2008 Ekim Anneleri

veeeeeee hacerden msj geldi cemrcik yürümeye basladı :sm_cool: burdan hacere kocaöaaaaannn öpücükler opuyorumnanaktan

celencim öncelikle cok geçmiş olsun kıymAm kuzuyo

lee geldimi mesacıızz sonundaa ohh hadi gözün ayınn yanlız bikac gün yürüsün keyfini çıkart yeniden bi mesaj daha gelecek cemre yeter bu kadar yürümeyi bırak diye bizimki bıraktı ölüyoda bi adım atmıyoklava:

hadiiiiiiiiiii ciddimisinnnnnnnnn cemredemi başladı yürümeyeeeeeeeeeemaşallah kuzumaaaaaaaaa
he maşallah kuzuma aslında 2 gündür ii tay tay durmaya basladı.sonra babasıyla karsılıklı oturup birbirimize giidp gelmesini sağlıoduk.dün sehpanın sütünde tatlıalar vardı.bu mam die kosturdu tatlılalara :roflol: ayakları çözülüo mam görünce kaydirigubbakcemile3

yapma yaw :uhm:

celencim günaydın canım benim! Geçmiş olsun ayy içim bi tuhaf oldu yaaaa derisinimi yüzdürmüşler kuzumun yaaa offff ... Allahım inşaallah bu son olur bidaha yaşatmasın Rabbim...

bizde durum öyle ayakta dakikalarca duruyo yorulunca kendi otuyo çömlip yerden oyuncagını alıyo yürümüyo varya e güzel gidiyodu şimdi bi adım bile atmıyo neden bende bilmiyom resmini çektiysen koysana ya ben bayılıyom bunlaın bu hallerine yaa

Kız Celen maşaallah cerenime yürüyo öylemi Allah nazarlardan saklasın canım benim maşaallah kırkbinkere ya benim kız çok tembel tay tay dedinmi dizini kırıyo hemen oturmak istiyor. benim büyük sıpada zaten 15 aylık yürüdü buda abisi gibi olcak herhalde tembel tenekeler!!

Kız bol bol foto çek yada kameraya al bugünler geri gelmez hatıra kalsın. Sonra bi kaç sene sonra izlemek çok keyifli oluyor valla insan inanamıyor çok duygulanıyor. :gitme:

abbaaaaaoooooowwwww.ne biçim kızmışsın öyle yaaaa.seni kıskandımı acabaa buu.o yüzdenmi öyle yaptıkisengözlerimebaksanab[/QUOTE]

Parçalamadığıma dua etsin yarma! Bişide diyemedim sesimide çıkaramadım sonuçta oda büyüklerden Allahım için kaynadı böyle.
Kıskandımı dersin kalas? lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü sositososito sositososito sositososito

celencim günaydın canım benim! Geçmiş olsun ayy içim bi tuhaf oldu yaaaa derisinimi yüzdürmüşler kuzumun yaaa offff ... Allahım inşaallah bu son olur bidaha yaşatmasın Rabbim...
evet ben de dun gece gördüm..tam vagen girişi soyulmus mafoldumben kırmızı deri duruodu :çok üzgünüm: amin inşallah son olur cok saol :a015:
dur aksam cekem delikafadulden yetişebilirsek tabi kaydirigubbakcemile3 bi adım atıo sonra kosturuo sanki birdenbire ivme kazanıo cocuk.sonra küt yere kaydirigubbakcemile3

:1shok: aaa heyecandan sevincten hiç aklımıza gelmedi ilk adımlarını cekmeeekkk :1shok: bu aksam bu konuya bi el atiim ben :enbuyukkk:

celencim ben hala resim çekemedim gülçe fotoğraf makinesini görünce kendini yere atıyo makieyi parçalamak için gülçe de ilk önce öyleydi 1-2 adım atıyo sonra koşuyo sanırım düşmeden yetişim derdi var ama şimdi kendi kendine o kadar güzel yürüyorki dışarda bile elini bıarkıyorum geziyo düşeceği zaman ellerini yere koyuveriyo ben de karışmıyorum düşe kalka öğreniyo elimde ıslak mendik arkasından geziyom

ayy canım bnm yaaa :asigim:inşalah hepimiz görücez bööle güzel günleri er veya gec rabbim sağlık versin önce :Saruboceq:

Amin canım amin inşaallah!!! Baksana Beyazzambakınki dışarda bile yürüyormuş :)) benimki nerdeeeee! naniknanik

