ya arkadaşlar bişi daha soracam:)karınca yağımı karınca yumurtası mı ne öyle bişi varmış ve tüylenen bölgelerinizi ağdayla aldıktan sonra üst üste 4 gün sürüyomuşsunuz.öbür aya bir daha aynı şeyi yapınca tüylerde yüzde elli hatta daha fazla azalma oluyomuş.siz böyle bişi duydunuz mu?acaba hamileler için vajinaya sürünce herhangi bi zarar verir mi?yani kullanan var mı arnızda?merak ettim.eğer bilginiz varsa ve işe yarıyosa ben de alacam.
kusura bakma destinacım gezdim tozdum stresimi attım çenem açıldı şimdi de:)benim 5.haftada dediğin herşeye baklıdı değerlerimin hepsi normal görünüyo komşula konuştum da sinüzitin migrene çevirebilir dedi hamilelikte zaten ben hamile olduğumu öğrenmeden baş ağrılarım başlamıştı şimdi yeniden arttı tabi ilaç da almıyorum herşey YAVRULARIMı:teytey:Z içinnaniknanik
ee benim evdede bitane meleğim var onu yedirdim oynadımm..yalnız şekere bakmadılarmı sende nisanur bana 7 haftada hepatit hiv brusella şeker toksplazma kızamıkçık bunun gibi şeylere bakmışlardı..kan alıp.bide ben şekeri olanlarda baş ağrısı duymamıştım merak ettim bu ayki kontroliünde baktır istersen kan veriyosun kadar.doktor istemesede ısrar et ama sanırım sen hiç kilo almamıştın şekeri olanlar ilk aydan itibaren kilo almaya başlıyolar .inşallah yoktur canımm...
arkadaşlar valla çok yavaşız.ben bir ekim annesi olarak çok şey merak ediyorum ve paylaşmak istiyorum ama kimseler yok.mesela 15. haftaya gircez az kaldı ama kilolar nasıl?ben 3 kilo aldım sizce çok muuu?siz kaç kilo aldınız?sonra hamile diyeti var mı?ya benim canım hiç bişi de istemiyo...ceviz yiyince de ağır geliyo.2 tane cevizi zor yiyorum.sizin iştahınız nasıl?ya çok mu soru sordum acaba?sonra bizim cetvellerimize noldu?benim cetvelimi zaten destinacığım yapmıştı:)hadi size iyi hamiş günleeeerrrr
slm arkadaşlar.valla 2 gün uğrayamadım coşturmuşsunuz bizim sayfayı.destiinacm kolay gelsin iyiki doğmuş meleğin.
ben de dün gezdim 2 aydır ilk defa gezmeye çıktım.inanın bağı çözülmüş gibi bi oraya bi buraya.kendime ilk hamile pantolonumu aldım.pantolonlarımın önü daha kapanmıyo.zatan benim göbiş vardı ama şimdi bebişte eklenince kocaman bir karnım oldu.annemde erken diyo ama ben 1 kilo aldım.heralde karnıma geldi o kilolar.hepinizi öpüyorumm bebişlerinizi dee...