- 13 Haziran 2008
- 1.671
- 10
- 53
veeeeeee hacerden msj geldi cemrcik yürümeye basladı :sm_cool: burdan hacere kocaöaaaaannn öpücükler opuyorumnanaktan
hadiiiiiiiiiii ciddimisinnnnnnnnn cemredemi başladı yürümeyeeeeeeeeeemaşallah kuzumaaaaaaaaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
veeeeeee hacerden msj geldi cemrcik yürümeye basladı :sm_cool: burdan hacere kocaöaaaaannn öpücükler opuyorumnanaktan
he maşallah kuzuma aslında 2 gündür ii tay tay durmaya basladı.sonra babasıyla karsılıklı oturup birbirimize giidp gelmesini sağlıoduk.dün sehpanın sütünde tatlıalar vardı.bu mam die kosturdu tatlılalara :roflol: ayakları çözülüo mam görünce kaydirigubbakcemile3hadiiiiiiiiiii ciddimisinnnnnnnnn cemredemi başladı yürümeyeeeeeeeeeemaşallah kuzumaaaaaaaaa
celencim öncelikle cok geçmiş olsun kıymAm kuzuyo
lee geldimi mesacıızz sonundaa ohh hadi gözün ayınn yanlız bikac gün yürüsün keyfini çıkart yeniden bi mesaj daha gelecek cemre yeter bu kadar yürümeyi bırak diye bizimki bıraktı ölüyoda bi adım atmıyoklava:
he maşallah kuzuma aslında 2 gündür ii tay tay durmaya basladı.sonra babasıyla karsılıklı oturup birbirimize giidp gelmesini sağlıoduk.dün sehpanın sütünde tatlıalar vardı.bu mam die kosturdu tatlılalara :roflol: ayakları çözülüo mam görünce kaydirigubbakcemile3
yapma yaw :uhm:
herkese merhabaa..bugün pek giremedim.oğluşun baya sıkıntısı var.dişler çok kabarmış gelmek üzere.yapışık ikiz gibi yaşadık babası gelinceye kadar.kucağımdan inmiyo ve sürlkli yakamı tutuyo sımsıkı..şimdi babasıyla oynuyolar.bende bi bakayım dedim
m.eğitime şikayetmi etsem,gece maske takıp gidip kablolarımı kessem:1ninca:bi türlü karar veremiyomdelikafadulden
Allah seni hiç güleceğim yoktu! Şöyle bir anda canlanıverdi gözümde sen karmaskesiyle :1ninca: kedi kadın gibi okulun bahçesinden içeri girermişsin camı yuvarlak kesip hiç ses çıkarmadan girermişsin içeri! Alarmda çalarmışmı birden delikafadulden kötükedihüso Eşinde uyanırmış alarma bi bakarmış ana karı nerde? :1ninca: Camdan bakmış sen maskeyle kedi kadın kıyafetiyle bahçeden kaçıyon eve doğru gelion dicek buda kim sende maskeyi çıkarıyomuşun tataaaa benim! :1shok: Bunlaırn hepsi bir rüyaaaa dersin sende gözlerini kapat uyu bak gör sabah kalkınca herşey geçecekkkk.... Ne senaryo ama ben neymişim beeeeee ???? :1closedeyes: Al sana saynsfikşan nasıl yazılıyodu bu be? :roflol: :roflol: :roflol:
canım ben de çok oyuncak taraftarı değilim.herşeye bol keseden alışmasın.lmaz:evet oyuncak gelişim için çok önemli ama öyle dolaplara sığmayacak kadar çok olmamalı.zaten dediğin gibi mutfak eşyalarını daha çok seviyolar.benimkide plastik renkli yumurtalıkları çok seviyokaydirigubbakcemile3
Valla bizim oyuncaklar hep abiden kalma bi kuruşta para vermedik oyuncaklara geçen seneki doğum gününe kadar benim kızda abiden kalma oyuncaklarla oynuyo bide anneanne babaanne büyükanne falan bebek alıyo daha şimdiden ne anlar o bebekten alıp alıp yere çarpıyo onları zaten. arabalarla oynuyo daha çok erkek fatma bu ya...
