- 11 Şubat 2008
- 7.242
- 17.391
- 40
DESTİNA DESTİNA öncelikle minik kızının doğum günü kutlu olsun:dance: bu arada kaç yaşına girdi?
Neyse sana güzel bi haberim var ben de tam tamına 500gr almışım sabah ölçümüne göre :teytey:
Kafana takma senin ikinci çocuk hem hem bizim arkadaş 4 ayda 4 kilo falan almıştı hamilelikte süper güzlleşti valla yüzü falan parladı beni biliyosun kilo almak için sabırsızlanıyorum
Canım benim ben ilk hamileliğim de de tüy dökücü krem kullanmıştım hiçbir sorunla karşılaşmadım.Doktoruma sormuştum içerisindeki bileşenleri inceledi ama net bir sonuç bulamadığını söylemişti,bence olmaz ama yine de sen bilirsin.Arkadaşlar ben bugün tüy saratıvcı krem aldım sensun markası kullanıyım mı ki bebişime zararı olur mu sizce eczaneye soracam kullanmdan önce Bi de bi arkadaş bugün bana epilasyon aletlerinin hamilelikte kullanılmaması gerektiğini kullanma kulavuzunda yazdığını söyledi Ama ben 4 aydır kullandım ya ne zararı olabilirki Elektrik akımı mı oluyu acaba bilgisi olan varsa yazabilir mi?Ay şu hamilelikten önce kıllardan kurtulsaydık keşke lazer yaptırsaymışım arkadaşlar yaptırdı çok memnunlar bebişim bi doğsun ilk işim o olacak ee bide karnımız kocaman olunca nasıl olucak öff ne problem ya bu kıllar
Güzelim ufaklığın doğum günü kutlu olsun benim kızın da doğumgünü 4 Ağustosta demekki aralarında 3-4 ay var.Allah hepsine anne ve babalarıyla uzun ömür versin.günaydın nisanur....valla burda iyi gibi bizim ufaklığın doğum günü ben koşturucam pastasıydı elbisesiydi çok işim varr çokkkksırnaşık şeysırnaşık şey
kızlar nerdesiniz yokmu kimse ama ben ctesi doktora gitcem inşaalah sağlıkla görürüm bide cinsiyetini net öğrenirim
Kevsercim Bende Cumartesi Gidicem Hastaneye Belki Karsilasiriz