2008 Ekim Anneleri

selamun aleyküm hanımlar.moralim çok bozuk yaamafoldumbenakşam feyza kanepeden düştü ve alnı morardı.babasıgil teravihten geldikten sonra kaynım feyzayı aldı(kaynım çok sever feyzayı oda onu görünce çıldırır)oturdular sohbet ediyorlardı feyzayıda aralarına oturttular elinede çubuk kraker verdiler feyza çok seviyor.nasıl oldu anlamadık feyza küüüttt diye yere uçtu amcasıyla babasının arasından.babası hemen kaptı kaldırdı ama feyza o kadar korktuki çıldırdı resmen 1 saat kesintisiz ağladı.hemen alnı morardı buz falan koyduk ama kar etmedi.evde 2 kaynım babaannesi biz vardık herkesin aklı çıktı.hemen hastaneye götürelim falan dedi kaynım.ben istemedim anormal bir durum olursa götürürüz dedim.(ben bu hatayı feyza 3 aylıktı düştüğünde yapmıştım bebeğimin beyin tomografisine kadar çektiler boşu boşuna)kusarsa hareketlerinde bir anormallik falan olursa götürürüz dedim.neyseki bişey olmadı sakinleştikten sonra eski halini aldı.ama çok korktuk hepimiz.
feyza düştüğünde babasının yüz ifadesini bir görmeliydiniz.o kadar kötü oldukii anlatamam.çok üzüldü ben nasıl tutamadım kızımı falan diye ağlıyacaktı nerdeyse.kaynımda diyoki iki tane eşşek kadar adam tutamadık bebeği:1no2:
Allah korusun tüm bebekleri yaa.inşaallah gecede bişey olmaz feyzaya

delikafadulden he gezdik :lepi:
2 bucukta evden cıktı herif anca dötünü kaldırdı küsüz ya :dilcikar: önce kanlıcaya gittik..olamaz bööle bişi hakkaten anlatıldıı kadar varmıs yoğurdu :1shok: cokacimcoook pudra şekerlisine bittim cokacimcoook cemreyede yedirdik bi kase :lepi: kızlar istanbula gelipte kanlıca yoğurdu yemeden gitmeyin emi :mymeka:
sonra hıdiv kasrına gittik..bambaska bir dünya opuyorumnanaktan mis gibi opuyorumnanaktan
sonra cengelköye gittik.o bi dizi vardı ya fiko vardı hani onların kaavesine gittik.kayve içtik :kahve: sonra ordan kenardan kenardan beylerbeyine gittik.orda sarayın yan tarafında park var.oraya çömdük.arabada kilimimiz var bizim.onu serdik.kocam öküzü bişler yaptırdı.iftar okundu bişeler yedik.meyve neyin almıs ciğdem almıs bide caycı geldimi üstüne delikafadulden sol tarafımızda galata kulesi ve süleymaniye camii karsımızda ortaköy camii sağ tarafımızda boğaz köprüsü ileride fsm köprüsü :kahve: boğpaz köprüsünün ışıkları yanmıs bööle ışıklı kolye gibi :asigim: ya bu sehir cok gzl :asigim: ama izmir daha gzl mafoldumben

ayy ne güzel gezmişsiniz yaa.valla kendim gezmiş gibi oldum celen ne güzel anlatmışsın

selamun aleyküm hanımlar.moralim çok bozuk yaamafoldumbenakşam feyza kanepeden düştü ve alnı morardı.babasıgil teravihten geldikten sonra kaynım feyzayı aldı(kaynım çok sever feyzayı oda onu görünce çıldırır)oturdular sohbet ediyorlardı feyzayıda aralarına oturttular elinede çubuk kraker verdiler feyza çok seviyor.nasıl oldu anlamadık feyza küüüttt diye yere uçtu amcasıyla babasının arasından.babası hemen kaptı kaldırdı ama feyza o kadar korktuki çıldırdı resmen 1 saat kesintisiz ağladı.hemen alnı morardı buz falan koyduk ama kar etmedi.evde 2 kaynım babaannesi biz vardık herkesin aklı çıktı.hemen hastaneye götürelim falan dedi kaynım.ben istemedim anormal bir durum olursa götürürüz dedim.(ben bu hatayı feyza 3 aylıktı düştüğünde yapmıştım bebeğimin beyin tomografisine kadar çektiler boşu boşuna)kusarsa hareketlerinde bir anormallik falan olursa götürürüz dedim.neyseki bişey olmadı sakinleştikten sonra eski halini aldı.ama çok korktuk hepimiz.
feyza düştüğünde babasının yüz ifadesini bir görmeliydiniz.o kadar kötü oldukii anlatamam.çok üzüldü ben nasıl tutamadım kızımı falan diye ağlıyacaktı nerdeyse.kaynımda diyoki iki tane eşşek kadar adam tutamadık bebeği:1no2:

ayy ne güzel gezmişsiniz yaa.valla kendim gezmiş gibi oldum celen ne güzel anlatmışsın
:çok üzgünüm: gecmiş olsun kuzuma yaaaaa :çok üzgünüm: hay alah aksam aksam canınız sıkılmıs :çok üzgünüm: allahım korusun :Saruboceq:

zeyneeepppp gördüm kıııızzz kınalıadayı gösterio bi bakem :nazar:

