- 4 Eylül 2008
- 2.253
- 140
Ya ciddimi oglen ezani okunmadi simdi ben hemen banyo yapiyimmi ama haceri birine satmam lazim yaa ogleni biraz asarsa olmazmi az once annemi aradim babama sorsun diye babam eski imam onun bilgisi vardir diye oda rengi kirmizi degil bulaniksa ve cok azsa bozmasin demis kahverengi ve cok az diye bozmadim uff bu kadinlik ne zor meslek
hah işte ben de öyle biliyom kadınlık kadar zor bişey varmı her ay sancı çek hamilelikle bitin vücudun alt üst hormonlar dengesiz çocuk doğur çocuk bak yemek yap bulaşık yıka çamaşır yıka misafir ağırla ......... erkekler napıyo peki sedece ve sedece para kazan yeter bu kadar
geliiiinnn delikafadulden hem hacerlen cemrede tanısmıs olurlar böölece nasıl haberleştijklerini çözeriz kaydirigubbakcemile3 geceniz nasıl gecti?bizimki deliksiz uyudubakalım haberleşmişlermi CADIARZU
annemlerden gördüğüm bildiğim kadarıyla oruc bozuluodu ama annemler yinede iftara kadar hiç bişe yemiolardı CADIARZU
leylus ben senden 2 gün sonra oldum önümğzdeki ay hatırlamassam sana sorcem tememmi
hayırdır yoksa bebek çalışması mı var adet günleri önem kazandığına göre :jeyyar:
rabbim ramazan hatrına size yardım etmiş
sıkma canını canı yaaa sen annesin balaardan senin gibi düşünmesini bekleme annelik bambaşka bir duygu onlar seni anlayamaz
he valla benim kocacım da evede pek bakamaz bakmak istese de onda durmaz ama dışarı çıktığımızda bana hiç vermez hep kendi bakar ben bi kez olsun kucağımda taşımamışımdır arabasını falan herşeyini o yapar (DI)
allah beterinden korusun canım ama reflekslerimiz çok kuvvetli olmasına gözümüzün sürekli onların üstünde olmasına rağmen bazen biz bile tutamıyoruz onlar napsın bir anlık işte gülçe de çok düşüyodu ama artık kuzum düşerken ellerini yere koyuveriyo ya da poposunun üstüne düşmeye çalışıyo
Zambakim bende sana onu sorcaktim hacer ilk yuruneye calistigi siralarda karsisina geciyoduk geliyodu simdi ayaga birakiyoruz hemen oturup emekleyerek geliyo ilk zamanlarda ayaktayken kendi basina oturmasini bilmiyodu bize kosup tutun beni diye biz geri gittikce yuruyerek geliyodu simdi ogrenmis oturmayi dizlerini bukuyo elleri yere koyyo yada direk popnun ustune yumusak inis yapiyo 2 gundur yurumedi hemen oturuyo gulcede oyle olmusmuydu
Anamm kimsede yok kendim calip kendim oynuyom gidiyim bari ufaktan ufaktan yemek isine girisiyim
demiştim ya zaten 1 hafta falan ne güzel yürüdü sonra 1 hafta hiç yürütemedim hemen uturup emekliyordu sonra birden geri yürümeye başladı ve eskisinden çok daha güzel yürüdü şimdi kucağımdan bırakıyorum direk yürümeye başlıyor az önce bıraktım diğer odaları gezdi hem de yürüyerek yorulunca kapıdan duvardan tutunuyo sonra devam
bide gülçe ben çağırınca yürümeye o kadar heves etmiyo elime ya emziğini alıyom ya da kıracak dökecek bişe :lepi: koşa koşa geliyo kuzum hem de alkisalkisalkis alkış yapa yapa az önce dışarı çıktık yarım saat gezdik ve ben hiç kucağıma almadım elinden tuttum beraber gezdik geldik
Hacerde de oyle olur ins elinden tutup surekli yurutuyom cok hosuna gidiyo elini birakinca hemen oturuyo bende zorlamak istemiyorum cani nezaman isterse kalkip gezssin bazen elini biratigimdan haberi olmuyo tutuyom saniyo bi gidiyoo bakiyoki kimse tutumuyo hemen oturuyo
31 temmuzda cıkardık biz:lepi: senin 18 i olduuna eminmisin CADIARZU yani bendaha 3 gündürmü cekiyorum bu illeti :çok üzgünüm:Temem ben 18inde oldum galiba sanirsam ya bende sana cemrenin disi ayin kacinda ciktiydi onu sorcam hacerinkide cemreden 2 gun sonra cikmisti ben not aliyodum boyle hamileligimden beri gunluk gibi duygularimiz yazdigim bi defter var bayadir bisey yazmamstim disinin ciktigi gunu unuttum
daha neler göreceksini ayaktayken oturmayı öğrendi gülçe ama bazaen oturuken iyice çömeliyor sonra oturmayı unutup çömelik vaziyette oyuncaklarıyla oynama başlıyor o çömelik vaziyeti o kadar tatlı görünüyoki
:lepi: ve celen buyukadaya gider buyrunnnnnnnnn :sm_cool: gelişmeleri sonra aanlatırım kaydirigubbakcemile3 kocam yemek yapıo gidemde yardım edem kaydirigubbakcemile3
anammmmmmmm celennnnnn ne zaman gittin adaya bacım yaaaadelikafadulden
canım yaa annenler nerde oturuyor keşke onların yanına falan gitseydin.tek başına nasıl kalıyorsun yaaa.ben oltudayken kışın herifin yurt nöbetleri oluyordu gece tek başıma kalamıyordum.komşunun kızıyla kalıyordum.hele ramazanda tek başına ne kötü olur yaa.keşke yakın olsak birbirimizekaydirigubbakcemile5ayy benim hiç yemek yapasım gelmiyo yiyesim de gelmiyo zaten iftar vakti çok mutsuz oluyom allah kimseyi bi başına bırakmasın çok zormuş
:lepi: ve celen buyukadaya gider buyrunnnnnnnnn :sm_cool: gelişmeleri sonra aanlatırım kaydirigubbakcemile3 kocam yemek yapıo gidemde yardım edem kaydirigubbakcemile3