2008 Ekim Anneleri

Kızlar bu gün doktorumu aradım 4'lü test sonucumu öğrenmek için normal çıkmış herşey şimdilik yolunda, içim rahatladı 1 haftadır meraktan öldüm....ne zor şey şu beklemek

ne takvimi canım sende bişey gözükmüyor. bizimkilerdede bişey yok.

aaa sana mesaj atarken benimkide geldi ama sadece kendikimi görüyorum

Kevsercim arada çıkıyor takvim yeni fark ettim, sanırım arıza tamamen giderilmedi...

aaaa Destinacım yanlızca seninkini görüyorum şuanda bu arada hoş geldin destina takviminde 14.hafta olaraksın demi öyle çıkıyor.

olabilir canım ben arıza olduğunu bilmiyordum tamamen kaldırdılar sandım.
destinacım sanada merhaba biz iyiyiz valla karın büyütüyor işte:) cumartesi öğrenicem bende cinsiyetini bebeğimin artık pazartesi söylerim sanada yazarsın benimkinide. valla çok heyecanlıyım yaaa.

eğer vermezlerse bende mesaja yapıştırr bakarım ona bakınca bebişime bakıyomuş gibi oluyorummsırnaşık şeysırnaşık şey

Son düzenleme:
kevsercim url ile başlayan linki komple alıyosun kopyala yapıştır diyosunnaniknanik

hişşşşşşşşştttttttttt nerdesiniz bakim ekim anneleriii nisanur 38 , nisa77, eylül b ,çıtır pıtır,çakıl taşım daha yazımmiiiii....sayfayı ihmal etmeyelim kızlarrrrjeyyar

Burdayiimm Yettim Gari.ooo Cetveller Geri Mi Döndü.yoksa Kevsercim Senin Işin Miiiii.cidden Ben De Cetvele Bakinca Bebişime Bakiyo Oluyorumm.nasilsiniz Cici Annişlerr.benim Biraz Canim sıkkın:1closedeyes:.karaciğer Enzimlerim Yüksek çikmiş.dr Um Pek üstünde Durmadi Ama Nette Bi Dra Soru Yazdim önemli Olduğunu Gebelik Zehirlenmesi Bile Olabilceğini Söyledi.:çok üzgünüm:çokk Korktumm.drum Ise Hamilelikte Normal Dedi.üffff Ne Bileyim Zaten Pireyi Deve Yaparim Bi De Böyle Olunca....rabbim Hepimizin Bebişlerini Korusun...öpüyorumm HepiniziŞeniz

geçmiş olsun , allah korusun aklına kötü şeyler getirme, doktorun seni riske atar mı öyle bir tehlike olsa

http://pregnancy.baby-gaga.com/]

Son düzenleyen: Moderatör:
hımmmmm çözdüm olayı ama her mesaja yapıştıracaz mı , uzun iş, bence yetkililer bir an önce cetvellerimizi geri getirsinler yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…