çok geçmişler olsun canım yaaa allah beterinden saklasın a.s.

kısmet yağmurcum oylama tamamdır 5 dk sonra tekrar veririm mrk etme sen:))

sagol cnaim benim:1hug:

Allah korusun tüm bebekleri yaa.inşaallah gecede bişey olmaz feyza

gecmis olsun canim gene allah korumus:nazar::nazar:

Gunaydin kizlar nihalcim cok gecmis olsun ya kiyamam uff cok uzuldum ins geceyi iyi gecirmissinizdir celen len ne sanslisin ne guzel geziyonn izmiri fethettin istanbula yeniden devam ins hep boyle eglenirsininiz anasini satiim bizim burda hic bi mok yok hemde hic demi kiz nihal soyle bugun suraya gidek bugunda surayi gorek diyecek bisey yok heryeri biliyokk deniz de ne nasil bisey biz bilmiyok onuu ama ins seneye istanbulu gezmeye gelecez kismetse

Kizlar bisey sorcam ya dun adetimin bitti aksam abdest aldim gece niyetlendim ama sabah bi kac damla leke gelmis simdi orucum kabul olmaz mi bozmalimiyim

gğnaydın len opuyorumnanaktan boğazlarım ağrii haaa :çok üzgünüm:

gördünmü celenim şansına adalar çıktı heheheeeeeeeeeee:))
he len gördüüümm delikafadulden amma şans haaa alkisalkisalkis kınalı ada heybeli ada bi de o minik adanın adı neydi :uhm: cok gzl yaaa opuyorumnanaktan denize girilen kınalıadaymıs yerimseniben
hay adalar götürsün sizi emii.ben teselli bekliyorum burdaaa onlar ada diyorr...

ettik ya len teselli :mymeka: du bidaha edem gel celenin kucana :teselli:

Kizlar size ilginc bi seyi soyliyip gidecem cok enteresan simdi dun gece haceri uyutamadik surekli agladi babasida bende sinirlerimiz oynadi demistimya gercekten cok kötüydüm sonra babannesi geldi hacere sarki soyleyerek uyuttu da bi nefes aldik demistim gece hacerin aglamasini kayinvaldem hic duymamis iftari acip namazi kilinca nasil uyumussa hic duymamis gece odasinin kapisina 2 kere tik tik vurulmus ve uyanmis hacer agliyo sanmis ki haceri susuramadilar bana seslendiler geldi ne hikmetse haceri aldi benim saatlerdir susturup uyutamadigim bebeyi kucagima aldi sarki soyledi ve uyuttu gitti sabah ben duymadim aglamasini kapi sesine uyandim diyince anlasildi kapiya biz vurmadik gorumcemde uyuyodu oda vurmamis kim vurdu da uyandirdi benim imdadima yetisti cok zor durumdaydim artik kul sıkısmayinca hizir yetismezmis lafinin bu olsa gerek olduguna inandik
rabbim ramazan hatrına size yardım etmiş
slm
ufff şu Giray yüzünden eşimle yine atıştık yaa:KK43:( bugün iftar saati bir başladı hadi ben oruçlu değilim ama babası oruçlu otur kalk otur kalk açlığımda geçti.babası balkona çıkardı sonra aşağı inip geldiler bu arada 2 kere emdi ama uyumuyuo.bende masayı topladım makineye yerleştirdim ama elde yıkanacak bulaşıklar vardı bu susmuyo babası bağırıyo bırak şunu gel emdir uyut diye ayyy delirdim yaa bende adama bağırdım bende ayağımı uzatıp dinlenmek istiyorum diye oda bana söylendi şimdi konuşmuyoruz:KK43:(zaten hep tartışmalarımız giray yüzünden evde.
bu arada 10.diş çıkmış sırada 11. var sanırım el ağızda ve salyalar şakır şakır akıyo.azının yanı çıkmış.sanırım şimdi sağ taraftan çıkarıyor belki sıkıntısı bu yüzden.çok sık uyanıyo gözünü açmadan emiyo ve uyuyo yine kuzummmm:))
sıkma canını canı yaaa sen annesin balaardan senin gibi düşünmesini bekleme annelik bambaşka bir duygu onlar seni anlayamaz

