- 29 Ekim 2007
- 2.174
- 1.026
- 41
aynen patoşum :çok üzgünüm: yawrum o haldeyken bile şükrediyorum yaradana bununla gelip gecsin die :Saruboceq:offf onların canı yanınca bizim canımızı alıyolar gibi oluyo..Allah cemreye de sana da yardım etsin.inşallah kolayca atlatır.böyle zamanlarda hep çok kötü durumdaki bebekleri düşünüp teselli buluyorum.nasılsa geçici bişey diye avunuyorum..napalım sağlıkları için herşeye katlancaz
terkencim biz ne zaman 6. ayımızı doldurduk ozaöman basladı hastalıklar :çok üzgünüm: o kadar karda kışta gezdik bişi olmadık.sonra noldu anlayamadım.toparlanamafık bi türlü :çok üzgünüm:celen bu kız taa ne zamandan beri çekiyor dimi bu illeti neden oluyor acaba yaa benim kızkardeşimde bebekliğinden beri çekiyor inşallah geçer hayırlısıyla atlatırsınız çok hassas demekki kuzucuk ya
kızlar ya benim çok yakın bir arkadaşım daha 15 gün önce evlendi dün haberini aldım hamileymiş :bbo::1shok: nası oluyo bu yaa nasıl anladın ddedim adetim 15 gün geçti dedi e kızım dedim sen evleneli 15 gün olmadımı zaten tam nokta atışı yapmışlardelikafadulden
Celenim sintigrafi çekilirken epey sürüyor ve kızın dayanamayabilir onu yatıştıracak oyuncak vb yanına al biz cep telefonu ile epey müzik dinlettirdik ancak kıpırdamadan öyle tutabildik ama o zaman 4 aylıktışimdi daha zor olur, damaryolu için üzülme acımaz inşallah bakalım bizim son testler temiz çıktı inşallah önümüzdeki ayki testler ve filmi de temiz çıkarsa bakarsın inşallah kurtuluruz hergece biz Largopen kullanıyoruz sen ne kullanıyorsun
:1shok:anaaammm 9 aylık evli ve kucağında çocuk olcak haa...evliliğin tadını alsalardı bi öncekaydirigubbakcemile3kısmet tabi...ama bravo valla herif iyi avcıymışdelikafaduldenkızlar ya benim çok yakın bir arkadaşım daha 15 gün önce evlendi dün haberini aldım hamileymiş :bbo::1shok: nası oluyo bu yaa nasıl anladın ddedim adetim 15 gün geçti dedi e kızım dedim sen evleneli 15 gün olmadımı zaten tam nokta atışı yapmışlardelikafadulden
valla celencim biz doğduğumuzdan beri o kadar çok şeyle uğraştıkki,ufak tefek şeyler olduğu için hep şükrediyorum tabikiii..ama oldumu oluyo işte naparsan yap:çok üzgünüm:inşallah erken söylerler çişlerinide kurtuluruz..off bide o dönem var dimi yaa.nasıl alışcaklar bakalım.benim kocam 7 aylıkken wc nin kapısına yaslanıp tiss tiss diyomuş ve beze yapmıyomuş çişinikaydirigubbakcemile3zaten 7 aylık yürümüş.çişide çıkarmış aradan.sırnaşık şeyhala çok aceleci kendisi.kaydirigubbakcemile3aynen patoşum :çok üzgünüm: yawrum o haldeyken bile şükrediyorum yaradana bununla gelip gecsin die :Saruboceq:
terkencim biz ne zaman 6. ayımızı doldurduk ozaöman basladı hastalıklar :çok üzgünüm: o kadar karda kışta gezdik bişi olmadık.sonra noldu anlayamadım.toparlanamafık bi türlü :çok üzgünüm:
bende cok olurum sistit.acaba kalıtsal olabilirmi ki CADIARZU
hadi yaa mafoldumben bnm kocada cekildi sintigrafi.1 saat sürmüştü :1no2: ufacık nasıl dayanıcak yawrukuşum mafoldumben götürmeem mi ki yaaaa :çok üzgünüm:
bızdıkım biz bişey kullanmıyoruz.iğne kullandık gecti.yine koku olunca idrar verdik numune yetersizliği cıktı.oyuzden ilaç veremedi.bende tekrarlatmadım.bezden kurtulana kadar bööle.o yuzden ben nisan/mayıs gibi baslıycam alıstırmaya.bakalım nasıl olucak :çok üzgünüm:
yolamam anam eşimle iş arkadaşı adam..birlikte ameliyata falan giriyolar hergün.kendi çocuğunu bilemem ama akşam sinirden eşime dedim gidip o dr.un pipisini soymak lazım öyle bakalım nasıl yapar o halde çişiniii
:roflol: :roflol: Önce güldüm şu son satırlarına
klava: klava: Sonrada psikopata bağladım ii olurdu aslında dedim kanımca kötükedihüso kötükedihüso
kızlar herkese günaydın nasılsınız bakalım... ben süperim...... nasıl olmayayımki kuzucuklarımla güzel bir güne uyanmışım... ne mutlu bir sabah daha görmüşüm... benim 27 ekim 2008 doğumlu ikiz kuzucuklarım var.... her sabah yeni bişye öğrendiklerini görmek anlatılmaz bir mutluluk... artık on aya yaklaşıyoruz ve yaklaşık bir aydır yürüyoruz...ama kızım bugün ilk defa tutunmadan yürüdü... yavrum biri yürürken diğeri onu emekleyerek kovalıyodu... ya rabbim tüm annelere en güzel mutlulukları yaşatsın
celen kız sende de kalbim ege de kaldı yazıyomuşkaydirigubbakcemile3valla şimdi gördüm haa..değiştirdim hemenyerimseniben
ben kaçtım yaralı kuşum ağlıyo:a015:
Ekim sıpalarımızdan yürüyen var mı kızlar benimki daha dün lütfen emeklemeye başladı dün akşam emekledi bu gece korkuyo emekledi derken bu gece vazgeçti tay tay duruyor ama çok şükür bu arada 1 tane bile dişimiz yok bence çok geç kaldı zeynep girayın azılarıda çıktı mı anacım derin bu konuda çok tembel maşallah ne kadar da erken çıkarmıştı girayımız hala dişi çıkmayan emeklemeyen sıpamız var mı kızlar benimkinden başka yazın ne olur ya bayağı merak ediyorum açıkcası derin bu arada 23 ekim doğumlu pazar günü 10 aylık oluyoruz tembel ötesi kuzum benimmmmmmmmmmmm
Kızlar biliyormusunuz derin 24 haziranda sünnet oldu ay şimdi çok utandım teyzelerine bunun bile haberini vermemşim ben ama gerçekten hiç vakit yok beni affedin canlarım sünnet düşüen herkese şiddetle tavsiye ederim rabbim yardım etti ve bu meseleyide çok şükür hallettik ibolya valla düşün derim anacım allah yardım ediyor