merhaba iyi gecelr bayanlar:))
geçen gece okumaktan yazmaya firsat bulamamıştım şimdi kendimi tanıtayım :
istanbuldayım ,öğretmenim,28 yaşındayım temmuz 2007de evlendim.. hamileliğimi 14 şubatta öğrendim:))
allaha şükür şimdiye kadar çok rahat bir hamilelik geçirdim:)) düğünden önce gelinlik giycem diye ne güzel zayıflamıştım ama düğünden sonra verdiğim kiloları fazlasıyla geri aldım o yüzden hamileliğimi öğrendikten sonra daha tam kg almadım sayılır.. hazırdan yedk yani bu güne kadar bebişle..ben şimdiye kadar devlet hastanesine devam ettim..
ama devlet hastanesinin avantajları da var dezavantajları da.. mesela çok inceliyorlar her türlü tetkik ve inceleme yapılıyor bu iyi tarafı ama kötü tarafı belli bi doktorum yok hala her seferinde başka bi doktor denk geliyo
ama allahtan ultrasondaki doktor hep aynı:))
2 li testin yapıldığı gün bayağı bi eğlenceli geçti:)) bzimki amuda kalkmış.. hani kafa aşağıda ayaklar havada..dolaştık merdiven inip çıktık bşeyler yedim ama pozisyonunda bir değişiklik olmamış:)) ertesi gün tekrar gitmek zorunda kaldım:))
allahtan ense kalınlığı normal çıktı .. 2li testin sonuçlarını da aldım.. herşey yolunda amniyosentezi kabul etmedim:)) ama smear testini yeni yaptırdım 6 mayısta onun sonucu çıkacak onu alıp göstermek için gittiğimde kontrolüm var ultrasona da gireceğim:))
umarım o zman cinsiyetini de öğrenirim.. bugün 16 haftalık olduk..
sizden istediğim istanbul bahçelievler civarındaki hastanelerden tavsiye edebileceğiniz biri var mı? varsa doktor adıyla brlikte yazarsanız sevinirim??