Ayyy canım maşaallah nazar deymesin!Nasılda mutlu birşekilde gülmüş. Elinden alsan ortalığı yıkcak! Hep değişik şeylerin peşindeler ellerine oyuncak ver oynamıyorlar hep başka bişiler olcak!
Benimkide alıştı hep koltuk altlarına giriyo kayınvaldemin eski ayaklı koltukları var oraya oyuncaklarını atıyo sonra girip çıkarıyo sonra tekrar girip oraya atıyor! Allahım acılarını göstermesin!
tesekkür ederizz teyzelericanım benimmmmmm...yerim ben onu....çok tatlı çıkmış maaaşaalllaaahhh..bizimkide büyük kamyonun arkasına oturuyo ip bağladık çekioruz:)bu aralar moda bu kızlar sanırım:))))
tamam iboşum eşim bilio ismini..yani o indirmşti.umarım hatırlıyodur.ama panik yapma.o dediğim program bugune kadar ne cekildiyse hepsini kurtarıo..
mervecim bizimki daha tutunup kalkamıo.sadece ayağa biz dikioruz o gönlü olursa 1-2 adım atıo işte :asigim:
eylülcüm tay tay durmayla baslıo aten.kendine güvenini toplayınca adımlara gecio.bol bol tay tay durdur ve yürüme alıstırmaları yaptır.
bildiğm kadarıyla asıo :a015:
cemrenin suan en cok sevdiği sey kinder süt dilimi :lepi: hem sağlıklı tavsiye ederim yerimseniben
bu kız benm yanımda olucak var yaaaaaaa delikafadulden cokacimcoook :jeyyar:
puhahaha koca adam olmus kız buuu :asigim: canım bnm nasılda yakısıklı olmus :asigim: sıpa bide erken doğduydu şimdi koca delkanlı olmus maşallah
ya cok tatlı ama maşallahallahım acısnı göstermesin :Saruboceq:
buarada :Saruboceq:abdullahın dişlerini görünce söölemeden gexcemiycem..cemre cadısnın alttaki sağ dişide cıktı dün.bugunde sol üst cıktı :teytey:
haceeeeeerrrrr yakında zillerin calar kuşum haberler gelir sana :roflol:
ayyyy yerim ben onun düğme dudaaaaanııııı :1hug: canım bnm yaaaaa allah bapğıslasın altuğcum :Saruboceq:tüm bebişlere maşallah.allahım hepsini nazarlardan korusun.benim oğlumda emeklemiyor.sanırım oda genetik birşey.çünkü eşimin tarafındaki tüm bebekler emeklemeden yürüyorlar.yaşlarına girince yürümeye başlıyorlar.yani benim iki ay daha beklemem lazım.bende oğlusumun bir fotoğrafını ekliyorum.
tesekkür ederizz teyzeleri
vallamı lenn hadi gözün aydınn darısı hacere henüz cmreden titrsim gelmedi beklemedeyik anacım
kızlarr hacer karpuzaa bayılıyooo top sanıyo sanıramhihoyyyt
canım benimmmmmm...yerim ben onu....çok tatlı çıkmış maaaşaalllaaahhh..bizimkide büyük kamyonun arkasına oturuyo ip bağladık çekioruz:)bu aralar moda bu kızlar sanırım:))))
tüm bebişlere maşallah.allahım hepsini nazarlardan korusun.benim oğlumda emeklemiyor.sanırım oda genetik birşey.çünkü eşimin tarafındaki tüm bebekler emeklemeden yürüyorlar.yaşlarına girince yürümeye başlıyorlar.yani benim iki ay daha beklemem lazım.bende oğlusumun bir fotoğrafını ekliyorum.
ayyyy yerim ben onun düğme dudaaaaanııııı :1hug: canım bnm yaaaaa allah bapğıslasın altuğcum :Saruboceq:
maşşallah seninki de kocaman olmuş ne kadar tatlı görünüyo allah nazarada saklasın
sağolun teyzeleri.allah hepimizin bebeklerini bizlere bağışlasın.
