- 5 Aralık 2007
- 1.071
- 0
meeeeeerabayın millet, uykum var yatajeyim bi bakaem dedim, kimselerim bilmezim, bizim kışlık araba elele es 910 mu ne öle bişey, ama elelenin arabası, bişeyi yok gayet sağlam, ama kıştan beri kullanmıyoruz, bu yaz sürekli baston kullandım, kışa kadar yusuf eymen ayaklanırsa otobüslere binerken filan elinden tutar bindirir kışlık arabasını da arkasından çıkartabilirim diye düşünüorum, ama şu anda onunla tek başıma gezmem imkansız olduğu için baston kullanıyorum, yani o büyük arabayı öyle çok fazla kullanmadık, ama kullandığım kadarıyla memnunum bi sorun yaşamadım, hurdaya çıkaracağınıza gidin aldığınız yerle görüşün, bu araba birkaç ayda bu hale geldi diye, satarken garanti vermesini biliyolar ama, ben olsam köpeklerini uyutmam valla :roflol: bizim de bazanın bi tarafı takıldı kaldı geçenlerde, 10 gün kadar öyle havada durdu, ben salonda yattım eşim çocuk odasında, o şekilde idare ettik, bizim burdan satın aldığımız mağaza kapanmış, izmirdeki şubeden geliyolarmış, denizliye dağıtım olduğunda gönderecez elemanları demişlerdi, geçenlerde geliyoz demişler saflarım izmirde arıyolarmış bizim evi :roflol: neyse bu gün için geldiler, normalde bazanın içini kullanmıyoduk biz, gömme dolaplar var evde onu kullanıyodum, ama şu son zamanlarda sıpaacanım heryeri karıştırdığı için dışarıda olan ne varsa hepsini gömme dolaba attım, dolaptaki zavazingoları da bazanın içine fıydırdım, ilk defa kullandık yani, açtık içini yerleştirdik kapatacaz aaaa kapanmıyo, adamlara anlattım böyle böyle diye, yok makastan dediler, yok zorlamışınız dediler, yahu zorlayıp da üstüne çıkıp da tepindikmi bu meretin dedim, makası yamultmuuşunuz dediler, siz müşteri olsanız birden bazanız öyle havada asılı kalsa siz kapatma denemesi yapmazmıydınız öyleece bırakıp da 10 gün beklermiydiniz dedim ses çıkmıyo, sonra bunlar tek makas 30 çift makas 50 dediler, yenisiyle değiştiriceklermiş, bende eşimi aradım görüştürdüm, eşim işyerime gelme imkanınız varsa burda vereyim dedi, zaten bende para yok o kadar, makası değiştirdiler hala kapanmıyo baza, sonra başka bi arkadaşlarını daha çağırdılar, o adam da bişeyler etti, sorun makasta değil dedi bu sefer, amortisöründe sorun var dedi, onu değiştirdi, ben de eee siz yeni makas taktınız bizim makasımız sağlammış para mı vercez bi de üste dedim, ses etmesem onun parasını da alcaklar zaar, suçu bana buluyolar, halbisem bizim hiç suçumuz yok, onlar da anladılar sonradan, azık bozum oldular, bende para vermiceniz deyince üstlerine gitmedim artıkın, hani diyeceğim sesini çıkarmadınmı mağdur oluyosun, git aldığın mağazaya sattığınız araba ahan da böyle oldu de, bizim arabaya bişey olsa hemen gider götürürüm valla, salıncağın önündeki demirin damakları bozuldu bizim, onu ücretsiz yaptırttıracaz mesela, siz o arabanın kağıdı küreği varsa bi bakın, en az 1 yıl garantili olması lazım, daha 1 yıl olmadı bunları alalı, ya tamir etsinler ya yenisini versinler, bedavaya mı alıyonuz, yeni arabaya vereceniz parayı feyzanın boğazına harcarsınız olm :mymeka:
öncelikle geçmiş olsun diyim..maşallah cemreyeeeveeeeeee hacerden msj geldi cemrcik yürümeye basladı burdan hacere kocaöaaaaannn öpücükler opuyorumnanaktan
düşünüyorum.hatta bi kaç başvuru yaptım netten..az önce maillerime baktım görüşmeye çağırıyolar.ama halaaa cesaretimi toplayamıyorum.acaba biraz dahamı evde otursam..off çok kararsıızım.sürekli bu konuyu düşünüyorum[/B][/B]
Evet çok kötü oluyo... sen çalışmayı düşünüyormusun tekrar?
