- 6 Temmuz 2008
- 455
- 2
Yağmur kız bu ünlü yağmur kaygısız internette birde uyurken resmi var bu ünlü hatunun! şakkıdı Paparazziler çekmiş fotoyu! Bide yarışmayamı katılmış ne ama oy atcaz diyenler oylamamış galiba kızcazda küsmüşmü ne? :dilcikar: Halbuki oylama daha devam ediyormuş gönlünü almak istiyorsanız oylayabilirsiniz yani...
Nasıl çevirdim ama yağmur? Afffeerrriimmmm bana be! Kendi kendimi alkışlıyorum müsadenizle alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis:enbuyukkk:
Bu arada resimler çok tatlı çıkmış canavar gibi kız bu ya? Çok memnun halinden gayet rahat bi şekilde karıştırıyo heryeri dünya umrunda deil... Canım benim.. :)
kesinlikle :çok üzgünüm: allahım bağışlasın bizlere :Saruboceq:canım benim ALLAH hayır etsin..sen sıkıntılımı yattın yoksa...kafana bişey mi taktın?yada yemek yiyipte yatıncada oluyor rüyalar sıkıntılı oluyor..rüyayı iyiye yoralım iyi çıksın...Allah kimseyi yavrusundan ayırmasın..çok zor bir durumdur yaaa..rüyada yaşaması bileeee...
saol canım ya :1hug::
gecmis olsun canim cani hemsireler ne olucak azicik dikkat eder insan o daha minicik ya insallah bu son olur canim ayrica gözün aydin canim seninki yürümeye baslamis hadi sana iyi kosturmalar:roflol::roflol::roflol:
yok canım bi tarafım acıkta kalmadı benneyaptımkiCanımcım hayra yor hayır olsun. Allaha hayıra çıkarsın canom! Kötüye yorma yani rüya belki uyumadan çok baktın kızına uyurken bakılmaz derler bende yaparım onu bazen ve ogün mutlaka onunla ilgili sıkıcı rüyalar görürüm. Bilmiyorum benden öle oluyo. Çocuk uyurken seyretme çocuğu...
Belkide taktın kafana bişi yada bitarafın açıkta kaldı celenim! kaydirigubbakcemile3 Olabilirmi? :kedi:
Hadi canım sıkma canını... yerimseniben Şeniz
canım bnm yaaaa :asigim: nasılda tatlı kız oldu basımıza :1hug:kizimin yeni gözde buda annesinin cantasini karistirirken
bu popo hangi ünlüye ait taniyan varmi :uhm::roflol:
:sm_confused: bizimi şikayet ediosun anlamadım ben :sm_confused: daha dün geldin birbirimizemi düşürmeyemi calısıosun :sm_confused:Yağmur kız bu ünlü yağmur kaygısız internette birde uyurken resmi var bu ünlü hatunun! şakkıdı Paparazziler çekmiş fotoyu! Bide yarışmayamı katılmış ne ama oy atcaz diyenler oylamamış galiba kızcazda küsmüşmü ne? :dilcikar: Halbuki oylama daha devam ediyormuş gönlünü almak istiyorsanız oylayabilirsiniz yani...
