Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selamlar hayırlısı olsun bu sene erkek senesi herhalde ben de dün gittim doktora ama bizimkisi göstermedi kendini 16 haftalık olmasına rağmen biz kız olabileceği yorumunu yaptık bakalım allah hayırlı evlat versin.3'lü test için kan verdim 1 hafta sonra çıkacak sonuçlar. Cinsiyetini öğrenen bütün arkadaşlara tekrar hayırlı olsun.selamlar çok mutluyum arkadaşlar :hooray:eşimle kontrole gittik bugün harikaydı bebişimde hiçbi sorun yok çook şükür eşim ilk defa tanıştı OĞLUYLA evet biz öğrendik oğluşumuz olacakmış :teytey:allahın izniyle benim de 14+2 eylülcüm senle aynıyız bu arada kanama 2 hafta önce olan kanamanın pıhtıları geliyomuş doğuma kadar da gelebilir dedi ultrasonda gösterdi birikmiş kanları rahim büyüdükçe atılacak diyo korkmayacakmışm kırmızı değilse hiçbişey olmazmış bebşimin kesesi maşallah sapasağlam duruyo.Ay bu gün çok güzel pozlar verdi ya bacak bacak üstüne atmış elini emiyodu keyfi yerindeydi yanı fıkır fıkır oynuyodu.bu arada ben de hiç bişey hissetmiyorum daha çok erken değil mi 18. haftayı bekliyorm hissetmek için.ayrıca ben hiç kilo almadım 4 ay önce nasılsam öyleyim yani aslında baya da yiyorum ama yakıyo herhalde bünye gerçi ben tatlıyı hiç yiyemiyorum canım istemiyo hepinizi öpüyoruma.s.
Destinacım yok valla benim de bayağı göbek çıktı 3,5 yaşındaki kızım bile bana tombiş anne diye seslenmeye başladı.Zaten hamilelik öncesi de zayıf olduğum söylenemezdi.İlkinde 18 kilo alıp 92 kiloyla sezaryana girmiştim.Bu sefer ne olacak bakalım 16 haftam bitmek üzere 3 kilo almışım bile.Aman bebişler iyi olsunda sonra bir şekilde veriliyor.Sanırım senin de ikinci bebişin.Karnın ilkine göre büyük mü benim sanki öyle gibi.Bir de bunda baş dönmelerim fazla oluyor taniyon düşüklüğü doktorum normal diyor ama bazen endişeleniyorum.selam kızlar bebekler ve göbekler ne durumda..:1rolleyes:herkes yazsin bakıcam kaç kilo aldınız bi tek benmi şişkoyum yaasenağlama
EYLÜLCÜM ÇOK ŞAŞIRDIM NASIL 10 HAFTANA KADAR ANLAMADIN.ADET OLMAYA DEVAM MI ETTİN YOKSA.CİNSİYETİ ERKEK OLABİLİR DEDİ DR AMA KESİN DEĞİL 12.HAFTAMDA SÖYLEMİŞTİ.BU CUMA GİDECEM SANIRIM KESİNLEŞİR RABBİM İZİN VERİRSE.SORMA EYLÜL KIPIDASIN DİYE HABİRE ELİM KARNIMDA AMA TIK YOKK:1no2:ZATEN ERKENMİŞ BEN DE SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM.RABBİM HEPİMİİN BEBİŞİNİ KORUSUN
Evet neden bu erkekler erkek bebek isterler anlamış değilim fisfisfis doktorum bu pipisi bunlarda torbaları dediği anda ben şoka girdim eşimse ağzı kulaklarında, kendimi kız diye o kadar alıştırmışım ki kız süetri bile ördüm.Allahım sağlıklı olsunlarda kızı da erkeği de bir....canım ben ne 2' li nede 3' lü taramaya girdim, doktorum gerek görmedi.Sanırım yanılmıyorsam 16. ve 18.haftalarda yapılıyor 4' lü test.... sizin 2' li ve 3'lü testleriniz iyi çıktıysa belki doktorunuz 4' lü testti yaptırmaz.
Doktorumun bana dediğine göre, ultrasyon verilerin iyi olmasaydı ben senden dörtlü testti değilde amniyosentezi isteyecektim dedi.4' lü test sonucum bu cumartesi belli olacak inşallah iyi haberler alırım.
selamlar çok mutluyum arkadaşlar :hooray:eşimle kontrole gittik bugün harikaydı bebişimde hiçbi sorun yok çook şükür eşim ilk defa tanıştı OĞLUYLA evet biz öğrendik oğluşumuz olacakmış :teytey:allahın izniyle benim de 14+2 eylülcüm senle aynıyız bu arada kanama 2 hafta önce olan kanamanın pıhtıları geliyomuş doğuma kadar da gelebilir dedi ultrasonda gösterdi birikmiş kanları rahim büyüdükçe atılacak diyo korkmayacakmışm kırmızı değilse hiçbişey olmazmış bebşimin kesesi maşallah sapasağlam duruyo.Ay bu gün çok güzel pozlar verdi ya bacak bacak üstüne atmış elini emiyodu keyfi yerindeydi yanı fıkır fıkır oynuyodu.bu arada ben de hiç bişey hissetmiyorum daha çok erken değil mi 18. haftayı bekliyorm hissetmek için.ayrıca ben hiç kilo almadım 4 ay önce nasılsam öyleyim yani aslında baya da yiyorum ama yakıyo herhalde bünye gerçi ben tatlıyı hiç yiyemiyorum canım istemiyo hepinizi öpüyoruma.s.