selam canim evet biz daha iyiyiz yalniz agzini silerken biraz agliyor:ama sislik yok cok sükür: aynen yaramazlikta sinir yok yagmurda hic ummadigim yerden pörtlüyor bugün cekmecede 4 euro para vardi ekmek parasi diye ayirmistim ara ara para yok karyolanin en dibine atmis parayi para birde teeeeee cekmecenin dibindeydi nasil buldu hayret ya
senin yerine öperim canimŞeniz ilgin icin tekrar tesekürler canim bizde seni ve cocuklarini cok öpüyoruz Şeniz
maşallah yaa.çok tatlıııhttp://i0908.hizliresim.com/2009/8/27/6497.jpg
kizimin yeni gözde oyuncagihttp://i0908.hizliresim.com/2009/8/27/6513.jpg
buda annesinin cantasini karistirirken
http://i0908.hizliresim.com/2009/8/27/6532.jpg
bu popo hangi ünlüye ait taniyan varmi :roflol:
canım çook geçmiş olsun.artık kanepe gibi yerlere koymamak gerek.biz hep yerlerdeyiz.hiç koltuk,yatak vs yerlere koymuyorum.yanına yastık bile koysam vızz geliyo.Allah bidaha yaşatmasın:1hug:canım rüyası bile nasıl sıkıntıya sokuyo insanı demi.şakası bile kötü derler ya işte öyle.Allah evlatlarımızı bizlere bağışlasın.bugün eylülü düşürdüm.kanepeye koydum yanına da yastık koydum bi geldim yerde.sesi de çıkmıyo.boğulmuş ağlamaktan.yavrum içini çeke çeke nasıl ağlıyo.içim gitti.ilk kez düşürdüm yavrumu.canım çok yandı kızlar mafoldumbenyaamafoldum
benimde yarın akşam eltimler yemeğe gelcek..onların o sıcak sohbetlerine inanma.sonradan altından başka birileri çıkıyokaydirigubbakcemile3 sormaa ya bende napsamda hiiç yüzüne bakmadan geceyi geçirsem diye düşünüyorum.aslında evime gelen hiçkimseye böyle davranmam ama o bana öyle yaptı.bende yarın akşam aynısını yapcam onasositosositokana kan intikam!o daha nasıl bi eltiyle karşı karşıya bilmiyo..akrebim ben akreeeeppppppkötükedihüso:jeyyar:selamun aleyküm hanımlar nasılsınız bakalımm.biziyiyiz hamdolsun.feyza kuduruğuda iyi.iftara kaynımgil geldiler 4 senedir evliyim ilk defa eltimle bugün sıcak ve samimi bir sohbet etme fırsatı buldukkaydirigubbakcemile3iki yandan epey dertliymişiz.birbirimize içimizi döktükkaydirigubbakcemile3
aşguuuuuuummmŞenizteşekkür ederiimmaaaaaaaaaaa olcay gelmişşşş hihoyyyt ve ben göremeden gitmiş :çok üzgünüm:
zambak bu senin sıpanın resmini ilk koyduun gün gördümde benim sıpadan yazamadım,çok komik görünüyo len, o çikolatayı ısıırrken sende tutacan kolunu bacanı ısırcan çikolatayı yiyebiliyomu, ben eline bişey veremiyorum ya, ne zaman bişey versem öğürüp kusuyo, keşke aaaah keşke bana ibret olabilseydi, bende şu alıntıları bitirim de size değişik pozlarımızdan koyayım, insan çatlatan bunlar ayol kaydirigubbakcemile3
yamırcım geçmiş olsun, kuzucuk nasıl şimdik,
