- 11 Ocak 2007
- 1.158
- 2
- 43
patoooşş olmadı mı leeyyyynnnn
anam du ben foto yüklemeye dalmışımkaydirigubbakcemile3
çözecem inşallah zamanla.acemiyim daha:tomato:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
patoooşş olmadı mı leeyyyynnnn
günaydın kızlar
zambakcım teşekür ederim
biz atlattık telaşı sıra sizlerde çok güzel oluo
günaydın hatunlar nasılsınzzz
kızlar hepinize çok teşekür ediyorum hatırladığınız için yorucu 2günün ardından doğum günümüzü kutladık 2gündür ben çok duygusalım ağlayıp duruorum uyyamıyorum.keremin de üst dişler gelio sık sık uyanıor şimdi şurup verdim yatırdım belki biraz uyur.
ramazan olması nedeniyle doğumgünümüz az katılımla ama çok güzel geçti resimleri facebooka ekledim ordan daha hızlı oluor
öptüm hepinizi iyi geceler iyi sahurlarropuyorumnanaktanopuyorumnanaktan:teytey::teytey:
artık 1yaşındayız kulağa çok hoş geliyor sırnaşık şey
rehber zeynep:jeyyar:
klavuz zeynep:jeyyar:
zeynep,canımcım valla şehir rehberi gibi hatunsun haa,insanın senle hiiiiiç canı sıkılmaz
celenim fener hem bu yakada hemde sizin yakada var anadolu ve rumeli fenerleri yani:))
kavakta aynen öyle remeli ve anadolu kavağı:))anadolu kavağına git mutlaka dokusu hiç bozulmamış çok şirin balık lokantaları ve dondurması ile ünlüdür:))
ordan teknelerle rumeli kavağınada geçebilirsiniz bu arada orduevi de Sarıyerden kavağa giderken Tellibabaya gelmeden:))
eşin duymasın bu arada tabiki:))
cnm senin facebook adresini özel mesaj olarak atarmısın merak ettim şimdi keremin doğum günü resimlerini yada sn ekle durda bn atayımm
kaydirigubbakcemile5ok canımmfatoss ben sana istek gönderdin onaylaaa adım zaten belli
bizde eşimle çok gezdik yağıza kadar.2000 de çıkmaya başladık.odönemden beri geziyoz.ama ben yol özürlüyüm.sen cadde cadde anlatıyon kız nerdee bende o hafıza.hemen unutuyorum nerden nereye gidilir..kaydirigubbakcemile3ayyy canım benim yok be o kadar da değilkaydirigubbakcemile3eeee biz geç evlendik canım arabayla gezmediğimiz yer kalmadı bide şirket aracıydı beleş benzin her hafta sonu gez dolaş anlayacağınyerimseniben
senlede gezeriz şekeropuyorumnanaktan
hadi yaaa delikafadulden bakam bu aksam ikna edebilirsem gidleim o anadolu kavanaaa şakkıdı pek sanmıyorum mıcını kaldırabileceğini ama :dilcikar: bize burda meydan cok yakın.su realin ikeanın olduu yer var ya.aksam yemekten sonra arabayla gidiyoruz oraya..şimdi ramazan olduu için eğlenceleri var.6 eylüldede mehter takımı gelicekmiş delikafadulden biz bayılırızdaaa alkisalkisalkis
bi gün avrupa yakasına gectiğimizde haberleşelimde sen patoş hepberaber görüşelim yerimseniben
leylusum günaydın opuyorumnanaktan hacerin dişlerden daha ses yokmu CADIARZU nie haberleşemedilerki :sm_confused:
hadi yaaa delikafadulden bakam bu aksam ikna edebilirsem gidleim o anadolu kavanaaa şakkıdı pek sanmıyorum mıcını kaldırabileceğini ama :dilcikar: bize burda meydan cok yakın.su realin ikeanın olduu yer var ya.aksam yemekten sonra arabayla gidiyoruz oraya..şimdi ramazan olduu için eğlenceleri var.6 eylüldede mehter takımı gelicekmiş delikafadulden biz bayılırızdaaa alkisalkisalkis
bi gün avrupa yakasına gectiğimizde haberleşelimde sen patoş hepberaber görüşelim yerimseniben
herkeslere merhabaa
2 gündür doğru dürüst oturmuyorum.çook yoruldum.yağızla misafir ağırlamak çok zor oluyo artık.bide dün gece hiiç uyumadı:çok üzgünüm:bi yeri ağrıdı herhalde..ya da dişler hala zorluyo.ya anlamadığım bişey var,dişler diş etini yararken acıyo tamam,peki uzarkende can yakıyomu:uhm:yoksa arkadan diğer dişler geldiği içinmi bu kadar ağlıyo.4 diş oldu 15 günde.hiç huzuru yok..