Nasıl çevirdim ama yağmur? Afffeerrriimmmm bana be! Kendi kendimi alkışlıyorum müsadenizle alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis:enbuyukkk:
kızlar gece cok kötü bir rüya gördüm size anlatmassam rahatlamıycam cok moralim bozuk senağlama
beni bi sucta yakalıyorlar ve 1 hafta ev hapsi veriyorlar..izmirdeki eski evmize hapsedicekler ki suan da o ev yıkıldı yerinde apartman var senağlama bsenağlamai bakıyorum cemreyialıyorlar kucaamdan :1shok: 1 hafta onu görme yasağımda varıs mafoldumben ağlıyorum o beni arar diyorum bensiz yapamaz o diyorum mafoldumben ağlarsa benim kkumu ister koynumu ister diyorum mafoldumben hem emio ya memeyi unutursa diyorum mafoldumben ama alıyorlar benden.alanlarda annemin hala kızı (cok severim kendisini ve cok güvenirimde)ama işte söz konusu evladım olunca herseyi bi yana atıyorum ne svgi ne güven :1no2: cok üzülüyorum kaçma planları yapıyorum :çok üzgünüm: ama yavrumu alıyorlar benden bir haftalığına mafoldumben cok ağlıomus kuzum susmak için benm kucama gelmek istiyormus (ya yazarken bile ağlıyorum mafoldumben)
bi uyandım gece 4..boğazımda yumruklar..gecenin o karanlığında cemremi elimle yoklayarak buldum ağladım mafoldumben allahım ayırmasın die dualar ettim mafoldumben kalktığımdan beride boynumun sağ tarafı kas katı olmus.kafamı ceviremiyorum :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:cok sıkıldım..bu neye cıkar kızlar bileniniz varmı yaa senağlama
kısmett kuzunu yerim hele ki o popişini ısırırım
:1hug:canım rüyası bile nasıl sıkıntıya sokuyo insanı demi.şakası bile kötü derler ya işte öyle.Allah evlatlarımızı bizlere bağışlasın.bugün eylülü düşürdüm.kanepeye koydum yanına da yastık koydum bi geldim yerde.sesi de çıkmıyo.boğulmuş ağlamaktan.yavrum içini çeke çeke nasıl ağlıyo.içim gitti.ilk kez düşürdüm yavrumu.canım çok yandı kızlar mafoldumbenyaamafoldumbenmafoldumben
oooovvvvvvvv mafoldumben gecmiş olsun yaaaaa :çok üzgünüm: eylülüm ekmek cevir kafasında bi fakire ver :çok üzgünüm: allahım beterinden korusun :Saruboceq: gelmiş gecmiş osun :Saruboceq::1hug:canım rüyası bile nasıl sıkıntıya sokuyo insanı demi.şakası bile kötü derler ya işte öyle.Allah evlatlarımızı bizlere bağışlasın.bugün eylülü düşürdüm.kanepeye koydum yanına da yastık koydum bi geldim yerde.sesi de çıkmıyo.boğulmuş ağlamaktan.yavrum içini çeke çeke nasıl ağlıyo.içim gitti.ilk kez düşürdüm yavrumu.canım çok yandı kızlar mafoldumbenyaamafoldumbenmafoldumben
yoo bunu yüzüne vurmuyorum sadece hatırlatıyorum.fazla samimi oldun gibime geldi birdenbire..yokkılsın yok terbiyesizsin yok bi tarafın acıkta kalmıs...bana bugune kadar burda hiçkimse kılsın terbiyesizsin demedi..şaka bile olsa!eğer şakaların bööleyse beni kendine yakın görme!rüyamı anlattım sıkıntımı paylastım sen bu hassas noktamda kalkmısın bana bi tarafın acık kalmıstır dosun!haddine deilDaha dün gelmiş olabilirim ama bunu yüzüme vurma canım mafoldumben
Ben sizi kendime sanki baştan beri burdaymışım gibi yakın gördüğüm için şaka yaptım sadece. Sende şaka yaptın demi arkadaşım? :sm_confused:
Benim kötü bir niyetim yoktu :sm_confused: :gitme:
Hem biz burda arkadaşız bizi kimse birbirimize düşüremez zaten! (Bence) mafoldumben
neyse hayırlı akşamlar hepinize ben eve gidiyorum.