hıı o civarda aynalı bi işhan var odur herhal, orda bi tane ringa iletişim mi ne vardı sakın orda çalıışıyo olmayasın
şşşşş patuş naber yavrım, bak saaa özel ilgi gösteriyom :jeyyar::lepi:
anaaa:1shok:sigara mı içiyon lenniboşum cemre emekleden ilk adımlarını attı :Saruboceq:
yanlız ben yazamıycam sinşrden elim ayağım boşaldı ben bi tüttürem gelem
onu yağızda yapıyokafasına bişeyi indircek diye ödüm kopuyo yaa..yürüteçle yapıyo tabi de..ayak ucunda kalkıyo velet...biz de birazdan dışarı çıkacaz milli eğitimde işim var kuzuyla biraz zor olacak ama bakalım hanfendi gezmiş olur hem zaten 100 mt ilerde allahtan bu arada gülçe dünden beri kendi başına ayağa kalkıyo biliyomusunuz hiçbir yere tutunmuyo maşallah deyin haaaaa ve bir de kötü haber mutfak tezgahının ucundaki şeyleri çekip düşürebiliyo artık
maşallah nazar değmesin çok tatlıkızlarr hacer karpuzaa bayılıyooo top sanıyo sanıramhihoyyyt
anaa,bizde kamyonla geziyoz ama ip bağlamamıştım.du iyi söyledin.bende iple çekeyimcanım benimmmmmm...yerim ben onu....çok tatlı çıkmış maaaşaalllaaahhh..bizimkide büyük kamyonun arkasına oturuyo ip bağladık çekioruz:)bu aralar moda bu kızlar sanırım:))))
puhaaaaa Allah iyiliğini versin....yok mervecim emeklemio hep emekleyen koca poposunu sallana sallana gezdiren bi bebekti hayalim.ha bide emzik emen ama ikisinie yapmadı küçük hanım..sanırım emeklemeden yürüycek :asigim:
kaydirigubbakcemile3 bi gün ben bunun eline mandal verdim.anam bi bağırıyo bi ağlıo bu koştum baktım bide ne görim işaret parmağına takmıs mandalı ağlıo kaydirigubbakcemile3 bi daha vermiyorum yerimseniben
yasına kadar 8 mi :uhm: bizim doktorumuz 15 aya kadar yolu vatr ilk dişini cıkarması için dedi :uhm: ozaman girayı napıcaz :sm_confused: onun 10 oldu..nerdeyse 20 likler gelicek kaydirigubbakcemile3
maşallah..çok tatlııtüm bebişlere maşallah.allahım hepsini nazarlardan korusun.benim oğlumda emeklemiyor.sanırım oda genetik birşey.çünkü eşimin tarafındaki tüm bebekler emeklemeden yürüyorlar.yaşlarına girince yürümeye başlıyorlar.yani benim iki ay daha beklemem lazım.bende oğlusumun bir fotoğrafını ekliyorum.
yak,madem elini böyle bi işe bulucan,gel benim evin önündeki okuluda yakmilli eğitimde yine işimi halledemedim pazartesiden beri hergün gidiyorum bugün git yarın gel diyolar pazartesi gedecem artık zaten son gün yakacam bu milli eğitimi sinir oluyom
İnşaallah en yakın zamanda resmini koyacağım bende. Benimki artık yürütecini istemiyor ya çığlık atıyor ona binince! İlla yerde emeklicek bişiler karıştırcak heryere girip çıkmak istiyor. :roflol: tay tay durmuyo ama hemen yere oturuyor.
