aaaaaaaaaaa olcay gelmişşşş hihoyyyt ve ben göremeden gitmiş :çok üzgünüm:canlarım ben geldim ama yine ekim annişleri firarada derin uynmak üzere geçen yazdımdı size ya bakayım kimler ilgilencek diye yazdığım sayfayı not ettiydim 2 syf ötesine adar okudum zemuszemuslaelaelaelaelaekızmayın yav ne güzel şekiller çıkmış eyn görüyomusun celenim leylam ooooooooo yrim ben sizi çok fena kızgınsınız değil mi celen ne demişssin sen bunu okuduğunda bayramı yapmış oluruz kaydirigubbakcemile3bi gelirsem oraya ısırırım bak ay ısırırım diyince demek bi tek derinim kaldı dişsiz yaaaaaaaa :bbo:çok tşk ederim celen leyla zeynep sünnet tebrikleriniz için düğüne davetlisiniz tabi celen bu kadar kızma valla acayip yoğunum şimdi nasıl yazıyorum biliyomusun bil bakalım izinliyim...ahanda uyandıdelikafadulden vakit bulursam geleceğim
zambak bu senin sıpanın resmini ilk koyduun gün gördümde benim sıpadan yazamadım,çok komik görünüyo len, o çikolatayı ısıırrken sende tutacan kolunu bacanı ısırcan kaydirigubbakcemile3 çikolatayı yiyebiliyomu, ben eline bişey veremiyorum ya, ne zaman bişey versem öğürüp kusuyo, keşke aaaah keşke bana ibret olabilseydi, bende şu alıntıları bitirim de size değişik pozlarımızdan koyayım, insan çatlatan bunlar ayol kaydirigubbakcemile3bu resim ibret olsun diye yayınlanmıştır laelaelaelaelae
sabahtan beri uyuz kızıma mama yediremedim dışarı çıkardımm rahatlasın diye geldik hala mızmız marketten çikolata almıştık onla aynamaya başladı aman dedim susssun da neyle oynarsa oynasın 5 dk falan sesi gelmedi bende dinleniyorum kafamı bi çevirdim iki koltuğun arasına girmiş çikolatayı dişley dişleye açmış rsesimde görüldüğü üzere kendine yaptığı malum halı koltuk mahvolmuş aaaah aaaah napcaz biz bunlarla
selam canim ne oldu niye streslisin birseymi kacirdim yoksa:uhm::sm_confused: neyse enazindan bir ben degilmisim doktora yasindan sonra götüren :uhm: buarada benim adimda güler seninde pinar di dimi yanlis okumadiysam:1hug:
cok tatli cikmis valla cikolata diye onu isirip yiycenŞeniz
biraz önce cok kötü birsey oldu kizlarsenağlama kizim cöp kovasinin yanina düstü agizda kovaya degdi sanirim nasil agliyor amasenağlama bir baktim agzi yüzü kan öldüm cigerim söküldü sandim böyle bir aci yok yasamadim böyle bir korku esimin gömlek benim boynum hertarafim kan dudagi patlamis biraz sisti ama 1 saat agladi kuzum o agladi ben agladim allahim kimseyi evladiyla sinama yarabbim simdi zor bela uyudu kalkar birazdan aman kizlar dikkat edin ne olur cok hareketliler anlik oluyor kazalar cok korktum birde 4 seneden sonra bulunca benim gibi daha cok korkar oldum ona gelecek herseyi cekmeye raziyim yeterki evlatlarimiza birsey olmasin hala elim ayagim titriyorsenağlamasenağlamasenağlama
İbolyacım nerde bu iş hanı diye sormuşsun... Çınarda Merkez Bankası yokmu hıh işte onun karşısında gocccaaaa siyah camlı ayna gibi bi işhanı yokmu! Var! Hıh işte o canım!
