en güzel ilaç moraldir hayatım moralini yüksek tut bak doktorun rahim duvarından kaynaklanıyo demiş boşuna stres yapma canım bol bol dinlen geçmiş olsun gelişmeleri yine paylaşalım hayatım..merb.benim 2 gün önce çok yoğun bi kanamam olduTabi çokkorktum hemde okuldayken dr. kanamanın bebekten değil rahim duvarından olduğunu şiddetli kasılmaların kanamaya neden olduğunu söyledi bu arada benim 10gündr lekelenmem vardı serum iğne bi de pragestanı 2 katına çıkardık 12 haftamın dolmasına3 gün kaldı ve kala lakelenmelerim devam ediyo çoook canım sıkkın allah hiç kimseye yaştmasın
arkadaşlar ben bebeğimi kaybettim artık ekim annesi olamıyacağım,geçen hafta bebeğimin kalbi durmuş.allahtan hayırlısı.allah sizinkilere uzun ömürler nasip etsin.hepinize güzel hamilelikler diliyorum.
arkadaşlar ben bebeğimi kaybettim artık ekim annesi olamıyacağım,geçen hafta bebeğimin kalbi durmuş.allahtan hayırlısı.allah sizinkilere uzun ömürler nasip etsin.hepinize güzel hamilelikler diliyorum.
arkadaşlar nasılsınız sayfamız yine ıssızlaşmış.ben gelişmeleri yazayım.dün dr gittim 2 li teste gerek yok dedi.ultrasaonda ense kalınlığı iyi dedi.bir de erkeğe benziyor ama kesin bişey yok dedi.ben daha önce 5 düşük yaşadığım ve bu hamileleikte de ara ara lekelenmelerim olduğu için progestan kullanıyodum.bırakabilirsin dedi.ama ben korkuyorum bırakmazsam bişey olur mu acaba.yani zararı olur mu.bir de magnezyum,ferrum fort ve elevit verdi.bende gelişmeler böyle canlar dularım bütün hamişler için.
selam ve duayla.....
Merak etme olsaydı bu zamana kadar olurdu sonuçta bebeği progesteron tutmuyor sadece sende ki hormon seviyesini yükseltiyor doktorum bana ilk bebeğimde öyle demişti ben de 12 haftam bitince progesteronu bırakmıştım çok şükür kızım sağlıklı bir şekilde dünyaya geldi şimdi de 3,5 yaşında.