ya ben çalışma hayatını çok özledim.sırf bu yazdığın duygu yüzünden cesaret edemiyorum.o kadar güzel anlatmışsın ki yaşadım yani o anısenağlamakuzumu arkamdan ağlarken düşündüm..odadan çıkınca bile ortalığı yırtıyo..offfff offffffffff
Evet çok kötü oluyo... sen çalışmayı düşünüyormusun tekrar?
olurmu hiiiçç.ben seni şimdiden çok seviyorumŞeniz
sadece çok derin iz bıraktı serpil bende..içim bi tuhaf oldu..ama güzel anıları daha çok hatırlıyorum..o yüzden isminle bi derdim yok canım benim.gayet de severim bu ismi yaniivereliniortakvereliniortak
Ayyy sevindim sevildiğime ben sevindirik oldum çok hihoyyyt :sm_cool: bende seni seviyorum... :kedi: opuyorumnanaktan
evet ben de dun gece gördüm..tam vagen girişi soyulmus mafoldumben kırmızı deri duruodu :çok üzgünüm: amin inşallah son olur cok saol :a015:celencim günaydın canım benim! Geçmiş olsun ayy içim bi tuhaf oldu yaaaa derisinimi yüzdürmüşler kuzumun yaaa offff ... Allahım inşaallah bu son olur bidaha yaşatmasın Rabbim...
dur aksam cekem delikafadulden yetişebilirsek tabi kaydirigubbakcemile3 bi adım atıo sonra kosturuo sanki birdenbire ivme kazanıo cocuk.sonra küt yere kaydirigubbakcemile3bizde durum öyle ayakta dakikalarca duruyo yorulunca kendi otuyo çömlip yerden oyuncagını alıyo yürümüyo varya e güzel gidiyodu şimdi bi adım bile atmıyo neden bende bilmiyom resmini çektiysen koysana ya ben bayılıyom bunlaın bu hallerine yaa
Kız Celen maşaallah cerenime yürüyo öylemi Allah nazarlardan saklasın canım benim maşaallah kırkbinkere ya benim kız çok tembel tay tay dedinmi dizini kırıyo hemen oturmak istiyor. benim büyük sıpada zaten 15 aylık yürüdü buda abisi gibi olcak herhalde tembel tenekeler!!
Kız bol bol foto çek yada kameraya al bugünler geri gelmez hatıra kalsın. Sonra bi kaç sene sonra izlemek çok keyifli oluyor valla insan inanamıyor çok duygulanıyor. :gitme:
celencim ben hala resim çekemedim gülçe fotoğraf makinesini görünce kendini yere atıyo makieyi parçalamak için gülçe de ilk önce öyleydi 1-2 adım atıyo sonra koşuyo sanırım düşmeden yetişim derdi var ama şimdi kendi kendine o kadar güzel yürüyorki dışarda bile elini bıarkıyorum geziyo düşeceği zaman ellerini yere koyuveriyo ben de karışmıyorum düşe kalka öğreniyo elimde ıslak mendik arkasından geziyom
kızlarrrrrrrr.....nasılsınız bakalım uzun zamandır görüşemedik yahuuu....tatil nedeniyle...geçmişi okumaya çalışıorum şimdi..oku oku bitmezde şimdi...çok oldu girmeyelii..kimler ne yapmış bakim bii...oğluşum emeklemeye başladı...tutunup kalkıodaaaa...ama çok anneci oldu her yerde peşimde artıkkk...aslında hoşumada gitmio değil:)
sağol canım allah razı olsun yürüteçden inmeye gelince yürütecine göre değişir bizimki küçük galiba arkadaşınki var onunki gayet uzun o yüzden olabiliür gülçe 7-8 aylıktı yürüteçden inebiliyordu
yok yavrum bizim yürütec eski ya, biz 3. bebeğiz yani, müdürüm kızına almışmış, üç beş ay için yürütec almayın ben vereyim dedi onu kullanıyoruz, paneli filen yok önünde bozulmuş, maksat oyalansın diye yani, baya da işimize yaradı, ama dediğim gibi biz 3. bebek olduğumuz içn biraz yıpranmış yürütec, aslında olması gerekenden aşağıda kalıyo, o yüzden inebiliyo aşağıya, yoksa mümkünmü, boyumuz 72 cm anam çok uzun diil, standartların içinde işte kaydirigubbakcemile3
yürüteçler çok işe yarıo çokkkkk...