Dün çok şaşırttı beni ama. Yerde otutuyor bende işten geldim uzanıyorum yanıma gelcek git kızım hadi cicinide getir dedim hanimiş kızımın cicisi oyuncağı dedim bakındı fisfisfis bak kızım koltuğun altında git hadi getir dedim. (Bizim kotuklar ayaklı olduğundan altına girebiliyor oradanda çıkmıyor zaten cadı) Hemen girdi altına aldı getirdi elime verdi. :1shok: Ama salonda zaten 5-6 tane oyuncak vardı yani hangisini istediğimi anladı maşaallah!Şaşırdım annemde sen ne sanıyosun bunu diyo! ömrünü yiyomuş hergün dediğine göre! delikafadulden İnanırım :roflol: Bunlar bizim herşeyimiz yarabbim cümlemizinkini bağışlasın! :asigim:
herkeslere merhabaaaaahihoyyythihoyyyt
ayy 2 gündür giremiyorum hepinizi çok özledim.dün oğluşun 3.dişi çıktı üstte.zemuszemusçok sıkıntı yaptı.hep ağladı ve sürekli kucağımdaydı...üstte 2,altta 1 komik görünüyo derken bu sabah baktım altta da 4.çıkmışşşşşsositosositohergün bitane çıkartıyo ama baya canı yanıyo ya.durup durup çığlık atıyo:çok üzgünüm:
bide bu sabah ayağa kalkmayı öğrendi...biraz geç oldu ama nihayet.kalktı.çok şaşırdım çünkü daha önce hiç yapmamıştı.tabi beşikte de kalkıyo.napcamı düşünüyorum daha atlayamaz ama..sizinkiler ayağa kalktıktan ne kadar zaman sonra beşikten sarkmaya başladılar?odalarımızda ayrı ondan da tırsıyom biraz ya görmezsem gece falan kalkarsa:çok üzgünüm:
bugün bi temizlik aşkım tuttu..heryeri dip köşe temizledim.bi baktım saat 7 olmuş ben hala elimde bezkaydirigubbakcemile3baya kirlenmiş heryer..ohh mis gibi oldu..yarın akşam iftara misafirim var.bugün temizliği bitirdim.yarında anca yemekleri yaparım yağız beyle.
neyse bi geçmişe bakayım ne var ne yok..
Günaydın kızlar... Hepiniz iyisinizdir inşaallah!
Phatoshcum valla benim kız 7-8 aylıkken başladı beşikten sarkınmaya bide biz beşiği ikinci elden almıştık eşim almış daha doğrusu bana sürpriz yapmak için ( Oğlumda kullanamadığım için çok özeniyordum ) ama bizden önce kullananlar yatağını dahada yükseltmişler yani yatağın altındaki tahtasını daha yukarı çakmışlar. bu sefer parmaklıkların boyu kısalmış tabi.lmaz: Ben görseydim aldırmazdım adamlar böle şeylere dikkat etmiyorlarki sadece dış görünüşü temizmi iimi tamam. Parmaklıklar Elif kalkınca göbeğine geliyodu. :umursamaz:
Sen ayrı odalarda yatıyoruz diyorsun biz aynı odalardayız ama sabah uyanmış bizde uyuyoruz güp diye bi sesle sıçradık :1shok: yavrum kafalama düşmüş düşerkende herhalde burnunu kafasını alttaki çekmeceleremi sıyırtmış anlamdım mafoldumben ama anlı şişmişti baya üç beş gün anlı mor ve şiş. burnun üstüde kıpkırmızıydı derisi sıyrılmış.
Kuzum nasıl ağladı korkmuş bizimde elimiz ayağımız birbirine dolandı! İçim yandı mafoldumben Eşimde sinirden on dak. içinde beşiği parçalayıp kapının önüne indirdi attık yani.
Şimdilik yerde yatıyor her sabah uyandığında karyolamıza tırmanıp üstümüze çıkıyor.Bu ay güzel bi beşik yada oyun parkı almayı düşünüyorum karar veremedim hangisinde daha rahat eder bilemiyorum. Beşiklerde ilerde yatak olabiliyor diye düşündüm daha mantıklı geldi ama sarkıyorlar ve insan korkuyor gerçekten. Karar vermek zor! :1hug:
Günaydın kızlar... Hepiniz iyisinizdir inşaallah!
Phatoshcum valla benim kız 7-8 aylıkken başladı beşikten sarkınmaya bide biz beşiği ikinci elden almıştık eşim almış daha doğrusu bana sürpriz yapmak için ( Oğlumda kullanamadığım için çok özeniyordum ) ama bizden önce kullananlar yatağını dahada yükseltmişler yani yatağın altındaki tahtasını daha yukarı çakmışlar. bu sefer parmaklıkların boyu kısalmış tabi.lmaz: Ben görseydim aldırmazdım adamlar böle şeylere dikkat etmiyorlarki sadece dış görünüşü temizmi iimi tamam. Parmaklıklar Elif kalkınca göbeğine geliyodu. :umursamaz:
Sen ayrı odalarda yatıyoruz diyorsun biz aynı odalardayız ama sabah uyanmış bizde uyuyoruz güp diye bi sesle sıçradık :1shok: yavrum kafalama düşmüş düşerkende herhalde burnunu kafasını alttaki çekmeceleremi sıyırtmış anlamdım mafoldumben ama anlı şişmişti baya üç beş gün anlı mor ve şiş. burnun üstüde kıpkırmızıydı derisi sıyrılmış.
Kuzum nasıl ağladı korkmuş bizimde elimiz ayağımız birbirine dolandı! İçim yandı mafoldumben Eşimde sinirden on dak. içinde beşiği parçalayıp kapının önüne indirdi attık yani.
Şimdilik yerde yatıyor her sabah uyandığında karyolamıza tırmanıp üstümüze çıkıyor.Bu ay güzel bi beşik yada oyun parkı almayı düşünüyorum karar veremedim hangisinde daha rahat eder bilemiyorum. Beşiklerde ilerde yatak olabiliyor diye düşündüm daha mantıklı geldi ama sarkıyorlar ve insan korkuyor gerçekten. Karar vermek zor! :1hug:
iboş siz kullanmamışsınızda o yüzde bak kışa seninde elinde kalır.anacım biz internetten aldıydık tabiki vardır garantisi neyim ama şimdi tatildeyizya eve bi gidelim halledeceğim.ben ve eşim peşlerini bırakmaya hiç niyetimiz yok.artık yenisinim gönderirler yoksa tamirmi ederler bilmem.ama tek bildiğim ucuzdur vardır bir illeti:lepi:
selam canlarım.... naılsınız... çok sık gelemesemde ekim bebeklerinin gelişimini sizlerden takip etmey çalışıp benim veletlerle kıyadlama yapıyorum... aralık sonu beklerken 27 ekimde gelen ikizlerim bende nete girecek zaman bırakmıyorlar...
canım benim günaydın.valla şu yatk konusunu açmışsın iyi olmuş.benimde var aynı dert başımda...oda aldık apo beye ama yatamıo kuzum.yatağının içine uyku setleri varya hani kenarlara falan bağlanan.onlardan aldık ama bazı yerleri açıkta kalıo.tamda yattığı yerlerden.ya kafasını çarpıo oralara yatarken.yatışı çok deli çok dönüyor.bende yatıramıorum şimdi yatağında gece falan dönerde çarpar diye.yastıklar falan koydum ama nafile onuda çıkartıp atıo...yatağı daraltıolar çok..bi derdimiz o.şimdi bende karyolasının içinden yatağını çıkarttım bizi,m yatak odasına yer yaptım orda yatıo 10 gündür.dediğin gibi uyanınca yatağa tutunup kalkıo bize gülücükler atıo..ama böle sürmemeli ya.odasına alışmalı..nasıl yapcam bilmiorum yaaa....
ellerine sağlık canım bide ben temizlesem beşikten sarkama olaylarını atladık biz artık kızım sağolsun beşiğinden üstümeze atlayarak uyandırıyo biziherkeslere merhabaaaaahihoyyythihoyyyt
ayy 2 gündür giremiyorum hepinizi çok özledim.dün oğluşun 3.dişi çıktı üstte.zemuszemusçok sıkıntı yaptı.hep ağladı ve sürekli kucağımdaydı...üstte 2,altta 1 komik görünüyo derken bu sabah baktım altta da 4.çıkmışşşşşsositosositohergün bitane çıkartıyo ama baya canı yanıyo ya.durup durup çığlık atıyo:çok üzgünüm:
bide bu sabah ayağa kalkmayı öğrendi...biraz geç oldu ama nihayet.kalktı.çok şaşırdım çünkü daha önce hiç yapmamıştı.tabi beşikte de kalkıyo.napcamı düşünüyorum daha atlayamaz ama..sizinkiler ayağa kalktıktan ne kadar zaman sonra beşikten sarkmaya başladılar?odalarımızda ayrı ondan da tırsıyom biraz ya görmezsem gece falan kalkarsa:çok üzgünüm:
bugün bi temizlik aşkım tuttu..heryeri dip köşe temizledim.bi baktım saat 7 olmuş ben hala elimde bezkaydirigubbakcemile3baya kirlenmiş heryer..ohh mis gibi oldu..yarın akşam iftara misafirim var.bugün temizliği bitirdim.yarında anca yemekleri yaparım yağız beyle.
