- 5 Aralık 2007
- 1.071
- 0
selamun aleyküm hanımlar.moralim çok bozuk yaamafoldumbenakşam feyza kanepeden düştü ve alnı morardı.babasıgil teravihten geldikten sonra kaynım feyzayı aldı(kaynım çok sever feyzayı oda onu görünce çıldırır)oturdular sohbet ediyorlardı feyzayıda aralarına oturttular elinede çubuk kraker verdiler feyza çok seviyor.nasıl oldu anlamadık feyza küüüttt diye yere uçtu amcasıyla babasının arasından.babası hemen kaptı kaldırdı ama feyza o kadar korktuki çıldırdı resmen 1 saat kesintisiz ağladı.hemen alnı morardı buz falan koyduk ama kar etmedi.evde 2 kaynım babaannesi biz vardık herkesin aklı çıktı.hemen hastaneye götürelim falan dedi kaynım.ben istemedim anormal bir durum olursa götürürüz dedim.(ben bu hatayı feyza 3 aylıktı düştüğünde yapmıştım bebeğimin beyin tomografisine kadar çektiler boşu boşuna)kusarsa hareketlerinde bir anormallik falan olursa götürürüz dedim.neyseki bişey olmadı sakinleştikten sonra eski halini aldı.ama çok korktuk hepimiz.
feyza düştüğünde babasının yüz ifadesini bir görmeliydiniz.o kadar kötü oldukii anlatamam.çok üzüldü ben nasıl tutamadım kızımı falan diye ağlıyacaktı nerdeyse.kaynımda diyoki iki tane eşşek kadar adam tutamadık bebeği:1no2:
Allah korusun tüm bebekleri yaa.inşaallah gecede bişey olmaz feyzaya
ayy ne güzel gezmişsiniz yaa.valla kendim gezmiş gibi oldum celen ne güzel anlatmışsın
feyza düştüğünde babasının yüz ifadesini bir görmeliydiniz.o kadar kötü oldukii anlatamam.çok üzüldü ben nasıl tutamadım kızımı falan diye ağlıyacaktı nerdeyse.kaynımda diyoki iki tane eşşek kadar adam tutamadık bebeği:1no2:
Allah korusun tüm bebekleri yaa.inşaallah gecede bişey olmaz feyzaya
delikafadulden he gezdik :lepi:
2 bucukta evden cıktı herif anca dötünü kaldırdı küsüz ya :dilcikar: önce kanlıcaya gittik..olamaz bööle bişi hakkaten anlatıldıı kadar varmıs yoğurdu :1shok: cokacimcoook pudra şekerlisine bittim cokacimcoook cemreyede yedirdik bi kase :lepi: kızlar istanbula gelipte kanlıca yoğurdu yemeden gitmeyin emi :mymeka:
sonra hıdiv kasrına gittik..bambaska bir dünya opuyorumnanaktan mis gibi opuyorumnanaktan
sonra cengelköye gittik.o bi dizi vardı ya fiko vardı hani onların kaavesine gittik.kayve içtik sonra ordan kenardan kenardan beylerbeyine gittik.orda sarayın yan tarafında park var.oraya çömdük.arabada kilimimiz var bizim.onu serdik.kocam öküzü bişler yaptırdı.iftar okundu bişeler yedik.meyve neyin almıs ciğdem almıs bide caycı geldimi üstüne delikafadulden sol tarafımızda galata kulesi ve süleymaniye camii karsımızda ortaköy camii sağ tarafımızda boğaz köprüsü ileride fsm köprüsü boğpaz köprüsünün ışıkları yanmıs bööle ışıklı kolye gibi :asigim: ya bu sehir cok gzl :asigim: ama izmir daha gzl mafoldumben
ayy ne güzel gezmişsiniz yaa.valla kendim gezmiş gibi oldum celen ne güzel anlatmışsın