- 4 Eylül 2008
- 2.253
- 140
yürüme konusunu cok fazla yazmamaya karar verdik zambakımama zorlanıyoruz diyelim yerimseniben tahlil sonuclarımızda babamız ne zaman izin alırsa ozaman alınıcak fisfisfis
gülce nasıl?
çöpctenekesine bak len :mymeka: gitti yufusumun resümlerü :a015: :mymeka:
iboşum emin değilim ama bilgisyara keydetmediysen resimler uçmuş olabilir çünkü fotoğraf makinesinden sildin bilgisayardan olsa bulunur da inşallah bilgisayardadır bilen birine sormak lazım
iboşum emin değilim ama bilgisyara keydetmediysen resimler uçmuş olabilir çünkü fotoğraf makinesinden sildin bilgisayardan olsa bulunur da inşallah bilgisayardadır bilen birine sormak lazım
pcden silmedim ki, dangalak gibi gittim fotoğraf makinesinden sildim, pcye kopyalamadan, geri dönüşümde yok , nereye gitmiştir bu yaaa çok güzel pozlardı yaa, hem bi tane de değil :gitme::a015:senağlama
biz de birazdan dışarı çıkacaz milli eğitimde işim var kuzuyla biraz zor olacak ama bakalım hanfendi gezmiş olur hem zaten 100 mt ilerde allahtan bu arada gülçe dünden beri kendi başına ayağa kalkıyo biliyomusunuz hiçbir yere tutunmuyo maşallah deyin haaaaa ve bir de kötü haber mutfak tezgahının ucundaki şeyleri çekip düşürebiliyo artık
aaa dooru len gitti ozaman :a015: bende dün sildim 10 resmi ööle..nette bi program var kızlar.aklınızda olsun.makinenin hafıza kartında bugune kadar ne resim cekildi hepsini geri cıkartıo.silinenleri bile :lepi: saatlerce sürüo tabi kaydirigubbakcemile3
selam canim ne oldu niye streslisin birseymi kacirdim yoksa:uhm::sm_confused: neyse enazindan bir ben degilmisim doktora yasindan sonra götüren :uhm: buarada benim adimda güler seninde pinar di dimi yanlis okumadiysam:1hug:
cok tatli cikmis valla cikolata diye onu isirip yiycenŞeniz
biraz önce cok kötü birsey oldu kizlarsenağlama kizim cöp kovasinin yanina düstü agizda kovaya degdi sanirim nasil agliyor amasenağlama bir baktim agzi yüzü kan öldüm cigerim söküldü sandim böyle bir aci yok yasamadim böyle bir korku esimin gömlek benim boynum hertarafim kan dudagi patlamis biraz sisti ama 1 saat agladi kuzum o agladi ben agladim allahim kimseyi evladiyla sinama yarabbim simdi zor bela uyudu kalkar birazdan aman kizlar dikkat edin ne olur cok hareketliler anlik oluyor kazalar cok korktum birde 4 seneden sonra bulunca benim gibi daha cok korkar oldum ona gelecek herseyi cekmeye raziyim yeterki evlatlarimiza birsey olmasin hala elim ayagim titriyorsenağlamasenağlamasenağlama
canim ya kiyamam ben ona dünde ben yasadim ayni aciyi hele iclerini ceke ceke aglamalari mahvediyor ben hala kendime gelemedim insallah bu son olur allahim korusun bebeklerimizi:Saruboceq:
ya kopyala dedim, masa üstüne gelince yapıştır aktif ama resimler yapışmıyo, fotoğraf makinesinde de geri al yok, alllahım delirecem, çok güzel pozlardı yaaaaaaaa hala gözümün önünde o pozlar :gitme:
iboşum cemre emekleden ilk adımlarını attı :Saruboceq:
yanlız ben yazamıycam sinşrden elim ayağım boşaldı ben bi tüttürem gelem
amin kısmetçim inşallah son olur:Saruboceq:.elim ayağım titredi inan.çok kötü oldum.ağlamaktan yavrumun gözleri şişti dün.ama Allah'a şükür bugün iyi.Şeniz
iboşum cemre emekleden ilk adımlarını attı :Saruboceq:
yanlız ben yazamıycam sinşrden elim ayağım boşaldı ben bi tüttürem gelem
pcden silmedim ki, dangalak gibi gittim fotoğraf makinesinden sildim, pcye kopyalamadan, geri dönüşümde yok , nereye gitmiştir bu yaaa çok güzel pozlardı yaa, hem bi tane de değil :gitme::a015:senağlama
celen yaaaa ne güzelll kıskandım ama seni şimdik..benim oğluşum ne zaman yürür ki.tutunup kalkıo heryere.sıralıo falan.ne kadar sürerki yürümeye başlaması..?kıskandımmmmmmmmmmmmmmmm.......:):)
canım önce ayakta durdurmaya çalış ayakta durabilirse fazla sürmez çabuk yürür
olm bi site bulmuşum buz devri 3 bile var hihihi bu arada benim msn açık anam, açılırken çevrimdışı açılıyo, öyle kalmış unutmuşum :))