2008 Ekim Anneleri

gidem de sofrayı hazırlayam baba oğul gezmeye çıktılar

iboş adresi yolla pastayı kargoya vericemkaydirigubbakcemile3

iyi iftarlar

iyi iftarlar

Özlemcim 2 gündür giremedim Kerem in doğum günüymüş geçmiş doğum günü kutlu olsun abimzinyerimseniben.allah sevdikleriyle beraber nice sağlıklı ömürler nasip etsin ve yüzünden gülücükleri hiç eksik olmasın canım benima.s.:1hug:

iyi iftarlar

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 temem
yavrum küsmüyüz ne zamandır bana pas vermiyon, benim mesajlarımdan hç alıntı yapmıon, bi yamuğumuzmu oldu

tesekür ederiz zeynep teyzesiŞeniz

günaydın canlarım

bugün yokum gelemem artık gülçeden fırsat bulduğum her an temizlik yapmaya çalışacam. malum yarın okul açılıyo yarın işbaşı yapıyorum aslına bakarsanız gitmek istemiyorum ama ilk işe başladığım günkü gibi de heyecanlıyım hepinizi öpüyorum akşam uğramaya çalışıtım. yarın zaten gelemem. bide hataydan misafirlerim geliyo yarın beni özleyiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnn

hoşbulduk canısı ne içime sinicek ya yoruldum güya istanbula gelemedik sıcak zor olur diye ama bu da zor oldu

alışırsın canm ilk gunler biraz zor geliR okadar

inşallah canım ya ilk hafta anam bakıcak nasıl olacaksa

herkeşşe günaydın

günaydın len ekim anacıklarım opuyorumnanaktan
ya bnm basım cemre ve battaniyesiyle dertte :umursamaz: cocuun üstünü örtemiyom leeeennn :1shok: hemen uyanıo ayaklarıyla iktiriyo battaniyeyei :umursamaz: kışın ne mok yicem ben :uhm: uyku tulumu alsam sınıtıdan gene uyuyamaz menepozl u kaydirigubbakcemile3 ayaklarını yaya yaya bi o tara bi butarafa döne döne uyuyo zillidelikafadulden
varmı len bi fikriniz :çok üzgünüm:

hayırlı olsun zambakım...gülceye kim bakıcak?yarım günmü_? ya bide senin branşın ne?
bu misafirlerde ilginç yani kaydirigubbakcemile3 koca yaz gecti gelmediler tam senin işe basladığın günü kaydirigubbakcemile3mü secmişler CADIARZU
tarhana yapıcam oğluşa ama tarifi bilmiyorum biraz araştırayım

efferin leennn :1hug: baa da yapsanaaaa delikafadulden herseyi yapıorum ama o tarhanayı yapamıorum :1no2: malzemelerişni aldınmı?:1no2:

iboooşşşş taktak noldiiiii :roflol: varmı gelişme geceden sonra -tatlicadiarzu-

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 temem

yavrum küsmüyüz ne zamandır bana pas vermiyon, benim mesajlarımdan hç alıntı yapmıon, bi yamuğumuzmu oldu

yok canım ya ne küslüğü olacakki:sm_confused:Giray huysuz bu aralar benim girdiğim aralar sen yoktun şimdide ben pek olmuyorum.insan hemşehrisine darılırmı hiçççççççççyerimseniben

fatoşcum günaydın canım
bu arada Yağız Giray gibi hızlı çıkış yapacak diş konusunda herhalde durdu durdu hızla patlıyo:))maşallah kuzucuğaaaaaaaaaaa:))

he buarada dün istiklal caddesine gittik..ya süper yerler..bideeee galata kulesine cıktık delikafadulden yok bööle bir şehir valla delikafadulden peh peh peehhh

resimleri birazdan yani cemreden fırsat bulursam face e ekliycem alkisalkisalkis
ama izmir bi bambaska :a015:

ya ben sana galatayı yazmıştım git diye çok güzel gerçekten İstanbul başka görünüyor ordan.eşimle gece yemeğe gitmiştik gece manzarasıda ayrı güzel oluyor.eee anam İstanbul bu başka şehir İzmirde çok güzel ama burası başkayerimseniben
istiklalde çok güzeldir gerçekten haftaya ctesi de Rumeli cad gez bence nişantaşında süperdirzemuszemus

gooooood morniiiiiiiiinnnnnnnnnnnngdelikafadulden
umarım herkes iyidir.biz iyiyiz çok şükür.sadece gecelerimiz kabus gibi.hiç uyumuyo.nöbetleşe kalkıp sallıyoz eşimlekafamçokkarıştı..bide gündüz uyku saatini uzattı.ondanmı gece uyumuyoki yaa..2 sa.falan uyurdu..5-5.5 sa.uyuyo gündüz.herhalde 1 yaşına girmek üzereyken gece ve gündüzü birbirine karıştırmamıştır:1no2:...olabilirmi yoğsam yaaa:uhm:
bu arada bende face aldım kendimekaydirigubbakcemile3eşime dedim ki arkadaşlarımın fotolarını merak ediyorum bi üye olsanaa..o esnada balkon kapısını boyuyodu..kendin ol ya uğraşamam dedi:1shok:ama çoğunuzun gerçek ismini bile bilmiyom:çok üzgünüm:..ya da soy isminizibi ara halledelim bu konuyu

