2008 Ekim Anneleri

:içelim:günaydın kızlar..bugün hava çok güzell.nasıl bebişler ben 3 hafta sonra gidecağim kontrole.nisacım çok sevindim canım allah analı babalı büyütsün oğluşunu..

çok teşakkürler arkadaşlar bahar senin eşinin tam tersi benimki de ya kız olsaydı bıcır bıcır diyo hep kız hayal ediyomuş gerçi biz üniversite yıllarımızda da hep ilk çocuğumuz kız olsun diye hayal kurardık ama Rabbim önce hayırlı evlat versin hepimize Ya birazdan çarşıya gidecem bişeyler alsammı bebişime ama hala korkuyorum ben sanırım almaya 6. ay dolunca mı başlarım bilmem ki Gerçi eşimle konuştuk bugün biraz piyasayı yokluycaz beşik fiyatları bebek arabası falan oooo alacak çok şey var ne güzel yaz tatilimiz hiç sıkıcı geçmeyecek gibi hergün çarşıda oluruz Allahın izniyle.)

selamlar çok mutluyum arkadaşlar :hooray:eşimle kontrole gittik bugün harikaydı bebişimde hiçbi sorun yok çook şükür eşim ilk defa tanıştı OĞLUYLA evet biz öğrendik oğluşumuz olacakmış :teytey:allahın izniyle benim de 14+2 eylülcüm senle aynıyız bu arada kanama 2 hafta önce olan kanamanın pıhtıları geliyomuş doğuma kadar da gelebilir dedi ultrasonda gösterdi birikmiş kanları rahim büyüdükçe atılacak diyo korkmayacakmışm kırmızı değilse hiçbişey olmazmış bebşimin kesesi maşallah :nazar:sapasağlam duruyo.Ay bu gün çok güzel pozlar verdi ya bacak bacak üstüne atmış elini emiyodu keyfi yerindeydi yanı fıkır fıkır oynuyodu.bu arada ben de hiç bişey hissetmiyorum daha çok erken değil mi 18. haftayı bekliyorm hissetmek için.ayrıca ben hiç kilo almadım 4 ay önce nasılsam öyleyim yani aslında baya da yiyorum ama yakıyo herhalde bünye gerçi ben tatlıyı hiç yiyemiyorum canım istemiyo hepinizi öpüyoruma.s.
selamlar hayırlısı olsun bu sene erkek senesi herhalde ben de dün gittim doktora ama bizimkisi göstermedi kendini 16 haftalık olmasına rağmen biz kız olabileceği yorumunu yaptık bakalım allah hayırlı evlat versin.3'lü test için kan verdim 1 hafta sonra çıkacak sonuçlar. Cinsiyetini öğrenen bütün arkadaşlara tekrar hayırlı olsun.

selam kızlar bebekler ve göbekler ne durumda..:1rolleyes:herkes yazsin bakıcam kaç kilo aldınız bi tek benmi şişkoyum yaasenağlama
Destinacım yok valla benim de bayağı göbek çıktı 3,5 yaşındaki kızım bile bana tombiş anne diye seslenmeye başladı.Zaten hamilelik öncesi de zayıf olduğum söylenemezdi.İlkinde 18 kilo alıp 92 kiloyla sezaryana girmiştim.Bu sefer ne olacak bakalım 16 haftam bitmek üzere 3 kilo almışım bile.Aman bebişler iyi olsunda sonra bir şekilde veriliyor.Sanırım senin de ikinci bebişin.Karnın ilkine göre büyük mü benim sanki öyle gibi.Bir de bunda baş dönmelerim fazla oluyor taniyon düşüklüğü doktorum normal diyor ama bazen endişeleniyorum.

evet ilkimcim benimde ikinci gebeliğim 4 yaşında kızım var benimde sağlıkla büyüsünler inşallah ikimizinkide...:nazar:bende 3 kilo aldım ama daha13 haftadayım bide hemen çıkıverdi göbeğim eşim dalga geçiyo valla 6 aylık gibisin diyee..bende ilk hamileliğimde 21 kilo aldım 8. ayında falan vermiştim ama bu ikinci ya veremem diye korkuyorum valla.aman neyse mevlam görelim neyler neylerse güzel eyler..Şeniz

Günaydın annişler benim göbüşüm çııkıyo iki gündür farkediyoruz akşamları belirginleşiyo.Hem de sipsivri eğer ben kilo almaya başlamazsam korkarım göbeğim biraz çirkin olacak boyum 178 ve kilom da hala 67 düşünün bi sadece karın sivri neyse uzun boylu olmanın bi dezavantajı daha hamilelik yakışmayacak mı yoksa:bbo:

hayırlı olsun nisacım oğluşun. günaydın bütün hamişler, bence hamilelik herkeze yakışıyor eminim sende harika bir hamiş olacaksın.

günaydın kızlar...:sm_cool:nisacım dert ettiğin şeye bakk..merak etme özellikle 6.aydan sonra kilo alımı hızlanıyoo yerimsenibenalırsın kilo ee boyunda maşallah be güzelim baya uzunmuşşunsun senn..yakışır yakışır aynı gelinlik gibi be güzelim herkese yakışıyoo. bu arada benim boyum 1 65 kilo 61 benim gibi tobalak dursaydın dahamı iyiydi yaniinaniknanik

Günaydın kızlar. sizde bebişinizin karnınızda gezdiğini hissediyormusunuz. Birkaç gün öncesine kadar hep sol tarafımdaydı şimdi bakıyorum sağa geçmiş göbek altına geçmş bütün gün yer değiştiriyor. Sizinkilerde geziyormu böyle??

yok be canım valla bi ara bende hissediyorum diyordum ama hissetmiyorum bu aralar bişey ama tam hissetmemiz için erkenmiş sanırım biraz. destinacım sen nasılsın epeydir yazışamıyoruz benim işler çok yoğun valla giremiyorum bu aralar pek fazla. ben öyle çok şişmedim kızlar karnım çok büyüdü ve popom büyüdü. gören herkez ilk onlara bakıyor. hatta kızmı olcak yoksa popon çıkmış diyorlar.

iyiyim kevsercim istanbul balıkesir arası mekik dokuyoruz valla popo büyüdüyse gerçekten kızın olabilirnaniknaniksağlıklı olsunlar inşallah.herkes bana senin oğlun olacak diyor ama benim içimden kız geçiyor..bakalım 3 hafta sonra inşallah gösterir.valla kız evladım var çok memnunum gerçi evlat evlattır hepsi seviliyo ama insan bencil olup ilersini düşünüyoo kendimizden bilmiyomuyuz kızlar ya kızlar anneye daha düşkün oluyolar.:emir_bebek:

evet canım evlat evlettır hakkaten benim zaten ilk çocuğum olacak kısmetse cinsiyeti hiç farketmez canım. ya bide destinacım sen ilk bebeğinin hareketlerini tam olarak ne zaman hissettin. ben artık bebeğimi hissetmek istiyorum ya. ne cinsiyetin gösteriyor ne kendini hissettiriyor benim yavrum çok uslu olcak galiba

Kızlar bugün gezdik eşimle ilk defa bebek mağazasına girdik Ben şu park beşikler var ya onlardan düşünüyorum çoğu kişi onları tavsiye etti.Bi bakalım dedik kraftın büyük boy beşiği(5-6 yaşına kadar yatabilir)120 ytlye inmiş indirimdeymiş netten baktım baya uygunmuş.Satıcıya sordum benim bebek olana kadar yükselir mi fiyatı diye ama kız şaşkın şaşkın 1-2 dk karnıma baktıktan sonra siz hamilemisiniz ki dedi:)Neyse yani bu yataklar küçücük bi çanta haline gelip heryere aşınabiliyo müzikli titreşimli sallamalı ayakları ve alt değiştirme pedi de var Hem de turuncu yani benim istediğim renk ne dersiniz erken miki ama çantayla alçaz evde bi köşeye koyarız diyoruz.Gerçi ben dayanamam kurarım herhalde

EYLÜLCÜM ÇOK ŞAŞIRDIM NASIL 10 HAFTANA KADAR ANLAMADIN.ADET OLMAYA DEVAM MI ETTİN YOKSA.CİNSİYETİ ERKEK OLABİLİR DEDİ DR AMA KESİN DEĞİL 12.HAFTAMDA SÖYLEMİŞTİ.BU CUMA GİDECEM SANIRIM KESİNLEŞİR RABBİM İZİN VERİRSE.SORMA EYLÜL KIPIDASIN DİYE HABİRE ELİM KARNIMDA AMA TIK YOKK:1no2:ZATEN ERKENMİŞ BEN DE SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM.RABBİM HEPİMİİN BEBİŞİNİ KORUSUN:nazar::nazar::emir_bebek:

