2008 Ekim Anneleri

merb.benim 2 gün önce çok yoğun bi kanamam oldu:KK43: Tabi çokkorktum hemde okuldayken dr. kanamanın bebekten değil rahim duvarından olduğunu şiddetli kasılmaların kanamaya neden olduğunu söyledi bu arada benim 10gündr lekelenmem vardı serum iğne bi de pragestanı 2 katına çıkardık 12 haftamın dolmasına3 gün kaldı ve kala lakelenmelerim devam ediyo çoook canım sıkkın allah hiç kimseye yaştmasın
en güzel ilaç moraldir hayatım moralini yüksek tut bak doktorun rahim duvarından kaynaklanıyo demiş boşuna stres yapma canım bol bol dinlen geçmiş olsun gelişmeleri yine paylaşalım hayatım..

teşekkür ederim arkadaşlar desteğiniz için içimi rahatlattın ilkimciğim sağolasın

Merhaba arkadaşlar,
Ben de 10+1 haftalık hamileyim. ekim 29-30 gibi doğum görünüyor. Hayırlısı tabiki.
Desuza'cım aynı durum bende de var. Aslında normalde yediğim gibi yiyiyorum. Sadece sabah kahvaltı yapmıyordum. Artık yapmaya başladım ama 1-2 dilim ancak yiyebiliyorum. Ona rağmen ben de 2 kilo aldım. 56,5 kiloydum. Boyum 70'e yakın olduğu için göstermiyordum ama birden göbek çıkınca herkes şaşırdı. Sadece ön tarafta yusyuvarlak bir göbek var. Sanki o kısma birisi hava basmış gibi. Çok komik geliyor. İlk başlarda çok garipsiyordum ama şimdi alıştım. Gere gere dolaşıyorum artık. Herkeste farklı oluyormuş bu durum. Bizimki de böyle. Yeterki sağlıklı olsunlar.
Nisanurcum canım sana da çok geçmiş olsun. Moralini yüksek tut. Kanamalı hamilelik geçirip de normal bebekleri olan çok kişi varmış. Geçecek inşallah.

arkadaşlar nasılsınız sayfamız yine ıssızlaşmış.ben gelişmeleri yazayım.dün dr gittim 2 li teste gerek yok dedi.ultrasaonda ense kalınlığı iyi dedi.bir de erkeğe benziyor ama kesin bişey yok dedi.ben daha önce 5 düşük yaşadığım ve bu hamileleikte de ara ara lekelenmelerim olduğu için progestan kullanıyodum.bırakabilirsin dedi.ama ben korkuyorum bırakmazsam bişey olur mu acaba.yani zararı olur mu.bir de magnezyum,ferrum fort ve elevit verdi.bende gelişmeler böyle canlar dularım bütün hamişler için.
selam ve duayla.....

arkadaşlar ben bebeğimi kaybettim artık ekim annesi olamıyacağım,geçen hafta bebeğimin kalbi durmuş.allahtan hayırlısı.allah sizinkilere uzun ömürler nasip etsin.hepinize güzel hamilelikler diliyorum.

canım benim geçmişolsun rabbim inşallah tekrarını yaşatmasın.ben bilirim bu durumu 5 kere kaybettim ben de canım.kaç haftalıktı

saol canım tşk ederim 12 haftalıktı kısmeti yokmuş.dediğin gibi allah birdaha tattırmasın zaten bu ikinciydi ilkinide kaybetmiştimsenağlama inş bu bebeğini sağlıcakla kucağına alırsın peki birşey sorabilirmiyim sana; düşüklerden sonra dr sana ne kadar beklemen gerektiğini söyledi?

kanamayla mı anladın ben de korktum şimdi.dr bana en az 1 adet geçir diyodu.bazı dr lar ise 3 ay bekle diyodu.ya bu senin hazır olmanla alakalı dr öyle demişti.benim düşüklerim hep 7-8 haftalıktı.bu uzun sürünce daha umutlanmıştım ama diken üstündeyim yine de.

evet canım kananamam oldu ama sanki adetin ilk günü gibiydi zaten tehlikem vardı hemen gittik ve kalp atışını göremedi zaten

sonrada kürtajsenağlama korkma iyi düşün iyi olsun kötü şeyleri aklına sokma bana 6 ay bekle vucudun düzene girsin dedi çünkü 8 ay arayla düştü ikiside ilkide 8 haftalıktı.allahım hayırlısını versin üzülme sen hayırlısı allahtan sorun neymiş peki ne diyor dr lar benim bebeğimde bir sorun çıkmadı ne olduğu şimdilik bilinmiyor ama peşini bırakmıyacağım araştırcam devamlı kendimide..

kürtaj mı oldun canım benim yaa.ben de 2 kürtaj oldum 3 ü kendiliğinden düştü.progestan kullanıyo muydun.benim düşüklerimin sebebi bulunamadı araştırmalarda sen araştırma yaptırdın mı?

Canim Biz 1 Ay Hastane Kapilarindaydik.genetikten Tut Okadar Araştirma Yapildi Ki.düşüklerimde Kromozom Analizi Yapildi Herşey Normal çikti.normal Ama Ortada Da 5 Düşük Yaşandi.yani Tezat Ama Bilmiyorum.canim Bence 3 Ay Beklemen Kafi Bence.çünkü Rahim 1 Ayda Normale Dönüyo Hemen Kendini Yeniliyo.ama Tabi Sen Kendini Ne Zaman Hazir Hissedersen O Zaman Deneyin.dilerim Bir Daha Yaşatmaz Rabbim

arkadaşlar ben bebeğimi kaybettim artık ekim annesi olamıyacağım,geçen hafta bebeğimin kalbi durmuş.allahtan hayırlısı.allah sizinkilere uzun ömürler nasip etsin.hepinize güzel hamilelikler diliyorum.

Geçmiş olsun hayatım,iyi dileklerin için teşekkürler allah en uygun zamanda hayırlısıyla sana bir evlat versin moralini bozma hayatım herşey insanlar için.

tşk ederim kızlar çok sağolun desteğiniz için.kısmet böyleymiş bende yaz tatilimi yapayım sonra başlarım çalışmalara artık napalım.inş kimseye yaşatmasın allah.benimde düşüklerimin sebebi bulunamadı daha doğrusu bebek ve eşinde bir sorun gözükmedi.artık bidahaki ay kendimi araştıttırıcam en azından hamile kalabiliyorum eve eşim benim en büyük destekçim saolsun çok anlayışlı bu konuda ikisindede bana çocuk gibi baktı ilgilendi moralmen çok destek oldu.allahım inş 3. görmeyi nasip eder.sağlıcakla kalın kızlar kendinize ve bebişlerinize çok iyi bakın.

merhaba arkadaslar bende hamileyiimm....:teytey:
miğde bulantılarım hala devam ediyoooo maalesefsenağlama
ve agzımın içinde metalimsi bi tad var günlerdir...
mahfetti ben ya deterjan yalamış gibiyim...çok kötü..
doktoruma sordum demir hapından kaynaklanıyor dedi..
ama nasıl gececegini söylemedi bi fikri olan varsa nolur sölesinnn...kafamçokkarıştı
şu agzımdaki acılıktan bir an önce kurtulmak istiyorum..
bide bu demir hapı 9 aya kadar devammı edecek...????

sevgili sekerbaby çoook geçmiş olsun haftalarımız aynı bende geçen haftaböyle bi tehlike atlattım dr her gidişimde aynı korkuyu yaşıyorum ama dedğilin gibi Allah hayırlısını ersin
Sana gelince bebek benim demir oranlarım iyi olduğundan 5 aya kadar hap vermeyeceğini söyledi dr 5 aydan sonra da doğuma kadar kullanacakmışım şimdilik sadece folik asit(megadyn) kullaıyorm.kırmızı et ve yeşil yapraklarda demirin çok olduğunu biliyorum hamlelikten önce özllikle her hafta brokoli karnıbahar ıspanak ve pırasa yedim dr tahlillerde benim demir ilacı kullandığımı sandı sana Allah kolaylık versin ama bunlar hiç önemli değil inan ki bebeklerimiz sağlıklı olsun yeter:)

Çok üzüldüm geçmiş olsun inşallah birdaha tekrarlamaz.Benim de ikili test sonucum yüksek çıktı Nisan sonuna doğru amniosentez olacağım (16-18 haftalar arasında yapılması gerekiyormuş)Bakalım hayırlısı Allah büyük inşallah bir sorunla karşılaşmayız.Benim de moralim oldukça bozuk.Çok üzgünüm çoook

arkadaşlar nasılsınız sayfamız yine ıssızlaşmış.ben gelişmeleri yazayım.dün dr gittim 2 li teste gerek yok dedi.ultrasaonda ense kalınlığı iyi dedi.bir de erkeğe benziyor ama kesin bişey yok dedi.ben daha önce 5 düşük yaşadığım ve bu hamileleikte de ara ara lekelenmelerim olduğu için progestan kullanıyodum.bırakabilirsin dedi.ama ben korkuyorum bırakmazsam bişey olur mu acaba.yani zararı olur mu.bir de magnezyum,ferrum fort ve elevit verdi.bende gelişmeler böyle canlar dularım bütün hamişler için.
selam ve duayla.....

Merak etme olsaydı bu zamana kadar olurdu sonuçta bebeği progesteron tutmuyor sadece sende ki hormon seviyesini yükseltiyor doktorum bana ilk bebeğimde öyle demişti ben de 12 haftam bitince progesteronu bırakmıştım çok şükür kızım sağlıklı bir şekilde dünyaya geldi şimdi de 3,5 yaşında.

Merak etme olsaydı bu zamana kadar olurdu sonuçta bebeği progesteron tutmuyor sadece sende ki hormon seviyesini yükseltiyor doktorum bana ilk bebeğimde öyle demişti ben de 12 haftam bitince progesteronu bırakmıştım çok şükür kızım sağlıklı bir şekilde dünyaya geldi şimdi de 3,5 yaşında.

12 haftam bitmedi ozaman bitene kadar içeyim.canım benim kızını Allah bağışlasın.öpsün onu teyzea.s.si

X