bu hödükte ilgisiz işte :mymeka: tabi ben pc basına gecince kızla ilgilenmkete buna düşüo ya :kızgın: ondan cemreye bakmayan ben oluyorum sonra :mymeka: salak asıl kendisi kacacak delik arıo Çok üzgünüm çoook ama nedendir bilmiyorum dısarı cıktık mı sanki bu adam o adam deil :sm_confused: ben hiç almam dısarı cıktığımızda bebişi arabasını bu sürer kucağında tasır corba falan içirir :sm_confused:
he valla benim kocacım da evede pek bakamaz bakmak istese de onda durmaz ama dışarı çıktığımızda bana hiç vermez hep kendi bakar ben bi kez olsun kucağımda taşımamışımdır arabasını falan herşeyini o yapar (DI)

allah beterinden korusun canım ama reflekslerimiz çok kuvvetli olmasına gözümüzün sürekli onların üstünde olmasına rağmen bazen biz bile tutamıyoruz onlar napsın bir anlık işte gülçe de çok düşüyodu ama artık kuzum düşerken ellerini yere koyuveriyo ya da poposunun üstüne düşmeye çalışıyo

hay adalar götürsün sizi emii.ben teselli bekliyorum burdaaa onlar ada diyorr...

ah aaaaah istanbulu göremedik bir türlü yaşamayı asla istemem ama gezmeyi çok istiyorum 1-2 seneye kadar biz de gideriz inşallah

Kizlar bisey sorcam ya dun adetimin bitti aksam abdest aldim gece niyetlendim ama sabah bi kac damla leke gelmis simdi orucum kabul olmaz mi bozmalimiyim

canım benim bildiğim kadarıyla bu tür bir durum olursa tekrar duş alıp abdest alıyosun orucun bozulmuyo diye biliyorum ben bir hocamıza sormuştum iyi bir hocaydı ve öğlene kadar duş alırsın orucunu tutarsın demişti

Gunaydin kizlar nihalcim cok gecmis olsun ya kiyamam uff cok uzuldum ins geceyi iyi gecirmissinizdir celen len ne sanslisin ne guzel geziyonn izmiri fethettin istanbula yeniden devam ins hep boyle eglenirsininiz anasini satiim bizim burda hic bi mok yok hemde hic demi kiz nihal soyle bugun suraya gidek bugunda surayi gorek diyecek bisey yok heryeri biliyokk deniz de ne nasil bisey biz bilmiyok onuu ama ins seneye istanbulu gezmeye gelecez kismetse
geliiiinnn delikafadulden hem hacerlen cemrede tanısmıs olurlar böölece nasıl haberleştijklerini çözeriz kaydirigubbakcemile3 geceniz nasıl gecti?bizimki deliksiz uyudu :nazar: bakalım haberleşmişlermi CADIARZU

annemlerden gördüğüm bildiğim kadarıyla oruc bozuluodu ama annemler yinede iftara kadar hiç bişe yemiolardı CADIARZU
leylus ben senden 2 gün sonra oldum önümğzdeki ay hatırlamassam sana sorcem tememmi :nazar:

leylaaaaa haceri sormuştum ya dün kesin bugün iyi uyur cemreyle anlaşmalı diye nasıl telepatileri varmıymış kaydirigubbakcemile3

geliiiinnn delikafadulden hem hacerlen cemrede tanısmıs olurlar böölece nasıl haberleştijklerini çözeriz kaydirigubbakcemile3 geceniz nasıl gecti?bizimki deliksiz uyudu :nazar: bakalım haberleşmişlermi CADIARZU

annemlerden gördüğüm bildiğim kadarıyla oruc bozuluodu ama annemler yinede iftara kadar hiç bişe yemiolardı CADIARZU
leylus ben senden 2 gün sonra oldum önümğzdeki ay hatırlamassam sana sorcem tememmi :nazar:

hayırdır yoksa bebek çalışması mı var adet günleri önem kazandığına göre :jeyyar:

Kizlar hacer dun gece iyi uyudu deliksiz uyudu diyemem ama emdi tekrar uydu harbi bunlar cemreyle anlasmali yaa

canım benim bildiğim kadarıyla bu tür bir durum olursa tekrar duş alıp abdest alıyosun orucun bozulmuyo diye biliyorum ben bir hocamıza sormuştum iyi bir hocaydı ve öğlene kadar duş alırsın orucunu tutarsın demişti

Ya ciddimi oglen ezani okunmadi simdi ben hemen banyo yapiyimmi ama haceri birine satmam lazim yaa ogleni biraz asarsa olmazmi az once annemi aradim babama sorsun diye babam eski imam onun bilgisi vardir diye oda rengi kirmizi degil bulaniksa ve cok azsa bozmasin demis kahverengi ve cok az diye bozmadim uff bu kadinlik ne zor meslek

X