herkese merhabaa..bugün pek giremedim.oğluşun baya sıkıntısı var.dişler çok kabarmış gelmek üzere.yapışık ikiz gibi yaşadık babası gelinceye kadar.kucağımdan inmiyo ve sürlkli yakamı tutuyo sımsıkı..şimdi babasıyla oynuyolar.bende bi bakayım dedim
bende seni çok seviyoruummmopuyorumnanaktan
ya bakma şaka takılıyorum.ama bi kaç mesajımı atlamıştın bi süre öncelmaz:bidaa olmasınyerimsenibenyok be hayatım nelerle uğraşıyoruz.bazen bende yarım yamalak okuyorum aceleden.kaçıyo olaylarkaydirigubbakcemile3
bizimkide klozet tutkunu..bişey sanıyo onu.gördümü çığlık çığlığa koşuyo ellemeyekaydirigubbakcemile3.ama ben sürekli kapıyı kapalı tutuyorum.arkamdan girmeye kalkarsa da kapıyı yüzüne kapatıyorum.o olayı anlayıp ağlayana dek çıkıyom zatenkaydirigubbakcemile3her işimiz yarım yamalak anasını satiim:umursamaz:
m.eğitime şikayetmi etsem,gece maske takıp gidip kablolarımı kessem:1ninca:bi türlü karar veremiyomdelikafadulden
canım ben de çok oyuncak taraftarı değilim.herşeye bol keseden alışmasın.lmaz:evet oyuncak gelişim için çok önemli ama öyle dolaplara sığmayacak kadar çok olmamalı.zaten dediğin gibi mutfak eşyalarını daha çok seviyolar.benimkide plastik renkli yumurtalıkları çok seviyokaydirigubbakcemile3
ayyy maşallah yerim ben onuuuu..çok tatlı çıkmışşş
çok geçmiş olsun:çok üzgünüm:.ALLAH BİDAHA YAŞATMASIN:Saruboceq:
ya ben çalışma hayatını çok özledim.sırf bu yazdığın duygu yüzünden cesaret edemiyorum.o kadar güzel anlatmışsın ki yaşadım yani o anısenağlamakuzumu arkamdan ağlarken düşündüm..odadan çıkınca bile ortalığı yırtıyo..offfff offffffffff
olurmu hiiiçç.ben seni şimdiden çok seviyorumŞeniz
sadece çok derin iz bıraktı serpil bende..içim bi tuhaf oldu..ama güzel anıları daha çok hatırlıyorum..o yüzden isminle bi derdim yok canım benim.gayet de severim bu ismi yaniivereliniortakvereliniortak
celeeen fotolara yaptığın yorum için çok teşekkür ederimopuyorumnanaktan
bu arada gittinizmi hastaneye.merak ettim.inşallah çok zor olmamıştır yaa..şimdiden geçmiş olsun.
kaçtım ben oğlum ağlıyo yine
selamopuyorumnanaktan biz geldik opuyorumnanaktan kızıma dün sonda yapıldı mahvoldu yavrıum mafoldumben o ağladı ben ağladım tam 11 tane ayetek kür-si okudum o cıkasıya kadar mafoldumben babasınıda benide almadılar odaya.2 doktor 5 hemşire girdi odaya ..yalvardım allahıma benm canım yansın ciğerime kadar sızlasın tek ki onun canı yanmasın mafoldumben ama derisini yüzdürmüşler takılırken mafoldumben allahım bitsin :: bu son olsun :: bi daha yasatmasın ::
puhahahaa :: cok güldüm yaaa :: cemrede bööle oluo yedikten sonra hatta gözkağaından bile çikolata parcası topluyorum ::
he kızgınım tabi aksam bi 5 dk nıda mı ayıramıyosun eski dostlarına :: ne cok sey paylastık ne üzüntülerimiz hafiflettik ne sevinçlerimizi coalttık :: şimdi üzülüyorum eskiler bööle yapınca :çok üzgünüm: yada ben cok cok öenm veriyorum bööle dostluklara :umursamaz:
ay ay ayyyy :1no2: içim kalktı okurken yavvvrruuummm kıyamam ben onaaa senağlama allahım korusun betterinden kızım yaaa :Saruboceq: bunla gelmiş gecmiş olsun
canım saol baktımda senden ve zeynepten baska merak edenimiz olmamıs :dilcikar: biraz zor oldu gecti bttii patoşum :a015:
kız allah iiliğini versin senin eimi kaydirigubbakcemile3 ne işin var senin burda kaydirigubbakcemile3 anacım bende bu saydıklarından yan yatıs ve kanguru var ama malum 2. olursa dşmş :asigim: bide bence kiişisel esyaları kendin al..mesela yan yatıs yastığı..cocuk bununla cok temas edicek..ve mutlaka al..ben 4 aya kadar kullandım..hep içim rahat uyudum yerimseniben
canım cok saol ilgin için :1hug: şimdi keyfi yerinde cekmece kurcalıo benm kıslık corapları peşine takıp getirio kaydirigubbakcemile3
veeeeeee hacerden msj geldi cemrcik yürümeye basladı :sm_cool: burdan hacere kocaöaaaaannn öpücükler opuyorumnanaktan
ay yirim onun mam diyen dillerini ben kaydirigubbakcemile3he maşallah kuzumaaslında 2 gündür ii tay tay durmaya basladı.sonra babasıyla karsılıklı oturup birbirimize giidp gelmesini sağlıoduk.dün sehpanın sütünde tatlıalar vardı.bu mam die kosturdu tatlılalara :roflol: ayakları çözülüo mam görünce kaydirigubbakcemile3
yapma yaw :uhm:
hiçbişeye çıkmaz yavrum, boş rüya bu, buna benzer ben de görüyorum ara sıra, biz bebeklerimzi çok düşünüyoruz, ara sıra ya bebeklermiz olmasa nolurdu ne yapardık diye içiimizden geçiyo, bunu bir kç saniyeliğine düüşünmek bile bizi çk etkiliyo işte, gece de rüyamıza giriyo, hem duyduğuma gre rüyayı yorumlatmamak gerekiymuş, suya anlatcaksın der annem, üzme canını, bebeciklerimiz hep bizimle olucak inşallah, hatta evlendiklerinde eşlerini bile sinir edebilirük bu yüzden kaydirigubbakcemile3kızlar gece cok kötü bir rüya gördüm size anlatmassam rahatlamıycam cok moralim bozuk senağlama
beni bi sucta yakalıyorlar ve 1 hafta ev hapsi veriyorlar..izmirdeki eski evmize hapsedicekler ki suan da o ev yıkıldı yerinde apartman var senağlama bsenağlamai bakıyorum cemreyialıyorlar kucaamdan :1shok: 1 hafta onu görme yasağımda varıs mafoldumben ağlıyorum o beni arar diyorum bensiz yapamaz o diyorum mafoldumben ağlarsa benim kkumu ister koynumu ister diyorum mafoldumben hem emio ya memeyi unutursa diyorum mafoldumben ama alıyorlar benden.alanlarda annemin hala kızı (cok severim kendisini ve cok güvenirimde)ama işte söz konusu evladım olunca herseyi bi yana atıyorum ne svgi ne güven cok üzülüyorum kaçma planları yapıyorum ama yavrumu alıyorlar benden bir haftalığına mafoldumben cok ağlıomus kuzum susmak için benm kucama gelmek istiyormus (ya yazarken bile ağlıyorum mafoldumben)
bi uyandım gece 4..boğazımda yumruklar..gecenin o karanlığında cemremi elimle yoklayarak buldum ağladım mafoldumben allahım ayırmasın die dualar ettim mafoldumben kalktığımdan beride boynumun sağ tarafı kas katı olmus.kafamı ceviremiyorum :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:cok sıkıldım..bu neye cıkar kızlar bileniniz varmı yaa
http://i0908.hizliresim.com/2009/8/27/6497.jpg
kizimin yeni gözde oyuncagihttp://i0908.hizliresim.com/2009/8/27/6513.jpg
buda annesinin cantasini karistirirken
http://i0908.hizliresim.com/2009/8/27/6532.jpg
bu popo hangi ünlüye ait taniyan varmi
senin samimiyetlik dediğin 3 gündür tanıdığın insana terbiyesizsin veya kılsın dmekse benden uzak ol canım allaha yakın.ben sana neden gec geldin mi dedim..az zamanda bu kadar smimiyetin ii olmadığını gördün umarım..neyse fazla acıklamaya sündürmeye gerek yok..sen anlamıssındır umarım bu yazılanlardan bişey..tüm yazdıklarını herşeyi sana iade ediyorum..üstüme alınmaklada hata ettim..kalitemi düşürdüm..Hatırlatmana gerek yok ben yeni olabilirim ama bende bir ekim annesiyim onun için buradayım ve onun için sizi kendime yakın gördüm. Tek suçum samimetlikmi? Samimi olsam sana ne niye sen heyheyleniyorsunki? Sırf senle deil herkeze yazıyorum ben! Kimse sesini çıkarmadı nedense? Yarışmayla alakalı yazımdan sonra üzerime gelmeye başladın ben celen oylamıyormu dedim? Burda bu kadar insan varken neden sen üstüne alınıyorsun anlamadım?
Yok birbirine düşürcekmişim. Saçmaladığının farkındasındır inşaallah? Ben buraya bişiler paylaşmaya geldim. Sana ona buna laf sokmaya deil.
Sana şakasına terbiyesizsin yazmış olabilirim geri git okuda bak bakalım hangi muhabbetten sonra yazılmış şakalaşıldığıda besbelli.Bi tarafın açık kalmış lafımdan öncede yazılanlara bak. Sonuçta üzüntülerinide paylaştık demi?
Ama sen bende nedense hep kötü şeyleri görmek istiyorsun keyfin bilir. Ben bu topicteyim canım beni umursamaz yok sayarsın olur biter. Bu kadar herşeyi yanlış anlıycanı bilseydim seni muhatab bile almazdım.
