2008 Ekim Anneleri

arkadaşlar dr dan geldim.çok şükür bebişim yaşıyo.ama biliyosunuz dr erkek demişti bebişime.biz de 1 aydır erkek diye seviyoz.bu defa da kız dedi.eşim baya üzüldü.bugün dr a gitmeden maviş ayakkabılar almıştı.oğlumda oğlum diyodu.ben de onun üzülmesine üzüldüm.ben kendimi iyica buna adapte etmiştm diyo.neyse ben çok mutluyum benim için hiç farketmez.kızım olmasını çok isterdim hatta adını nisa koyacam demiştim kız olursa.nikimden bellidir sanırım.çokk şükür rabbimeee sağlıklı olsunda

tebrik ederim nisacım.allah kucağına alacağın günleride göstericek inşallah.ilk çocukların kız olması iyidir bak görürsün doğuncada en çok eşin sevicek bi sevdiriyolarki kendini..valla ben benimkide kız olsun istiyorum iki kızımla mutlu mutlu yaşarım..benim eşimde erkek istiyo bide bizde komik bi durum var 5 eltiyiz eğer buda kız olursa ailemizde 9 kız 1 erkek kuzen olacaklarkafamçokkarıştı.hayırlısı nisacım sen kendinden bil kızlar anneye oğlanlar eşlerine sırnaşık şeysırnaşık şeyallah ikincisini nasip etsin o erkek olur inşallah.

aaaaaaaaaa...nisaaaaaaaaa çok sevindim kızın olacakmış.kıııızzzz ben de Allah izin verirse kız annesi olacam.senin eşin şimdi mırın kırın ediyo ama yarın doğsun bi de dillensin babiş babiş diye ayrılmaz peşinden.Şenizondan sonra görürüm eşinin erkek düşkünlüğünüsırnaşık şeysırnaşık şey

nisacım hayırlı olsun çok sevindim artık endişelerimizin yerini hayaller almaya başlayacak riskli dönemler geçti çok şükür.Ya kız olmasına çok sevindim bize de 1 aydır erkek diyo dr. ama ben hala kız hayali kuruyorum hayırlı evlat olsun işallah ne demişler akıllı kadın kızı önce doğururmuş:) ki yardımcısı dert ortağı olsun

günaydın kızlarrŞeniznasıl bebekler.bizim burası çok hareketsiz ya üzülğüyorum bakkk..senağlama

Evet bence destina çok haklısın 2 saattir bilgisayarın başındayım valla doğum yapanların maceralarını falan okudum gerekli gereksiz heryere cevap azdım ne yapayım eşim kursa gitti evde yalnızım gene kimswe de yok burda eylül anneleri 300. sayfayı yazıyo biz hala 30lardayız(

Bu arada başım çok fena geceden beri uyuyunca da geçmedi dün pazarda çook güzel çilek vardı gelir gelmez götürdüm tabi ama çok şekerli geldi gene bana ve başım felaket bu durum canım sıkıyo artık zaten ben çayımı falan şekersiz içerim dün evimizin önündeki pastaneden hediye baklava getirdiler bi tane bile yiyemedim bi külah dondurmada bile kafamda ok ağırlık hissediyorum baklava yesem ne olur acaba?Merak dahi etmiyorum bu ağrılar çook fena muz yediğimde bile oluyo yav ablam 6 aylık hamile ve bu ay gebelik diyabeti çıkltı ona soruyorum baş ağrın varmıydı diye onda da tatlı yeyince çok fena çarpıntı oluyomuş bu işi doktora sorma zamanım geldi galiba

Destina sen de mi gittin ya ben bu forumdan üyeliğimi silecem ha Kötü Kazen

arkadaşlar valla çok yavaşız.ben bir ekim annesi olarak çok şey merak ediyorum ve paylaşmak istiyorum ama kimseler yok.mesela 15. haftaya gircez az kaldı ama kilolar nasıl?ben 3 kilo aldım sizce çok muuu?siz kaç kilo aldınız?sonra hamile diyeti var mı?ya benim canım hiç bişi de istemiyo...ceviz yiyince de ağır geliyo.2 tane cevizi zor yiyorum.sizin iştahınız nasıl?ya çok mu soru sordum acaba?sonra bizim cetvellerimize noldu?benim cetvelimi zaten destinacığım yapmıştı:)hadi size iyi hamiş günleeeerrrr