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ya sorma geçen gün fotoğraf makinesini ele geçirdi, ipinden tutuyo çaaat çaaat çarpıyo yürütecin paneline, elinden almaya kalktım nasıl bağırıyo, en son kumandayı verdim artık, bozcaksa da bunu bozsun diye, en azından onun tamiri daha ucuz kaydirigubbakcemile3 benim de bu telefonla başım dertte, sürekli el koyuyo telefonuma, olabildiğince kaçırıyorum ama allem ediyo kallem ediyo alıyo, artık kanepeelere tutunuyo ya uğraşa uğraşa uzanıp alıyo telefonu kanepeden, hayır alsa güzelce oynasa bişey değil, bi de sürekli oraya buraya çarpıyo, telefonsuz kalcam, zaten para yok, kedinin eniğini sakladığı gibi saklıyoz herşeyi :roflol::roflol:
aynı sorun bizdede var ya alıo fotoğraf makinasını oradan buraya savuruyo..çarpmasa iyi de çarpıo heryere..telefonda cabası yanii...
valla benim sıpa klozete de dokunuyo zaten, ne zaman bi iş yapmak için banyoya girsem anında klozete saldırıyo Çok üzgünüm çoook biz de sürekli el ayak yıkıyoruz valla, yoruldum sürekli elini ayağını yıkamaktan, bi de hiçbişey yapamasa ayağını ağzına sokuyo, onu napcaz bilmem laelaelaelaelae
ya ayaklarını ağzına sokan çocuklar çok zeki olurmuş kız:))
ya bak siz böle diyonuz ben kendimizi hiçbi kategoriye sokamıyom, emzik emiyo desem değil, oyuncak selesinin içine attık emziği, ordan kaşla göz arası alıp emio sonra atıyo, onu koymayım desem diğer oyuncaklarını da ağzına götürüp duruo zaten, elini emmiyo desem arada dişini kaşıyo zaar elini götürüo geveliyo geveliyo sonra çıkartıyo, emiyo da olabilürüz emmiyo da olabilürüz, emiyosak emmişizdir emmiyosak emmemişizdir kaydirigubbakcemile3
hoşgeldin len, bende uzun zamandır takılmıyorum o yüzden sen nerelerdesin bakim diyemiycüm kaydirigubbakcemile3 şimdi sen böyle yazdın ya bi anda benim sıpa geldi gözümün önüne, yapışık ikiz gibi dolanıyoruz sürekli, mutfağa gidiorum peşimden geliyo salona geçiyorum peşimden geliyo, oturuyorum oturduğum yere gelip kanepeye tutunup kalkıyo, bacaklarımı ısırmaya kalkıyo, huuu huuu çekiyo, kucağıma alcakmışım gezcekmişiz kaydirigubbakcemile3
ay aynı şeleri yaşıoruz gelip bacağıma tutunup kalkıo mutfakta:))çok sevimliler yaaaa:))
kızlar merhaba bir şey sorucam benim bebeğimin dişlerinden dolayı iştahsızlık var siz az çok bilirsiniz sizdede iştahsızlık oldumu birde zorladımmı kusuyor napıcağımı bilmiyorum
canım bak bende çok yaşadım oğlumun 5 tane dişi oldu şimdiye kadar ilkler değilde son çıkan dişi mahvetti beni.iştahsızlık kusma ateş yaptı..oluyo yani böle şeler...
