- 7 Şubat 2008
- 96
- 0
12 haftam bitmedi ozaman bitene kadar içeyim.canım benim kızını Allah bağışlasın.öpsün onu teyzea.s.si
Teşekkürler merak etme herşey iyi olacak ben de ikinciye hamileyim inşallah Ekim'de ikinci bebeğimi dünyaya getireceğim gerçi biraz sıkıntımız var ama bakalım inşallah iyi olacak ikili test sonucum biraz riskli çıktığı için doktorum amniosentez dedi şimdi 13 haftalık hamileyim Nisan sonu gibi olacak inşallah herşey güzel olacak ben hepimiz için öyle olması için dua ediyorum.Allah kimseye çocuğuyla ilgili karar verme zorunda bırakmasın.Bütün bebişlerimizi korusun iyi düşünelim iyi olsun.:teytey:
canım geçmiş olsun hayırlkısı böyledir belki inşallah güzel haberlerini alırıztşk ederim kızlar çok sağolun desteğiniz için.kısmet böyleymiş bende yaz tatilimi yapayım sonra başlarım çalışmalara artık napalım.inş kimseye yaşatmasın allah.benimde düşüklerimin sebebi bulunamadı daha doğrusu bebek ve eşinde bir sorun gözükmedi.artık bidahaki ay kendimi araştıttırıcam en azından hamile kalabiliyorum eve eşim benim en büyük destekçim saolsun çok anlayışlı bu konuda ikisindede bana çocuk gibi baktı ilgilendi moralmen çok destek oldu.allahım inş 3. görmeyi nasip eder.sağlıcakla kalın kızlar kendinize ve bebişlerinize çok iyi bakın.
Teşekkürler merak etme herşey iyi olacak ben de ikinciye hamileyim inşallah Ekim'de ikinci bebeğimi dünyaya getireceğim gerçi biraz sıkıntımız var ama bakalım inşallah iyi olacak ikili test sonucum biraz riskli çıktığı için doktorum amniosentez dedi şimdi 13 haftalık hamileyim Nisan sonu gibi olacak inşallah herşey güzel olacak ben hepimiz için öyle olması için dua ediyorum.Allah kimseye çocuğuyla ilgili karar verme zorunda bırakmasın.Bütün bebişlerimizi korusun iyi düşünelim iyi olsun.:teytey:
canım hayırlısıyla inşallah iyi sonuçları alırsın ikili test yanılabiliyor bazen bunu untma kafa karıştırıyor ense kalınlığı nasıl çıktı canım
canım benim inşallah bişey yoktur.amiinn benim de dualarım hepimiz için inşallahh sağlıcakla dünyaya getiririz ve rabbim hayırlı evlatlar olmasını nasip eder
kızlar daha erken ama cinsiyet ile ilgili doktorunuz kimseye bişey söylemedi dimi. benimki birşey söylemiyor. 14. haftada tahmin ederim diyor 16. haftada kesin söylerim diyor tabi gösterirse.
selam arkadaşlar .bende aranıza yeni katıldım. 11 haftalık hamileyim.allah nasip eder ekim 27 de bebişimi elime alıcam inşallah. . önümüzdeki hafta bebişimin ense kalınlığı bakılacakmış. ilk bebeğim. tecrübesizim yani :))) allah hepimizn bebişini sağsalim elimize almayı nasip etsin inşallah. benim sadece mide problemim var sürekli bulanıyo. hiç bişey yemek istemiyorum... inşallah 3 aydan sonra geçer..siz nasılsınız??
meraba kızlar....kevsercim aldınmı sonuçlarıı bende bugün gittim haftaya benim ikili test takla attı valla karnımda...:teytey: