2008 Ekim Anneleri

celen yaaaa ne güzelll kıskandım ama seni şimdik..benim oğluşum ne zaman yürür ki.tutunup kalkıo heryere.sıralıo falan.ne kadar sürerki yürümeye başlaması..?kıskandımmmmmmmmmmmmmmmm.......:):)

vıyyyyyyyyyy cemre sultan da mı yürüyo len abaaooooooovvvvvv:1shok:biz en son sıradayız yineeeeeeeeeeee:gitme:day day yeni yeni duruyo o da canı isterse yoksa kıçını yere zınk diye vuruyo muhahaha:roflol:

maşşallah diyin leenn nazar değecek kuzuyo

ya kızlar bişi sorucam..oğluşuma ben değişik ne verebilirim seveceği bişi olacak tabi.yoksa yemio..ya hep pirinçli yoğurt çorbası,sabah gece mamasıyla cici bebe peynir pekmez tereyağı karışımı bir mama veriorum..tarhana çorbası,aldığım sütlü kaşık mamalarından,aradada danino veriorum....yemeklerden geçen ay veriodun ezipte yiyiyodu.ama bu ay bir türlü yediremiorum..bide arada muzlu sütlü bisküvili mama yapıp veriorum...offf çıldırcam aklımada başka bişi gelmioo..bana yardımcı olun ne olur...oğluşuma ne verebilirim başka?????

:1hug:
pcden silmedim ki, dangalak gibi gittim fotoğraf makinesinden sildim, pcye kopyalamadan, geri dönüşümde yok , nereye gitmiştir bu yaaa çok güzel pozlardı yaa, hem bi tane de değil :gitme::a015:senağlama

:1hug:üzülme iboşşş geri gelecek şeyler için.kuzum yanında nasılsa bir daha çekersin yavrumun resimlerini.hem de şöleeee yakışıklı yakışıklı foto bekliyoruz senden

zambakk gülçeye maşallah,cemreye de maşallah:nazar:biraz önce sölemeyi unuttumkaydirigubbakcemile3

ayyyyyyyyyy kısmetttt alıntıdan okudum şimdi başınıza gelenleri inan çok üzüldüm.gelmiş geçmiş olsun.bizim eylül düştü de ben mahfoldum sen o kanları görünce yıkılmışsındır.amannn Allah'ım onları bizlere bağışlasın.bizim eylül de 4 yıldan sonra bizi mutluluğa eriştirdi kuzum yavrumm.çok çok geçmiş olsun.şimdi nasıl?

kızlarr hacer karpuzaa bayılıyooo top sanıyo sanıramhihoyyyt

Eklentiler

• $24072009[1][1].jpg
    $24072009[1][1].jpg
    81,7 KB · Görüntüleme: 32

Ayyy canım maşaallah nazar deymesin! :nazar: Nasılda mutlu birşekilde gülmüş. Elinden alsan ortalığı yıkcak! Hep değişik şeylerin peşindeler ellerine oyuncak ver oynamıyorlar hep başka bişiler olcak!
Benimkide alıştı hep koltuk altlarına giriyo kayınvaldemin eski ayaklı koltukları var oraya oyuncaklarını atıyo sonra girip çıkarıyo sonra tekrar girip oraya atıyor! Allahım acılarını göstermesin!

selamun aleyküm hanımlar nasılsınız.bende bu sayfalar nasıl bu kadar ilerlemiş diyorum.meğer elif ve celen muhhabbetinden dolayıymış:))ilahii yaaa oku oku sıkıldım vallahi.celenim şekerim çok takılma yaa elif sanırım burdaki samimi ortamdan etkilenerek yazdı.sende pek havanda değildin zatenn

canım benimmmmmm...yerim ben onu....çok tatlı çıkmış maaaşaalllaaahhh..bizimkide büyük kamyonun arkasına oturuyo ip bağladık çekioruz:)bu aralar moda bu kızlar sanırım:))))

Eklentiler

• $S6303138.jpg
    $S6303138.jpg
    68,7 KB · Görüntüleme: 26
Son düzenleme:
bide bu aralar bizimki bizim balkon sepetine dadandı...çok sevio içine oturtup çekioruz bi baksanıza ne mutlu kuzucum benimmm....

