2008 Ekim Anneleri

özlemcim resimler çok güzel keroş kocaman olmuş maşallah artık abi oldu artık ne kadarlık diye sorduklarında ay hesabı yapmayacakasın 1YAŞINDA diyeceksin kulağa çok güzel geliyor hadi bakalım diğer bebişlerimiz de sıraya dizilsinler

günaydın kızlar
zambakcım teşekür ederim
biz atlattık telaşı sıra sizlerde çok güzel oluo

canım yaşınız hayırlı olsun nice mutlu günlerini kutlamalarını göresin 1 ekim doğumlu emrem ama keremim ilk kutlamayı yaptı bile..nice yıllara resimleri göremedim neyse...epeydir yoytum ben de eve dönmek güzel salı okul başlıyor bu hafta annem bakıcak sonra bakıcı ayarladık ..nasıl olucak bilmiyorum..imkan olsa istifa bile düşünüyorum ama..alışırız herhalde...herkes nasıl bırakıyor di mi..

tünaydın opuyorumnanaktan

bak bakalım leyloş
cemre yürüo mu ya:1shok:
ya tay tay duruo sonra 4+5 adım atarak bize gelio yerimseniben şimdilik yerimsenibenbu kadar kaydirigubbakcemile3
ya benim oğlan emeklemiyo da ayağa da kalkamıyor ne yapmak lazım beklemek di mi

ewet a.s :lepi: hoşgeldin buarada nivacım :1hug: içine sinmiştir umarı tatil :teselli: bebiş naıl :asigim: büyümüştür o da Şeniz

alışırsın canm ilk gunler biraz zor geliR okadar

kızlar bebişlere incir verdinizmi hiç?versem bişe olurmu ki?su siyah renkte olanlardan?

herkeslere merhabaa
2 gündür doğru dürüst oturmuyorum.çook yoruldum.yağızla misafir ağırlamak çok zor oluyo artık.bide dün gece hiiç uyumadı:çok üzgünüm:bi yeri ağrıdı herhalde..ya da dişler hala zorluyo.ya anlamadığım bişey var,dişler diş etini yararken acıyo tamam,peki uzarkende can yakıyomu:uhm:yoksa arkadan diğer dişler geldiği içinmi bu kadar ağlıyo.4 diş oldu 15 günde.hiç huzuru yok..

geçmiş olsun canım yaa..Allah bidaha yaşatmasın.aslında bizim beşik baya bi yüksek.kalksa bile atlayacak gibi görünmüyo ama bu veletlere güven olmaz..yok canım yapamaz dediğim çook şeyi yaptı şimdiye dek.yatağı çıkarsam içine ne sercem..bide çok rahat yatağı..onda yatsın istiyorum.off işimiz zor ıhh yaptığı an koşuyorum odasına ayağa kalkıp sarkmasın diye.genelde de tutunmuş bana bakıyo oluyo.bide gülüyo tatlı tatlıkaydirigubbakcemile3

bencede oda ayırmak için çok beklememek gerek.biz 4 aydır ayrı yatıyoruz.anne,babanın odasının ayrı bi yer olduğunu kavrasın istiyorum.önceden rahattım ama bu ayaklanma durumunda hep aklım onda:çok üzgünüm:
tünaydın canımın içi cok sevdiğim ekim anneleri opuyorumnanaktan

