2008 Ekim Anneleri

yoo bunu yüzüne vurmuyorum sadece hatırlatıyorum.fazla samimi oldun gibime geldi birdenbire..yokkılsın yok terbiyesizsin yok bi tarafın acıkta kalmıs...bana bugune kadar burda hiçkimse kılsın terbiyesizsin demedi..şaka bile olsa!eğer şakaların bööleyse beni kendine yakın görme!rüyamı anlattım sıkıntımı paylastım sen bu hassas noktamda kalkmısın bana bi tarafın acık kalmıstır dosun!haddine deil lmaz: bak hangi arkadasım!!! yazmıs bööle?
sanada hayırlı aksamlar..
ha buarada yazdıklarım şaka deildi..daha 3 gün tanımıs olduum birine ne bööle nede baska türlü şaka yapmam ben ..[/QUOTE]

Hatırlatmana gerek yok ben yeni olabilirim ama bende bir ekim annesiyim onun için buradayım ve onun için sizi kendime yakın gördüm. Tek suçum samimetlikmi? Samimi olsam sana ne niye sen heyheyleniyorsunki? Sırf senle deil herkeze yazıyorum ben! Kimse sesini çıkarmadı nedense? Yarışmayla alakalı yazımdan sonra üzerime gelmeye başladın ben celen oylamıyormu dedim? Burda bu kadar insan varken neden sen üstüne alınıyorsun anlamadım?
Yok birbirine düşürcekmişim. Saçmaladığının farkındasındır inşaallah? Ben buraya bişiler paylaşmaya geldim. Sana ona buna laf sokmaya deil.
Sana şakasına terbiyesizsin yazmış olabilirim geri git okuda bak bakalım hangi muhabbetten sonra yazılmış şakalaşıldığıda besbelli.Bi tarafın açık kalmış lafımdan öncede yazılanlara bak. Sonuçta üzüntülerinide paylaştık demi?
Ama sen bende nedense hep kötü şeyleri görmek istiyorsun keyfin bilir. Ben bu topicteyim canım beni umursamaz yok sayarsın olur biter. Bu kadar herşeyi yanlış anlıycanı bilseydim seni muhatab bile almazdım.
Haddime deilmiş ben haddimi bilirim canım merak etme. Bence senin kendinle bi sorunun var! Beni bundan sonra yok say çünkü aynı şeyide ben yapacağım!

Sen zaten bu topicte beni ilk gördüğündede tuhaf karşıladın "buda kim be" yazmışsın. Buraya gelen herkez bölemi karşılanıyor? Sen burada Ekim Anaları muhtarımısın gelene gidene karışcan? İlla hamileleğimdemi buraya üye olup sizinle yazışmam lazımdı beni kabullenmen için? Kabullensende kabullenmesende ben buradayım celen35...

Sana Yavruna ve Ailene Allahtan herşeyin gönlünüzce olmasını diliyorum! Allaha emanet olun!

aaaaaaaaaaa olcay gelmişşşş hihoyyyt ve ben göremeden gitmiş :çok üzgünüm: zambak bu senin sıpanın resmini ilk koyduun gün gördümde benim sıpadan yazamadım,çok komik görünüyo len, o çikolatayı ısıırrken sende tutacan kolunu bacanı ısırcan kaydirigubbakcemile3 çikolatayı yiyebiliyomu, ben eline bişey veremiyorum ya, ne zaman bişey versem öğürüp kusuyo, keşke aaaah keşke bana ibret olabilseydi, bende şu alıntıları bitirim de size değişik pozlarımızdan koyayım, insan çatlatan bunlar ayol kaydirigubbakcemile3
yamırcım geçmiş olsun, kuzucuk nasıl şimdik,
İbolyacım nerde bu iş hanı diye sormuşsun... Çınarda Merkez Bankası yokmu hıh işte onun karşısında gocccaaaa siyah camlı ayna gibi bi işhanı yokmu! Var! Hıh işte o canım!

hıı o civarda aynalı bi işhan var odur herhal, orda bi tane ringa iletişim mi ne vardı sakın orda çalıışıyo olmayasın kaydirigubbakcemile3
şşşşş patuş naber yavrım, bak saaa özel ilgi gösteriyom :jeyyar::lepi:

celen cemrecik şimdi nasıl iyimi, inşallah son olur artık yaa, sen yazarken benim bile içim bi hoş oluo, tahlil sonuçlarını ne zaman alcanız
veeeeeee hacerden msj geldi cemrcik yürümeye basladı :sm_cool: burdan hacere kocaöaaaaannn öpücükler opuyorumnanaktan

hööynkkkk :1shok::1shok: celen sen cemre emeklemiyo demiyomuydun, kız emeklemeden mi yürüdü zilli abaaaaaaaavvvvvvvvvvvvvvvvv maşşşşalllah delikafaduldendelikafadulden ay yirim onun mam diyen dillerini ben kaydirigubbakcemile3
hiçbişeye çıkmaz yavrum, boş rüya bu, buna benzer ben de görüyorum ara sıra, biz bebeklerimzi çok düşünüyoruz, ara sıra ya bebeklermiz olmasa nolurdu ne yapardık diye içiimizden geçiyo, bunu bir kç saniyeliğine düüşünmek bile bizi çk etkiliyo işte, gece de rüyamıza giriyo, hem duyduğuma gre rüyayı yorumlatmamak gerekiymuş, suya anlatcaksın der annem, üzme canını, bebeciklerimiz hep bizimle olucak inşallah, hatta evlendiklerinde eşlerini bile sinir edebilirük bu yüzden kaydirigubbakcemile3
:roflol::roflol::roflol: ay napıyo o poposunu dışarı verip

Herkeze günaydın arkadaşlar!

