2008 Ekim Anneleri

nisacım sağol ilgin için tabi başına gelen daha iyi anlıyo değil mi ben bugün dr. gidecem aslında sakinim bukanamadan beterini yaşadığım içindir herhalde hala hafif hafif devam ediyo dün yatıp dinlendim ağrım yok diye sakinim herhalde ama progestanım bitti bakalım dr.ne diyecek sana yazarım tekrar teşekkür ederim alakan için :)

Merhabalar
Benım ilk bebeğim 20 ekim doğumlu.Şimdi ikinci bebeğime 14 haftalık hamileyim nasipse onun doğumuda emim 20-27 si arasında olacak.
bu arada ekim anneleri artık bebeklerimizin cinsiyetini sırayla öğreniriz. ben bu ayki kontrolümde ögrenemedim birdahaki kontrole artık.
Sizlerde cınsiyetini öğrenen varmı.

canım ahh tabiki merak ediyorum bu konuda çok hassasım.canım bizi habersiz bırakma inşallllllllllahhhhhh bişey yoktur canım güzel haberlerini alırız.benimde cuma günü randevum.çok korkuyorum acaba sağlıklı mı yaşıyo mu.rabbimm neolur bebeklerimiz esağlık ver.görünen görünmeyen kazalardan belalardan,sihirden büyüden,nazardan bebeklerimizi koru.zamanı gelince doğmalarını nasip et.sağlıcakla onları kucaklamamızı nasip ett.amiiiiiinnnn.

canım Allah bağışlasın meleklerini.ilk bebişinin cinsiyeti ne tatlım.Allah gönlüne göre versin.

selam kızlar bebekler ve göbekler ne durumda..:1rolleyes:herkes yazsin bakıcam kaç kilo aldınız bi tek benmi şişkoyum yaasenağlama

nisanur geçmiş olsun canım.çok merak ettim.gittin mi doktoruna ne dedi?neden kanama varmış.inşallah bişi yoktur.seni korkutmak istemiyorum ama benim ilk hamileliğim aşılamaydı.saat 5 gibi azcık bi kanamam oldu.10 gibi de çamur gibi kan geldi ve bebeğimin 2 gün önce öldüğünü söyledi doktor.senin inşallah böyle değildir.Allah'ım yardım etsin sana.ama korkma.benimki aşılama olduğu için öyle oldu.lütfen bizi kendin hakkında bilgilendir olur mu?geçmiş olsun canım

evet eda nazcığım ikili test için kan testi gerekiyo.bana yaptılar.ama ne yazıkki benim taramam yüksek çıktı.seninki nasıl çıktı.iyimiymiş bebişin?ya madem haftamız aynı sen hareketlenmeleri hissedebiliyomusun?ben hissetmiyorum.bazen kasıklarımda seyirmeler oluyo o da hafif hafif.:teytey:

nisacığım ya eda naza sordum sana da soruyum .sen hiç kıpırtıları hissediyo musun var mı yani öyle şeyler?ya zaten ben en tehlikeli o 3 ay var ya onları hiç haberim olmadan atlattım.yani ben tam 10 hafta küsür günken öğrendim hamile olduğumu:çok garip ama .ALLAH'ım yüce rabbim korumuş benim ekin durumu (ismi bu arkadaşlar)sizler öğrendiniz mi cinsiyetini?eda nın ki kıpır kıpırmış o göstermedi galiba.ya senin ki?CADIARZU

baharcığım ALLAH sağlığıyla doğmayı nasip etsin inşallah.buna en çok eşin sevinmiştir demi?:teytey:ya senin oğluşun kaç haftalık ki 4 lü taramaya gircen ?ben daha 14 hafta 2 günlüğüm.herkes bu 4 lü taramaya giriyo mu?sen 2 li ve 3'lü taramaya da girdin mi.ayyy ne çok soru sordum.:tomato:bu sayfayı katlettim.her arkadaşa bişiler soruyorum.hadi kendinize ve bebişlerinize iyi bakın:1hug:

EYLÜLCÜM ÇOK ŞAŞIRDIM NASIL 10 HAFTANA KADAR ANLAMADIN.ADET OLMAYA DEVAM MI ETTİN YOKSA.CİNSİYETİ ERKEK OLABİLİR DEDİ DR AMA KESİN DEĞİL 12.HAFTAMDA SÖYLEMİŞTİ.BU CUMA GİDECEM SANIRIM KESİNLEŞİR RABBİM İZİN VERİRSE.SORMA EYLÜL KIPIDASIN DİYE HABİRE ELİM KARNIMDA AMA TIK YOKK:1no2:ZATEN ERKENMİŞ BEN DE SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM.RABBİM HEPİMİİN BEBİŞİNİ KORUSUN

selamlar çok mutluyum arkadaşlar :hooray:eşimle kontrole gittik bugün harikaydı bebişimde hiçbi sorun yok çook şükür eşim ilk defa tanıştı OĞLUYLA evet biz öğrendik oğluşumuz olacakmış :teytey:allahın izniyle benim de 14+2 eylülcüm senle aynıyız bu arada kanama 2 hafta önce olan kanamanın pıhtıları geliyomuş doğuma kadar da gelebilir dedi ultrasonda gösterdi birikmiş kanları rahim büyüdükçe atılacak diyo korkmayacakmışm kırmızı değilse hiçbişey olmazmış bebşimin kesesi maşallah sapasağlam duruyo.Ay bu gün çok güzel pozlar verdi ya bacak bacak üstüne atmış elini emiyodu keyfi yerindeydi yanı fıkır fıkır oynuyodu.bu arada ben de hiç bişey hissetmiyorum daha çok erken değil mi 18. haftayı bekliyorm hissetmek için.ayrıca ben hiç kilo almadım 4 ay önce nasılsam öyleyim yani aslında baya da yiyorum ama yakıyo herhalde bünye gerçi ben tatlıyı hiç yiyemiyorum canım istemiyo hepinizi öpüyoruma.s.

OHHHH OHHH EKİM ANNELERİNDE ERKEKLER ÇOĞALIYO.NİSANURCUM VALLA HABERİNİ ALDIM RAHATLADIM.a.s.

günaydın arkadaşlar bebişler nasıl bakalım nasıl gidiyor hamişlik. nisanurcum senin adına çok sevindim canım. oğluşunda oluyormuş maşallah. sende artık başlarsın cicileri almaya.

Gözün aydın Nisanur. Allah tamamına erdirsin. Ben hala cinsiyetini öğrenemedim. Hayırlısı bakalım.

Evet neden bu erkekler erkek bebek isterler anlamış değilim fisfisfis doktorum bu pipisi bunlarda torbaları dediği anda ben şoka girdim eşimse ağzı kulaklarında, kendimi kız diye o kadar alıştırmışım ki kız süetri bile ördüm.Allahım sağlıklı olsunlarda kızı da erkeği de bir....canım ben ne 2' li nede 3' lü taramaya girdim, doktorum gerek görmedi.Sanırım yanılmıyorsam 16. ve 18.haftalarda yapılıyor 4' lü test.... sizin 2' li ve 3'lü testleriniz iyi çıktıysa belki doktorunuz 4' lü testti yaptırmaz.

Doktorumun bana dediğine göre, ultrasyon verilerin iyi olmasaydı ben senden dörtlü testti değilde amniyosentezi isteyecektim dedi.4' lü test sonucum bu cumartesi belli olacak inşallah iyi haberler alırım.

Hayırlısı olsun canım allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Bak sen bacak bacak üstünede atarmışsırnaşık şeybenimkide pek bi eliyle koluyla haşır neşir en son gittiğimizde elini çenesinin altına koymuş bişeyler düşünürmüşçesineydi.Bende 4 ay önce ki kilomu korumuşum kilo almamışım doktorum çok güzel gidiyoruz dedi.Ben genelde erkek bebeğe gebeliklerde tatlı krizine girenleri duyardım ama bak sende de böyle bir şey olmamış bende de olmadı.Ben eriğe saldırır bir vaziyetteyim ve meyvelerin içinde hafif ekşilik hoşuma gidiyor.Bir arada tuzlu şeyler çok hoşuma gidyordu ama şimdi yemiyorum.

ay kızlar ne güzel hepiniz bebişleriniz görmüşsünüz benim daha 2 hafta var bebeğimi görmeme yaa çok özlüyorum ben onu ya. hatta eşime takılıyorum bizde eve bitane ultrasonmu alsak hep görürüm bebeğimi ne güzel olur diye. kısmetse bende 2 hafta sonra öğrenicem bebeğimin cinsiyetini. hayırlısı ne ise o olsun hepimiz için.

Çok sevindim.Benim bu iknci hamileliğim. Canım kilo almaman çok ıyı zaten son aylarda alırsın bebeğin besleniyormuşya yeter aşırı kilo almak doğumuza zorlaştırıyormuş,bende kilo almıyorum. ilk bebegimin kıpırtısını ben 5- 6. aylar arasındada hissetmeye başladım. bebeği hissetmek bebeğede bağlıymış çok haraketliyse daha çabuk hissedermişsin. Bana ilk öyle demişti dr.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…