2008 Ekim Anneleri

Ben geldim hatunlar bugun calistik kocisle para kazandik yarinda gidecem aksma kaynanacigim geliyo tum gun facedeki grup aklimdaydi bu killilar orayida killattimi acep diye aksma annemlerden haceri almaya gittik yemegi orda yedik eve gelir gelmez pc kapma yarisi yaptik herif kapti tabi bu hacer bana firsatmi veriyo simdi telden girdim emiyo daha uyumadi bi 5 dk ben gecmistim pc ye sadece goz gezdirdim sonra bol bi zamanda inceleyecem masaalah kadro tamam galiba .dun siftah i ben actim bugun dolu olmusuz facede tanimadigim bi angut herif mesaj atmis leyla hanim nasilsiniz kiziniz cok tatli adi ne felan diye bende sanane be yazmistim bugunde angut cok kabasiniz sizi kirmak degil amacim sohbet etmek ti felan yazmis cok sinirim bozuldu esimde yanimda icimden simdi kesin uyeligimi iptal ettirecek dedim zaten faceye uye olmami istemisti ben yuzsuzluk ettim ses etmedi allahtan o angut herife okkali bi mesaj atti konu kapandi umarin geri cevap yazmaz

ayy ben çok merak ediyorum onuuu.nasıl bişimiş.sapık cem onu izledikten sonra öldürmüş ya münevveri.türkçe alt yazılı mı izlediniz?

iğrenç bişey ya adamın teki elinde kazma önüne geleni öldürdi delikafaduldendelikafadulden kalplerini felan cıkarıyo hiç begenmedim ok sçma bitti kesin 2.sinid çekerlerkötükedihüso

kızlarrr face üyesi oldummm.valla ben öle sizi bulamam.siz beni kaydedin ya da bana nasıl yapıldığını söleyin olma mı?

kızlar siz adınızı soyadınzı bana özelden yazın ben sizi bulur ve tüm ekim karılarnı size öneriiim

puhahaha o nerden cıktı len kaydirigubbakcemile3 cok sakat iş işte lmaz: sen bize göndereydin biz ekim anaları olaraktan kıllatırdık onu :roflol:
kızlar siz adınızı soyadınzı bana özelden yazın ben sizi bulur ve tüm ekim karılarnı size öneriiim
mıhtar leyla oldu yönetici leyla :asigim:
kızlar artık burdan özel paylasmıyoruz.misafir olayı orda yok şükür :dilcikar:
lülülülülülü buda misafirlere lülülülülülü siz anladınız onu misafirler lülülülülülü kaydirigubbakcemile3

kızlar nerdesiniz yaww feysten buraya gelemionuz heraldelmaz:
nese ben kaçıyım..yarın günüm war ordanda anneme gitcem cumartesi döncem nasipse kendinize iyi bakın..Allaha emanet olun canlarım...

günaydın canlarım nasılsınız cemreme bayılıyom zaten kuzuma girayın da keyfine diyecek yok maşalllah biz hala çok hastayız gülçe çok hırlıyo ne yapsam geçmiyo cumartesi babasına da gidecez o zamna kadar iyileşşse bari kızlar bilen varsa bi el atsın ya bu hırıltıyı nasıl geçircez

gecmiş olsun zambakım yaaa :çok üzgünüm: tam yola cıkıcak doğum günü var kötü olmus :çok üzgünüm: canım ıhlamur cayı göğğsü yumusatır bide günlük var biliomusun?aktardan günlük die alabilirsin.onu tavada yakıosun.dumanına pamuğu tutuyosun bi gün göğsüne ertesi gün sırtına koyuyosun pamuğu.ikisini aynı anda yapma tıkanır :1hug:

canım çok geçmiş olsun antibiyotik kullandın mı o geçiriyo hırıltıyı ıhlamur falan içir sırtına ve göğsüne hep sıcak havlu koy mutlaka yapmışsındır ama aklıma da başka bişey gelmiyo :sm_confused:

Hanımlar merhaba;
Ben Erzurum'dan tuba..30 yaşındayım.Bir kız ve oğlum var ikiz.^23 ekim 2008 doğumlular.Doğum günlerine az kaldı.Şimdide heyecan sardı.Neler yapacağıma şimdiden karar verdim.
sizlerinde yaklaştı doğum günleri değil mi?
Neler yaspacağınıza karar verdiniz mi?

hoşgeldin tubacım.allah bağışlasın.ben daha karar veremedim sen anlatsana neler yapıcaksın*

ee tuba karar verdim demişsin biz de karar veremeyenlerdeniz bize de fikir olur bu arada hoşgeldin

celencim sen çalışmaya başlamadın mı yaaa yoksam istifanı mı verdin nedir?
bana b..k gibim bi program yapmışlar da 1 saat ders 2 saat boş bugün tam 4 e kadar gittim geldim kız bakıcıda rahat rahat netteyim bende

nisanurcum ben kadrlu değildim zaten.o dönem için girmiştim.ücretliydim yani.seneye bakalım.hem cemrede buyumus olur :asigim:
programını müdüre düzelttirseydin bacım

anladım hee ya uğraşıyodu dün müdür yardımcısı çok kötü olmuş diyodu haftaya değişecek galiba

kızlar face de gruba girmek isteyenelr leylaya nicklerini msj olarak atsın.yoksa tanımadıklarımızı almıtyoruz gruba.

Selam hatunlarr yapraklari doktum geldim celen len hani sen bikere cemrenin resmini koydum dedin cikartmadilar kac haftatir yaprak dokumu bitince hep bakiyom yokk
Neyse kizlar ya ben napacam bi akil verin hacer aramizda yatmaya alisti ölduruyo bizi ya sabaha kadar hic uyku yok bi haftadir ne cektigi bi ben bi allah bide hodugum bilir uyutuyom besigine koyuyom zink uyaniyo nasil zirliyo aliyom emziriyo agzinan memeyi cekemiyom saatlerce dursam fayda etmezbeynim sulaniyo artik caresiz yanima alip emziriyom iyice daliyo meme agzindan cikiyo besigine koyuyom geri uyaniyo ee ortamizda yatincada uyuyamiyom ya babasi ustune felan gelirse diye bide zilli tekmeliyo ustumuzu aciyo sabaha kadar cinnet geciiriyom artik bunaldim siyirmak uzereyim sabaj kalkiyom hasat gibi heryerim tutulmus napacam ben bu bebeyle ya berbat bi haldeyiz herifte yazik perisan ise gidiyo bide gece uykusuz salona gidip yatacam artik diyo ki daha hic ayri yatmadik oyelde bi huyumuz var

kızlar face de gruba girmek isteyenelr leylaya nicklerini msj olarak atsın.yoksa tanımadıklarımızı almıtyoruz gruba.

Hee eylul.b ve nisanur ozelden adiniz yazmis onlari buldum arkadas istegi gonderdim grubada alcam meral diye bi arkadas guruba girmek istemis ama kim acaba burdan nick neyse kendini bi tanitsin onuda alalim

olim yer len seni bu celen karısı.sakın onla dünür olayım deme.muhahaha valla oğlunu iç güveyi falan alır.ayrılamaz o kızından sana sölim muhahaha:roflol:

deli deliyi görünce çomağını saklarmış olm :roflol::roflol::roflol:
haydaaaaaaaaaa sizdemi akannehir
meeeeeerabayın canım hoşgeldin ne yapcen doğum gününde anlat bene de fikir olsun, ben şööle baloncuklarla süslücem, hee bi de muzlu rulo pasta mı yapsam acep :jeyyar::roflol: bu arada zambak karısı da erzurumlu,
ee tuba karar verdim demişsin biz de karar veremeyenlerdeniz bize de fikir olur bu arada hoşgeldin

pişt yavrım napıyon leŞeniz
leylaa sana kısaca iyi mok yemişiniz diom, manyak ne alıştırdın aranızda yatırmaya, :mymeka:hani aynı odada o yatağında sen de bi yerde yatsan tamam dicem de, amann valla bilmiyom anam ben bunun çaresini, hiç ii etmemişin, du bi düşünem ben belki aklıma bişey gelir

len ölee deme bende bi insanım bebe kucagımda emziriyom saatlerce bırakmıyo bıratrırsam aglıyo emzik emmiyo bi aydır, meme istiyo eeee canım cıkıyo bende yattım yanıma yatırdım memeyı emerek uyudu ben uyuyamadım ama kafam yere degdı belim agrıyodu sonuç bu işte bebe bizle uyuyo artık düşün len bişey diyin bana valla sıyrıracam bi uykusuzum ki günlerdir 2 saat kesintisiz uyumadım :mymeka:dün gece diyom ki herife izin ver agzına bitane yapıştırıyım valla sabır kalmadı diyom oda manyakmsın iyce aglar susturamayız hiç uyutamayız o zaman diyo gecen hacere diyoki kızım cık su aramızdan artık ya karımı özledim sayende annenler kardeş gibi olduk puahahaaa üçümüzde kardeş kardeş yatıyok

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…