kızlar gece cok kötü bir rüya gördüm size anlatmassam rahatlamıycam cok moralim bozuk senağlama
beni bi sucta yakalıyorlar ve 1 hafta ev hapsi veriyorlar..izmirdeki eski evmize hapsedicekler ki suan da o ev yıkıldı yerinde apartman var senağlama bsenağlamai bakıyorum cemreyialıyorlar kucaamdan :1shok: 1 hafta onu görme yasağımda varıs mafoldumben ağlıyorum o beni arar diyorum bensiz yapamaz o diyorum mafoldumben ağlarsa benim kkumu ister koynumu ister diyorum mafoldumben hem emio ya memeyi unutursa diyorum mafoldumben ama alıyorlar benden.alanlarda annemin hala kızı (cok severim kendisini ve cok güvenirimde)ama işte söz konusu evladım olunca herseyi bi yana atıyorum ne svgi ne güven :1no2: cok üzülüyorum kaçma planları yapıyorum :çok üzgünüm: ama yavrumu alıyorlar benden bir haftalığına mafoldumben cok ağlıomus kuzum susmak için benm kucama gelmek istiyormus (ya yazarken bile ağlıyorum mafoldumben)
bi uyandım gece 4..boğazımda yumruklar..gecenin o karanlığında cemremi elimle yoklayarak buldum ağladım mafoldumben allahım ayırmasın die dualar ettim mafoldumben kalktığımdan beride boynumun sağ tarafı kas katı olmus.kafamı ceviremiyorum :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:cok sıkıldım..bu neye cıkar kızlar bileniniz varmı yaa senağlama
he maşallah kuzuma aslında 2 gündür ii tay tay durmaya basladı.sonra babasıyla karsılıklı oturup birbirimize giidp gelmesini sağlıoduk.dün sehpanın sütünde tatlıalar vardı.bu mam die kosturdu tatlılalara :roflol: ayakları çözülüo mam görünce kaydirigubbakcemile3
yapma yaw :uhm:
selamopuyorumnanaktan biz geldik opuyorumnanaktan kızıma dün sonda yapıldı mahvoldu yavrıum mafoldumben o ağladı ben ağladım tam 11 tane ayetek kür-si okudum o cıkasıya kadar mafoldumben babasınıda benide almadılar odaya.2 doktor 5 hemşire girdi odaya ..yalvardım allahıma benm canım yansın ciğerime kadar sızlasın tek ki onun canı yanmasın mafoldumben ama derisini yüzdürmüşler takılırken mafoldumben allahım bitsin :Saruboceq: bu son olsun :Saruboceq: bi daha yasatmasın :Saruboceq:
gecmis olsun canim cani hemsireler ne olucak azicik dikkat eder insan o daha minicik ya insallah bu son olur canim ayrica gözün aydin canim seninki yürümeye baslamis hadi sana iyi kosturmalar:roflol::roflol::roflol:
Kızlaaaaaaaaaar Günaydııııııııııııınnnnn!
Nasılız bakalım bugün?
Yağmurcum geçmiş olsun canım bugün daha ii yazmışsın sevindim canım! Öp kuzunu benim için olurmu? Yaramaz de ona yapmasın bidaha öyle şeyler aaaaaaaaa kızarız bak burda ona üzülen kaç tane teyzesi var! Olmazki canım.... Ben benimkine şakadan böyle söylendimmi derin derin gözlerimin içine bakıp kafasını yana çevirip yan yan bakıyor bana acaba daha gözüm ondamı diye bende başka yerlere bakıyorum hiç pozisyonunu değiştirmiyor sonra birden anneciiiimmm diyorum bir çırpınışı var Allahım bunlarsız napardık biz ya benim büyük eşşşeekkk kadar oldu. Ama bana çok düşkün dibimden ayrılmıyor paşam benim... Kardeşinlede çok ilgili onu güzelim benim mavişim benim diye seviyor! Ben eve gidiyoom yaaa ağlıcam şimdi offffff
selam canim evet biz daha iyiyiz yalniz agzini silerken biraz agliyor:çok üzgünüm: ama sislik yok cok sükür:Saruboceq: aynen yaramazlikta sinir yok yagmurda hic ummadigim yerden pörtlüyor bugün cekmecede 4 euro para vardi ekmek parasi diye ayirmistim ara ara para yok karyolanin en dibine atmis parayi para birde teeeeee cekmecenin dibindeydi nasil buldu hayret ya :uhm:
senin yerine öperim canimŞeniz ilgin icin tekrar tesekürler canim bizde seni ve cocuklarini cok öpüyoruz Şeniz
selamopuyorumnanaktan biz geldik opuyorumnanaktan kızıma dün sonda yapıldı mahvoldu yavrıum mafoldumben o ağladı ben ağladım tam 11 tane ayetek kür-si okudum o cıkasıya kadar mafoldumben babasınıda benide almadılar odaya.2 doktor 5 hemşire girdi odaya ..yalvardım allahıma benm canım yansın ciğerime kadar sızlasın tek ki onun canı yanmasın mafoldumben ama derisini yüzdürmüşler takılırken mafoldumben allahım bitsin :Saruboceq: bu son olsun :Saruboceq: bi daha yasatmasın :Saruboceq:
gecmis olsun canim cani hemsireler ne olucak azicik dikkat eder insan o daha minicik ya insallah bu son olur canim ayrica gözün aydin canim seninki yürümeye baslamis hadi sana iyi kosturmalar:roflol::roflol::roflol:
kızlar gece cok kötü bir rüya gördüm size anlatmassam rahatlamıycam cok moralim bozuk senağlama
beni bi sucta yakalıyorlar ve 1 hafta ev hapsi veriyorlar..izmirdeki eski evmize hapsedicekler ki suan da o ev yıkıldı yerinde apartman var senağlama bsenağlamai bakıyorum cemreyialıyorlar kucaamdan :1shok: 1 hafta onu görme yasağımda varıs mafoldumben ağlıyorum o beni arar diyorum bensiz yapamaz o diyorum mafoldumben ağlarsa benim kkumu ister koynumu ister diyorum mafoldumben hem emio ya memeyi unutursa diyorum mafoldumben ama alıyorlar benden.alanlarda annemin hala kızı (cok severim kendisini ve cok güvenirimde)ama işte söz konusu evladım olunca herseyi bi yana atıyorum ne svgi ne güven :1no2: cok üzülüyorum kaçma planları yapıyorum :çok üzgünüm: ama yavrumu alıyorlar benden bir haftalığına mafoldumben cok ağlıomus kuzum susmak için benm kucama gelmek istiyormus (ya yazarken bile ağlıyorum mafoldumben)
bi uyandım gece 4..boğazımda yumruklar..gecenin o karanlığında cemremi elimle yoklayarak buldum ağladım mafoldumben allahım ayırmasın die dualar ettim mafoldumben kalktığımdan beride boynumun sağ tarafı kas katı olmus.kafamı ceviremiyorum :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:cok sıkıldım..bu neye cıkar kızlar bileniniz varmı yaa senağlama
Canımcım hayra yor hayır olsun. Allaha hayıra çıkarsın canom! Kötüye yorma yani rüya belki uyumadan çok baktın kızına uyurken bakılmaz derler bende yaparım onu bazen ve ogün mutlaka onunla ilgili sıkıcı rüyalar görürüm. Bilmiyorum benden öle oluyo. Çocuk uyurken seyretme çocuğu...
Belkide taktın kafana bişi yada bitarafın açıkta kaldı celenim! kaydirigubbakcemile3 Olabilirmi? :kedi:
Hadi canım sıkma canını... yerimseniben Şeniz