Diğer herkezden özür diliyorum! Sizlere karşı istemeyerekte olsa yaptığım bi yanlış, kusur varsa özür diliyorum.

celen ve elif şu ramazan mübarek günde saçmalamayın lütfen, daha da konuşmuyorum, öpüşün barışın bi sorun yok kalp kırmayın lütfen

hoşgeldin hemşo nasılsın?
Yok canım o dediğin ringo iletişimde deilim! Kız ben onu ne okudum nede duydum be yok herhalde o artık bu işhanında kapatmıştır belkide. Ben bir seneden beri buradayım ama?

Nasıl bakalım senin yaramaz? Herşey yolundadır umarım?

Öpüyorum seni canım...

ıbolyacım ben celenin dün yazdığını işten tam çıkacağım zaman okudum ve acele cevap yazdım ama yemin ederim eve gittiğimde bile aklımdaydı sanki yakınımdan biri bana küs gibi içim burkuldu! Yakın görmiycekmişim öle olsun napalım! Yazdıklarımda yanlış ne var Allah aşkına ya? Yeni eski sınıflandırması yapıyor o kadar! Ben kendimi sınıflandırmam kusurumada kimse bakmasın! Bende ekim anasıyım bende anayım ve burada çocuğum için bişiler öğrenip paylaşmak amacım!
Boşver iboyacım ya

Bu arada herkezin cumalrı mubarek olsun!

senin samimiyetlik dediğin 3 gündür tanıdığın insana terbiyesizsin veya kılsın dmekse benden uzak ol canım allaha yakın.ben sana neden gec geldin mi dedim..az zamanda bu kadar smimiyetin ii olmadığını gördün umarım..neyse fazla acıklamaya sündürmeye gerek yok..sen anlamıssındır umarım bu yazılanlardan bişey..tüm yazdıklarını herşeyi sana iade ediyorum..üstüme alınmaklada hata ettim..kalitemi düşürdüm..
sizde allaha emanet olun...

hah tam da anlatmak istediğim buydu işte..iki bööle yazmıssın..demek istediğmi bak burdan herkes anlıycak.ben senin analığına laf mı ettim!!!! cocuğun için bişeyler öğrenme git mi dedim!!!!benm tersim boktur kızım..sakın ama sakın bir daha mmsjlarında benim adımı yazma!!ok??sana ilk yazdığın msjı hatırlatır beni muhattab almamanı öneririm!

iboşum cemre emekleden ilk adımlarını attı :Saruboceq:
yanlız ben yazamıycam sinşrden elim ayağım boşaldı ben bi tüttürem gelem

Senin tersin boksa benimki bomboktur tamammı umarım senden beni anlamışsındır? Ben senin kızın falanda deilim yazdıklarına dikkat et! Senin yaptığın sadece kıskançlık fesatlık başkada bişi deil! Noldu kısa sürede herkezle arkadaşlık muhabbet kurdumda dokundumu? Sen benim analığıma zaten laf edemezsin! Kalitesizliğine gelince sen onu zaten en başta belli etmiştin ama ben anlayamamışım kusuruma bakma. Seni muhatab almak zaten bana yakışmaz! Ama yazdıklarının ardından susacağımı sanıyorsan yanılıyorsun! Asıl bu saatten sonra sen haddini bil! Bana ahkam kesme!

hı hı tamam haddimi bilirim a.s haddimi sen bildiriceksen yandık :roflol: bak ben cok kıkancımdır cok fesatımdır hatta kendimce problemlerim var aynen senin yazdığın gibi kaydirigubbakcemile3 oyuzden benden cok ama coook uzak dur cıssssss kaydirigubbakcemile3

ben bu kısa sürede sırf seninle yazışmadım sırf seninle deildim samimi ama nedense bi sen şikayetcisin? Üstüne alınan sensin sinir olan sensin! Neden acaba? Yukardada yazmıştım zaten nedenini açıklamama gerek yok demi?

Aynen öyle kompleklisin! Aman sana yakın olmakmı? Allah korusun! Kıskanç fesatlarla işim olmaz benim!

Madem okadar rahatsızdın yazdıklarımdan baştan neden söylemedin ozaman? Düne kadar tutmuşsun içinde? Söylersin ozaman ona göre davranılır! Sen bişi deme deme sonra benim başkasına yazdığım muhabbetin arasına laf sok? Dana ogün yazsaydınya rahatsız olduğunu düne kadar niye bekledin?

Şeniz
ne olucak annesinin mutfak dolabina girmeye calisiyor tabi kafa girdide popoyu sokamadi birtürlü hatta popo girmiyor diye yarim saat aglamisti bos delik gördümmü dayanamiyor :roflol::roflol:

celen ve elif şu ramazan mübarek günde saçmalamayın lütfen, daha da konuşmuyorum, öpüşün barışın bi sorun yok kalp kırmayın lütfen

bencede kizlar su mübarek günde yapmayin lütfen hepimiz kardesiz burdA

anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…