ağlar tabi annesi bilgisayar başına geçtin ya ilgi istiyodur yakışıklı! İlgiler hep üstlerinde olsun istiyorlar. İstersen ilgilenme nasıl yapabilirsinki bi bakışlarıyla zaten yelkenler suya iniveriyor! En yakın zamanda bende benimkinin fotosunu koycam. Evde internet sorunu var şu sıralar obi çözülsün ilk işim bu olacak!
yok mervecim emeklemio :çok üzgünüm: hep emekleyen koca poposunu sallana sallana gezdiren bi bebekti hayalim.ha bide emzik emen :çok üzgünüm: ama ikisinie yapmadı küçük hanım..sanırım emeklemeden yürüycek :asigim:
kaydirigubbakcemile3 bi gün ben bunun eline mandal verdim.anam bi bağırıyo bi ağlıo bu koştum baktım bide ne görim :1shok: işaret parmağına takmıs mandalı ağlıo kaydirigubbakcemile3 bi daha vermiyorum yerimseniben
yasına kadar 8 mi :uhm: bizim doktorumuz 15 aya kadar yolu vatr ilk dişini cıkarması için dedi :uhm: ozaman girayı napıcaz :sm_confused: onun 10 oldu..nerdeyse 20 likler gelicek kaydirigubbakcemile3
maşallah kuzucuklara hacer zaten zilli abdullah da koca adam gibi olmuş
hemde ne ilgi istiyolar...yahu arkamı dönmeme gelmior bi ağlama bir bağırma kıyamet kopuyor..işlerimi çok zor yapar oldum..yürüteçine bindirip öle evi süpürüyorum süpürgenin peşinde dolaşıp duruyor:))hadi bakalım seninde bebişini görelimm....
içim eridi yazdıklarına yaaa..canım benim nasılda korkmuşsunuzdur...offff..iyidir inşallah şimdi kuzucuk..bir an insan okurken kendi evladına olmuş gibi gelio..Allah bir daha yaşatmaz inşallahhhh...
bunlar iyicene yaramaz olmaya başladı ekim analarııııı...Allah yardımcımız olsunn..
amin kısmetçim inşallah son olur:Saruboceq:.elim ayağım titredi inan.çok kötü oldum.ağlamaktan yavrumun gözleri şişti dün.ama Allah'a şükür bugün iyi.Şeniz
ayyyyyyyyyy kısmetttt alıntıdan okudum şimdi başınıza gelenleri inan çok üzüldüm.gelmiş geçmiş olsun.bizim eylül düştü de ben mahfoldum sen o kanları görünce yıkılmışsındır.amannn Allah'ım onları bizlere bağışlasın.bizim eylül de 4 yıldan sonra bizi mutluluğa eriştirdi kuzum yavrumm.çok çok geçmiş olsun.şimdi nasıl?
canım benimmmmmm...yerim ben onu....çok tatlı çıkmış maaaşaalllaaahhh..bizimkide büyük kamyonun arkasına oturuyo ip bağladık çekioruz:)bu aralar moda bu kızlar sanırım:))))
ayyyy yerim ben onun düğme dudaaaaanııııı :1hug: canım bnm yaaaaa allah bapğıslasın altuğcum :Saruboceq:
maşşallah seninki de kocaman olmuş ne kadar tatlı görünüyo allah nazarada saklasın
sağolun teyzeleri.allah hepimizin bebeklerini bizlere bağışlasın.
çok tatlı çıkmış annesi maşallah Altuğa
bide bu aralar bizimki bizim balkon sepetine dadandı...çok sevio içine oturtup çekioruz bi baksanıza ne mutlu kuzucum benimmm....
sagol canim hala elim ayagim titriyor desem inanirmisin simdi hep takipdeyim allahim bir daha yasatmaz insallah:Saruboceq:
sagol eylülcügüm cok iyiyiz simdi yeni yaramazlik pesinde hepimizin yavurusu kiymetli tabiki ama böyle zor bulunca insan gözünün icine bakiyor ya senağlamasenağlama
cok tatli cikmis
Sevgili Ekim Anneleri,
Çizelge alanına doğum , kilo vb harici resim koymak yasaktır. Lütfen buna dikkat ederek bu alana sadece çizelge resimleri koyunuz.
İyi geceler. Allah bağışlasın.