2008 Ekim Anneleri

senin zillide az değil haaa cadı nerelere girip nereleride karıstırırışş bak senn

Başkalarının seviyesini düşük gördüğünden sen kaf değındasın zaten belli! Kibirlenme Padişahım senden büyük Allah var demişler. Bu kadar burnu havada olma bence sonra fooosssss!!!

Başkalarının seviyesini düşük gördüğünden sen kaf değındasın zaten belli! Kibirlenme Padişahım senden büyük Allah var demişler. Bu kadar burnu havada olma bence sonra fooosssss!!!

offf valla sıktın haa :bbo: yter!Yazma bana!!ben senin muhatabın deilim tamam?yokum ben..sen beni yok say..bu sana son msjım..ama lütfen !lütfen sninde son msjın olsun!!inan sıkıldım!

bende sıkıldım hemde çok sıkıldım! ama dedim sana senin yazdıklarının ardından sessiz kalmam susmam dedim kusura bakma! Evet bundan sonra birbirimiz için yok olalım. ıkimizde Allaha yakın birbirimizden uzat olalım!
Buda sen yazmadıktan sonra benim sana son mesajımdır!

Allaha emanet...

geçen yıl hamileyken kkdan bi bayanla tanışmıştım, oraada çalışıyodu, o da hamileydi, onun kızı yusuf eymenden 2-3 ay kadar küçüktü, birbirimizin evlerine de gelip gidiyoruz artık arkadaş olduk, orada bikaç bayan daha vardı ondan şetttirdidimzemuszemus

şşşşşşşşşş kızlar bakın lütfen diyorum, her ikiniz de biraz eğri oturun doğru konuşun, kusurlu olan özür dilesin, ki şu anda her iki taraf da kusurlu, bakın şu ölümlü dünyada birbirinizin kalbini kırıyorsunuz, hayat bu kadar kısayken, ortada büyütülecek çok önemli bişey yok, sadece ikinizin psikolojileri ters çakıştı, sorun buradan kaynaklanıyor lütfen sakin olun ve birbirinizi kırmayın, öyle kazık gibi de durmayın, biraz esneyin, hepimiz insanız, hepimiz hatalar yapabiliriz, elif kötü niyetle davranmadı bence, ama celen de ilk başta bu kadar samimiyetten hoşlanmıyor, dediğim gibi iki psikoloji ters çakıştı, öpüşün barışın yoksa beni de kırarsınızvereliniortak:mymeka:
iboşum cemre emekleden ilk adımlarını attı :Saruboceq:
yanlız ben yazamıycam sinşrden elim ayağım boşaldı ben bi tüttürem gelem
ok anam tüttür gel benim yerimede tüttür ben tüttüremiorum malum

bu saçma tartışmayı biraz daha sürdürürseniz birazdan banlalncaksınız, bilmem haberiniz varmı lmaz:

merhaba canlarım nasılsınız
leyla hacer nasıl canım aynı mı
celencim cemrem yürüyomu daha fazla adım atmaya başladımı tahlil sonuçları çıktımı
iboşum yusuf paşam nasıl iyi mi düzeldimi artık
kısmet yağmur çok tatlı görünüyo koca popoluu yağmuuuuuuurrrrrrr
sabah sorgusu bitmiştir

ıbolya bu kızın adı gülaymı yoksa? Geçen sene oda hamileydi çünki bu siteyi bana önerende oydu zaten beraber araştırıyorduk burdan herşeyi ama üye olmamıştık! Bide bizim ikinci katta bi çağrı merkezi daha var belkide isim değiştirmişlerdir belki orasıdır?

biz de birazdan dışarı çıkacaz milli eğitimde işim var kuzuyla biraz zor olacak ama bakalım hanfendi gezmiş olur hem zaten 100 mt ilerde allahtan bu arada gülçe dünden beri kendi başına ayağa kalkıyo biliyomusunuz hiçbir yere tutunmuyo maşallah deyin haaaaa ve bir de kötü haber mutfak tezgahının ucundaki şeyleri çekip düşürebiliyo artık

yürüme konusunu cok fazla yazmamaya karar verdik zambakım ama zorlanıyoruz diyelim yerimseniben tahlil sonuclarımızda babamız ne zaman izin alırsa ozaman alınıcak fisfisfis
gülce nasıl?

zambak ortadan kaybolma benim sıpanın resimlerini koyucim kaydirigubbakcemile3

ayyy maşallah yaaa :asigim: anacım bu daha 10 aylıkken bööle sen bunu 2+3 yasında tutamıycan kaydirigubbakcemile3 aman sağlıklı olsunda (şeytan kulana kursun)

kızlar fotoğraf makinesini pcye bağlamıştım, ondan resimleri kopyaladım, yapıştırmadan sildim, şimdi bulamıyom, o resimler nereye gitti yaaaaaaaaaa

off onu hacerde öğrendi ayaklarını ucuna basıp uzanıyoo ucunda bişy varsa çekiyo ok diikkati olmaız lazım ya bıak felan allah esirgesin ucta bulundurmamaız lazım off bu bebeler dogal afett

iyiyizz zambakıımmm canım ayn mı derken benimŞenizŞeniz

Son düzenleme:
iboşum emin değilim ama bilgisyara keydetmediysen resimler uçmuş olabilir çünkü fotoğraf makinesinden sildin bilgisayardan olsa bulunur da inşallah bilgisayardadır bilen birine sormak lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…