- 11 Şubat 2008
- 7.242
- 17.391
- 40
nisacım sağol ilgin için tabi başına gelen daha iyi anlıyo değil mi ben bugün dr. gidecem aslında sakinim bukanamadan beterini yaşadığım içindir herhalde hala hafif hafif devam ediyo dün yatıp dinlendim ağrım yok diye sakinim herhalde ama progestanım bitti bakalım dr.ne diyecek sana yazarım tekrar teşekkür ederim alakan için :)
Merhabalar
Benım ilk bebeğim 20 ekim doğumlu.Şimdi ikinci bebeğime 14 haftalık hamileyim nasipse onun doğumuda emim 20-27 si arasında olacak.
bu arada ekim anneleri artık bebeklerimizin cinsiyetini sırayla öğreniriz. ben bu ayki kontrolümde ögrenemedim birdahaki kontrole artık.
Sizlerde cınsiyetini öğrenen varmı.
nisacım sağol ilgin için tabi başına gelen daha iyi anlıyo değil mi ben bugün dr. gidecem aslında sakinim bukanamadan beterini yaşadığım içindir herhalde hala hafif hafif devam ediyo dün yatıp dinlendim ağrım yok diye sakinim herhalde ama progestanım bitti bakalım dr.ne diyecek sana yazarım tekrar teşekkür ederim alakan için :)
Sabah ense kalınlığı ölçümü için ultrasodaydım. Bebeişimi uzuzn uzun seyretme şansım oldu. Eli ayağı hiç durmadı kıpır kıpırdı:)) Şu an için çok sağlıklıymış gelişimide çok iyi dedi. Cinsiyeti henüz belli değil. 2li test için kan tahlilide gerekiyor mu?
CANIM BENİM DE BELİM AĞRIYA BAZEN DE KASIĞIMDA OLUYO.NORMAL SANIRIM ZATEN 14,1 GÜNLÜK OLMUŞ SENİN.AY BEN DE 14 OLMUŞUM.YANİ 3,5 AYLIK HAMİŞMİYİZ.BUNU AYLARA DÖKEMİYORUM.DOLDU MU GİRDİK Mİ ANLAYAMIYORUM.AYY MATEMATİĞİM KIT GALİBAAAAtatlicadiarzu
Kızlarrrrrrrrrrrr bugün oğlum olacağını öğrenmiş bulunmaktayım, ben hep kız dediğimden hala şaşkınlığım gitmedi üzerimden, yarın dörtlü test için kan vermeye gidicem.Bebeğin gelişimi gayet iyi dedi parmaklarını saydık, organlarını inceledik.Ağzını meme emermişçesine kıpırdatıyordu.Bir de siz siz olun gazınız varsa çıkarmadan gitmeyin sabah duş aldım çıktım evden tabi bende bu durum gaz yaptı.Gazdan mıdır nedir bebek yüzü üstü hiç dönmedi, önden göremedik rahat rahat, çok uğraştı doktorum bir sağa bir sola yatırdı ama nafile gazım sanırım bebeği etkiledi.Gene de güzel bir gündü bebeğimin son halini gördüm ya içim rahatladı.Bu arada kilo almamışım gayet güzel gidiyoruz dedi doktorum, şimdilik böyle kızlar sağlıcakla kalın...
nisacığım ya eda naza sordum sana da soruyum .sen hiç kıpırtıları hissediyo musun var mı yani öyle şeyler?ya zaten ben en tehlikeli o 3 ay var ya onları hiç haberim olmadan atlattım.yani ben tam 10 hafta küsür günken öğrendim hamile olduğumu:çok garip ama .ALLAH'ım yüce rabbim korumuş benim ekin durumu (ismi bu arkadaşlar)sizler öğrendiniz mi cinsiyetini?eda nın ki kıpır kıpırmış o göstermedi galiba.ya senin ki?CADIARZU
selamlar çok mutluyum arkadaşlar :hooray:eşimle kontrole gittik bugün harikaydı bebişimde hiçbi sorun yok çook şükür eşim ilk defa tanıştı OĞLUYLA evet biz öğrendik oğluşumuz olacakmış :teytey:allahın izniyle benim de 14+2 eylülcüm senle aynıyız bu arada kanama 2 hafta önce olan kanamanın pıhtıları geliyomuş doğuma kadar da gelebilir dedi ultrasonda gösterdi birikmiş kanları rahim büyüdükçe atılacak diyo korkmayacakmışm kırmızı değilse hiçbişey olmazmış bebşimin kesesi maşallahsapasağlam duruyo.Ay bu gün çok güzel pozlar verdi ya bacak bacak üstüne atmış elini emiyodu keyfi yerindeydi yanı fıkır fıkır oynuyodu.bu arada ben de hiç bişey hissetmiyorum daha çok erken değil mi 18. haftayı bekliyorm hissetmek için.ayrıca ben hiç kilo almadım 4 ay önce nasılsam öyleyim yani aslında baya da yiyorum ama yakıyo herhalde bünye gerçi ben tatlıyı hiç yiyemiyorum canım istemiyo hepinizi öpüyoruma.s.
baharcığım ALLAH sağlığıyla doğmayı nasip etsin inşallah.buna en çok eşin sevinmiştir demi?:teytey:ya senin oğluşun kaç haftalık ki 4 lü taramaya gircen ?ben daha 14 hafta 2 günlüğüm.herkes bu 4 lü taramaya giriyo mu?sen 2 li ve 3'lü taramaya da girdin mi.ayyy ne çok soru sordum.:tomato:bu sayfayı katlettim.her arkadaşa bişiler soruyorum.hadi kendinize ve bebişlerinize iyi bakın:1hug:
selamlar çok mutluyum arkadaşlar :hooray:eşimle kontrole gittik bugün harikaydı bebişimde hiçbi sorun yok çook şükür eşim ilk defa tanıştı OĞLUYLA evet biz öğrendik oğluşumuz olacakmış :teytey:allahın izniyle benim de 14+2 eylülcüm senle aynıyız bu arada kanama 2 hafta önce olan kanamanın pıhtıları geliyomuş doğuma kadar da gelebilir dedi ultrasonda gösterdi birikmiş kanları rahim büyüdükçe atılacak diyo korkmayacakmışm kırmızı değilse hiçbişey olmazmış bebşimin kesesi maşallahsapasağlam duruyo.Ay bu gün çok güzel pozlar verdi ya bacak bacak üstüne atmış elini emiyodu keyfi yerindeydi yanı fıkır fıkır oynuyodu.bu arada ben de hiç bişey hissetmiyorum daha çok erken değil mi 18. haftayı bekliyorm hissetmek için.ayrıca ben hiç kilo almadım 4 ay önce nasılsam öyleyim yani aslında baya da yiyorum ama yakıyo herhalde bünye gerçi ben tatlıyı hiç yiyemiyorum canım istemiyo hepinizi öpüyoruma.s.
canım Allah bağışlasın meleklerini.ilk bebişinin cinsiyeti ne tatlım.Allah gönlüne göre versin.