2008 Ekim Anneleri

:lepi:

gülçe ve hacer yürüyo başka bildiğim yok

CANIM NABER ZAMBAKIMMMMMMMM GEL ÖPECEMŞenizDERİN KARPUZ YİYO BADİSİNİ ŞİMDİ DEĞİŞTİRDİM İTİNAYLA BATIRIR ŞİMDİ HELE BİRDE BABSI YEDİRİRSE HİÇ ŞANSI YOK O BADİNİN DEMEK GÜLÇE VE HACER YÜRÜYOR AFFERİN KUZULARIMA BENİM MAŞALLAH :nazar:DARISI BİZİMKİLERE

bızııııık ahmetin yanına ben hep emin ismini duydum ahmet emin diye ama daha güzel bir isim bulabilirsin bence mesela yusufun ismi çok hoşuma gidiyo benim ahmet eymen de uyar yani
ibolya kızarmı ki

tüüüü allah seni top etmesin emi ilk sünnet olan derin ve sen söylemiyosun kaydirigubbakcemile

gerçekten mi düşünen çoktu benim minik erkeğim ekim bebişlerinin en cesaretlisi mi çıktı ya giremediğimden siteye belki de oln vardır demiştim phatosh yeni okudum anacım geçmişler olsun kuzuma sünnet düşünmüyormusun güzelim kolaycacık oluyor valla aradan çıkarın bence düğününü allah kısmet ettiyse sonra yapacağız aklı erdiğinde şimdi yalnızca işlemi aradan çıkardık ilkokula başlamadan ya da 1 ya da 2.sınıfta düşünüyorua allahın izniyle düğününe inşallah hepiniz davetlisiniz anacım ay kızlar ya sıpalarımız okul başladığına da yazışıyo olacağız mı acaba

CANIM NABER ZAMBAKIMMMMMMMM GEL ÖPECEMŞenizDERİN KARPUZ YİYO BADİSİNİ ŞİMDİ DEĞİŞTİRDİM İTİNAYLA BATIRIR ŞİMDİ HELE BİRDE BABSI YEDİRİRSE HİÇ ŞANSI YOK O BADİNİN DEMEK GÜLÇE VE HACER YÜRÜYOR AFFERİN KUZULARIMA BENİM MAŞALLAH :nazar:DARISI BİZİMKİLERE

öp yavrum öp ayların hasreti opuyorumnanaktan yesinler de nereyi barırırlarsa batırsınlar boşver ben günde en az 3 kıyafet değiştiriyorum
artık kocaman oldular çok şey kaçırıyosun çooook ihmal etme bizi çok orjinal yaramazlıklar yapıyo bizim zıpırlar ara ara gel sende paylaş

gerçekten mi düşünen çoktu benim minik erkeğim ekim bebişlerinin en cesaretlisi mi çıktı ya giremediğimden siteye belki de oln vardır demiştim phatosh yeni okudum anacım geçmişler olsun kuzuma sünnet düşünmüyormusun güzelim kolaycacık oluyor valla aradan çıkarın bence düğününü allah kısmet ettiyse sonra yapacağız aklı erdiğinde şimdi yalnızca işlemi aradan çıkardık ilkokula başlamadan ya da 1 ya da 2.sınıfta düşünüyorua allahın izniyle düğününe inşallah hepiniz davetlisiniz anacım ay kızlar ya sıpalarımız okul başladığına da yazışıyo olacağız mı acaba

valla benim bildiğim kadarıyla sünnet olan yok ama daha kesin bir cevap için leyloşa başvurmak gerek kaydirigubbakcemile3

yaaa üf gülçe damacanadan su pompalaamayı öğrendi üstü başı ıslanıyo
ayrıca bugün dışarı çıkardım çocuklarla top oynadı kuzum baya yürüyo artık elini bırakıyorum arkasından bile gitmiyorum çok rahat yürüyo eve gelmemek için ayaklarını nasıl diretiyo sıpa görseniz herkes gülmekten kırıldı çok bilmiş oldu maşallah bisiklete binip kendini ittiriyo tam bir sıpacan oldu canımı çıkarıyo kızınca kaşlarını çatıp gelip elimi yada ağzımı ısırıyo sinirleniyomuş hanfendi

ayrıca bugün dışarı çıkardım çocuklarla top oynadı kuzum baya yürüyo artık elini bırakıyorum arkasından bile gitmiyorum çok rahat yürüyo eve gelmemek için ayaklarını nasıl diretiyo sıpa görseniz herkes gülmekten kırıldı çok bilmiş oldu maşallah bisiklete binip kendini ittiriyo tam bir sıpacan oldu canımı çıkarıyo kızınca kaşlarını çatıp gelip elimi yada ağzımı ısırıyo sinirleniyomuş hanfendi

AY MAŞALLAH MAŞALLAH KIZIMA BENİM ALLAH NAZARLARDAN SAKLASIN :nazar:
BENDE KAÇAR BİTANEM ARTIK BENİMKİDE DURMUYO SEN GELİNCE KALDIM ZATEN İKİ LAFLAYALIM DİYE ALYIM BİRAZ KUCUMA BENDE SENİ ÇOK ÖPÜYORUM HEPİMİZE HAYIRLI RAMAZANLAR KIZLAR ÖPTÜM HEPİCİĞİNİZİ BAY

BEN GELDİM NERDESİNİZ LEYN EKİM ANNELERİ RAMAZANA GİRMEDEN HERKES MESAİMİ YAPIYOR NE kaydirigubbakcemile3NASIL DA ÖZLEDİM SİZLERİ NE DE ÇOK ANLATACAK ŞEYİM VARDI AMA TEK BAŞIMA KENDİM YAZIP KENDİM DİNLERİM EN BURDA YAZMAYAYIM EN İYİSİ ÇOK ÖZLEDİM LEYN HEPİCİĞİNİZİ NERDESİNİZ KİMSENİNDE İÇİNE DOĞMADI GELECEĞİM BAK GÖRÜYOMUSUN
nerdesin sen :mymeka: en satıscı sen oldun bu ekim analarında :mymeka: iice unuttun bizi :çok üzgünüm: hiç mi vaktin olmuo :çok üzgünüm: bi slm demeyede mi :çok üzgünüm:
YA KIZLAR ÇOK OKUYAMADIM AMA SANIRIM CEMREMİZ HASTA NE OLDU CELEN YA KUZUMA ÇOK GEÇMİŞ OLSUN ANLAMAYA ÇALIŞACAĞIM Bİ GEÇMİŞE BAKIP DUR GELİYORUM YA GALİBA ANLADIM İDRAR YOLU ENFEKSİYONU YANLIŞ ANLADIYSAM KIZMA EMİ ÇOK GEÇMİŞ OLSUN KUZUMA BİŞEY YOKTUR KORKMA YA ARICAM BEN SENİ TLF İLE BIZDIKKKKKKKKK KIS NELER OKUYORUM 2.SIPAMIZ ERKEK Mİ DEĞİŞİK VERMİŞ RABBİM ALLAH HAYIRLISIYLA KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN ÇOK SEVİNDİM İNAN:lepi::sm_cool:alkisalkisalkisKIZIMIZA MUHAFIZ GELİYOR NE ERKEKLİK TASLAR ŞİMDİ ONA YANDI KIZ YANDI ARALARIDA AZ KÜÇÜĞÜM FELAN DİNLEMEZ HE KIZA NEFES ALDIRMAZ ŞİMDİ OĞLUŞUMUZ KIS NE İYİ ETTİN İKİSİ Bİ ARADA BÜYÜYECEK İKİZ GİBİ OLACAKLAR RABBİM TAMAMINA ERDİRSİN ÇOK SEVİNDİM İNAN BANA KIZLARRRRRRRRRRR HERKESLER İYİMİ ANACIM OKUYAMIYORUM YA OKURSAM YAZAMAYACAĞIM DERİNİM DURURKEN YAZAYIM BANA KIZGIN DEĞİLSENİZ CVP VERİRSİNİZ BELKİ KIZLAR İNANIN SİZLERİ ÇOK ÖZLÜYORUM AMA VAKİT BULUP HİÇ GİREMİYORUM
saol :dilcikar: idrar yolu enfekiyonu olduk biz :çok üzgünüm: ama ben senlen cok pis küsüm :dilcikar:
Ekim sıpalarımızdan yürüyen var mı kızlar benimki daha dün lütfen emeklemeye başladı dün akşam emekledi bu gece korkuyo emekledi derken bu gece vazgeçti tay tay duruyor ama çok şükür bu arada 1 tane bile dişimiz yok bence çok geç kaldı zeynep girayın azılarıda çıktı mı anacım derin bu konuda çok tembel maşallah ne kadar da erken çıkarmıştı girayımız hala dişi çıkmayan emeklemeyen sıpamız var mı kızlar benimkinden başka yazın ne olur ya bayağı merak ediyorum açıkcası derin bu arada 23 ekim doğumlu pazar günü 10 aylık oluyoruz tembel ötesi kuzum benimmmmmmmmmmmm
sanırım diş cıkarmayan bi siz kaldınız :uhm: ama emeklemeyen ve yürümeyen baya bebişmiz var a.s bknz cemre şutarafagitti
Kızlar biliyormusunuz derin 24 haziranda sünnet oldu ay şimdi çok utandım teyzelerine bunun bile haberini vermemşim ben ama gerçekten hiç vakit yok beni affedin canlarım sünnet düşüen herkese şiddetle tavsiye ederim rabbim yardım etti ve bu meseleyide çok şükür hallettik ibolya valla düşün derim anacım allah yardım ediyor
:1shok: :kızgın: senesi gelince söyleyeydin :mymeka:
canımın içi derin hem gecmiş olsun hemde hayırlı olsun :1hug: minik erkek oldun he basımıza :asigim: yerim seni be minik erkekim benm Şeniz
hee cok gelion ya düğünede cağırırsın :dilcikar: hem daha yasına gelmeden ekmeye basladın bizi okul cağında adımızı unutursun :gitme:
puhahaaa :roflol: yok artık kaydirigubbakcemile3 damacanadan su pompalama he kaydirigubbakcemile3 allah iiliğini versin gülce Şeniz anacım daha bu 10 aylıkken bööle bi iki sene sonra napcan sen bunlan lülülülülülü
AY MAŞALLAH MAŞALLAH KIZIMA BENİM ALLAH NAZARLARDAN SAKLASIN :nazar:
BENDE KAÇAR BİTANEM ARTIK BENİMKİDE DURMUYO SEN GELİNCE KALDIM ZATEN İKİ LAFLAYALIM DİYE ALYIM BİRAZ KUCUMA BENDE SENİ ÇOK ÖPÜYORUM HEPİMİZE HAYIRLI RAMAZANLAR KIZLAR ÖPTÜM HEPİCİĞİNİZİ BAY

