canımmmŞeniz
çok mutlu oldum..bizde çok severek koyduk ismini.ultrasonda erkek olacağını öğrendiğim gün,heyecanlı heyecanlı eve dönerken birden içimden yağız demek geldi bebişime:asigim:.o an karar verdim.eşim de egemen i ekledi yanına..abdullah da çok güzel bi isim.hepsi isimleriyle yaşasın inşallah:Saruboceq:
ya ben ilk dedemizin adını koymak zorundaydım..yağız diodum bende hep ikinciside erkek olursa..bakalım hayırlısı artık..kısmetse bende çok istiyorum yağız ismini...sen istanbulun neresinde oturuyorsun fatoş..
günaydın canlarım
bugün yokum gelemem artık gülçeden fırsat bulduğum her an temizlik yapmaya çalışacam. malum yarın okul açılıyo yarın işbaşı yapıyorum aslına bakarsanız gitmek istemiyorum ama ilk işe başladığım günkü gibi de heyecanlıyım hepinizi öpüyorum akşam uğramaya çalışıtım. yarın zaten gelemem. bide hataydan misafirlerim geliyo yarın beni özleyiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnn
tarhana yapıcam oğluşa ama tarifi bilmiyorum biraz araştırayım
günaydın len ekim anacıklarım opuyorumnanaktan
ya bnm basım cemre ve battaniyesiyle dertte :umursamaz: cocuun üstünü örtemiyom leeeennn :1shok: hemen uyanıo ayaklarıyla iktiriyo battaniyeyei :umursamaz: kışın ne mok yicem ben :uhm: uyku tulumu alsam sınıtıdan gene uyuyamaz menepozl u kaydirigubbakcemile3 ayaklarını yaya yaya bi o tara bi butarafa döne döne uyuyo zillidelikafadulden
varmı len bi fikriniz :çok üzgünüm:
hayırlı olsun zambakım...gülceye kim bakıcak?yarım günmü_? ya bide senin branşın ne?
bu misafirlerde ilginç yani kaydirigubbakcemile3 koca yaz gecti gelmediler tam senin işe basladığın günü kaydirigubbakcemile3mü secmişler CADIARZU
efferin leennn :1hug: baa da yapsanaaaa delikafadulden herseyi yapıorum ama o tarhanayı yapamıorum :1no2: malzemelerişni aldınmı?:1no2:
iboooşşşş taktak noldiiiii :roflol: varmı gelişme geceden sonra -tatlicadiarzu-
yok canım ya ne küslüğü olacakki:sm_confused:Giray huysuz bu aralar benim girdiğim aralar sen yoktun şimdide ben pek olmuyorum.insan hemşehrisine darılırmı hiçççççççççyerimseniben
gooooood morniiiiiiiiinnnnnnnnnnnngdelikafadulden
umarım herkes iyidir.biz iyiyiz çok şükür.sadece gecelerimiz kabus gibi.hiç uyumuyo.nöbetleşe kalkıp sallıyoz eşimlekafamçokkarıştı..bide gündüz uyku saatini uzattı.ondanmı gece uyumuyoki yaa..2 sa.falan uyurdu..5-5.5 sa.uyuyo gündüz.herhalde 1 yaşına girmek üzereyken gece ve gündüzü birbirine karıştırmamıştır:1no2:...olabilirmi yoğsam yaaa:uhm:
bu arada bende face aldım kendimekaydirigubbakcemile3eşime dedim ki arkadaşlarımın fotolarını merak ediyorum bi üye olsanaa..o esnada balkon kapısını boyuyodu..kendin ol ya uğraşamam dedi:1shok:ama çoğunuzun gerçek ismini bile bilmiyom:çok üzgünüm:..ya da soy isminizibi ara halledelim bu konuyu
canım mecbur önlemler alıyoruz..bende bazen koltuk minderlerini bi yerlere dayıyorum.her delikten ustalıkla geçmeyi başarıyokaydirigubbakcemile3o tip yerlerin önüne başka bi eşya koyuyorum.evimin şekli değişti yaa..bide tv sehpam cam demiştim ya,eşimle onu da değiştircez.benim yemek odası takımının bi tv sehpası var ahşap.bi köşede duruyo.üstünde müzik seti var.onu bi müddet tv sehpası olarak kullncaz.cam bölmesi falan yok.cam olanı kaldırcam.çok tehlike arz etmeye başladı.eşim bugün yok nöbetçi.yarın akşam gelcek.anca o zaman değiştiririz
küçük bam bam tabiii..yağızın adı da evde bam bam diye geçiyokaydirigubbakcemile3çok kuvvetli maşallahÇok üzgünüm çoook
teşekkür ederiiimmmŞenizamiiiiiiiiiiiiinnnn
incirin bağırsak çalıştırmasını istiyosanız yedikten sonra mutlaka su içirmelisiniz.tok yenmeyecek ve su sıcak olmayacakyerimseniben
Selam kızlar! Hepinize günaydın!
Ozkerem tanışmıyoruz ama bende oğlunun yeni yaşnı kutlamak istedim. Nice sağlık ve huzur dolu senelere inşaallah!
Bende Ekim annesiyim bizim ekimde iki doğumgünü telaşımız var hem oğlum hem kızım ekim doğumlu. Oğlumun 29.ekim 6. yaşını Kızımında 23.Ekim ilk yaşını kutlıycaz. İlerki yıllarda dahada zor olacak gibi geliyor bana. Bakalım nasıl başedeceğiz.
gule gule gıt gel yavrim :a015:kızlar eşim Almanya ya fuara gitti bende anneme gidiyorum 3-4 gün yokum ben dönene kadar beni özleyin anacım hadi byeeeeeeee:)))
heee fisfisfis sööledim herife bi dahakihafta sonu bynları bunları yapıoz dedim şok oldu gene :1shok: lülülülülülücelenim akşam kavağa gitmek uzak olur sana yaa epey uzak çünkü Beykozdan sonra:uhm:
ayyy haberleşelim geçtiğinde görüşelim valla ne güzel olurrrrrrrrkaydirigubbakcemile3
hadi allaha emanet olun :gitme: öpüyorum girayı Şenizkızlar eşim Almanya ya fuara gitti bende anneme gidiyorum 3-4 gün yokum ben dönene kadar beni özleyin anacım hadi byeeeeeeee:)))
üstünü kalın giydirincede terlio mervecim ya :1no2: mecbur kısa kollu kısa paçalı tulumla yatrıyorum..bende her kalktığımda örtüyorum ama ıh-ıh die aciim derken uyanıo :sm_confused: korkuyorum üstünü örtmeye he :mymeka:merveseyy;8798846 [COLOR="Red" .!.:celencimm aynı dert bendede var.hiç üstünü örttürmüyo.hep açıo dönerken.deli yatıyor birazcıkın:)))ama bende ne yapıorum güzel giydiriorum üşümeyecek şekilde..bide gece her kalktığımda örtüyorum tabi bi uyanıorum yine açmış üstünü..kışta gelio bakalım ne yapıcazzz...[/COLOR]
ora nereeeee delikafaduldencelen bizde geçen akşam sultanahmete gittik.ayyyyy ne o öyle ya kimse evinde değil sanki.herkes orda.bide aponun arabasıyla yürümek ayrı bir dertti..hafta sonu olduğu için iki kat daha kalabalıktı.amannn hafta sonu gitmeyin tavsiye etmem çok kalabalıkkkk...adaparkı tavsiye ederim ama kuzucuklarla gidilebilecek yer..iftardan sonra yürümeye güzel yaniii...
he asyadayım :çok üzgünüm: srıgazidecelencim ben istanbul güngörende oturuyorum...avrupa yakasındayım..sen asya sanırım dimi?