Eklentiler

• $S6303101.jpg
    $S6303101.jpg
    82,6 KB · Görüntüleme: 19
ona sordum şimdi, pcye gizlenmez diyo, makinenn içinde bi yerde ama sen göremezsin çünkü sildin diyo,profram lazım diyo, söle kurim bana anlat diyom anlatmakla olacak bişey değil diyo, saen o programı biliyosan bana linkini at bi msnden denicem bi, çok üzgünüm öyle böyle diil yaaa :gitme:
tamam iboşum eşim bilio ismini..yani o indirmşti.umarım hatırlıyodur.ama panik yapma.o dediğim program bugune kadar ne cekildiyse hepsini kurtarıo..
celen yaaaa ne güzelll kıskandım ama seni şimdik..benim oğluşum ne zaman yürür ki.tutunup kalkıo heryere.sıralıo falan.ne kadar sürerki yürümeye başlaması..?kıskandımmmmmmmmmmmmmmmm.......:):)
:nazar:mervecim bizimki daha tutunup kalkamıo.sadece ayağa biz dikioruz o gönlü olursa 1-2 adım atıo işte :asigim:
vıyyyyyyyyyy cemre sultan da mı yürüyo len abaaooooooovvvvvv:1shok:biz en son sıradayız yineeeeeeeeeeee:gitme:day day yeni yeni duruyo o da canı isterse yoksa kıçını yere zınk diye vuruyo muhahaha:roflol:
:nazar: eylülcüm tay tay durmayla baslıo aten.kendine güvenini toplayınca adımlara gecio.bol bol tay tay durdur ve yürüme alıstırmaları yaptır.
kızlar böle sitelerden film izleyince internet paketini aşıyo mu?bizimki sabit ücret.CADIARZU
bildiğm kadarıyla asıo :a015:
ya kızlar bişi sorucam..oğluşuma ben değişik ne verebilirim seveceği bişi olacak tabi.yoksa yemio..ya hep pirinçli yoğurt çorbası,sabah gece mamasıyla cici bebe peynir pekmez tereyağı karışımı bir mama veriorum..tarhana çorbası,aldığım sütlü kaşık mamalarından,aradada danino veriorum....yemeklerden geçen ay veriodun ezipte yiyiyodu.ama bu ay bir türlü yediremiorum..bide arada muzlu sütlü bisküvili mama yapıp veriorum...offf çıldırcam aklımada başka bişi gelmioo..bana yardımcı olun ne olur...oğluşuma ne verebilirim başka?????
cemrenin suan en cok sevdiği sey kinder süt dilimi :lepi: hem sağlıklı tavsiye ederim yerimseniben
bu kız benm yanımda olucak var yaaaaaaa delikafadulden cokacimcoook :jeyyar:
canım benimmmmmm...yerim ben onu....çok tatlı çıkmış maaaşaalllaaahhh..bizimkide büyük kamyonun arkasına oturuyo ip bağladık çekioruz:)bu aralar moda bu kızlar sanırım:))))
puhahaha koca adam olmus kız buuu :asigim: canım bnm nasılda yakısıklı olmus :asigim: sıpa bide erken doğduydu şimdi koca delkanlı olmus maşallah :nazar:
bide bu aralar bizimki bizim balkon sepetine dadandı...çok sevio içine oturtup çekioruz bi baksanıza ne mutlu kuzucum benimmm....

