2008 Ekim Anneleri

bebeğin de sen de hoşgeldin aramıza herzaman bekleriz eee hamilelik nasıl gidiyo bakim

Kızlar dün eşimle 1 saatlik bi yürüyüşe çıktık dediğiniz gibi ben de göğüs altı lastıklı tshirtlerden almıştım iki tane biri 15 diğeri(kumaşı saten ve çok şık duruyo)25 ytl giydim karnımı şişire şişire yürüdüm.eşime sürekli belli oluyomu diye sormaktan adam gına geldi ama olacak okadar ama gerçekten bi de o tip şeyler giydikçe daha çok çıkıyo karnı insanın dün fotoğrafını çekti eşim küçük göbüşümü yolluycam bi ara sizlere benim önceden hiçç karnım olmadığından şindi normal görünüy ama ban göre epey çıktı çok şükür de ben haftaya işe başlayacam 1,5 aydan sonra gdilirmi yaaa öffff o zaman kısacık kollu hafif dekolteli bluzzlarımı giyemem şimdi okula göre kıyafet mi alcaz 1 ay kaldı olkulun kapanmasına zaten neyse ben de beyaz önlüğü giyer önünü de kaparım neyse çenem açıldı gene

DESTİNA DESTİNA öncelikle minik kızının doğum günü kutlu olsun:dance: bu arada kaç yaşına girdi?
Neyse sana güzel bi haberim var ben de tam tamına 500gr almışım sabah ölçümüne göre :teytey:
Kafana takma senin ikinci çocuk hem hem bizim arkadaş 4 ayda 4 kilo falan almıştı hamilelikte süper güzlleşti valla yüzü falan parladı beni biliyosun kilo almak için sabırsızlanıyorum

Sevgili bahar çiçek umarım sonucun iyi çıkar bize yazarsın artık ben haftaya görücem canımı çarşambaya yada dayanamazsam salı da olabilir üçlü teste gidicez bebişim nasıl olduki görmeyeli?
Sizlein ne zaman bi dahaki kontroller?

sağol nisacım..4 yaşına girdi dün evde kutladık bugün kreşinde kutluyacağız doğurun anam doğurun hiç dertleri bitmiyo biraz büyüsünler ne elbise beğeniyolar ne ayakkabıı..tatlicadiarzubu

Yaa kızlar ne güzel kıyafetler almaya başlamışsınız ben hala kilo almadım 15+3 günlüğüm hala midemle barışık sayılmam iştahta hala açık değil. Ama bebeğimin hareketlerini hissediyorum nede olsa tecrübe var. Bebişlerinize iyi bakın hepinizi öpüyorummmmmm.

kızlar valla bu sene kıyafet konusunda çok şanslıyız bol bol çoğu. benim annem her hafta pazardan 5ytl ye alıyor bana. hepsi yazlık renk renk. ama pantolonu ucuza bulamayacağım galiba. bu cumarteside bebeğimin cinsiyetini öğrenicem kızlar çok heyecanlanıyorum valla. Allah hayırlısını versin herkeze.

Kızlar selamlar kaç gündür siteye giremiyordum bayağı değişmiş ben de yarın 3lü test sonucunu alıcam inşallah iyi çıkar yoksa amniosentez yolu görünecek hayırlısı olsun benim için dua ederseniz sevinirim 9aylık süreç inişler ve çıkışlarla geçiyor allah sonumuzu iyi etsin.

Canım benim ben ilk hamileliğim de de tüy dökücü krem kullanmıştım hiçbir sorunla karşılaşmadım.Doktoruma sormuştum içerisindeki bileşenleri inceledi ama net bir sonuç bulamadığını söylemişti,bence olmaz ama yine de sen bilirsin.

günaydın nisanur....valla burda iyi gibi bizim ufaklığın doğum günü ben koşturucam pastasıydı elbisesiydi çok işim varr çokkkksırnaşık şeysırnaşık şey
Güzelim ufaklığın doğum günü kutlu olsun benim kızın da doğumgünü 4 Ağustosta demekki aralarında 3-4 ay var.Allah hepsine anne ve babalarıyla uzun ömür versin.

Nisacığım kızın hayırlı olsun kız annesi olmak gerçekten çok güzel çeneleriyle sevdiriyorlar kendilerini benim de eşim ilk çocuğun kız olduğunu duyunca suratı değişmişti kendini erkek çocuğa bayağı alıştırmıştı ama şimdi iyiki kızım var ve ikincisi için de kız olsa hiç de fena olmaz diyor.Eşine duyrulur.

kızlar nerdesiniz yokmu kimse ama ben ctesi doktora gitcem inşaalah sağlıkla görürüm bide cinsiyetini net öğrenirim

kızlar nerdesiniz yokmu kimse ama ben ctesi doktora gitcem inşaalah sağlıkla görürüm bide cinsiyetini net öğrenirim

işallah sağlıklıdır bebişn ve allah gönlüne göre verir 16.haftayı geçiyosan kesin oluyomuş tabi ufaklık gösterirseyerimseniben

selam arkadaşlar. çoktan beri giremedim siteye. ne güzel şeyler yazmışsınız:)) bende bugün tam 14 haftalığım. geçen pzt. ikili test yaptırdım çok şükür iyi çıktı.ama cinsiyetimiz belli değil daha. hekes erkek gibi diyo ama( (allah hayırlı -sağlıklı evlat versin ..)kız çok istiyorum isminide NİSA koymak istiyorum eşimle öyle düşündük şimdilik ama hayırlısı :))) göbişim biraz çıktı ,eski kıyafetlerimi giyebiliyorum daha ama düğmelerini açıyorum bebişimi sıkmasın diye... allah hepimize sağlıklı eli ayağı düzgün ayıpsız kusursuz evlatlar nasip etsin inşallah arkadaşlar...

ne güzel dua etmişsin sen öyle pelincim. yağmurcum bende cumartesi öğrenicem cinsiyetini bakalım benimde yarın 17 bitiyor 18. haftadan gün alıyoruz ama benimki göstermedi. inşallah gösterir bu sefer. Allah herkeze herşeyin hayırlısını versin.

Kevsercim Bende Cumartesi Gidicem Hastaneye Belki Karsilasiriz

aaa karşılaşabiliriz vallahi. sen kaçta gidicen ben sabah 10 için randevu aldım. inşallah cinsiyetinide öğrenicem. hayırlısı bakalım senin bebek ne kadar oldu benim 17 hafta bitti bugün

anlıyorum canım.evet çok dolu ben randevularımı iki hafta önceden alıyorum.sanada söyler bu hafta cinsiyetini. tabi yaramazlar gösterirse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…