he ne kadar derin uyursa uyusun hemen ayaklarını tepindirio :sm_confused: keşfettiğim kadarıyla ayakalrını örtmek istemio :uhm:menapozlu deyip durma şu çocuğa yaaa :mymeka: ben iyice daldıktan sonra örtüyom üzerini, öööle denedinmi, taktaklan anlaştık anacım, yalvar yakar oldu, bayan olduğumu öörenince de dio ki abla bu güne kadar çok kızın ahını aldım 3 günde çıktı benden diyo :roflol::roflol: bana her gün 2000-er hammadde vericik bi de casussluk edicik :jeyyar:
:
slm kızlar nasılsınız.ben arada yoklayıp gidiyom sizi ama sadece okur olarak :kedi:muhabbetlere katılamıyorum.yarın da okul başlıyo pofffmafoldumbencelencim accuk bana bi uyarı yaptı da kendime geldim.eemmm gelişmeleri yazayım şevval senanın 5.dişi çıkıyo.boyu 2 ayda 2cmcik uzamış 69 cm oldu bilmiyorum nasıl boyu ama:uhm:bu hafta hastalıkla uğraştık ama çok şükür iyi oldu antibiyotik şrup verdi dr .bazıları verme falan dedi tereddüt ettim ama iyiki vermişim çabuk iyileşti.son 1 haftadır sürünüyo ama ayakta durmak falan filan yok benim kız çooookk tembel çookkkkk.ya siz şu kilo yada boy aralıklarını nerden bakıyosunuz??
tarhana yapıcam oğluşa ama tarifi bilmiyorum biraz araştırayım
Arkadaşlar hepinize güzel bir haberim var...
Celen arkadaşımdan özür diledim oda kabul etti...
Barıştık yani :sm_cool:
gerginlikten dolayı hepinizden özür diliyorum. Kusura bakmayın...
Yarın görüşürüz artık birazdan çıkarım ben...
Celencim senide öpüyorum...
sizin adınıza çok sevindim.şu 3 günlük dünyada böyle şeylerle birbirimizin kalbini kırmaya değmez.kimimiz var ki şurda?birbirimizin kardeşiyiz biz kızlar.yani ben öle düşünüyorum.hepiniz benim tek tek kardeşimsiniz.iyiki varsınız.
çok moralim bozukmafoldumben.eylül çok hasta.kusuyo durmadan.çok iştahsız.mafoldumbenishal oldu.hiçç hali yok.gözleri baygın baygın bakıyo yavrumun.uykusunun arasında ağlıyo.burnu tıkalı nefes alamıyomafoldumbendişi de çıkmış.ama ben buna sevinemedim.yavrumun diş ağrısına bir de vücut ağrısı eklendi.2 si bir arada olur mu yaa.ufffffffffffffffffmafoldumbenbenim de sıkıntıdan ağzımın içi hep yara oldu.konuşamıyorum o kadar yani.aman ben hastalığa rağzıyım yeter ki yavrum iyi olsun yaamafoldumben
gecti gitti :1rolleyes: bundan sonraki paylaşımlar daha gzl olucak kaydirigubbakcemile5 aramıza tekrar hoşgeldin serpil vereliniortak buarada bnm canım teyzemin adı serpil opuyorumnanaktanArkadaşlar hepinize güzel bir haberim var...
Celen arkadaşımdan özür diledim oda kabul etti...
Barıştık yani :sm_cool:
gerginlikten dolayı hepinizden özür diliyorum. Kusura bakmayın...
Yarın görüşürüz artık birazdan çıkarım ben...
Celencim senide öpüyorum...
