2008 Ekim Anneleri

Inşallah Canim Benim Ya Ben Ilk Defa Bu Kadar Uzun Haftaya Geldim.düşüklerim Hep 7-8.haftalarda Oluyodu Dilerim Sağlicakla Kucaklariz Bebişlerimizi

yok ben sadece folik kullanıyorum demir hapı ve vitamin verilcek bu gidişimde sanırsam 1 haftada çıkarmış ikili sonucu idrar kanı yaptı doktor böbrek ve karaciğer fonksiyonlarınada baktı normal şükür canım sanada yaparlar kan grubunuda belirlet mutlaka
bide kontrollerde yapacaklar hep idrar ve kanı sanırım ALLAH yardımcımız olsun yazışalım oldumu tarihlerde aynı benim ilk bebiş tecrübesizim senin

Inşallah Canim Benim Ya Ben Ilk Defa Bu Kadar Uzun Haftaya Geldim.düşüklerim Hep 7-8.haftalarda Oluyodu Dilerim Sağlicakla Kucaklariz Bebişlerimizi
aman nisacım dikat et bebişten daha önemili bişey yok boşvwer evin 9 ay dağınık kalsın bişey olmaz dikkaet 2 haftadan sonra tehlikeli dönem geçiyo ama hep ddikkat etmek gerek

inşallah hayatım sen moralini yüksek tut 12. hafta sonrası düşük tehtidi ciddi ölçüde azalıyo.doktorun tavsiyelerine uy.sigaradan stresten ve bitki çaylarından uzak dur çoğu rahim kasılmalarına neden oluyomuş.Bu benim ikinci bebeğim ama sanki ilk kez anne olacakmışım gibi heyecanlıyımm.allah sağlıkla versin kucaklarımıza inşallah ...

Benim De Ilk Bebiş Olacak Tatlim Inşallahh Sorunsuz Geçeriz Ve Sağlicakla Kucağimiza Aliriz .tabiki Her Gelişmeyi Ayrintiyi Paylaşalim Şeniz

AMİİNN CANIMMMM.ZATEN İNAN EVİM BATMIŞ ŞUAN DR.45 GÜN RAPOR VERDİ SADECE YATIYORUM YETER Kİ SAĞLIKLI SÜRSÜN RABBİME DUAM HEP BU YÖNDE.DİLERİM HERKES SAĞLICAKLA KUCAKLAR BEBİŞLERİNİ.

aman nisacım dikat et bebişten daha önemili bişey yok boşvwer evin 9 ay dağınık kalsın bişey olmaz dikkaet 2 haftadan sonra tehlikeli dönem geçiyo ama hep ddikkat etmek gerek

2 HAFTA YANİ 13 HAFTALIK OLUNCA DİMİ.BİR DE ŞUAN BİZ 3 AYI DOLDURDUK MU.DAHA DOLMADI DİMİ,ANNEM DOLDU DİYO HAYIR BEN 12 HAFTA OLUNCA DOLACAK DİYORUM

destinacım 57,2kg yum ama ben ilk aylarda çok kilo verdim yeni yeni toparlanıyorum. bide ikili test için kan verdim. ama bir hafta sonra açıklanacakmış bekliyoruz. sende çarşamba haber verirsin bebişini görünce ayy çok heyecanlanıyor insan.

selamlar bende 16 ekim de doktorumun dediğine göre doğum yapıcam..:)ama cuma günü düşük tehlikesi atlattım çok kanamam oldu misafir geliyordu çok yordum kendimi aman kızlar lütfen fazla ayakta kalmayın ben 3 ay dolmak üzere bişi olmaz dedim ama oluyodu az daha kanamam durdu ama risk var hala biraz moralim bozuk tabi..beta hcg denilen kan testiyle hamile olup olmadığını anlıyorlar ve bu değer hamile bir kadın da 2 gün içinde 2 katına yükelecek şekilde artan bir değer hamilelik boyunca böyle.ben ilk hamile olduğumu öğrenmek için baktırmıştım bir daha da baktırmadım..bu arada bulantılar çok normal benim de vardı çok şükür bitti şimdi ara ara oluyor..görüşürüz hepinizi tebrik ediyorum bebişinizi ve sizi allah korusun...:)