canım benim anlayabiliorum seni..ya bende misafir çağırcam hiç gözüm yemiyo inan.abdullahla uğraşmaktan onu oynatmaktan nasıl ağırlarım misafirleri hiç bilmiyorum...yağızın dişleri çıkmaya çalışıodur.ondan yapıodur huzursuzluk bence.bizimkide bazı geceler öle ama ne yapalım bu dişler çıkana kadar böle geçecekmiş...bu arada abdullah ilk bebişimiz,ikinci bebişimizde erkek olursa adını yağız koyucaz bizde.:)))çok hoşuma gidiyor yağız ismi.ismiyle yaşasın oğluşun canımmm...
kızlar eşim Almanya ya fuara gitti bende anneme gidiyorum 3-4 gün yokum ben dönene kadar beni özleyin anacım hadi byeeeeeeee:)))
günaydın len ekim anacıklarım opuyorumnanaktan
ya bnm basım cemre ve battaniyesiyle dertte :umursamaz: cocuun üstünü örtemiyom leeeennn :1shok: hemen uyanıo ayaklarıyla iktiriyo battaniyeyei :umursamaz: kışın ne mok yicem ben :uhm: uyku tulumu alsam sınıtıdan gene uyuyamaz menepozl u kaydirigubbakcemile3 ayaklarını yaya yaya bi o tara bi butarafa döne döne uyuyo zillidelikafadulden
varmı len bi fikriniz :çok üzgünüm:
celencimm aynı dert bendede var.hiç üstünü örttürmüyo.hep açıo dönerken.deli yatıyor birazcıkın:)))ama bende ne yapıorum güzel giydiriorum üşümeyecek şekilde..bide gece her kalktığımda örtüyorum tabi bi uyanıorum yine açmış üstünü..kışta gelio bakalım ne yapıcazzz...
herkeslere merhabaa
2 gündür doğru dürüst oturmuyorum.çook yoruldum.yağızla misafir ağırlamak çok zor oluyo artık.bide dün gece hiiç uyumadı:çok üzgünüm:bi yeri ağrıdı herhalde..ya da dişler hala zorluyo.ya anlamadığım bişey var,dişler diş etini yararken acıyo tamam,peki uzarkende can yakıyomu:uhm:yoksa arkadan diğer dişler geldiği içinmi bu kadar ağlıyo.4 diş oldu 15 günde.hiç huzuru yok..
canım benim anlayabiliorum seni..ya bende misafir çağırcam hiç gözüm yemiyo inan.abdullahla uğraşmaktan onu oynatmaktan nasıl ağırlarım misafirleri hiç bilmiyorum...yağızın dişleri çıkmaya çalışıodur.ondan yapıodur huzursuzluk bence.bizimkide bazı geceler öle ama ne yapalım bu dişler çıkana kadar böle geçecekmiş...bu arada abdullah ilk bebişimiz,ikinci bebişimizde erkek olursa adını yağız koyucaz bizde.:)))çok hoşuma gidiyor yağız ismi.ismiyle yaşasın oğluşun canımmm...
canımmmŞeniz
çok mutlu oldum..bizde çok severek koyduk ismini.ultrasonda erkek olacağını öğrendiğim gün,heyecanlı heyecanlı eve dönerken birden içimden yağız demek geldi bebişime:asigim:.o an karar verdim.eşim de egemen i ekledi yanına..abdullah da çok güzel bi isim.hepsi isimleriyle yaşasın inşallah:Saruboceq:
he buarada dün istiklal caddesine gittik..ya süper yerler..bideeee galata kulesine cıktık delikafadulden yok bööle bir şehir valla delikafadulden peh peh peehhh
resimleri birazdan yani cemreden fırsat bulursam face e ekliycem alkisalkisalkis
ama izmir bi bambaska :a015:
mervecim sen nerde oturuyodun istanbulda?