bi gün bi oğlum olursa senin gibi bir gelin alır inşallah :kedi: alkisalkisalkishayatım tarhananın içine aklına gelen bütün yeşillikleri koy.ilk önce robottan çek.domates,kırmızı biber,soğan,sarımsak,nane,maydanoz,salça falan.sonra mesela 5 kilo süzme yoğurda kat.sonra onun içine 3 kilo un koy.onu mayalı hamur gibi yoğur.sonra üzerini ört 1 hafta mayalansın.sonra temiz bezin üzerine onu kaşıkla dök istersen köfte gibi yuvarlak yumuk yumuk yap sen bilirsin sonra kuruyana kadar bekle.tabi elin hep içinde olsun gel git evir çevir.çok kurursa üfeleyemezsin.azcık kuruduktan sonra elinle üfele.sonra elekten ele.sonra onun da üzerini ört.2 gün falan daha kurusun.bez torbaya ya da kavonoza doldur.poşette kalınca kurtlanıyomuş.biz yaptık süper oldu.:icecream:
oooffff kıyamam ben ona yaaaa :1no2: yanlız anlattıklarının hepsi diş belirtisi eylülcüm..bazen grip veya nezleyle karıstırılır demişti biİzim doktorumuz :teselli: doktora götürdünmü?belki destek olucak ilaç veya beslenme listesi verir yerimseniben cok gecmiş olsun dişinizde hayırlı olsun alkisalkisalkis bak en sona siz kalmıstınız tamamlandı heralde dimiii :uhm:sizin adınıza çok sevindim.şu 3 günlük dünyada böyle şeylerle birbirimizin kalbini kırmaya değmez.kimimiz var ki şurda?birbirimizin kardeşiyiz biz kızlar.yani ben öle düşünüyorum.hepiniz benim tek tek kardeşimsiniz.iyiki varsınız.
çok moralim bozukmafoldumben.eylül çok hasta.kusuyo durmadan.çok iştahsız.mafoldumbenishal oldu.hiçç hali yok.gözleri baygın baygın bakıyo yavrumun.uykusunun arasında ağlıyo.burnu tıkalı nefes alamıyomafoldumbendişi de çıkmış.ama ben buna sevinemedim.yavrumun diş ağrısına bir de vücut ağrısı eklendi.2 si bir arada olur mu yaa.ufffffffffffffffffmafoldumbenbenim de sıkıntıdan ağzımın içi hep yara oldu.konuşamıyorum o kadar yani.aman ben hastalığa rağzıyım yeter ki yavrum iyi olsun yaamafoldumben
sağol celencim baktım şimdi kilosu normal de boy cidden kısa:) kilosu 9600 ama ne şişman ne de zayıf gözüküyo normal işte amaaan sağlıklı olsunlar da.elifcim gerginliğin sebebini bilmiyorum ama sevindim adınıza.zaten burda birbirimizden başka kim anlıyoki bizi en güzeli valla kutluyorum sizia.s.
eylüle geçmiş olsun ya biz de dişle hastalığı aynı anda geçirdik çok zordu inşallah çabucak atlatır yavru.
valla kızlar ben yatırıp sallarken bile tepiniyo ters dönüyo bir türlü durduğu yerde durmuyo.ben de uyutana kadar bacaklarının üstüne yastık koyup sallıyom(kötü anne )sonra pes edip parmağını emip uyuyo:ecrin_bebek:gece habire dönüyo ayak yerine kafası geliyo bazen okadar dolaşıyo beşikte.başa çıkamıyorum kalın giydiriyom.kışında uyku tulumu alırız napacaz başkakifisfisfis
eylülcüm geçmiş olsun canım
celen gülçenin üstünü bende hiç örtemiyorum illa ayakları havada uyuyacak yorganın üstüne atacak ayaklarını öyle uyuyacak bu arada bizim kaloriferler 1 haftadır yanıyo biraz rahatladım korkudan uyuyamıyordum üşütecek diye şimdi üstünü açsa da çok takmıyorum kalın giydiryorum . tulumuyla yatıyor. ayy bu gülçe delirtecek beni ben çamaşırı asıyorum gidip toplayıp getiriyo bi de seviniyo bide yeni huyumuz iki kırlenti alıyo eline oda oda gezdiriyo zilli zor yürüyo zaten bide iki elinde kırlent taşıyo napaacaksa yarın okul varya bi arkadaşıma bırakacam 2 saatliğine ama şimdiden içim öyle sızlıyoki çok zoruma gidiyo ya ne zormuş hiç bırakmak istemiyorum zaten sonraki günlerde müdürden izin alırsam okullar açılana kadar yanımda götürecem aklım kızımda kalacak ya alışana kadar zor olacak hiiç 2 saat ayrrı kalmadık bakalım gülçe napacak beni arayacakmı