neyse bi geçmişe bakayım ne var ne yok..
tünaydın canımın içi cok sevdiğim ekim anneleri opuyorumnanaktan
patoşum gözün aydın yağız paşamda ayaklanmısbundan sonra 2 kat dikkat yasakkelime
buarada bugun ilk ekim bebişinin doğum günü :sm_cool: KEREM iiki doğdun Şeniz biraz erken doğdun ama iiki doğdun mutlu yıllar mutlu yaşlar olsun inşallah opuyorumnanaktan
rabbim seni annene-babana ve tabiki biz teyzelerine bağışlasın :Saruboceq: canım oğlusum uzun sağlıklı başarılı bir ömür senin lsun :1hug: hep gülsün yüzün...
özlemcim sanada iiki doğdun diyorum..eminim o gün sende doğdunn..hamile kalman süprizdi doğumuda süpriz oldu veledin :asigim: hayatta hep bööle gzl süoprizler yapsın size kerem paşa :kedi: mutlu bir ömür gecirin oğlusunuzla kardeşim :1hug: allahım sizlere bağışlasın bu minik ama :bi okadarda süprizci yaramazı :1hug: a.s.
hayırlı akşamlar hatunlar.bugün feyzaya yeni bir bebek arabası aldık.önceki arabamız tabiri caizse hurdaya çıktı.o kadar kötüymüşki daha 6 aydır kullanıyoruz önce tentesinin tek tarafı kırıldı sonra emniyet kemeri koptu.daha bir sürü arızası var.çokta dikkatli kullandığımız halde.elele es910 markaydı.ibooşşşş seninde aynısıydı değilmi seninki ne alemde.
şimdi cihicco aldık baston araba ama çok daha konforlu ve kaliteli
iyiki dogdun kerem daha nice güzel senelere hep beraber:Saruboceq:
iyiki doğdun keremmmmmmmmmmmmmm bak senin için geldim
tatil biiti dönüyom kıızlar pazartesi işbaşı bakıcı bakcak artık emeklemiyo benimki varmı emeklemeyen deyin hele naptınız hepinizi çok özledim bebeleri öpün benim içinnnnnnnnnn
iyiki doğdun keremmmmmmmm....anammmm ekim bebekleri arasında ilk doğum günü olan kerem bebekkkkkk....ekime var daha ama olsun dimi ama.erkenciymiş bu kuzucuk:)))iyiki doğdun güzel oğlum..Allah sağlık mutluluk versin sana....Allah bizede nasip etsin doğum günleriniiii...
tünaydın canımın içi cok sevdiğim ekim anneleri opuyorumnanaktan
patoşum gözün aydın yağız paşamda ayaklanmısbundan sonra 2 kat dikkat yasakkelime
buarada bugun ilk ekim bebişinin doğum günü :sm_cool: KEREM iiki doğdun Şeniz biraz erken doğdun ama iiki doğdun mutlu yıllar mutlu yaşlar olsun inşallah opuyorumnanaktan
rabbim seni annene-babana ve tabiki biz teyzelerine bağışlasın :Saruboceq: canım oğlusum uzun sağlıklı başarılı bir ömür senin lsun :1hug: hep gülsün yüzün...
özlemcim sanada iiki doğdun diyorum..eminim o gün sende doğdunn..hamile kalman süprizdi doğumuda süpriz oldu veledin :asigim: hayatta hep bööle gzl süoprizler yapsın size kerem paşa :kedi: mutlu bir ömür gecirin oğlusunuzla kardeşim :1hug: allahım sizlere bağışlasın bu minik ama :bi okadarda süprizci yaramazı :1hug: a.s.