yok ben sadece folik kullanıyorum demir hapı ve vitamin verilcek bu gidişimde sanırsam 1 haftada çıkarmış ikili sonucu idrar kanı yaptı doktor böbrek ve karaciğer fonksiyonlarınada baktı normal şükür canım sanada yaparlar kan grubunuda belirlet mutlakaHEM 2 Lİ TEST HEM DE DAHA RUTİN TAHLİLLERİ YAPTIRMADIK.KAN,İDRAR TAHLİLLERİ BİR DE İLAÇLAR DEĞİŞECEKMİŞ.KAN HAPI VE VİTAMİNE GEÇECEKMİŞİZ.SENİN İLAÇLAR DEĞİŞTİ Mİ CANIM
aman nisacım dikat et bebişten daha önemili bişey yok boşvwer evin 9 ay dağınık kalsın bişey olmaz dikkaet 2 haftadan sonra tehlikeli dönem geçiyo ama hep ddikkat etmek gerekInşallah Canim Benim Ya Ben Ilk Defa Bu Kadar Uzun Haftaya Geldim.düşüklerim Hep 7-8.haftalarda Oluyodu Dilerim Sağlicakla Kucaklariz Bebişlerimizi
inşallah hayatım sen moralini yüksek tut 12. hafta sonrası düşük tehtidi ciddi ölçüde azalıyo.doktorun tavsiyelerine uy.sigaradan stresten ve bitki çaylarından uzak dur çoğu rahim kasılmalarına neden oluyomuş.Bu benim ikinci bebeğim ama sanki ilk kez anne olacakmışım gibi heyecanlıyımm.allah sağlıkla versin kucaklarımıza inşallah ...
aman nisacım dikat et bebişten daha önemili bişey yok boşvwer evin 9 ay dağınık kalsın bişey olmaz dikkaet 2 haftadan sonra tehlikeli dönem geçiyo ama hep ddikkat etmek gerek
gulancım ikili testini yaptınmı canım
ctesi yapılcak hepsi canım heyecanla bekliyorum umarım sağlıkla sonuçlanır
canım yağmur ankaradan sanırım yanılmıyorsam bende ankaralıyım ama malesef memleketimden ayrıyım görev dolayısıyla manisadayız......:teytey:...
bu cuma ense kalınlıkları ölçülecek sanırım ikili testte o gün yapılacak.........
sen henüz yaptırmadın sanırm..............senin durumun nasıl şimdi............
inşallah sağlıklı güzel haberler alırız canım...............
sağol canım güzel dileklerin için Şeniza.s.Yağmurcum iyi olcak herşey merak etme hiç stres yapıp üzme bebeğidee artık anne ne hissederse bebekte hissediyo biliyosun.mide yanmana gelince canım benimde ilk hamileliğimde çok oluyodu.porsiyonları azaltıp öğünleri çoğaltınca fayda görürsün. Bide anneanem senin kızın olcak miden yanıyoo derdi.saçları yakıyodur derdii:1rolleyes:
gerçektende kızım olduu:dance:neyse batıl inanç olduğuna inanıyorum ben.. görüşürüz canımm.
ay gulancım amin canım ya acayip sters yaotım korkuyo insan işte hayırlı haberler bi alsak ALLAHIMIZIN izniyle benim mide yanmam çok var bulantıda arada ama mide ağrısı çok zormuş ya yemekten sonra taki onu öğütene kadar ağrıyo ne yapcam bilmem sağlıklı olsunlarda gerisi mühim değil benden haberler bu kadar canım
NİSANUR cum merak etme ilk kızım da benim de kanamam olmuştu 6.5haftalıkken başlayıp 3 ayın bitimine kadar devam etmiş ti doktorlar net bir cevap verememişti bol bol yat 3ay bitince kendiliğinden geçmişti.Ağrın olmadığı müdettçe merak etme bazı bayanlarda olabiliyormuş ben de ozaman progesteron iğnsi 20 adet olmuştum.Sonunda geçti sağlıklı bir şekilde kızımı kucağıma aldım şimdi 3,5 yaşında ve ben 2.ciye hamileyim herşey unutuluyor.İnşallah senin için de herşey güzel olur.merb.benim 2 gün önce çok yoğun bi kanamam olduTabi çokkorktum hemde okuldayken dr. kanamanın bebekten değil rahim duvarından olduğunu şiddetli kasılmaların kanamaya neden olduğunu söyledi bu arada benim 10gündr lekelenmem vardı serum iğne bi de pragestanı 2 katına çıkardık 12 haftamın dolmasına3 gün kaldı ve kala lakelenmelerim devam ediyo çoook canım sıkkın allah hiç kimseye yaştmasın