canım mecbur önlemler alıyoruz..bende bazen koltuk minderlerini bi yerlere dayıyorum.her delikten ustalıkla geçmeyi başarıyokaydirigubbakcemile3o tip yerlerin önüne başka bi eşya koyuyorum.evimin şekli değişti yaa..bide tv sehpam cam demiştim ya,eşimle onu da değiştircez.benim yemek odası takımının bi tv sehpası var ahşap.bi köşede duruyo.üstünde müzik seti var.onu bi müddet tv sehpası olarak kullncaz.cam bölmesi falan yok.cam olanı kaldırcam.çok tehlike arz etmeye başladı.eşim bugün yok nöbetçi.yarın akşam gelcek.anca o zaman değiştiririz
küçük bam bam tabiii..yağızın adı da evde bam bam diye geçiyokaydirigubbakcemile3çok kuvvetli maşallahÇok üzgünüm çoook
yeni dişiniz hayırlı uğurlu olsunopuyorumnanaktan.darısı bize artık.:ecrin_bebek:
teşekkür ederiiimmmŞenizamiiiiiiiiiiiiinnnn

incirin bağırsak çalıştırmasını istiyosanız yedikten sonra mutlaka su içirmelisiniz.tok yenmeyecek ve su sıcak olmayacakyerimseniben

ya evet zeynebim haklıymıssın opuyorumnanaktan galataya gece gitmeyi bizde istedik ama cemreyle :1no2: eminim gece bi baska güzeldir..dönerken boğaz köprüsünden gectik..kocecime dedim gündüz baska gece bi baska gzl :1shok:
bu rumeli cad sini iicene anlat bana yerimseniben bide bi tavsiyeye göre-de rumeli kavaaamı varmıs oraya gdic-üz sengözlerimebaksanab
len bu şehre ya ramazan gelmmeiş ya cok gzl ramazan gelmiş.bi tarafta elinde dondurmalarla gezenler sokakta sigara içenler bi taraftadaa ramazan şenlikleri kafamçokkarıştı taksim meydanının orda vardı bi yer yapmıs adamlar atlı karınca sergi yerleri peh peh peeehhh zemuszemus

ptoşum buyuk ihtimal gündüz cok uyuduu için geceye uyku kalmıyor..mumkun olduunca oyala gündüzleri..huysuzluk yapsa bile görmemezlikten gell.tamam gündüz uykusuda önemli ama buyumek için gece uykusunun sağlam olması gerekio yerimseniben
sana özelden gönderiim ben adımı soyadımı sen ekle :1hug:
ya ben incir derken tazesinden bahsettim..ondada ööle üstüne sıcak su içersen aynı etkiyi yapıomu?vermiim ben en iisi ya :uhm:

evet canım ben de tazesinden bahsediyorum.normalde büyük insanda böyledir.incir+soğuk su=cır cırkaydirigubbakcemile3bence bebeklerde daha etkilidir.kabız değilse,çok aç değilken birazcık yedirebilirsin bence.sonuçta çok yararlı bi meyve..
bende bu aralar bol bol hurma yediriyorum.çok seviyo.hatta kabuklarını çıkarmamı bekleyemiyo,parmaklarımı yicek nerdeyse veletkaydirigubbakcemile3hamileyken biri paylaşmıştı burda hurmanın yararlarını.resmen dopinggggg

canım doğru söylüyosun.gündüz daha az uyutmalıyım.ya az önce oyalandım mutfakta işim vardı.nasıl çığlık atıyo edepsiz:mymeka:uyutmamışım diye mıçını yırttı.dediklerini nasıl yaptırıyolar yaa.parmağında oynatıyolar.ama haklısın bugün fazla uyutmıyım ben onu eşimde yok ayvayı yerim gecekafamçokkarıştı

ok ekliyim hemen seni canımmŞeniz

eee anacım 72,5 millet yaşıyo 15 milyonu aşan nüfus dolayısıyla İstanbulda tutanla tutmayanı ayırt edemiyosun.ama çok kutsal bir şehir ya her tarafı cami ve türbelerle çevriliyerimseniben
canım Rumeli cad nişantaşında sosyetenin durağı sayılan mekanlardan şu ana güzel indirimde vardır alışveriş te yaparsın belki.AKM ye parkedin Cemreyide koyun arabasına biraz uzak ama Harbiyeden yukarı yürürsünüz geze geze Osmanbeyden çıkarsınız.yada o tarafta bir otopark bulup park edersiniz çok beğeneceğine eminim.3 cad var kesişen onlarıda gezmiş olursun.
Rumeli kavağına gelince Sarıyerden sonra oluyor çok güzel balık lokantaları var oraya giderkende malum sizin ordu eviniz varkaydirigubbakcemile3yarından itibaren balık yasağıda bitiyor zamanı yani.bir hafta sonrada Kilyos tarafına geçin çok gü

ayy giray bastı yaaa kusura bakma canım.kociş kızacak valla sana benim yüzümden bu kadın kim bizim hanımı gezmeye teşvik ediyor diye.hehe hehe<

hmm orda nerdeymiş ki orduewi CADIARZU bi soram herife yerimseniben ya bnm dedim rumelili bişey anadolu yakasında olması gerekiodu :sm_confused: ööle dediler bize acaba fener mi ki??
buarada kocam senden bu kadar bilgi aldıımı duymasın kaydirigubbakcemile3 daha beni sokmaz buraya kaydirigubbakcemile3 hafta sonu geldimi buraya gidiyoruz dfiyorum herif şok oluo nerden biliorum die kaydirigubbakcemile3 bknz zeynep şutarafagitti kaydirigubbakcemile3

rehber zeynep:jeyyar:
klavuz zeynep:jeyyar:
zeynep,canımcım valla şehir rehberi gibi hatunsun haa,insanın senle hiiiiiç canı sıkılmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…