ya arkadaşlar bişi daha soracam:)karınca yağımı karınca yumurtası mı ne öyle bişi varmış ve tüylenen bölgelerinizi ağdayla aldıktan sonra üst üste 4 gün sürüyomuşsunuz.öbür aya bir daha aynı şeyi yapınca tüylerde yüzde elli hatta daha fazla azalma oluyomuş.siz böyle bişi duydunuz mu?acaba hamileler için vajinaya sürünce herhangi bi zarar verir mi?yani kullanan var mı arnızda?merak ettim.eğer bilginiz varsa ve işe yarıyosa ben de alacam.

ya arkadaşlar yeni konu açıyorum ama konuyu nereye açtığımı bulamıyorum.siz hiç yeni konu açtınız mı ?sonra nerede bulacaz konumuzu anlamadı beeeeeeeennnnnn

slm arkadaşlar hepinizi inşallah benide Allah tek nefeste kurtarrsın bende 5 haftalık hamileyim ama benim hamile olduğumu bilmeden önce akıntım çoktu şimdi hiç akıntım yok bu normalmi kafama taktım kupkuruyum yani sizdede oldumu bu olay engin bilgilerinizden yararlanmak isterim...

naniknanik
Destina sen de mi gittin ya ben bu forumdan üyeliğimi silecem ha Kötü Kazen

ee benim evdede bitane meleğim var onu yedirdim oynadımm..yalnız şekere bakmadılarmı sende nisanur bana 7 haftada hepatit hiv brusella şeker toksplazma kızamıkçık bunun gibi şeylere bakmışlardı..kan alıp.bide ben şekeri olanlarda baş ağrısı duymamıştım merak ettim bu ayki kontroliünde baktır istersen kan veriyosun kadar.doktor istemesede ısrar et ama sanırım sen hiç kilo almamıştın şekeri olanlar ilk aydan itibaren kilo almaya başlıyolar .inşallah yoktur canımm...

eylülcüm bu arada bende 3 kilo aldımm..bide açtığın konuyu ekim anneleri nde alt başlık olarak açmışsın ordan bakabilirsin ben burdan cevap verimm.gerçi benim ikinci doğum ama ilk bebeğimide tehlike vardı o yüzden sezaryan yaptılar.normal doğumu çok istemiştim o sezeryan diye bunuda normal yapmıyolar halbuki ozaman bana aradan 3 -5 sene geçince olabilir demişlerdi ama doktorlar risk almak istemiyo..yani bu da sezeryan olacak hiç istemediğim halde..bide sitede bakım varmış sanırım pazartesiden itibaren takvimler döner inşallah dönmesede yaparız tekrar canımm

selam nascım.sanırım sen aralık annesisin ama iyi dileklerin için teşekkürler.akıntının olmamasındada problem yok hamilelikle ilgili sadece kan gelirse endişelen canım sende sağlıkla kavuş bebişine..

Zaman zaman akıntında olacak veya olmayacakta,benim akıntım baya olmuştu sonuçta rahimin çalışıyor....destinanın dediği gibi kanaman olursa endişelen canım hayırlısı olsun....

slm hamişler,14+3 haftalık hamileyim.ekim annesiyim bende nasip olursa.arnıza yeni katıldım,herkezi tebrik ediyorum şimdiden inşallah bu güzel yolumuz çok rahat sorunsuz geçer,sevgiler...

Kızlar bu akşam kız istemeye gidicez eşimin amca oğluna,çok heyecanlıyımmmm..Allahım ilerde bizlerede bu anları yaşatır inşallahhhh

slm hamişler,14+3 haftalık hamileyim.ekim annesiyim bende nasip olursa.arnıza yeni katıldım,herkezi tebrik ediyorum şimdiden inşallah bu güzel yolumuz çok rahat sorunsuz geçer,sevgiler...

Öncelikle hayırlısı olsun hoş geldin aramıza canım oh ohhh çoğalıyoruz ekim anneleri olarak...sağlıklı sorunsuz bir gebelik geçirmen dileğiyle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…