2008 Ekim Anneleri

tşk ederim cnm,hoşbulduk.bende bayılırım bu isteme fasıllarına dediğin gibi inşallah bizlerede nasip etsin yüce rabbim.sen kaçıncı haftandasın?

Sevgili yamanes hoşgeldin aramıza ben 16 haftalık hamişim umarım hepimizin bebişleri sağlıklı şekilde doğarve büyürler

ya arkadaşlar bişi daha soracam:)karınca yağımı karınca yumurtası mı ne öyle bişi varmış ve tüylenen bölgelerinizi ağdayla aldıktan sonra üst üste 4 gün sürüyomuşsunuz.öbür aya bir daha aynı şeyi yapınca tüylerde yüzde elli hatta daha fazla azalma oluyomuş.siz böyle bişi duydunuz mu?acaba hamileler için vajinaya sürünce herhangi bi zarar verir mi?yani kullanan var mı arnızda?merak ettim.eğer bilginiz varsa ve işe yarıyosa ben de alacam.

eylülcüm karınca yumurtasının faydasını ben de duydum hatta eskiden annemler zamanında kız bebek doğduğunda ilk banyosundan önce koltuk altlarına ve genitel gölgeye sürerlermiş ki büyüynce çok kıllanmasın bazıları doğru olduğunu söylüyo.Bi de tv de görmüştüm karınca yumurtası satılıyodu kıllar için diyodu ama hamilelik konusunda bi şey bilmiyorum.

Arkadaşlar ben bugün tüy saratıvcı krem aldım sensun markası kullanıyım mı ki bebişime zararı olur mu sizce eczaneye soracam kullanmdan önce Bi de bi arkadaş bugün bana epilasyon aletlerinin hamilelikte kullanılmaması gerektiğini kullanma kulavuzunda yazdığını söyledi Ama ben 4 aydır kullandım ya ne zararı olabilirki Elektrik akımı mı oluyu acaba bilgisi olan varsa yazabilir mi?Ay şu hamilelikten önce kıllardan kurtulsaydık keşke lazer yaptırsaymışım arkadaşlar yaptırdı çok memnunlar bebişim bi doğsun ilk işim o olacak ee bide karnımız kocaman olunca nasıl olucak öff ne problem ya bu kıllar

naniknanik

ee benim evdede bitane meleğim var onu yedirdim oynadımm..yalnız şekere bakmadılarmı sende nisanur bana 7 haftada hepatit hiv brusella şeker toksplazma kızamıkçık bunun gibi şeylere bakmışlardı..kan alıp.bide ben şekeri olanlarda baş ağrısı duymamıştım merak ettim bu ayki kontroliünde baktır istersen kan veriyosun kadar.doktor istemesede ısrar et ama sanırım sen hiç kilo almamıştın şekeri olanlar ilk aydan itibaren kilo almaya başlıyolar .inşallah yoktur canımm...
kusura bakma destinacım gezdim tozdum stresimi attım çenem açıldı şimdi de:)benim 5.haftada dediğin herşeye baklıdı değerlerimin hepsi normal görünüyo komşula konuştum da sinüzitin migrene çevirebilir dedi hamilelikte zaten ben hamile olduğumu öğrenmeden baş ağrılarım başlamıştı şimdi yeniden arttı tabi ilaç da almıyorum herşey YAVRULARIMı:teytey:Z için

arkadaşlar valla çok yavaşız.ben bir ekim annesi olarak çok şey merak ediyorum ve paylaşmak istiyorum ama kimseler yok.mesela 15. haftaya gircez az kaldı ama kilolar nasıl?ben 3 kilo aldım sizce çok muuu?siz kaç kilo aldınız?sonra hamile diyeti var mı?ya benim canım hiç bişi de istemiyo...ceviz yiyince de ağır geliyo.2 tane cevizi zor yiyorum.sizin iştahınız nasıl?ya çok mu soru sordum acaba?sonra bizim cetvellerimize noldu?benim cetvelimi zaten destinacığım yapmıştı:)hadi size iyi hamiş günleeeerrrr

Ben canımın istediğineyse onu yiyorum ben de bi ara cevizi çok yiyodum ama şimdi canımistemiyo yemiyorum ama hergün mutlaka bi elma,bi bardak yarım yağlı süt, bi iki kase yoğurt ,yumurta, yeşillik olmazsa olmazlarım balık yemeye çalııyorum haftada 1 kere ızgara olarak ,kırmızı eti yemeklerde yiyorum,balık yağı aldım ama hap şeklinde olmadığından iğrenç bişey bi kere içtim midemdekilerin hepsi geri çıktı başaramadım yani ha bi degünde 2 litre su mutlaka çok önemli ben kilo falan almadım henüz bence kiloyu kafana takma herkesin bünyesi farlı ben 6 yldır aynı kilodayım ama çok da yerim yani metebolizma meselesi ama kilo alacağımız asıl zaman 6. aydan sonraymış annem öööle diyosırnaşık şey