ya cok tatlı ama maşallah :nazar: allahım acısnı göstermesin :Saruboceq:
buarada :Saruboceq:abdullahın dişlerini görünce söölemeden gexcemiycem..cemre cadısnın alttaki sağ dişide cıktı dün.bugunde sol üst cıktı :teytey:

haceeeeeerrrrr yakında zillerin calar kuşum haberler gelir sana :roflol:

merveeeeeeeeeeee maşallah kuzunaaa:nazar:

canım hepimizinkine maşaallaaaahhh...:nazar:

merve maşaallah çok tatlı ve çok mutlu yavrun! :nazar: Allah mutluluğunuzu bozmasın! :nazar:

ya aslında böle durumlarda yani oyun oynarsak mutlu ama bi ilgilenme ondan mutsuzuda yok...bak ağlıo sıpam yine ne istio acep çözemiorumda...

celencim yaa kinder süt dilimini hiç denememiştim dur bi deniyimmm....apocukta sürünüo yerde ceren sürünüp gelmiomu yanına senin..bacaklartına dolanmıo mu?yoksa direk emeklemeden yürüyecek mi?anammm ne güzel olur heeee...apo bizim oyuncaklada oynamıo artık.evde verecek şeyde kalmadı eline..telefon,fotoğraf makinası,mandal vs..hep böle şelerle oynuyo deli olcam yaaa.ne güzel oyuncakları var bakmıo suratına bile....:eek:klava::eek:klava:

celen unutmuşum yazmayı aponun 5 tane dişi oldu..üstte 3 altta 2..çıkıo yavaş yavaş bakalım..yaşına kadar 8 tamamlaması gerekio diye okumuştum internette...bakalım olacak mı bizim...

ağlar tabi annesi bilgisayar başına geçtin ya ilgi istiyodur yakışıklı! ılgiler hep üstlerinde olsun istiyorlar. ıstersen ilgilenme nasıl yapabilirsinki bi bakışlarıyla zaten yelkenler suya iniveriyor! En yakın zamanda bende benimkinin fotosunu koycam. Evde internet sorunu var şu sıralar obi çözülsün ilk işim bu olacak!

celencim yaa kinder süt dilimini hiç denememiştim dur bi deniyimmm....apocukta sürünüo yerde ceren sürünüp gelmiomu yanına senin..bacaklartına dolanmıo mu?yoksa direk emeklemeden yürüyecek mi?anammm ne güzel olur heeee...apo bizim oyuncaklada oynamıo artık.evde verecek şeyde kalmadı eline..telefon,fotoğraf makinası,mandal vs..hep böle şelerle oynuyo deli olcam yaaa.ne güzel oyuncakları var bakmıo suratına bile....:eek:klava::eek:klava:
yok mervecim emeklemio :çok üzgünüm: hep emekleyen koca poposunu sallana sallana gezdiren bi bebekti hayalim.ha bide emzik emen :çok üzgünüm: ama ikisinie yapmadı küçük hanım..sanırım emeklemeden yürüycek :asigim:
kaydirigubbakcemile3 bi gün ben bunun eline mandal verdim.anam bi bağırıyo bi ağlıo bu koştum baktım bide ne görim :1shok: işaret parmağına takmıs mandalı ağlıo kaydirigubbakcemile3 bi daha vermiyorum yerimseniben
celen unutmuşum yazmayı aponun 5 tane dişi oldu..üstte 3 altta 2..çıkıo yavaş yavaş bakalım..yaşına kadar 8 tamamlaması gerekio diye okumuştum internette...bakalım olacak mı bizim...
yasına kadar 8 mi :uhm: bizim doktorumuz 15 aya kadar yolu vatr ilk dişini cıkarması için dedi :uhm: ozaman girayı napıcaz :sm_confused: onun 10 oldu..nerdeyse 20 likler gelicek kaydirigubbakcemile3 :nazar:

tüm bebişlere maşallah.allahım hepsini nazarlardan korusun.benim oğlumda emeklemiyor.sanırım oda genetik birşey.çünkü eşimin tarafındaki tüm bebekler emeklemeden yürüyorlar.yaşlarına girince yürümeye başlıyorlar.yani benim iki ay daha beklemem lazım.bende oğlusumun bir fotoğrafını ekliyorum.

Eklentiler

• $100_2288.jpg
    $100_2288.jpg
    88,8 KB · Görüntüleme: 18
X