2008 Ekim Anneleri

günaydın kızlar
zambakcım teşekür ederim
biz atlattık telaşı sıra sizlerde çok güzel oluo

Selam kızlar! Hepinize günaydın!

Ozkerem tanışmıyoruz ama bende oğlunun yeni yaşnı kutlamak istedim. Nice sağlık ve huzur dolu senelere inşaallah!
Bende Ekim annesiyim bizim ekimde iki doğumgünü telaşımız var hem oğlum hem kızım ekim doğumlu. Oğlumun 29.ekim 6. yaşını Kızımında 23.Ekim ilk yaşını kutlıycaz. İlerki yıllarda dahada zor olacak gibi geliyor bana. Bakalım nasıl başedeceğiz.

cnm senin facebook adresini özel mesaj olarak atarmısın merak ettim şimdi keremin doğum günü resimlerini yada sn ekle durda bn atayımm

celenim fener hem bu yakada hemde sizin yakada var anadolu ve rumeli fenerleri yani:))
kavakta aynen öyle remeli ve anadolu kavağı:))anadolu kavağına git mutlaka dokusu hiç bozulmamış çok şirin balık lokantaları ve dondurması ile ünlüdür:))
ordan teknelerle rumeli kavağınada geçebilirsiniz bu arada orduevi de Sarıyerden kavağa giderken Tellibabaya gelmeden:))
eşin duymasın bu arada tabiki:))

rehber zeynep:jeyyar:
klavuz zeynep:jeyyar:
zeynep,canımcım valla şehir rehberi gibi hatunsun haa,insanın senle hiiiiiç canı sıkılmaz

ayyy canım benim yok be o kadar da değilkaydirigubbakcemile3eeee biz geç evlendik canım arabayla gezmediğimiz yer kalmadı bide şirket aracıydı beleş benzin her hafta sonu gez dolaş anlayacağınyerimseniben
senlede gezeriz şekeropuyorumnanaktan

hadi yaaa delikafadulden bakam bu aksam ikna edebilirsem gidleim o anadolu kavanaaa şakkıdı pek sanmıyorum mıcını kaldırabileceğini ama :dilcikar: bize burda meydan cok yakın.su realin ikeanın olduu yer var ya.aksam yemekten sonra arabayla gidiyoruz oraya..şimdi ramazan olduu için eğlenceleri var.6 eylüldede mehter takımı gelicekmiş delikafadulden biz bayılırızdaaa alkisalkisalkis
bi gün avrupa yakasına gectiğimizde haberleşelimde sen patoş hepberaber görüşelim yerimseniben

fatoss ben sana istek gönderdin onaylaaa adım zaten belli
kaydirigubbakcemile5ok canımm
bizde eşimle çok gezdik yağıza kadar.2000 de çıkmaya başladık.odönemden beri geziyoz.ama ben yol özürlüyüm.sen cadde cadde anlatıyon kız nerdee bende o hafıza.hemen unutuyorum nerden nereye gidilir..kaydirigubbakcemile3
inşallah diyim ama bu veletle gezemiyom canım yaa.dışarda uyumuyo,eşimli bi yere gittikmi 1-2 sa.te dönüyozki beyfendi ev konforunda uyuyabilsin

inşallah canım benim yaa.çok isterim

celenim akşam kavağa gitmek uzak olur sana yaa epey uzak çünkü Beykozdan sonra:uhm:
ayyy haberleşelim geçtiğinde görüşelim valla ne güzel olurrrrrrrrkaydirigubbakcemile3

kızlar eşim Almanya ya fuara gitti bende anneme gidiyorum 3-4 gün yokum ben dönene kadar beni özleyin anacım hadi byeeeeeeee:)))

celen bizde geçen akşam sultanahmete gittik.ayyyyy ne o öyle ya kimse evinde değil sanki.herkes orda.bide aponun arabasıyla yürümek ayrı bir dertti..hafta sonu olduğu için iki kat daha kalabalıktı.amannn hafta sonu gitmeyin tavsiye etmem çok kalabalıkkkk...adaparkı tavsiye ederim ama kuzucuklarla gidilebilecek yer..iftardan sonra yürümeye güzel yaniii...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…