gene gel tamammı :çok üzgünüm: senden derinden habersiz bırakma bizi :çok üzgünüm: sanada hayırlı ramazanlar olsun.gerci sen bunu okuduğğunda bayramı bile yapmıs oluruz ama olsun :gitme:

Bızdıkcım hayırlı olsun oğluşun allah sağlıkla dünyaya gelmeyi nasip etsin ne mutlu sana ikisinide büyüteceksin bir an önce:))
Fatoşcum aynı durum için girayın doktoruda dedi pipisinin ucunu zor buldu ama dayısının çocuk dr arkadaşı var ona baktırdım hayır yok darlık dedi ama canı yandı kuzumun nasıl ağlamıştı gözünün yaşıyla bence başka dr daha göster derim:KK43:(
Olcaycım nerelerdesin yaaa:))maşallah küçük beyimiz demek erkek oldu tebriklerrrrrrrrrrr:))ne mutlu siz o telaşı bitirmişsiniz bile:))
Nihalim ağzına sağlık valla ne güzel yazmışsın süpersin evet allahın verdiği ömürü kimse bilemez ama yavrularımız bunu zaten hayatı boyunca emecek değil biz borcumuzu allahım sağlıklı ömürler versin tutalım dimiiiiiiii:))

Bu arada herkese HAYIRLI RAMAZANLAR :)))

iyi gecelr ben geldim. derin sünnet olmuş , geçmiş olsun. aslında bende düşünüyorum.babamız da tamam dedi.ama şimdi tatil girdi araya.bu gece altınoluk yolcusuyuz.valiz hazırlamak offffffffffffff.bide alınacak o kadar çok şey varki.ilacı giysisisi. bezi vs.bizimkiler yanında hiçbişiy kalıyo valla.