Berrak ben de bişey olmuyor diye işleri bazen fazla kaçırıp yoruyorum kendimi, misafir gelirse de tabi mecburen yapıyorsun. Ama dikkat edeyim artık. Canım Allah sizi de korusun.

arkadaşlar merhaba...bende ekimin 5 i gibi doğum yapacağım inşallah..çalışan bir anneyim..ev işlerimde hiç zorlanmıyorum..saoğlun desteğim çok..ama işte bazen ipin ucunu kaçırıyorum ne yazıkki..bu arada acayip kilo alıyorum..daha doğrusu henüz sadece 2 kilo aldım fakat göbeğim inanılmaz çıktı..normalmidir bayanlar ??

gulancım ikili testini yaptınmı canım

canım yağmur ankaradan sanırım yanılmıyorsam bende ankaralıyım ama malesef memleketimden ayrıyım görev dolayısıyla manisadayız......:teytey:...
bu cuma ense kalınlıkları ölçülecek sanırım ikili testte o gün yapılacak.........
sen henüz yaptırmadın sanırm..............senin durumun nasıl şimdi............

ctesi yapılcak hepsi canım heyecanla bekliyorum umarım sağlıkla sonuçlanır

inşallah sağlıklı güzel haberler alırız canım...............

ay gulancım amin canım ya acayip sters yaotım korkuyo insan işte hayırlı haberler bi alsak ALLAHIMIZIN izniyle benim mide yanmam çok var bulantıda arada ama mide ağrısı çok zormuş ya yemekten sonra taki onu öğütene kadar ağrıyo ne yapcam bilmem sağlıklı olsunlarda gerisi mühim değil benden haberler bu kadar canım

Yağmurcum iyi olcak herşey merak etme hiç stres yapıp üzme bebeğidee artık anne ne hissederse bebekte hissediyo biliyosun.mide yanmana gelince canım benimde ilk hamileliğimde çok oluyodu.porsiyonları azaltıp öğünleri çoğaltınca fayda görürsün. Bide anneanem senin kızın olcak miden yanıyoo derdi.saçları yakıyodur derdii:1rolleyes:
gerçektende kızım olduu:dance:neyse batıl inanç olduğuna inanıyorum ben.. görüşürüz canımm.

sağol canım güzel dileklerin için Şeniza.s.

amin canım inşallah sağlıkla gelsinlerde

canım bende aynı durum ara sıra mide bulantısı yanma ama ben çok sık acıkıyorum gibi midem kazınıyor tabii yedikten sonrada ağırıyor fazla geliyor sanırım bu gidişatta 100 klo ile doğuma gireceğim.............

merb.benim 2 gün önce çok yoğun bi kanamam oldu Tabi çokkorktum hemde okuldayken dr. kanamanın bebekten değil rahim duvarından olduğunu şiddetli kasılmaların kanamaya neden olduğunu söyledi bu arada benim 10gündr lekelenmem vardı serum iğne bi de pragestanı 2 katına çıkardık 12 haftamın dolmasına3 gün kaldı ve kala lakelenmelerim devam ediyo çoook canım sıkkın allah hiç kimseye yaştmasın

NİSANUR cum merak etme ilk kızım da benim de kanamam olmuştu 6.5haftalıkken başlayıp 3 ayın bitimine kadar devam etmiş ti doktorlar net bir cevap verememişti bol bol yat 3ay bitince kendiliğinden geçmişti.Ağrın olmadığı müdettçe merak etme bazı bayanlarda olabiliyormuş ben de ozaman progesteron iğnsi 20 adet olmuştum.Sonunda geçti sağlıklı bir şekilde kızımı kucağıma aldım şimdi 3,5 yaşında ve ben 2.ciye hamileyim herşey unutuluyor.İnşallah senin için de herşey güzel olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…