he ii ozaman yerimsenibenayyy çok teşekkür ederim kızlar.inşallah dediğiniz gibi çabucak atlatır yavrum.celen yarın gidecez doktora canım yaa.cemrem nasıl?=
ay allah yardımcın olsun zambakım..allaha şükür ki yürüo yoksa okulda kucakta zor olurdu.bööle salarsın bakan olur kostururlar peşinden zillinin kaydirigubbakcemile2eylülcüm geçmiş olsun canım
celen gülçenin üstünü bende hiç örtemiyorum illa ayakları havada uyuyacak yorganın üstüne atacak ayaklarını öyle uyuyacak bu arada bizim kaloriferler 1 haftadır yanıyo biraz rahatladım korkudan uyuyamıyordum üşütecek diye şimdi üstünü açsa da çok takmıyorum kalın giydiryorum . tulumuyla yatıyor. ayy bu gülçe delirtecek beni ben çamaşırı asıyorum gidip toplayıp getiriyo bi de seviniyo bide yeni huyumuz iki kırlenti alıyo eline oda oda gezdiriyo zilli zor yürüyo zaten bide iki elinde kırlent taşıyo napaacaksa yarın okul varya bi arkadaşıma bırakacam 2 saatliğine ama şimdiden içim öyle sızlıyoki çok zoruma gidiyo ya ne zormuş hiç bırakmak istemiyorum zaten sonraki günlerde müdürden izin alırsam okullar açılana kadar yanımda götürecem aklım kızımda kalacak ya alışana kadar zor olacak hiiç 2 saat ayrrı kalmadık bakalım gülçe napacak beni arayacakmı
anacım ekim anaları olaraktan topumuz feyslendik kaydirigubbakcemile3 gel sende dünya kadar resim var :hooray:ayy senin bu zilloş iyice alem oldu zambakçım ya.senin bu kızdan leyloşun da hacer den çekeceği var.ekim bebelerinin içinde en haşarıları bunlar:roflol:ya kızlar bi ara yeni resimler koyun çok merak ediyorum son hallerini.ben saçları bekliyorum accık daha uzasın da hemen yeni resim yükleyecem.benim facem yok kızlar.üye olmadım.görümcem seni üye yapalım dedi istemedim.siz de oraya takılmaya başladınız ben napcam
puhahaha :roflol: temem hatırladım yerimseniben uzakmı bize :a015:celencim bak ora nere demişin ya hani.bayrampaşada tayyib erdoğanın attan düştüğü yer:roflol:duymuşsundur belkimmm...
zambakcım Allah yardımcımız olsun.artık iyicene yaramaz oldu bunlar yavv..benimde mutfakta asılı boncuklarım var onları çekip duruyo apo bey..en sonunda yukarıya doğru çakayım çiviyi dedim..bu akşam çiviyide çakarken parmağıma bi vurdum öldüm valla.hala sızlıo:)))
he ii ozaman yerimseniben
cemecik ii aslında şükürler olsun.ama hala çişi cok kötü kokuo ve rengi koyu..bide çişini yaparken omuzlarını kafaya yaklasıtırıo :çok üzgünüm:
ay allah yardımcın olsun zambakım..allaha şükür ki yürüo yoksa okulda kucakta zor olurdu.bööle salarsın bakan olur kostururlar peşinden zillinin kaydirigubbakcemile2
anacım ekim anaları olaraktan topumuz feyslendik kaydirigubbakcemile3 gel sende dünya kadar resim var :hooray:
puhahaha :roflol: temem hatırladım yerimseniben uzakmı bize :a015:
canım benim avrupa yakasında dediğim yerde..uzak yani sana..köprüyü geçmen lazım yine..sositososito
gecmiş olsun leeenn :1shok: