2008 Ekim Anneleri

hah işte ben de öyle biliyom kadınlık kadar zor bişey varmı her ay sancı çek hamilelikle bitin vücudun alt üst hormonlar dengesiz çocuk doğur çocuk bak yemek yap bulaşık yıka çamaşır yıka misafir ağırla ......... erkekler napıyo peki sedece ve sedece para kazan yeter bu kadar

Hee valla aynen yole agizlarini actilamida sen evde aksama kadar yatiyon oluyozz evde olmak onlara gore yatmak dun dedim ben esime calismak hic zoruma gitmez en agir istede calissam da tek gece bi kesintisiz uyusam adam akilli yedigimden bisey anlasam cok zorsunuyorum kizlar gecrekten disimin dipleri sizliyo 7 kilo birden verdim bitek bu yonu iyi iste orucumu bozmadim oglen okunmadan abdestte aldim simdilik iyiyiz bakalim sutte var gogsum sert ilerleyen zamanlarda ne oluruz bilemem hic halsiz ve ac degilim ins rabbim yardim ederde borclanmam

Temem ben 18inde oldum galiba sanirsam ya bende sana cemrenin disi ayin kacinda ciktiydi onu sorcam hacerinkide cemreden 2 gun sonra cikmisti ben not aliyodum boyle hamileligimden beri gunluk gibi duygularimiz yazdigim bi defter var bayadir bisey yazmamstim disinin ciktigi gunu unuttum

hayırdır yoksa bebek çalışması mı var adet günleri önem kazandığına göre :jeyyar:

Dun onu konusuyoduk ben hemen yapacaktim bi 2. Bebeyi aksam diyomki hacerin bi kardesi olsa bu bebeyi bogar atar allah etmesin cadi gibi yavv bizi bile yoluyo tirmaliyo bide isin yok hacerin pesinden dolas kardesine zarar vermesin diye bitane hacerin eline basinca dans ederek sarki soyleyen bebegi var onu varya bi dovuyo kizlar gorseniz gulme krizine giriyoz biz bebegi varya saclarindan tutuyo yere vuruyo vuruyo sonra tirmaliyo alip atiyo yetmiyo ayaga kalkip yayaginin altina alip tepeliyo sonra tekrar eline aliyo bide hirsli hirsli dovuyo donunu felan hep cikariyo bebege etmedigi kalmiyo ki kardesine neler eder bu cenevar hacerin evdeki adi cenevar puhahha cenevar uyandi cenevar acikti

Zambakim bende sana onu sorcaktim hacer ilk yuruneye calistigi siralarda karsisina geciyoduk geliyodu simdi ayaga birakiyoruz hemen oturup emekleyerek geliyo ilk zamanlarda ayaktayken kendi basina oturmasini bilmiyodu bize kosup tutun beni diye biz geri gittikce yuruyerek geliyodu simdi ogrenmis oturmayi dizlerini bukuyo elleri yere koyyo yada direk popnun ustune yumusak inis yapiyo 2 gundur yurumedi hemen oturuyo gulcede oyle olmusmuydu

Kizlar ben hala acikmadim halsizlik felanda yok hacerde emiyo sutde var belki ilk gun diye ama bence tutmayacaklar denesin bi gun tutsun bakalim ben hep boyle giderse tutarim sorun yok siradan gun gibi

demiştim ya zaten 1 hafta falan ne güzel yürüdü sonra 1 hafta hiç yürütemedim hemen uturup emekliyordu sonra birden geri yürümeye başladı ve eskisinden çok daha güzel yürüdü şimdi kucağımdan bırakıyorum direk yürümeye başlıyor az önce bıraktım diğer odaları gezdi hem de yürüyerek yorulunca kapıdan duvardan tutunuyo sonra devam
bide gülçe ben çağırınca yürümeye o kadar heves etmiyo elime ya emziğini alıyom ya da kıracak dökecek bişe :lepi: koşa koşa geliyo kuzum hem de alkisalkisalkis alkış yapa yapa az önce dışarı çıktık yarım saat gezdik ve ben hiç kucağıma almadım elinden tuttum beraber gezdik geldik

Hacerde de oyle olur ins elinden tutup surekli yurutuyom cok hosuna gidiyo elini birakinca hemen oturuyo bende zorlamak istemiyorum cani nezaman isterse kalkip gezssin bazen elini biratigimdan haberi olmuyo tutuyom saniyo bi gidiyoo bakiyoki kimse tutumuyo hemen oturuyo

bi adım attı ya artık yürür doğum gününde hafif hafif koştuğunu bile görürsün gülçe önce 1-2 adım atıyo sonra koşa koşa gidiyo çok hevesleniyo öyle bir koşturuyoki çok güzel duygu ya bazen arkasından öyle bakakalıyorum :asigim: artık hiç peşinden gitmiyorum nereye isterse gidip geliyo

daha neler göreceksini ayaktayken oturmayı öğrendi gülçe ama bazaen oturuken iyice çömeliyor sonra oturmayı unutup çömelik vaziyette oyuncaklarıyla oynama başlıyor o çömelik vaziyeti o kadar tatlı görünüyoki

31 temmuzda cıkardık biz:lepi: senin 18 i olduuna eminmisin CADIARZU yani bendaha 3 gündürmü cekiyorum bu illeti :çok üzgünüm:

puhaha cok iii yaaa :1hug:

:lepi: ve celen buyukadaya gider buyrunnnnnnnnn :sm_cool: gelişmeleri sonra aanlatırım kaydirigubbakcemile3 kocam yemek yapıo gidemde yardım edem kaydirigubbakcemile3

anammmmmmmm celennnnnn ne zaman gittin adaya bacım yaaaadelikafadulden

bugun öölen gittük sositososito aslında kartala gezmeye gittik ama allem ettim kallem ettim buyukadaya kendimi attım delikafadulden aaaaaaaaaa olamaz bööle bi yer :1shok: allam o köskler neydi ööle beeeeee delikafadulden ya süper bi yer.fayton gezisi de yaptuk.face e ekliycem birazdan yanlız zenepcim ben ekleyemedim sen ekledinmi beni :a015:

ayy benim hiç yemek yapasım gelmiyo yiyesim de gelmiyo zaten iftar vakti çok mutsuz oluyom allah kimseyi bi başına bırakmasın çok zormuş
canım yaa annenler nerde oturuyor keşke onların yanına falan gitseydin.tek başına nasıl kalıyorsun yaaa.ben oltudayken kışın herifin yurt nöbetleri oluyordu gece tek başıma kalamıyordum.komşunun kızıyla kalıyordum.hele ramazanda tek başına ne kötü olur yaa.keşke yakın olsak birbirimizekaydirigubbakcemile5
:lepi: ve celen buyukadaya gider buyrunnnnnnnnn :sm_cool: gelişmeleri sonra aanlatırım kaydirigubbakcemile3 kocam yemek yapıo gidemde yardım edem kaydirigubbakcemile3

ayyyy foto koy kızz.gezmeci celen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…