Haddime deilmiş ben haddimi bilirim canım merak etme. Bence senin kendinle bi sorunun var! Beni bundan sonra yok say çünkü aynı şeyide ben yapacağım!
Sen zaten bu topicte beni ilk gördüğündede tuhaf karşıladın "buda kim be" yazmışsın. Buraya gelen herkez bölemi karşılanıyor? Sen burada Ekim Anaları muhtarımısın gelene gidene karışcan? İlla hamileleğimdemi buraya üye olup sizinle yazışmam lazımdı beni kabullenmen için? Kabullensende kabullenmesende ben buradayım celen35...
Sana Yavruna ve Ailene Allahtan herşeyin gönlünüzce olmasını diliyorum! Allaha emanet olun!
İbolyacım ben celenin dün yazdığını işten tam çıkacağım zaman okudum ve acele cevap yazdım ama yemin ederim eve gittiğimde bile aklımdaydı sanki yakınımdan biri bana küs gibi içim burkuldu! Yakın görmiycekmişim öle olsun napalım! Yazdıklarımda yanlış ne var Allah aşkına ya? Yeni eski sınıflandırması yapıyor o kadar! Ben kendimi sınıflandırmam kusurumada kimse bakmasın! Bende ekim anasıyım bende anayım ve burada çocuğum için bişiler öğrenip paylaşmak amacım!
Boşver iboyacım ya
Bu arada herkezin cumalrı mubarek olsun!
celen cemrecik şimdi nasıl iyimi, inşallah son olur artık yaa, sen yazarken benim bile içim bi hoş oluo, tahlil sonuçlarını ne zaman alcanız
hööynkkkk :1shok::1shok: celen sen cemre emeklemiyo demiyomuydun, kız emeklemeden mi yürüdü zilli abaaaaaaaavvvvvvvvvvvvvvvvv maşşşşalllah delikafaduldendelikafadulden
ay yirim onun mam diyen dillerini ben kaydirigubbakcemile3
hiçbişeye çıkmaz yavrum, boş rüya bu, buna benzer ben de görüyorum ara sıra, biz bebeklerimzi çok düşünüyoruz, ara sıra ya bebeklermiz olmasa nolurdu ne yapardık diye içiimizden geçiyo, bunu bir kç saniyeliğine düüşünmek bile bizi çk etkiliyo işte, gece de rüyamıza giriyo, hem duyduğuma gre rüyayı yorumlatmamak gerekiymuş, suya anlatcaksın der annem, üzme canını, bebeciklerimiz hep bizimle olucak inşallah, hatta evlendiklerinde eşlerini bile sinir edebilirük bu yüzden kaydirigubbakcemile3
:roflol::roflol::roflol: ay napıyo o poposunu dışarı verip
Senin tersin boksa benimki bomboktur tamammı umarım senden beni anlamışsındır? Ben senin kızın falanda deilim yazdıklarına dikkat et! Senin yaptığın sadece kıskançlık fesatlık başkada bişi deil! Noldu kısa sürede herkezle arkadaşlık muhabbet kurdumda dokundumu? Sen benim analığıma zaten laf edemezsin! Kalitesizliğine gelince sen onu zaten en başta belli etmiştin ama ben anlayamamışım kusuruma bakma. Seni muhatab almak zaten bana yakışmaz! Ama yazdıklarının ardından susacağımı sanıyorsan yanılıyorsun! Asıl bu saatten sonra sen haddini bil! Bana ahkam kesme!
yamırcım geçmiş olsun, kuzucuk nasıl şimdik,
sagol canim yagmur daha iyi eski yaptigi yarazliklari unuttu simdi yeni planlar pesine siz nasilsiniz hersey yolundadir umarim cok öptükŞeniz
:roflol::roflol::roflol: ay napıyo o poposunu dışarı verip
celen ve elif şu ramazan mübarek günde saçmalamayın lütfen, daha da konuşmuyorum, öpüşün barışın bi sorun yok kalp kırmayın lütfen
Madem okadar rahatsızdın yazdıklarımdan baştan neden söylemedin ozaman? Düne kadar tutmuşsun içinde? Söylersin ozaman ona göre davranılır! Sen bişi deme deme sonra benim başkasına yazdığım muhabbetin arasına laf sok? Dana ogün yazsaydınya rahatsız olduğunu düne kadar niye bekledin?
daha olacaktı yanlış yanlış yazılmış!
O kadarda deil artık! Seviyesizlik yapmam merak etme!