arkadaşlar dr dan geldim.çok şükür bebişim yaşıyo.ama biliyosunuz dr erkek demişti bebişime.biz de 1 aydır erkek diye seviyoz.bu defa da kız dedi.eşim baya üzüldü.bugün dr a gitmeden maviş ayakkabılar almıştı.oğlumda oğlum diyodu.ben de onun üzülmesine üzüldüm.ben kendimi iyica buna adapte etmiştm diyo.neyse ben çok mutluyum benim için hiç farketmez.kızım olmasını çok isterdim hatta adını nisa koyacam demiştim kız olursa.nikimden bellidir sanırım.çokk şükür rabbimeee sağlıklı olsunda
Destina sen de mi gittin ya ben bu forumdan üyeliğimi silecem ha Kötü Kazen
slm arkadaşlar hepinizi inşallah benide Allah tek nefeste kurtarrsın bende 5 haftalık hamileyim ama benim hamile olduğumu bilmeden önce akıntım çoktu şimdi hiç akıntım yok bu normalmi kafama taktım kupkuruyum yani sizdede oldumu bu olay engin bilgilerinizden yararlanmak isterim...
ya arkadaşlar yeni konu açıyorum ama konuyu nereye açtığımı bulamıyorum.siz hiç yeni konu açtınız mı ?sonra nerede bulacaz konumuzu anlamadı beeeeeeeennnnnn
slm arkadaşlar hepinizi inşallah benide Allah tek nefeste kurtarrsın bende 5 haftalık hamileyim ama benim hamile olduğumu bilmeden önce akıntım çoktu şimdi hiç akıntım yok bu normalmi kafama taktım kupkuruyum yani sizdede oldumu bu olay engin bilgilerinizden yararlanmak isterim...
slm hamişler,14+3 haftalık hamileyim.ekim annesiyim bende nasip olursa.arnıza yeni katıldım,herkezi tebrik ediyorum şimdiden inşallah bu güzel yolumuz çok rahat sorunsuz geçer,sevgiler...