günaydıııın uykucu ekim anneleri.
evde olup fosur fosur uyuyanlar uyanın bakiiiim.
işte olup ruhu uyuyanlar sizde uyanın hadi anacııım.
gunaydın canım. valla ne kadar cok ıstıyom evde olmayı şimdilerde. hamileliğin ilk aylarında hep uyudum şimid son aylarına dogru gene uyuklamaya başladım.çok bıtkın hıssedıyom kendımı buaralar.yasal izinleri boşuna 8 haftalık olarak belılememişler. bir bildikleri varmış büyüklerimizinyerimseniben
Kızlar yaa bişey soracağım size.
Geçen hafta faranjit olmuştum ya. Boğazımın ağrısı geçti ancak şimdi kuru kuru öksürük var. Takır takır öksürüyorum. Var mı bildiğiniz bi şey. Nasıl durdurabilirim bu öksürüğü.
Kızlar yaa bişey soracağım size.
Geçen hafta faranjit olmuştum ya. Boğazımın ağrısı geçti ancak şimdi kuru kuru öksürük var. Takır takır öksürüyorum. Var mı bildiğiniz bi şey. Nasıl durdurabilirim bu öksürüğü.
öksürürk için bal ve zencefil iyi geliyor azcık da limon sıkarsın içine , bir de ıhlamur iç boğazını yumuşatır
günaydın kısslar kocişimi gönderdim. güssseelde bi kahvaltı yaptım. bi bakiim dedim ne yapıyonuzz.. ohh be haftalardan sonra evimde tertemizzz. doğuma kadar detaylı bi temizlik yapmak gerekiyoo. duvarlar silinecek kadın aliim diyodum ama evde canım sıkılıyo zatii. hergün bi odanın duvarını uzun fırçalarla kendim temizliim diomm
günaydına.s. kızlar nasılsınız ekim annişleri ve bebişleri biz hafta sonu çooookkkk yorulduk :bbo:düğüncüydük amcaoğlunu evlendirdik mümkünse hamileliğim bitene kadar bir daha düğün yüzü görmek istemiyorum:1no2:
bişi yapmadım ama sıcakta otur otur davul gibi şiştim ayaklarımız şişi daha yeni yeni geçmeye basladı themiscim geçmiş olsun canım dikkat et kendine:1hug: bu arada tarif ettiğin dükkanı buldum şu kumas kutu satan yeri evet üniversitenin arka sokağında imiş aldıma.s
teşekkür ederim canım.
Aldın mı kumaş kutulardan. Almadıysan başka bi yerde daha gördüm. Bayramyerinde köseoğlu çarşısının giriş katında sağ tarafta özlem çeyiz diye bir mağaza var. İsmi Özlem çeyiz miydi tam hatırlamıyorum ama bi çeyiz mağazası. Orda da var. Almadıysan istersen bi de oraya bak. Sanki ordakiler daha kaliteli gibi geldi bana.
Almadıysan istersen bi de oraya bak diye yazmıştım, ama sonradan gördüm aldım yazdığını. o zaman şöyle diyeyim. bi tane daha almak istersen bi de oraya bak.