2008 Ekim Anneleri

ıbolyacım nerde bu iş hanı diye sormuşsun... Çınarda Merkez Bankası yokmu hıh işte onun karşısında gocccaaaa siyah camlı ayna gibi bi işhanı yokmu! Var! Hıh işte o canım!

Phatosh yani sen şimdi beni sevmicenmi?
ısmimden dolayı ( Bilseydim adımın serpil olduğunu söylemezdim valla ) Sen çaktırma boşver herkez eşim bana sepo der senden öle de ozaman! :)))

herkese merhabaa..bugün pek giremedim.oğluşun baya sıkıntısı var.dişler çok kabarmış gelmek üzere.yapışık ikiz gibi yaşadık babası gelinceye kadar.kucağımdan inmiyo ve sürlkli yakamı tutuyo sımsıkı..şimdi babasıyla oynuyolar.bende bi bakayım dedim

bende seni çok seviyoruummmopuyorumnanaktan
ya bakma şaka takılıyorum.ama bi kaç mesajımı atlamıştın bi süre öncelmaz:bidaa olmasınyerimsenibenyok be hayatım nelerle uğraşıyoruz.bazen bende yarım yamalak okuyorum aceleden.kaçıyo olaylarkaydirigubbakcemile3
bizimkide klozet tutkunu..bişey sanıyo onu.gördümü çığlık çığlığa koşuyo ellemeyekaydirigubbakcemile3.ama ben sürekli kapıyı kapalı tutuyorum.arkamdan girmeye kalkarsa da kapıyı yüzüne kapatıyorum.o olayı anlayıp ağlayana dek çıkıyom zatenkaydirigubbakcemile3her işimiz yarım yamalak anasını satiim:umursamaz:

m.eğitime şikayetmi etsem,gece maske takıp gidip kablolarımı kessem:1ninca:bi türlü karar veremiyomdelikafadulden

canım ben de çok oyuncak taraftarı değilim.herşeye bol keseden alışmasın.lmaz:evet oyuncak gelişim için çok önemli ama öyle dolaplara sığmayacak kadar çok olmamalı.zaten dediğin gibi mutfak eşyalarını daha çok seviyolar.benimkide plastik renkli yumurtalıkları çok seviyokaydirigubbakcemile3
ayyy maşallah yerim ben onuuuu..çok tatlı çıkmışşş
çok geçmiş olsun:çok üzgünüm:.ALLAH BİDAHA YAŞATMASIN:Saruboceq:
ya ben çalışma hayatını çok özledim.sırf bu yazdığın duygu yüzünden cesaret edemiyorum.o kadar güzel anlatmışsın ki yaşadım yani o anısenağlamakuzumu arkamdan ağlarken düşündüm..odadan çıkınca bile ortalığı yırtıyo..offfff offffffffff
Phatosh yani sen şimdi beni sevmicenmi?
İsmimden dolayı ( Bilseydim adımın serpil olduğunu söylemezdim valla ) Sen çaktırma boşver herkez eşim bana sepo der senden öle de ozaman! :)))

olurmu hiiiçç.ben seni şimdiden çok seviyorumŞeniz
sadece çok derin iz bıraktı serpil bende..içim bi tuhaf oldu..ama güzel anıları daha çok hatırlıyorum..o yüzden isminle bi derdim yok canım benim.gayet de severim bu ismi yaniivereliniortakvereliniortak

celeeen fotolara yaptığın yorum için çok teşekkür ederimopuyorumnanaktan
bu arada gittinizmi hastaneye.merak ettim.inşallah çok zor olmamıştır yaa..şimdiden geçmiş olsun.

kaçtım ben oğlum ağlıyo yine

merhaba arkadaslar...ne guzel bebıslerınızı almıssınız kucagınıza ...Allah bağışlasın.ınsallah bende eylul annesı olucam.ama eksık bıkac seyım kaldı.yenısını almaktansa sızden alabılırım bebısler buyumustur dıye dusundum.

emzırme yastıgı
bebek ıcın yan yatıs yastıgı
portbebe
kanguru

eger elınızde varsa ve kullanmıyorsanız bana ozelden mesaj atabılırsenız satın almayı dusunuyorum...sımdıden tesekkurler...

kızlar merhaba bir şey sorucam benim bebeğimin dişlerinden dolayı iştahsızlık var siz az çok bilirsiniz sizdede iştahsızlık oldumu birde zorladımmı kusuyor napıcağımı bilmiyorum
merhaba cicikiz seniiizemuszemus
evet canım ayynı sorunlar bizdede var.yemek görünce öğürmeye başlıyor kaçıyor kendini ordan araya atıyor.çok zorlarsamda hepsini kusuyor.
bende artık hiiiç zorlamıyorum az az ve sık sık yedirmeye çalışıyorum.daha az kusuyor böyle:lepi:
ayyyyy valla ibret aldımm benn.çok şirin yaaa annesi ıssır benim için o nanaklarından gülçeyi.
bide çikolatayı yedimi barii.yoksa oraya buraya sürerekmi bitirdikaydirigubbakcemile3
çok büyük geçmiş olsun kısmetciimm.Allah beterinden korusun :teselli:

abbaaaaaoooooowwwww.ne biçim kızmışsın öyle yaaaa.seni kıskandımı acabaa buu.o yüzdenmi öyle yaptıkisengözlerimebaksanab