BEN GELDİM NERDESİNİZ LEYN EKİM ANNELERİ RAMAZANA GİRMEDEN HERKES MESAİMİ YAPIYOR NE kaydirigubbakcemile3NASIL DA ÖZLEDİM SİZLERİ NE DE ÇOK ANLATACAK ŞEYİM VARDI AMA TEK BAŞIMA KENDİM YAZIP KENDİM DİNLERİM EN BURDA YAZMAYAYIM EN İYİSİ ÇOK ÖZLEDİM LEYN HEPİCİĞİNİZİ NERDESİNİZ KİMSENİNDE İÇİNE DOĞMADI GELECEĞİM BAK GÖRÜYOMUSUN
anaa nerdesin leen senn :mymeka: bunu hak ettin
Ehi ehi siteyi kapattım anasını satıyım yaz yazabildiğin kadar azıcık anlatayım bari kızlar oruç tutmayı çok istiyorum derin emecek ama bende pek süt yok şimdi kahve niyetine içiyor tutarsam oda gdermi diye düşünüyorum ama tutmayı çok istiyorum rabbim rızkını verir ya bence sevap olur ve sütüm artar de mi allahın izniyle bu gece kalakacağım sahura
bende öyle düşünüyom olcayım inş rızkını verir gecen bi hadis okudum hamile ve emziren anne hudutta nöbet tutan asker mertebesinde sevap işliyomuş
Ekim sıpalarımızdan yürüyen var mı kızlar benimki daha dün lütfen emeklemeye başladı dün akşam emekledi bu gece korkuyo emekledi derken bu gece vazgeçti tay tay duruyor ama çok şükür bu arada 1 tane bile dişimiz yok bence çok geç kaldı zeynep girayın azılarıda çıktı mı anacım derin bu konuda çok tembel maşallah ne kadar da erken çıkarmıştı girayımız hala dişi çıkmayan emeklemeyen sıpamız var mı kızlar benimkinden başka yazın ne olur ya bayağı merak ediyorum açıkcası derin bu arada 23 ekim doğumlu pazar günü 10 aylık oluyoruz tembel ötesi kuzum benimmmmmmmmmmmm
anaa bizde dişssiz ekim bebişi kalmadı yağız son du sanıyoruz hayırlısıyla çıkar yğrğyen gülce var arda var hacerde yeni başladı dğşe kalka
Kızlar biliyormusunuz derin 24 haziranda sünnet oldu ay şimdi çok utandım teyzelerine bunun bile haberini vermemşim ben ama gerçekten hiç vakit yok beni affedin canlarım sünnet düşüen herkese şiddetle tavsiye ederim rabbim yardım etti ve bu meseleyide çok şükür hallettik ibolya valla düşün derim anacım allah yardım ediyor
ayy hayırlı olsun ne iyi olmuş sevindim olduda bitti maşşallah hee
bızııııık ahmetin yanına ben hep emin ismini duydum ahmet emin diye ama daha güzel bir isim bulabilirsin bence mesela yusufun ismi çok hoşuma gidiyo benim ahmet eymen de uyar yani
ibolya kızarmı ki
bende celen dedi ya ahmet emreyi yakıştırdım çünküm ablasına uyuyo esma zümre ahmet emre ben uyan isimleri cok seviyom oğluşu olura(inşaallah olur) adıı alper koyacam haceeer alpeerr gelin yavrularım anacınıza diye çıracaaaam
valla benim bildiğim kadarıyla sünnet olan yok ama daha kesin bir cevap için leyloşa başvurmak gerek kaydirigubbakcemile3

pu hahhaa allah iilini versinn mıhtar cevap viriyi siftah derin anacımdelikafadulden

puhahhaa leen bu bıcır cok fena yaa bende hacee kızınca bana bı yapıştırıyo feleel şaşıyo sıpaa yaa fena öğrendi bunu herkese vuruyoo

alıntıları bitirdim hrkeseeee günaydınzemuszemus
demekki dün fazla girememişim akşam cok işim vardı sahura börek felan yaptım bugün oruç değiim regl olduğum için 2 gün flan tutamam galiba ama tutacam yani deneyecem an azından insanın ramazanda için ne güel bi çosku geliyo ya sonradan zoruma gider 2 ay tutmak zor olur diy düşünüyorum kızlar bizi gece sahura sadece davul kaldırmıyo puhahha cok hoş orkestr gelio desem inanın bugece uyududm görmedim ama gecen sene tam 9 kişi dolaşıyodum sırf balkona çıkıp bakmıştım davul hatta iki tane zurna saz tef ney mızıka bile çalan vardı bunların en başında bayrakla biri yürüyo bi geçiyolar binanın önünden uyanmamak imkansız bide herğün farklı şarkı söylüyolarrdı sonlara doğru laif doğanın küstüm de takılıp kaldılar istek paca çalmazlamı diyoduk geçen sene çok eğlenmiştik gece bi uyanıyoz herifle yatakta halay çekiyodukk puhahhaa hatta o ara görümcem gitar kursuna gidiyodu eşim git sende kariş aralarına bi sen eksiksin diyo gülüyodukk busenede aynıymış kayseride sadece bu mahlede herhalde annemlerin oraya sadece davul gelyo çünkü

