celen yaaaa ne güzelll kıskandım ama seni şimdik..benim oğluşum ne zaman yürür ki.tutunup kalkıo heryere.sıralıo falan.ne kadar sürerki yürümeye başlaması..?kıskandımmmmmmmmmmmmmmmm.......:):)
vıyyyyyyyyyy cemre sultan da mı yürüyo len abaaooooooovvvvvv:1shok:biz en son sıradayız yineeeeeeeeeeee:gitme:day day yeni yeni duruyo o da canı isterse yoksa kıçını yere zınk diye vuruyo muhahaha:roflol:
eylüle noldu canım :uhm:
pcden silmedim ki, dangalak gibi gittim fotoğraf makinesinden sildim, pcye kopyalamadan, geri dönüşümde yok , nereye gitmiştir bu yaaa çok güzel pozlardı yaa, hem bi tane de değil :gitme::a015:senağlama
kızlarr hacer karpuzaa bayılıyooo top sanıyo sanıramhihoyyyt
tamam iboşum eşim bilio ismini..yani o indirmşti.umarım hatırlıyodur.ama panik yapma.o dediğim program bugune kadar ne cekildiyse hepsini kurtarıo..ona sordum şimdi, pcye gizlenmez diyo, makinenn içinde bi yerde ama sen göremezsin çünkü sildin diyo,profram lazım diyo, söle kurim bana anlat diyom anlatmakla olacak bişey değil diyo, saen o programı biliyosan bana linkini at bi msnden denicem bi, çok üzgünüm öyle böyle diil yaaa :gitme:
celen yaaaa ne güzelll kıskandım ama seni şimdik..benim oğluşum ne zaman yürür ki.tutunup kalkıo heryere.sıralıo falan.ne kadar sürerki yürümeye başlaması..?kıskandımmmmmmmmmmmmmmmm.......:):)
vıyyyyyyyyyy cemre sultan da mı yürüyo len abaaooooooovvvvvv:1shok:biz en son sıradayız yineeeeeeeeeeee:gitme:day day yeni yeni duruyo o da canı isterse yoksa kıçını yere zınk diye vuruyo muhahaha:roflol:
bildiğm kadarıyla asıo :a015:kızlar böle sitelerden film izleyince internet paketini aşıyo mu?bizimki sabit ücret.CADIARZU
cemrenin suan en cok sevdiği sey kinder süt dilimi :lepi: hem sağlıklı tavsiye ederim yerimsenibenya kızlar bişi sorucam..oğluşuma ben değişik ne verebilirim seveceği bişi olacak tabi.yoksa yemio..ya hep pirinçli yoğurt çorbası,sabah gece mamasıyla cici bebe peynir pekmez tereyağı karışımı bir mama veriorum..tarhana çorbası,aldığım sütlü kaşık mamalarından,aradada danino veriorum....yemeklerden geçen ay veriodun ezipte yiyiyodu.ama bu ay bir türlü yediremiorum..bide arada muzlu sütlü bisküvili mama yapıp veriorum...offf çıldırcam aklımada başka bişi gelmioo..bana yardımcı olun ne olur...oğluşuma ne verebilirim başka?????
bu kız benm yanımda olucak var yaaaaaaa delikafadulden cokacimcoook :jeyyar:kızlarr hacer karpuzaa bayılıyooo top sanıyo sanıramhihoyyyt
puhahaha koca adam olmus kız buuu :asigim: canım bnm nasılda yakısıklı olmus :asigim: sıpa bide erken doğduydu şimdi koca delkanlı olmus maşallahcanım benimmmmmm...yerim ben onu....çok tatlı çıkmış maaaşaalllaaahhh..bizimkide büyük kamyonun arkasına oturuyo ip bağladık çekioruz:)bu aralar moda bu kızlar sanırım:))))
bide bu aralar bizimki bizim balkon sepetine dadandı...çok sevio içine oturtup çekioruz bi baksanıza ne mutlu kuzucum benimmm....
merveeeeeeeeeeee maşallah kuzunaaa
merve maşaallah çok tatlı ve çok mutlu yavrun!Allah mutluluğunuzu bozmasın!
yok mervecim emeklemio :çok üzgünüm: hep emekleyen koca poposunu sallana sallana gezdiren bi bebekti hayalim.ha bide emzik emen :çok üzgünüm: ama ikisinie yapmadı küçük hanım..sanırım emeklemeden yürüycek :asigim:celencim yaa kinder süt dilimini hiç denememiştim dur bi deniyimmm....apocukta sürünüo yerde ceren sürünüp gelmiomu yanına senin..bacaklartına dolanmıo mu?yoksa direk emeklemeden yürüyecek mi?anammm ne güzel olur heeee...apo bizim oyuncaklada oynamıo artık.evde verecek şeyde kalmadı eline..telefon,fotoğraf makinası,mandal vs..hep böle şelerle oynuyo deli olcam yaaa.ne güzel oyuncakları var bakmıo suratına bile....klava: klava:
yasına kadar 8 mi :uhm: bizim doktorumuz 15 aya kadar yolu vatr ilk dişini cıkarması için dedi :uhm: ozaman girayı napıcaz :sm_confused: onun 10 oldu..nerdeyse 20 likler gelicek kaydirigubbakcemile3celen unutmuşum yazmayı aponun 5 tane dişi oldu..üstte 3 altta 2..çıkıo yavaş yavaş bakalım..yaşına kadar 8 tamamlaması gerekio diye okumuştum internette...bakalım olacak mı bizim...