valla nisa çok garip ama öyle 10 küsür haftalıkken eşimin ısrarıyla yine onun getirdiği test çubuğuyla öğrendim.sonra kan testi yaptırdık ve doğru.benim adet düzensizliğim vardı zaten.bi de hep kıştan çıkarken miğde rahatsızlığı yaşarım y6ine onlara yordum ama Allah işte korudu yarabbim.benim eşim bir de esnaf.bakkal var.onunla birlikte koli bile taşıdım düşün artık.valla Allah sağlık versin bütün bebişlere.bizimkilere de tabi.ya bazen hamile olduğumu unutuyorum inanırmısın.bende mi bi gariplik var acaba dedim ama baksana sen de hala hissetmiyomuşsun.karnın büyüdü mü senin.ben 14 hafta küsğrüm ve 3 kilo aldım sen kaç kilo aldın?:dance:

Evet neden bu erkekler erkek bebek isterler anlamış değilim fisfisfis doktorum bu pipisi bunlarda torbaları dediği anda ben şoka girdim eşimse ağzı kulaklarında, kendimi kız diye o kadar alıştırmışım ki kız süetri bile ördüm.Allahım sağlıklı olsunlarda kızı da erkeği de bir....canım ben ne 2' li nede 3' lü taramaya girdim, doktorum gerek görmedi.Sanırım yanılmıyorsam 16. ve 18.haftalarda yapılıyor 4' lü test.... sizin 2' li ve 3'lü testleriniz iyi çıktıysa belki doktorunuz 4' lü testti yaptırmaz.

Doktorumun bana dediğine göre, ultrasyon verilerin iyi olmasaydı ben senden dörtlü testti değilde amniyosentezi isteyecektim dedi.4' lü test sonucum bu cumartesi belli olacak inşallah iyi haberler alırım.

inşallah 4 lü taraman güzel çıkar.iyi haberlerini bekliyoruz canım

selamlar çok mutluyum arkadaşlar :hooray:eşimle kontrole gittik bugün harikaydı bebişimde hiçbi sorun yok çook şükür eşim ilk defa tanıştı OĞLUYLA evet biz öğrendik oğluşumuz olacakmış :teytey:allahın izniyle benim de 14+2 eylülcüm senle aynıyız bu arada kanama 2 hafta önce olan kanamanın pıhtıları geliyomuş doğuma kadar da gelebilir dedi ultrasonda gösterdi birikmiş kanları rahim büyüdükçe atılacak diyo korkmayacakmışm kırmızı değilse hiçbişey olmazmış bebşimin kesesi maşallah :nazar:sapasağlam duruyo.Ay bu gün çok güzel pozlar verdi ya bacak bacak üstüne atmış elini emiyodu keyfi yerindeydi yanı fıkır fıkır oynuyodu.bu arada ben de hiç bişey hissetmiyorum daha çok erken değil mi 18. haftayı bekliyorm hissetmek için.ayrıca ben hiç kilo almadım 4 ay önce nasılsam öyleyim yani aslında baya da yiyorum ama yakıyo herhalde bünye gerçi ben tatlıyı hiç yiyemiyorum canım istemiyo hepinizi öpüyoruma.s.

nisanur senin bebişin ve eşin için nasıl sevindim anlatamam.geçmiş olsun aşkım o kadar üzülmene.hiç değilse artık kafan daha rahat olacak.bebeğini de görmüşsün oooohhhh:içelim:valla inşallah Allah'ım hayırlı doğumlar nasip eder hepimize.ayrıca bütün bebişlerimize de sağlık verir.:icecream:

hayırlı cumalar arkadaşlar.bugün 17:30 da dr a gidecem çok heyecanlıyım ve de korkuyorum bebişim ne alemde yaşıyo mu.dualarınızı bekliyorum.dilerim bu hayırlı günde hepimizin dualrı kabul olur

evet canım ya naptılar böyle anlamadım bende. iyice düzensiz yaptılar siteyi. yok özel mesajı kaldır yok cetvelleri kaldır. hiç tadı kalmadı buranın artık.senağlama

bananee ben takvimimi istiyorum yaasenağlamasenağlamabu arada nasılısınız kızlarr..moralimizi hiç bişey bozmasınnn.nisacım iyi haberlerini bekliyoruz oğluşunun.kevser bide dün cevaplamayı unuttum benim kızım öyle usluyduki karnımda 7.ayda falan hissettim oynadığını..ikinci hamileliklerde daha erken hissediliyomuşş bakıcaz

X