Son düzenleme:
günaydııınnnmirmirmirmir berbat bir gece gecirdik.12 de yattık 1 de cemrenşn cığlıklaına uyandık ooff nasıl ağlıo meme veriom daha cok ağlıo gezdiriom daha cok deli olduk.apartman ayaa kalktı gene :çok üzgünüm: neyse bu uyudu 5 te yine allaammm nasıl ağlamak :1shok: bu sefer babası susturmaya calısıo ama yok :1no2: 1 saat sonra sustu :Saruboceq: sonra 8 de kalktık hala uyanık :nazar:

demekki dün fazla girememişim akşam cok işim vardı sahura börek felan yaptım bugün oruç değiim regl olduğum için 2 gün flan tutamam galiba ama tutacam yani deneyecem an azından insanın ramazanda için ne güel bi çosku geliyo ya sonradan zoruma gider 2 ay tutmak zor olur diy düşünüyorum kızlar bizi gece sahura sadece davul kaldırmıyo puhahha cok hoş orkestr gelio desem inanın bugece uyududm görmedim ama gecen sene tam 9 kişi dolaşıyodum sırf balkona çıkıp bakmıştım davul hatta iki tane zurna saz tef ney mızıka bile çalan vardı bunların en başında bayrakla biri yürüyo bi geçiyolar binanın önünden uyanmamak imkansız bide herğün farklı şarkı söylüyolarrdı sonlara doğru laif doğanın küstüm de takılıp kaldılar istek paca çalmazlamı diyoduk geçen sene çok eğlenmiştik gece bi uyanıyoz herifle yatakta halay çekiyodukk puhahhaa hatta o ara görümcem gitar kursuna gidiyodu eşim git sende kariş aralarına bi sen eksiksin diyo gülüyodukk busenede aynıymış kayseride sadece bu mahlede herhalde annemlerin oraya sadece davul gelyo çünkü

puhahaa orkstra he :roflol: allahtan solistleri yok :roflol:

zeyneeeeeeeeeeppppppp nerdeydin len kılsız :mymeka: "yarına bana itanbul planı yap bakem şutarafagitti ben en cook floryayı ve hıdiv kasrını merak ediyorum birbirlerine uzakmı?:uhm:

günaydııınnnmirmirmirmir berbat bir gece gecirdik.12 de yattık 1 de cemrenşn cığlıklaına uyandık ooff nasıl ağlıo meme veriom daha cok ağlıo gezdiriom daha cok deli olduk.apartman ayaa kalktı gene :çok üzgünüm: neyse bu uyudu 5 te yine allaammm nasıl ağlamak :1shok: bu sefer babası susturmaya calısıo ama yok :1no2: 1 saat sonra sustu :Saruboceq: sonra 8 de kalktık hala uyanık :nazar:

zeyneeeeeeeeeeppppppp nerdeydin len kılsız :mymeka: "yarına bana itanbul planı yap bakem şutarafagitti ben en cook floryayı ve hıdiv kasrını merak ediyorum birbirlerine uzakmı?:uhm:

oyyy kuzuma ne oldu yaaa:sm_confused:geçmiş olsun sancı falanmı giriyo acaba:uhm:
canım bu dediğin yerlerin ikisi birbirine çok tersler.bir sana yakın sayılır yani Hidiv kasrı beykoz tarafında Çubuklu da belediyenin çok güzel işletmesi var Kasrın içinde restoranı mevcut.eğer o tarz ortamları seversen Yıldız parkı da çok güzel belediyeye ait yine.ama sosyal tesisler gibi değil tabiki.Florya ya gelmek istersen ayrı bir gün tercih et iftar için mi istiyosun sen buraları canımyerimseniben

anaaa ne orkestrası leyn turkbayragi çok eğlenceli ama burda davul bile çalmıyorlar :1closedeyes: tekbaşıma oruç tutuyom çok kötü ya kaç gündür yemek bile yapıp yemiyorum bugün bile hiç yapasım yok sahura da kalkmadım yalnız hiçbirşeyin tadı olmuyo

cemre ya korkuyordur ya da sancı giriyordur bence ama korkama gülçe de ara ara öyle oluyo gecede birkaç defa bağırark uyanıp 1 saat falan ağlıyordu ama sonra geçiyo cemremiz bu mübarek ayın hürmetine iyi olacak inşallah

X