patoşum gözün aydın yağız paşamda ayaklanmıs bundan sonra 2 kat dikkat yasakkelime
teşekkür ederim canımopuyorumnanaktanevet 2 kat değil 5 kat dikkat oldum yaa.sürekli bi yerlere saldırıyo.en kötüsüde tv sehpamda 2 kat cam raf var.sürekli oraya tutunup kalkıyo.dvd player,uydu ne varsa bam güm girişiyo,sehpayı sallıyo ve tv düğmesine pat pat vuruyo.herşeyi boşver de dengesini kaybedip cam raflara düşerse diye ödüm kopuyo.ortada bi pufum var.onu yasladım oraya artık.napalım evin görüntüsünden geçtim yeretki çocuk güvende olsun
canıım dün misafirlerim vardı giremedim kusura bakma
kerem'in ilk doğum günü kutlu olsun:teytey::teytey:yeni yaşı oğluşunuza ve ailenize sağlık,mutluluk getirsin.nice mutlu yıllaraaaaaalkisalkisalkiskeremi benim yerime öp lütfenŞeniz
cidden artık 1 yaşında demek çok çok güzel bi duygu.bende inşallah çok kısa bi zaman sonra bu duyguyu yaşıycam..30 günden düşmeye başladık..27 falan şafakhihoyyyt
ya valla sırf şu fotolar için face e üye olucam.eşim istemiyo bende söyliyim de onun adına olsunCADIARZU
kızlar bebişlere incir verdinizmi hiç?versem bişe olurmu ki?su siyah renkte olanlardan?
ben kuşadasındayken verdim canım.kara incir değildi.miss gibi beyaz selçuk inciriydiiisenağlamayaa ağlıcam şimdi yineeeeeee..
duydunuzmu sibel canlan hüsnü i...si ask yasıolarmıs :1shok: pessss :mymeka:

ohaaaaaaaaaaaaaaaaa:1shok:duymadımm.eşimde yanımda.duydunmu haberi dedim.evet ben biliyom diyookaydirigubbakcemile3ben harbi dünyanın bikaç gün gerisinden geliyom yağızla birliktekaydirigubbakcemile3
eee ne demişler eğer bi erkek senin için bi kadını terk ediyorsa,bir gün de başka bir kadın için seni terk edebilir!
bu da deniz seki ye kapak olsun!!!!

yavrum satarken garanti veriyolar, car car öttüler, zaten aldığım bebe mağazasının sahibi kadınla da arkadaş olduk, beni gördümü canıııım hoşgeldin diye boynuma sarılıyo kaydirigubbakcemile3 eğer bi yamuk olsun başlarında paralarım o arabayı, satarken böööle demiyodunuz ama diye :mymeka: ben de sütü 1 yaşına kadar vermemek için direniyodum.baktım çevremde herkes 6-7 aylıkken veriyo.zaten şurda 1 yaşına 1 ay bile yok.2 gündür pınarın ilk adım sütünden koyuyorum mamalarına.ama biberonla içiremedim.biberonu reddetmeye başladı..alıştırma bardağına koydum.içinde süt olduğunu anlayınca yine içmedi..şimdilik mamalarla idare ediyoz yanii

maşallah yaa.çok tatlııı

canım çook geçmiş olsun.artık kanepe gibi yerlere koymamak gerek.biz hep yerlerdeyiz.hiç koltuk,yatak vs yerlere koymuyorum.yanına yastık bile koysam vızz geliyo.Allah bidaha yaşatmasın

benimde yarın akşam eltimler yemeğe gelcek..onların o sıcak sohbetlerine inanma.sonradan altından başka birileri çıkıyokaydirigubbakcemile3 sormaa ya bende napsamda hiiç yüzüne bakmadan geceyi geçirsem diye düşünüyorum.aslında evime gelen hiçkimseye böyle davranmam ama o bana öyle yaptı.bende yarın akşam aynısını yapcam onasositosositokana kan intikam!o daha nasıl bi eltiyle karşı karşıya bilmiyo..akrebim ben akreeeeppppppkötükedihüso:jeyyar:

aşguuuuuuummmŞenizteşekkür ederiimm
öp beni,sev beni,saçımı okşa,pış pışlaaaaŞeniz:gitme:
sevgi arsızıyımdır haa..dikkat etsırnaşık şey

anaaa:1shok:sigara mı içiyon lennhamişlikten sonra yinemi başladınız yoksam.

onu yağızda yapıyokafasına bişeyi indircek diye ödüm kopuyo yaa..yürüteçle yapıyo tabi de..ayak ucunda kalkıyo velet...

maşallah nazar değmesin çok tatlı

anaa,bizde kamyonla geziyoz ama ip bağlamamıştım.du iyi söyledin.bende iple çekeyim

puhaaaaa Allah iyiliğini versin....
bende 2 yaşına kadar tamamlanacağını,herhangi bi dönemde çıkarmasının normal olduğunu biliyorum.

maşallah..çok tatlıı

yak,madem elini böyle bi işe bulucan,gel benim evin önündeki okuluda yak
beni yaaak,kendiniii yak herşeyiiiiiiiii yakkkk..sırnaşık şey

yağızda geçen gün bunu yaptı.git oğlum düt dütünü getir dedim.gitti,arabasını alıp bana getirdi..çok akıllılar maşallah

neyse ben kaçtım kızlar.yarın giremem,yağızla anca hazırlanırım akşama.hepinizi çok öpüyorum..[/QUOTE]
seveyim seni yavrım :jeyyar::jeyyar:Şenizkaydirigubbakcemile3
hoşgeldin anacım, bu sıpalarla nasıl olunursa öööleyiz işte, biz biriylen başedemiyoz e sana duble allah kolaylık versin kaydirigubbakcemile3
ben yatak filan almaycam, yataktan düşmemeyi öğrenene kadar yerde yatsın, soonra yahuşuklu bi genç odası alcem, evlenene kadar kullansın kaydirigubbakcemile3
yavrum benimki yerde yatıyo, beşiğinin yatağını aldım yere koydum, etrafına da koltukların yastıklarını döşedim düşmesin diye, bi tarafını da az alçak yaptım, uyanınca ordan inip geliyo kaydirigubbakcemile3
heee biraz önce konuştuk özlem karısıyla, pasta artmış yollucek bana sende iste sendeeeeee delikafaduldendelikafadulden:roflol:
hepiciğini tutaman yavrım, en aşşa 5 fire verecen, bak ben 2 . fireyi verdim bugün
anammmmmmm yaaamırrrrrrrrr senmisin :1shok::1shok: yavrum ben seni aradım ogün cevap vermedin ben sana nasıl ulaşıcem yaaa, yeni bi telefon al bari kaydirigubbakcemile3

kızlar kocaman oldu resimler sildim bende ((

kız özlemm, biz de kutlucaz dimi, ay yrim ben o keroş sıpasının bacaklarını kaydirigubbakcemile3
hoşgeldin yıvrım, nerelerdesin sen, nasılsın iyimisin, bu işe başşlama mevzuunda bende biraz endişeliyim, çok yapıştı bana bu aralar nasıl ayrılcaz bilmem laelaelaelaelae

ben bu kış sipariş edecem aydından, bizim dairede bi arkadaşın tanıdığı var ondan istetecem, o zaman vermeyi düşünüorum, 1 yaşını geçsin bekle incr ağır gelebilü
duydunuzmu sibel canlan hüsnü i...si ask yasıolarmıs :1shok: pessss :mymeka:

şenlendiricimi kaydirigubbakcemile3 aman bize ne ayol ne yaparlarsa yapsınlar
patuşum sen bizim evin halini grsen, cingen çalıyo kürt oynuyo :roflol::roflol: heryere bişeyler sokuşturdum bi tarafına bişey etmesin diye, offffffff offf yandık biz bunlarla, küçük bambam mübarekler :roflol::roflol:

yeni dişiniz hayırlı uğurlu olsunopuyorumnanaktan.darısı bize artık.:ecrin_bebek:

olim makasın parasını alacaz diye tuttursalardı adamlara yapacağın işkenceleri düşünemiyorum yanidelikafadulden.yazık adamlar baktılar ki hatun dişli en iyisi biz hiçç ses etmeden gidek yoksa dayak yiyecez dediler herhalkaydirigubbakcemile2

:roflol::roflol::roflol: e heralde olm, sağlam makası deiştiriyolar bozuk diye sonra yeni makas takıyolar, niye verceeymişim parasını, yırtarım yolarım, vatandaşa cart curt yok :roflol::roflol:

fatoşcum iboşcum teşekür ederiz doğumgünümüzü kutladığınız için abi oldu paşammm

maşallah zilli zarifeye kaydirigubbakcemile3
kerem de okadar bişiyler yapıo sonra pat yere emeklemek kolayına gidio veledinkaydirigubbakcemile3

bağırsaklarını çalıştırabilir ya geçen evde vardı işten gelirken bi incir ağacının önünden geçiom gözüm kalıodu hep olgunlaşsın koparcam diye 2tane koparmıştım duruo dolapta :bbo: kendim de yemedim gözüm kalıo sırf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…