Günaydın hekese annelere ve bebişlerine herkese mutlu pazarlar burda hava bozuk biraz:KK43: evde pinekliycez

günaydın nisanur....valla burda iyi gibi bizim ufaklığın doğum günü ben koşturucam pastasıydı elbisesiydi çok işim varr çokkkksırnaşık şeysırnaşık şey

slm arkadaşlar.valla 2 gün uğrayamadım coşturmuşsunuz bizim sayfayı.destiinacm kolay gelsin iyiki doğmuş meleğin.
ben de dün gezdim 2 aydır ilk defa gezmeye çıktım.inanın bağı çözülmüş gibi bi oraya bi buraya.kendime ilk hamile pantolonumu aldım.pantolonlarımın önü daha kapanmıyo.zatan benim göbiş vardı ama şimdi bebişte eklenince kocaman bir karnım oldu.annemde erken diyo ama ben 1 kilo aldım.heralde karnıma geldi o kilolar.hepinizi öpüyorumm bebişlerinizi dee...

Merhabalar arkadaşlar....nasılsınız bu gün bakalım bende evdeyim eşim çalışmaya gitti malesef, bi yandan yağmur yağıyor pek bir duygusalım bu gün yani.....nisacım bende geçtiğimiz cuma günü aldım hamile pantolonumu, bakıyorum bütün pantolonlarım en genişi bile olmadı hepsini kaldırdım. Şimdilik bir tane pantolon aldım ilerleyen günlerimde capri falanda alırım bir de spor hamile elbisesi gördüm bir tanede ondan aldımmı yeter sanırım.yarın büyük gün dörtlü testtimin sonucu alıcam allahım inşallah iyi çıkar kızlar yaaa dua edin bana

Şu takvimlerde yok çok yavan geliyor bana bir an önce halledilir inşallah sorun...takvimimi görünce sanki bebeğimi görmüş gibi oluyordum sizede aynısı oluyordur tabi......

Son düzenleme:
slm arkadaşlar.valla 2 gün uğrayamadım coşturmuşsunuz bizim sayfayı.destiinacm kolay gelsin iyiki doğmuş meleğin.
ben de dün gezdim 2 aydır ilk defa gezmeye çıktım.inanın bağı çözülmüş gibi bi oraya bi buraya.kendime ilk hamile pantolonumu aldım.pantolonlarımın önü daha kapanmıyo.zatan benim göbiş vardı ama şimdi bebişte eklenince kocaman bir karnım oldu.annemde erken diyo ama ben 1 kilo aldım.heralde karnıma geldi o kilolar.hepinizi öpüyorumm bebişlerinizi dee...

saol nisacım,,kız daha 1 kilomu aldın kafayı yiycemkafamçokkarıştıben şimdiden 3 kilo aldım..ya şişkoyum işte şişkooşakkıdışakkıdıbu arada bende bikaç tane taytla uzun tişörttve tunik aldım onlarla geziyorum ama hazirandan itibaren kesinlikle sadece elbise kolsuz ve kısa bu sıcaklar başka türlü çekilmezz..baharcım inşallah iyi gelicek sonuçların haberlerini bekliyoruz..

kızlarr kimse yokmuu:1no2:niye sessiz burası bakim ya aralık anneleri bile 80. sayfada biz hala kırklardayız.....Kötü Kazen

evet canım sana katılıyorum.ben ne zaman forumda olsam herkes biyerlere kayboluyo.bak bugün yine sessizz.ben de eylül annelerini okuyodum.kıskandım vallaaaaa:1closedeyes:

anam kızlar çoşmuşunuz ben yoktum annemin yanına gitmiştim ühhüüüü beni kimse merak etmemişmi ama aşk olsun kızlar ya

canoşlar napıyonuz kimse yok burda
ben alışveriş yaptım hamile kıyafeti satan yerler adamı kazıkllıyor valla bende normal dükkanlardan önü lastikli etek pantolon ve bol tişörtler aldım daha uygun ve daha güzel collezino oxxo da bol kıyafetler çok ben etek aldım 8 aylık hamiş giymişti aynısını 35 e aldım harika

hoş geldin yağmurcum haklısın bende collezinodan alişveriş yaptım çok kullanışlı taytları ve uzun tişörtleri var hem sporda duruyo ayrıca belinden çıt çıt bi pantolan aldım ordan heralde 9.aya kadar kullanırım..

fala almıycam bende nede olsa giyeceğimiz zaman belli hamile dükkanlarına bi girdim 85 diyolar basit basit pantolonlara almadım bende dışardan aldım hoşbulduk bu arada canım
kızlar benim sıkıntılar bitti iştah açıldı yiyom ha bire nolcaksak artık hareket daha hissetmiyorum ama hissetmeyi çok istiyorum bebişimi artık
ha birde tuz az tüketin kızlar ve bol su için çok önemli öptüm hepinizi

oo upuzun yazmıştım zaman aşımına uğramışım artık bir daha ki gelişime tanıtırım kendimi:))
bundan sonra ben de buralardayım:))
15+5 hamileyim. doğum tarihi:14 ekim..
cinsiyet belli diiil:KK43:(

X