çok geçmiş olsun:çok üzgünüm:.ALLAH BİDAHA YAŞATMASIN:Saruboce

çok büyük geçmiş olsun kısmetciimm.Allah beterinden korusun :teselli:

tesekür ederim kizlar Şenizbugün daha iyi dün devamli agladi ama bugün baya sakin gözüküyor ama ömrümden 10 sene gitti :gitme:

buarada günaydin ekim anneleriŞeniz

günaydııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnn
dün hiç giremedim annemle domates suyu yaptık kış için malum şimdide cee diyip çıkıyorum kuzum uyandı çünkü:))

çok şeker çıkmış yaaa yaramazlık yüzünden okunuyo valllaaaaaopuyorumnanaktan

merhaba arkadaslar...ne guzel bebıslerınızı almıssınız kucagınıza ...Allah bağışlasın.ınsallah bende eylul annesı olucam.ama eksık bıkac seyım kaldı.yenısını almaktansa sızden alabılırım bebısler buyumustur dıye dusundum.

emzırme yastıgı
bebek ıcın yan yatıs yastıgı
portbebe
kanguru

eger elınızde varsa ve kullanmıyorsanız bana ozelden mesaj atabılırsenız satın almayı dusunuyorum...sımdıden tesekkurler...

o eçmiş olsun nm yaa insanın nasıkiçi yanıyoo bişey olunca bidaha yaşamazssınız inş

selamopuyorumnanaktan biz geldik opuyorumnanaktan kızıma dün sonda yapıldı mahvoldu yavrıum mafoldumben o ağladı ben ağladım tam 11 tane ayetek kür-si okudum o cıkasıya kadar mafoldumben babasınıda benide almadılar odaya.2 doktor 5 hemşire girdi odaya ..yalvardım allahıma benm canım yansın ciğerime kadar sızlasın tek ki onun canı yanmasın mafoldumben ama derisini yüzdürmüşler takılırken mafoldumben allahım bitsin :Saruboceq: bu son olsun :Saruboceq: bi daha yasatmasın :Saruboceq:

puhahahaa :roflol: cok güldüm yaaa :roflol: cemrede bööle oluo yedikten sonra hatta gözkağaından bile çikolata parcası topluyorum :roflol:
he kızgınım tabi aksam bi 5 dk nıda mı ayıramıyosun eski dostlarına :çok üzgünüm: ne cok sey paylastık ne üzüntülerimiz hafiflettik ne sevinçlerimizi coalttık :çok üzgünüm: şimdi üzülüyorum eskiler bööle yapınca :çok üzgünüm: yada ben cok cok öenm veriyorum bööle dostluklara :umursamaz:
ay ay ayyyy :1no2: içim kalktı okurken yavvvrruuummm kıyamam ben onaaa senağlama allahım korusun betterinden kızım yaaa :Saruboceq: bunla gelmiş gecmiş olsun
canım saol baktımda senden ve zeynepten baska merak edenimiz olmamıs :dilcikar: biraz zor oldu gecti bttii patoşum :a015:
kız allah iiliğini versin senin eimi kaydirigubbakcemile3 ne işin var senin burda kaydirigubbakcemile3 anacım bende bu saydıklarından yan yatıs ve kanguru var ama malum 2. olursa dşmş :asigim: bide bence kiişisel esyaları kendin al..mesela yan yatıs yastığı..cocuk bununla cok temas edicek..ve mutlaka al..ben 4 aya kadar kullandım..hep içim rahat uyudum yerimseniben
celencim cemre nasıl oldu?

canım cok saol ilgin için :1hug: şimdi keyfi yerinde cekmece kurcalıo benm kıslık corapları peşine takıp getirio kaydirigubbakcemile3

veeeeeee hacerden msj geldi cemrcik yürümeye basladı :sm_cool: burdan hacere kocaöaaaaannn öpücükler opuyorumnanaktan

Kızlaaaaaaaaaar Günaydııııııııııııınnnnn!

Nasılız bakalım bugün?

Yağmurcum geçmiş olsun canım bugün daha ii yazmışsın sevindim canım! Öp kuzunu benim için olurmu? Yaramaz de ona yapmasın bidaha öyle şeyler aaaaaaaaa kızarız bak burda ona üzülen kaç tane teyzesi var! Olmazki canım.... Ben benimkine şakadan böyle söylendimmi derin derin gözlerimin içine bakıp kafasını yana çevirip yan yan bakıyor bana acaba daha gözüm ondamı diye bende başka yerlere bakıyorum hiç pozisyonunu değiştirmiyor sonra birden anneciiiimmm diyorum bir çırpınışı var Allahım bunlarsız napardık biz ya benim büyük eşşşeekkk kadar oldu. Ama bana çok düşkün dibimden ayrılmıyor paşam benim... Kardeşinlede çok ilgili onu güzelim benim mavişim benim diye seviyor! Ben eve gidiyoom yaaa ağlıcam şimdi offffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…