Ya kızlar ben bişi sorcam bu 36 haftalık doğanlar prematüre bebek oluyorlarya buların tarihlerini dahamı değişik hesaplıyorlar ozaman benim kız mesela on aylık deilde dokuz aylıkmı oluyor? Biyerde okudum yok düzeltilmiş yaşı falan filan yazıyodu hiç benim doktor böle bişi demedi bana ebelerde hiç anmadı kafam karıştı yaa ! :uhm: :sm_confused: fisfisfis

:enbuyukkk:

ya bizimkide aynı biliomusun zambakcım..sığmıo sanki arada bir yanıma gelio temizlik falaqn yaparken iticem ayaklarıyla ittirmio uzun ya hani kendini ittirmio:)çok fenalar yaaa...ne yapcaz bakalım..

kızlar gece cok kötü bir rüya gördüm size anlatmassam rahatlamıycam cok moralim bozuk senağlama
beni bi sucta yakalıyorlar ve 1 hafta ev hapsi veriyorlar..izmirdeki eski evmize hapsedicekler ki suan da o ev yıkıldı yerinde apartman var senağlama bsenağlamai bakıyorum cemreyialıyorlar kucaamdan :1shok: 1 hafta onu görme yasağımda varıs mafoldumben ağlıyorum o beni arar diyorum bensiz yapamaz o diyorum mafoldumben ağlarsa benim kkumu ister koynumu ister diyorum mafoldumben hem emio ya memeyi unutursa diyorum mafoldumben ama alıyorlar benden.alanlarda annemin hala kızı (cok severim kendisini ve cok güvenirimde)ama işte söz konusu evladım olunca herseyi bi yana atıyorum ne svgi ne güven :1no2: cok üzülüyorum kaçma planları yapıyorum :çok üzgünüm: ama yavrumu alıyorlar benden bir haftalığına mafoldumben cok ağlıomus kuzum susmak için benm kucama gelmek istiyormus (ya yazarken bile ağlıyorum mafoldumben)
bi uyandım gece 4..boğazımda yumruklar..gecenin o karanlığında cemremi elimle yoklayarak buldum ağladım mafoldumben allahım ayırmasın die dualar ettim mafoldumben kalktığımdan beride boynumun sağ tarafı kas katı olmus.kafamı ceviremiyorum :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:cok sıkıldım..bu neye cıkar kızlar bileniniz varmı yaa senağlama

canım benim ALLAH hayır etsin..sen sıkıntılımı yattın yoksa...kafana bişey mi taktın?yada yemek yiyipte yatıncada oluyor rüyalar sıkıntılı oluyor..rüyayı iyiye yoralım iyi çıksın...Allah kimseyi yavrusundan ayırmasın..çok zor bir durumdur yaaa..rüyada yaşaması bileeee...

selam canim evet biz daha iyiyiz yalniz agzini silerken biraz agliyor:çok üzgünüm: ama sislik yok cok sükür:Saruboceq: aynen yaramazlikta sinir yok yagmurda hic ummadigim yerden pörtlüyor bugün cekmecede 4 euro para vardi ekmek parasi diye ayirmistim ara ara para yok karyolanin en dibine atmis parayi para birde teeeeee cekmecenin dibindeydi nasil buldu hayret ya :uhm:
senin yerine öperim canimŞeniz ilgin icin tekrar tesekürler canim bizde seni ve cocuklarini cok öpüyoruz Şeniz[/QUOTE]

Tamam canım senin yerine çocukları öperim ama kendimi nasıl öpecem? :uhm: elimi öpemmi? nanaktan olmaz imkansız CADIARZU

Demek çekmecede karıştırıyo seninki haa!!! Akıllı kızım benim taaa diplerede bakmış bak aferin onaaa sende cebine koy eurolarını canım aaaaaa.....

İyi ağzına atmamış :1shok: Allahkorumuş valla normalde her bulduklarını ağızlarına atarlar hem mikrop yuvası hemde nefessiz kalmaları için birebir. Hani ortada bırakmamışsın ama çekmeceye koyulanlar bile tehlike oluşturuyor bunlara ya ! Bizimkide elektronik eşya ve babannenin çayına attığı tatlandırıcıların hastası... Dün abisi kakao içerken çıldırdı bende içcem diye tattırdık ama vermedim daha süt verilmez demi daha yaşında deiiler çünki? Mama yaparken bile ben yarı süt yarı su koyuyorum mama derken muhallebi falan işte sütle yapılan şeyler! a.s. :enbuyukkk: :1hug: :icecream: Şeniz :ecrin_bebek: kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…