Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın kızlar nasılsınız bakalım bebişlerle aranız nasıl hamişlik nasıl gidiyor.
günaydın kevsercim ben evdeki cimcimemle uğraşıyorum ve sürekli yiyorum nolcak böyle bilmiyorum..demek göstermedi cinsiyetini kızmı acaba seninki kızlar utanıp göstermezmiş ya benim kızım 7 aylıkken göstermişti..hayırlısıyla inşallahh
merhaba arkadaşlar geçen gün yazdıklarıma kimse cevap vermemiş ama ben merakla tekrar sormak istiyorum.ben de ekim annesi olacağım ama hastane olarak karar veremedim.ankarada oturuyorum.kontrollere etlik ssk ve demetteki servet ünsala gidiyorum.ama doğum için hangi hastaneyi öneriyosunuz?zekai tahir ve etlik ssk için iç açıcı şeyler söylemiyolar.bir de ben 12 haftalığım ama doktor bana ilaç vermedi hala .siz ilaç kullanıyomusunuz?cevap verirseniz çok sevinirim.ya da mail adresime mail de gönderebilirsiniz
kızlar benim ense kalınlığı ince yani normal dedi ama ölçümünü söylemedi.ikili teste gerek yok dedi.bu ultrasonla anlaşılan bişeyse neden test yapılıyor.ya da bana neden gerek duyulmadı.amann valla artık iyi denen bişeyden bile tedirginim ne olacak benim bu halim.allah hepimizin yardımcısı olsun
hayırlısı canım valla inanki benim için kız yada erkek hiç farketmez Allahım hayırlısını versin herkeze. sen ne güzel yemek yiyorsun benim iştahım gitti kız iyice hiçbirşey yiyemiyorum. çocuklar gibi ağzımda büyüyor herşey bide bulantı başladı bende yine hafif hafif. Allah herkeze sağlık versin valla canım.
benimkinede kıza benziyor ama.... erken bişey diyemem dediKızlar bu arada benim göğüslerim acayip kaşınıyor ve sanki silikonlu gibi oldular sanırım böyle giderse çatlıyacak doktorum bir krem vermişti onu kullanıyorum bakalım.Sizde de bu gibi şeyler oluştumu? bu arada sanki benim kızım olucak gibi geliyor.Allahım sağlıklı olsunda hiç önemli değil,en son 12. hafta da dr. gitmiştim. Doktora -sanki kız galiba dedim o da gülümsedi daha erken dedi, anladı fakat söylemedi sanırım.16. haftada gidicem sanırım o gün geldiğinde söyleyebilir tabi gösterirse:))
canım benim geçmiş olsun bende de oldu ilaç vermedi ama serum yedim birtane şimdi de bol bol su içmeye çalışıyorum .Eminim doktorun doğrusunu biliyordur.günaydııınn kızlarr.benim sorunum var ve ne yapacağımı bilemiyorum.idrar yollarımda iltihap varmış tahlillerde çıktı.dr.500 mglık aksef diye bir antibiyotik verdi.hem de sabah akşam içilecek.korkuyorum bişey olur mu diye.içmesem de bişey olur mu üffffff napcam ben.daha önce çok sayıda düşük yaşadım bu defa kaybetmek istemiyorum ilk defa bu kadar uzun sürüyo hamişliğim
canım ben senin adına açtım konuyu.ankaralı hamişler yardım başlığı altında.şimdi ana sayfadan gebelik kısmına girdiğinde şu başlıkların açılması lazım.Hamişlerden haberler
doğum yapanlar ve ay ay anneler ,sende hamişlerden haberler kısmına gir yazılanların hapsini orda okuyabilirsin aynı burdaki gibii.bide bebişin tan doğum tarihini söyle ben sana yapim takvimi
merhaba arkadaşlar bende inşallah ekim başında anne olacağım allah nasip ederse ikizlerime kavuşacağım.............
bir sorun çıkmazssa ekimde olacak........erken olma ihtimalıde var ama inş. zamanında olur bebişlerim........
dün sabahtan beri kasıklarımda ağrı batmalar oluyor biraz endişeleniyorum.bişey yapmıyorum ama üşüttümmü bilemiyorum sizce üşütmeyle olurmu kasık ağrısı hamilelikte ..........