Yarın görüşürüz. Allaha emanet olun!
opuyorumnanaktan
:1hug:canım rüyası bile nasıl sıkıntıya sokuyo insanı demi.şakası bile kötü derler ya işte öyle.Allah evlatlarımızı bizlere bağışlasın.bugün eylülü düşürdüm.kanepeye koydum yanına da yastık koydum bi geldim yerde.sesi de çıkmıyo.boğulmuş ağlamaktan.yavrum içini çeke çeke nasıl ağlıyo.içim gitti.ilk kez düşürdüm yavrumu.canım çok yandı kızlar mafoldumbenyaamafoldumbenmafoldumben
ay inşallah zeynebim inşallah :Saruboceq: cok saol bacım :1hug:celencim rüyanı kısaca yorumlayım sana;
dün çok sıkmışsın kendini doğal olarak tabiki onun için etkisinde kalmışsın ağladığına göre Cemre sultanın sonuçları çok şükür iyi çıkıp seni güldürecek mrk etme:))
rüyada olsa insana sahi gibi geliyor insanın içi yanıyo dimi(
allahım hiçbirinin acılarını yaşatmasın kimselere bizede.
canım bende düşürdüm hemde bebek arabasına oturtayım derken allahtan yumuşak bir düşüş olmuştu ama ben sokakta nasıl ağlıyorum eşimde üzülme yok bişey diyo ona bile vermemiştim içim sızlamıştı kuzum nasıl içini çekmişti korkmuştu yavrumsenağlama
canım hastanede çok etkilenmişsinyaa ondan huzursuz olunca görmüşsündür.kızlar gece cok kötü bir rüya gördüm size anlatmassam rahatlamıycam cok moralim bozuk senağlama
beni bi sucta yakalıyorlar ve 1 hafta ev hapsi veriyorlar..izmirdeki eski evmize hapsedicekler ki suan da o ev yıkıldı yerinde apartman var senağlama bsenağlamai bakıyorum cemreyialıyorlar kucaamdan :1shok: 1 hafta onu görme yasağımda varıs mafoldumben ağlıyorum o beni arar diyorum bensiz yapamaz o diyorum mafoldumben ağlarsa benim kkumu ister koynumu ister diyorum mafoldumben hem emio ya memeyi unutursa diyorum mafoldumben ama alıyorlar benden.alanlarda annemin hala kızı (cok severim kendisini ve cok güvenirimde)ama işte söz konusu evladım olunca herseyi bi yana atıyorum ne svgi ne güven :1no2: cok üzülüyorum kaçma planları yapıyorum :çok üzgünüm: ama yavrumu alıyorlar benden bir haftalığına mafoldumben cok ağlıomus kuzum susmak için benm kucama gelmek istiyormus (ya yazarken bile ağlıyorum mafoldumben)
bi uyandım gece 4..boğazımda yumruklar..gecenin o karanlığında cemremi elimle yoklayarak buldum ağladım mafoldumben allahım ayırmasın die dualar ettim mafoldumben kalktığımdan beride boynumun sağ tarafı kas katı olmus.kafamı ceviremiyorum :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:cok sıkıldım..bu neye cıkar kızlar bileniniz varmı yaa senağlama
selamun aleyküm hanımlar nasılsınız bakalımm.biziyiyiz hamdolsun.feyza kuduruğuda iyi.iftara kaynımgil geldiler 4 senedir evliyim ilk defa eltimle bugün sıcak ve samimi bir sohbet etme fırsatı buldukkaydirigubbakcemile3iki yandan epey dertliymişiz.birbirimize içimizi döktükkaydirigubbakcemile3
celeeeennn valla gündüz bile aklıma geldin hep ne yaptı acaba hastane işi nasıl geçti diye.geçmiş olsun kuzuma Allah bidaha yaşatmasın.ayın 1 indede sıra bizde bakalım bize neler yapacaklarmafoldumben.
canım hastanede çok etkilenmişsinyaa ondan huzursuz olunca görmüşsündür.
ha bide böyle sıkıntılı rüyaların çok anlatılması taraftarı değiller bu ilmin alimleri zira rüyayı yormak çok önemliymiş.ve hayatı etkileyen bir meseleymiş.o yüzde ben hep hayırlara çıkar Rabbim derim ve unutmaya çalışırım.sende öyle yap canımın içi:teselli: