2008 Ekim Anneleri

canım benimmmmmm...yerim ben onu....çok tatlı çıkmış maaaşaalllaaahhh..bizimkide büyük kamyonun arkasına oturuyo ip bağladık çekioruz:)bu aralar moda bu kızlar sanırım:))))
tesekkür ederizz teyzeleri

vallamı lenn hadi gözün aydınn darısı hacere henüz cmreden titrsim gelmedi beklemedeyik anacım

ayyyy yerim ben onun düğme dudaaaaanııııı :1hug: canım bnm yaaaaa allah bapğıslasın altuğcum :Saruboceq:
tesekkür ederizz teyzeleri

vallamı lenn hadi gözün aydınn darısı hacere henüz cmreden titrsim gelmedi beklemedeyik anacım

muhhaaaa kayseri-istanbul arası şimdilik 1+2 gün sürüo.biraz büyüünler hızlarıdA büyüycek :roflol:

kızlarr hacer karpuzaa bayılıyooo top sanıyo sanıramhihoyyyt

canım benimmmmmm...yerim ben onu....çok tatlı çıkmış maaaşaalllaaahhh..bizimkide büyük kamyonun arkasına oturuyo ip bağladık çekioruz:)bu aralar moda bu kızlar sanırım:))))

maşallah kuzucuklara hacer zaten zilli abdullah da koca adam gibi olmuş

maşşallah seninki de kocaman olmuş ne kadar tatlı görünüyo allah nazarada saklasın

milli eğitimde yine işimi halledemedim pazartesiden beri hergün gidiyorum bugün git yarın gel diyolar pazartesi gedecem artık zaten son gün yakacam bu milli eğitimi sinir oluyom

hemde ne ilgi istiyolar...yahu arkamı dönmeme gelmior bi ağlama bir bağırma kıyamet kopuyor..işlerimi çok zor yapar oldum..yürüteçine bindirip öle evi süpürüyorum süpürgenin peşinde dolaşıp duruyor:))hadi bakalım seninde bebişini görelimm....

celencim vallaa insan neyi hayal ediosa olmuyo sanki.benimde vardı öle bi sürü hayalim.en çokta beni emsin istedim..3 ay ancak emdi..şöyle yaşını falan geçsin hep emsin demiştim ama malesef olmadı....((sütüm aksın fazla fazla olsun istedim amaaa....
neyse geçmişte kaldı artık onlar.Allah sağlık versin yavrularımıza..mandal olayına bayıldım yalnız demek parmağını sıkıştırmış kuzucuk..kıyamam ben ona..verme sen o zaman eline mandal allah muhafaza..

ya ben bu diş olayını internette okumuştum..bende bi ki,tapçık var ondada öle yazıoo..sağlıklı çıkarsınlarda boşver..gerçi bende çok duymuştum bir buçuk yaşında daha 2 dişi olan bebişleri..demekki hepsi aynı olmuyo..

İnşaallah en yakın zamanda resmini koyacağım bende. Benimki artık yürütecini istemiyor ya çığlık atıyor ona binince! İlla yerde emeklicek bişiler karıştırcak heryere girip çıkmak istiyor. :roflol: tay tay durmuyo ama hemen yere oturuyor.
Dün çok şaşırttı beni ama. Yerde otutuyor bende işten geldim uzanıyorum yanıma gelcek git kızım hadi cicinide getir dedim hanimiş kızımın cicisi oyuncağı dedim bakındı fisfisfis bak kızım koltuğun altında git hadi getir dedim. (Bizim kotuklar ayaklı olduğundan altına girebiliyor oradanda çıkmıyor zaten cadı) Hemen girdi altına aldı getirdi elime verdi. :1shok: Ama salonda zaten 5-6 tane oyuncak vardı yani hangisini istediğimi anladı maşaallah! Şaşırdım annemde sen ne sanıyosun bunu diyo! ömrünü yiyomuş hergün dediğine göre! delikafadulden İnanırım :roflol: Bunlar bizim herşeyimiz yarabbim cümlemizinkini bağışlasın! :asigim:

sagol canim hala elim ayagim titriyor desem inanirmisin simdi hep takipdeyim allahim bir daha yasatmaz insallah:Saruboceq:

amin kısmetçim inşallah son olur:Saruboceq:.elim ayağım titredi inan.çok kötü oldum.ağlamaktan yavrumun gözleri şişti dün.ama Allah'a şükür bugün iyi.Şeniz

sagol eylülcügüm cok iyiyiz simdi yeni yaramazlik pesinde hepimizin yavurusu kiymetli tabiki ama böyle zor bulunca insan gözünün icine bakiyor ya senağlamasenağlama

cok tatli cikmis

teşekkür ederizzzz...:kedi:

herkeslere merhabaaaaahihoyyythihoyyyt
ayy 2 gündür giremiyorum hepinizi çok özledim.dün oğluşun 3.dişi çıktı üstte.zemuszemusçok sıkıntı yaptı.hep ağladı ve sürekli kucağımdaydı...üstte 2,altta 1 komik görünüyo derken bu sabah baktım altta da 4.çıkmışşşşşsositosositohergün bitane çıkartıyo ama baya canı yanıyo ya.durup durup çığlık atıyo:çok üzgünüm:
bide bu sabah ayağa kalkmayı öğrendi...biraz geç oldu ama nihayet.kalktı.çok şaşırdım çünkü daha önce hiç yapmamıştı.tabi beşikte de kalkıyo.napcamı düşünüyorum daha atlayamaz ama..sizinkiler ayağa kalktıktan ne kadar zaman sonra beşikten sarkmaya başladılar?odalarımızda ayrı ondan da tırsıyom biraz ya görmezsem gece falan kalkarsa:çok üzgünüm:

bugün bi temizlik aşkım tuttu..heryeri dip köşe temizledim.bi baktım saat 7 olmuş ben hala elimde bezkaydirigubbakcemile3baya kirlenmiş heryer..ohh mis gibi oldu..yarın akşam iftara misafirim var.bugün temizliği bitirdim.yarında anca yemekleri yaparım yağız beyle.
neyse bi geçmişe bakayım ne var ne yok..

hayırlı akşamlar hatunlar.bugün feyzaya yeni bir bebek arabası aldık.önceki arabamız tabiri caizse hurdaya çıktı.o kadar kötüymüşki daha 6 aydır kullanıyoruz önce tentesinin tek tarafı kırıldı sonra emniyet kemeri koptu.daha bir sürü arızası var.çokta dikkatli kullandığımız halde.elele es910 markaydı.ibooşşşş seninde aynısıydı değilmi seninki ne alemde.
şimdi cihicco aldık baston araba ama çok daha konforlu ve kaliteli

Sevgili Ekim Anneleri,

Çizelge alanına doğum , kilo vb harici resim koymak yasaktır. Lütfen buna dikkat ederek bu alana sadece çizelge resimleri koyunuz.

İyi geceler. Allah bağışlasın.

meeeeeerabayın millet, uykum var yatajeyim bi bakaem dedim, kimselerim bilmezim, bizim kışlık araba elele es 910 mu ne öle bişey, ama elelenin arabası, bişeyi yok gayet sağlam, ama kıştan beri kullanmıyoruz, bu yaz sürekli baston kullandım, kışa kadar yusuf eymen ayaklanırsa otobüslere binerken filan elinden tutar bindirir kışlık arabasını da arkasından çıkartabilirim diye düşünüorum, ama şu anda onunla tek başıma gezmem imkansız olduğu için baston kullanıyorum, yani o büyük arabayı öyle çok fazla kullanmadık, ama kullandığım kadarıyla memnunum bi sorun yaşamadım, hurdaya çıkaracağınıza gidin aldığınız yerle görüşün, bu araba birkaç ayda bu hale geldi diye, satarken garanti vermesini biliyolar ama, ben olsam köpeklerini uyutmam valla :roflol: bizim de bazanın bi tarafı takıldı kaldı geçenlerde, 10 gün kadar öyle havada durdu, ben salonda yattım eşim çocuk odasında, o şekilde idare ettik, bizim burdan satın aldığımız mağaza kapanmış, izmirdeki şubeden geliyolarmış, denizliye dağıtım olduğunda gönderecez elemanları demişlerdi, geçenlerde geliyoz demişler saflarım izmirde arıyolarmış bizim evi :roflol: neyse bu gün için geldiler, normalde bazanın içini kullanmıyoduk biz, gömme dolaplar var evde onu kullanıyodum, ama şu son zamanlarda sıpaacanım heryeri karıştırdığı için dışarıda olan ne varsa hepsini gömme dolaba attım, dolaptaki zavazingoları da bazanın içine fıydırdım, ilk defa kullandık yani, açtık içini yerleştirdik kapatacaz aaaa kapanmıyo, adamlara anlattım böyle böyle diye, yok makastan dediler, yok zorlamışınız dediler, yahu zorlayıp da üstüne çıkıp da tepindikmi bu meretin dedim, makası yamultmuuşunuz dediler, siz müşteri olsanız birden bazanız öyle havada asılı kalsa siz kapatma denemesi yapmazmıydınız öyleece bırakıp da 10 gün beklermiydiniz dedim ses çıkmıyo, sonra bunlar tek makas 30 çift makas 50 dediler, yenisiyle değiştiriceklermiş, bende eşimi aradım görüştürdüm, eşim işyerime gelme imkanınız varsa burda vereyim dedi, zaten bende para yok o kadar, makası değiştirdiler hala kapanmıyo baza, sonra başka bi arkadaşlarını daha çağırdılar, o adam da bişeyler etti, sorun makasta değil dedi bu sefer, amortisöründe sorun var dedi, onu değiştirdi, ben de eee siz yeni makas taktınız bizim makasımız sağlammış para mı vercez bi de üste dedim, ses etmesem onun parasını da alcaklar zaar, suçu bana buluyolar, halbisem bizim hiç suçumuz yok, onlar da anladılar sonradan, azık bozum oldular, bende para vermiceniz deyince üstlerine gitmedim artıkın, hani diyeceğim sesini çıkarmadınmı mağdur oluyosun, git aldığın mağazaya sattığınız araba ahan da böyle oldu de, bizim arabaya bişey olsa hemen gider götürürüm valla, salıncağın önündeki demirin damakları bozuldu bizim, onu ücretsiz yaptırttıracaz mesela, siz o arabanın kağıdı küreği varsa bi bakın, en az 1 yıl garantili olması lazım, daha 1 yıl olmadı bunları alalı, ya tamir etsinler ya yenisini versinler, bedavaya mı alıyonuz, yeni arabaya vereceniz parayı feyzanın boğazına harcarsınız olm :mymeka:

Sevgili Ekim Anneleri,

Çizelge alanına doğum , kilo vb harici resim koymak yasaktır. Lütfen buna dikkat ederek bu alana sadece çizelge resimleri koyunuz.

İyi geceler. Allah bağışlasın.

biliyok curly amca, kırmızı üyelere serbest bize yasak :dilcikar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…