merhaba arkadaşlar bende inşallah ekim başında anne olacağım allah nasip ederse ikizlerime kavuşacağım.............
bir sorun çıkmazssa ekimde olacak........erken olma ihtimalıde var ama inş. zamanında olur bebişlerim........
dün sabahtan beri kasıklarımda ağrı batmalar oluyor biraz endişeleniyorum.bişey yapmıyorum ama üşüttümmü bilemiyorum sizce üşütmeyle olurmu kasık ağrısı hamilelikte ..........
destinacığım çok teşekkür ederim.çok ilgilisin.öyle bir de anne adayısın tabiki.doğum tarihi olarak bana 16 ekim verildi.şimdiden sana çok teşekkür ederim
merhaba arkadaşlar bende inşallah ekim başında anne olacağım allah nasip ederse ikizlerime kavuşacağım.............
bir sorun çıkmazssa ekimde olacak........erken olma ihtimalıde var ama inş. zamanında olur bebişlerim........
dün sabahtan beri kasıklarımda ağrı batmalar oluyor biraz endişeleniyorum.bişey yapmıyorum ama üşüttümmü bilemiyorum sizce üşütmeyle olurmu kasık ağrısı hamilelikte ..........
Merhaba Arkadaslar :) ßende Sızdenım Ekım 14 Te Dogum Yapacam hayırLısı Ile Ama Dogum yapana kadar Sanırım bebısım canımı alacak ya ne zormus ıkıncı hamılelık Resmen burnumdan getırdı mıde bulantılarım tansıyon dususu kasıntılar ofss daha neler neler
ay arkadaşlar allah kurtarsın bizi sağlıcakla..........kucağımıza alalım inş................
selam kızlar nasılsınız bakalım bebişleriniz nasıl. cinsiyet öğrenen doktora giden falan yokmu kızlar. ben 3 mayısta gidicem o zamanda 3lü test yapacakmış doktor. 3lü testte ne taranıyor arkadaşlar ben anlamadım. ikili test zeka testi iyi çıktı sonuçları. üçlü testte onun gibi bişeymiş galiba. kafam karıştı.
canım sninle tarihlar hep aynı bende 3 mayısta gitcem ben hala çğrenemedim ikili testimin sonucunu ikili test yapılınca 3lüye gerek yok diyo bazı doktorlar bazılarıda yapıyor işte içini ferah tut
evet valla canım.bakarsın doğumuda aynı gün yaparız:teytey::teytey:
ne bileyim doktorum üçlüde sonuçlar daha tatmin edici çıkıyor dedi. ama ikilinin sonuçlarının iyi olduğunu söyledi iyiyse 3 lüyü neden yaptırıyor anlamadım. neyse canım sağol. yaptırınca görücez bakalım. Allahım bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza versin başka bişey istemiyorum valla[/QUOTE
amin amin başka dileğimiz yok valla
birazdan ikili sonuçlarımı öğrencem dua edin kızlar
Dualarim Seninle Canim Insallah Temiz çikar Bende Yarin Alicam Sonuclarii
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev289pr___.png eylülcüm kırmızıyla verdiğim linke sağa tıkla kopyala de kontrol paneliniz seçeneğinden detay bilgilerini düzenle de en altta kilo dğum takip çizelgesine sağa tıkla yapıştır defisfisfis evet karışık ama sırayla yaparsın canımm..