2008 Ekim Anneleri

ayy canım benim ne güzel bişey ikiz sahibi olmak ya. Allah bebişlerini sağlıklı kavuştursun canım sana. kasık ağrılarını çok dert etme canım üşütmekten olabilir yada biçimsiz oturmaktan. doktorum bana oturduğun zaman sırtında hep bi yastık olsun dedi. dikkat et kendine. ama sen ağrılarını doktoruna söylersin yinede.

Merhaba Arkadaslar :) ßende Sızdenım Ekım 14 Te Dogum Yapacam hayırLısı Ile Ama Dogum yapana kadar Sanırım bebısım canımı alacak ya ne zormus ıkıncı hamılelık Resmen burnumdan getırdı mıde bulantılarım tansıyon dususu kasıntılar ofss daha neler neler

anne olmak gerçekten kolay değilmiş diyoruz şimdi dimi. ayy canım annem diyorum valla ben. annemin kıymetini daha iyi alıyorum. ama bebeğim için herşeye katlanırım ben ya. hele onu görünce ultrasonda inanınki herşeyi unutuyorum. rüyadayım sanki

destinacığım çok teşekkür ederim.çok ilgilisin.öyle bir de anne adayısın tabiki.doğum tarihi olarak bana 16 ekim verildi.şimdiden sana çok teşekkür ederim

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev289pr___.png eylülcüm kırmızıyla verdiğim linke sağa tıkla kopyala de kontrol paneliniz seçeneğinden detay bilgilerini düzenle de en altta kilo dğum takip çizelgesine sağa tıkla yapıştır defisfisfis evet karışık ama sırayla yaparsın canımm..

canım ALLAH bağışlasın ne güzel ikiz.korkma canım çatı enişledikçe hafif batma ve ağrılar oluyomuş, senin de yavrukuşlar 2 tane olacak okadar annesia.s.

canım bulantıların hala devam ediyo mu benim 11.haftada bitti bulantılar,korkuyom neden böyle erken bitti diye ama oluyomuş.insan havadan nem kapıyo işte.inşallah bulantıların geçer ve rahat bi hamilelik geçirirsina.s.

ay arkadaşlar allah kurtarsın bizi sağlıcakla..........kucağımıza alalım inş................

selam kızlar nasılsınız bakalım bebişleriniz nasıl. cinsiyet öğrenen doktora giden falan yokmu kızlar. ben 3 mayısta gidicem o zamanda 3lü test yapacakmış doktor. 3lü testte ne taranıyor arkadaşlar ben anlamadım. ikili test zeka testi iyi çıktı sonuçları. üçlü testte onun gibi bişeymiş galiba. kafam karıştı.

canım sninle tarihlar hep aynı bende 3 mayısta gitcem ben hala çğrenemedim ikili testimin sonucunu ikili test yapılınca 3lüye gerek yok diyo bazı doktorlar bazılarıda yapıyor işte içini ferah tut

canım sninle tarihlar hep aynı bende 3 mayısta gitcem ben hala çğrenemedim ikili testimin sonucunu ikili test yapılınca 3lüye gerek yok diyo bazı doktorlar bazılarıda yapıyor işte içini ferah tut

evet valla canım.bakarsın doğumuda aynı gün yaparız:teytey::teytey:
ne bileyim doktorum üçlüde sonuçlar daha tatmin edici çıkıyor dedi. ama ikilinin sonuçlarının iyi olduğunu söyledi iyiyse 3 lüyü neden yaptırıyor anlamadım. neyse canım sağol. yaptırınca görücez bakalım. Allahım bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza versin başka bişey istemiyorum valla

sevgili kevser duran benim e ikili test yapıldı bu hafta doktorumun söylediğini aynen yazıyorum:çoğu dr.ikili testin sonucu iyi çıkınca 3lüye gerek olmaz der ama hapsi de kendi çocuklarına yaptırırlar.Ben de kendi çocuklarıma yaptırdı sana d yaptıralım dedi.Ben 12+3 deyaptırdım ikiliyi üçlü ne zaman oluyo acaba bilen ve tarih alan var mı?

arkadaşlar benim ikili testimdeki risk değerleri çok yülsek çıktı.doktorlar 25 mayısta gel ve aminiyosentez yapalım sonra değerlendirme yapalım dediler.ben bu testi ankara zekai tahirde yaptırdım.böyle bişey başına ya da yakınlarının başına gelen varsa lütfen benimle paylaşsınlar.ama çok kişi de bişey olmaz diyolar.ikili testi çoğu kaçırmış,bazıları girmemiş ve o günlerin koşullarıyla ikili testin olmadığını yalnızca üçlü teste girdiklerini söyleyenler var.cevaplarınızı bekliyorum.

destina çok moralim bozuldu anlatamam sana.:a015:ikili tarama testinde risk değerim yüksek çıktı ve doktorlar bana bebeğimin down sendromlu (Allah korusun)olabileceğini söyledi.25 mayısta aminiyosentez yapacaklar.ama çoğu da inanama aynı şeyleri bana da söylediler ama Allah'a şükür bebeğim çok sağlıklı diyolar.heryere yazdım bu formda başına böyle bişey gelen varsa benimle paylaşsın diye.yani ikili taraması yüksek çıkan var mı diye kendimce araştırıyorum.sen yaptırdın demi testi ?inşallah seninki iyidir.çok üzülüyorumsenağlama

eylülcüm bozma moralini moralini yüksek tut ben ikli testi perşembe yaptırıcam ama amniyosentez yaptıranların çoğu mutlu haberler alıyolar.allahın izniyle sonuçların iyi çıkacak inşallah sabırlı ol canım,

günaydın kızlar. nasılsınız bakalım bugün bebekler ne yapıyor. herkezin keyfi yerindedir umarım. eylülcüm sende bozma morelini dua et bebeğin için inşallah herşey yolundadır. Allah herkezin bebeğine sağlık sıhhat versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…