Pütürlü gıdalara alıştırmak diye birşey yok zaten kendileri alışacak.
Her türlü yemeği ben de blendıra koyup yediriyorum. Mesela bu akşam köfteyle makarna yedi. Ama püre haline gelmiş şekliyle. Böyle şeyleri kafana takma...
canım sen hala göğüs pedi kullanıyon mu:sinifsinif:ben ancak 5 tane kullanmışımdır olduğu gibi duruyo akan bişey yok ki bendemafoldumben
herkeslere merhabaopuyorumnanaktan
kızlar oğluşum bütün gece uyumadı.resmen eşimle sabahladık..bi de gribim.eşim hiç uyumadan nöbete gitti garibim:çok üzgünüm:bende sabah sabah anneme kaçtım.güzel bi kahvaltı yapıp uyudum.şimdi de tavuk suyuna çorba eşliğinde mesaj yazıyom.cokacimcoookahh ahh ne varsa insanın annesinde var.kendime geldim valla.Allah başımızdan eksik etmesin..:Saruboceq:
herkes pütürlü yemek yedirememe derdinde,ben de uyumamasından şikayetçiyim..hiç bişey gece uykusunun yerini tutmuyo.kafam sersem gibi.ama yine de şükürler olsun tabikii,iyi olsunlar da bu günler de geçecek...yeme konusuna gelince pütürlü herşeyi çok rahat yiyiyo..pilav,makarna,meyve..ancak kahvaltıda ayrı yediremiyorum.peyniri hiç sevmiyo.sadece yumurtayı ayrı yiyio..ben de labne peynirini kahvaltısına karıştırıyorum.reçel falan da veriyorum ama çok tatlı geliyo sanırım.pek sevmedi.bu meme bağımlılığı doğru sanırım.acayip derece de emmeye düşkün.heryerde üstümdekileri yukarı doğru sıyırıyo,emmeee diye ağlıyo.ayırma zamanı gelince ne yapcam bilmiyorum valla.
neyse kaçtım ben oğluş uyanmadan biraz daha dinleneyimopuyorumnanaktan
benim kızım ilk defa makarna yedi.daha doğrusu yemedi yuttukaydirigubbakcemile3.ağzına eliyle alıyo aldıklarını direk yutuyo.şaşırdım kaldım valla bazı şeyleri denemek lazım aslında.bir de elleriyle yamaye bayılıyo bu melekler.
kızlar naber uzun zaman oldu...okul başladı...bakıcımız başladı...oğlum dün 1 yaşına girdi...çalışmayı hiç istemiyorum ...ders çalışmam gerekiyor...yoğun bir tempo yani..şimdilik hoşçakalın...
kızlar naber uzun zaman oldu...okul başladı...bakıcımız başladı...oğlum dün 1 yaşına girdi...çalışmayı hiç istemiyorum ...ders çalışmam gerekiyor...yoğun bir tempo yani..şimdilik hoşçakalın...
meeeerabayın mıllet. pcye format atıldı bu gun adam vurusler pcde hanedanlık kurmuslar dıe :roflol: klavyemız de bozulmus. yenı klavye aldık. bunu da bozmasa bari
selam herkese iyi pazarlar..
herkes iyi dime..benimki yine hasta oldu vücudunda kırmızı benekler çıktı doktor alerji dedi yediği bişi dokunmuş..ay ben kızamık filan zannettim çok korktum..akannehir
onun dışında çok şükür iyiyiz..
bu arada temizlik yapmam lazım işim çok:hulya:
öptüm hepiniziopuyorumnanaktan
slm kızlar nasılsınız bebişler de iyidir inşallahh.geçmişi okuyamıyorum malum vakit meselesi.doğum günü olan melekleri kutluyorum.bizim de bugün doğum günümüz.ama çokkkk üzgünüm kutluyamıyoruz babası bu gece nöbetçi nöbetini değiştiremedi.biz de kimseye haber veremedik.senağlamaayrıca şevval sena çok hasta dün gece sabaha kadar ağladı burnu tıkandı sürekli annee anne diye ağladı yavrummafoldumbenhiç bişey yemiyo.yani doğum günü çok buruk geçiyo oysaki ne planlar yapmıştım.üzüldüğümü görünce babası yarın bi pasta alırız bizbize kutlarız dedi.ona sahip olana kadar hep ikimiz ağladık üzüldük şimdide sahip olduğumuz anı 3 ümüz kutlayalım dedi.tabi ben daha çok zır zır ağladımsenağlamane kadar duygusal oldum ya her ota moka ağlıyom işte böle kızlar sizinle bi paylaşayım dedim.okul açıldı gelemeiyoum buraya ama sizi asla unutmuyorum ve szi seviyorummmmmsenağlama