2008 Ekim Anneleri

tamam kıssslarrrr silmiyooom vazgeçtimmm. ama zati silseydim uzun fırçayla badana yapar gibi her gün bi odayı silecektim kendimi yormicaktım

tamam kıssslarrrr silmiyooom vazgeçtimmm. ama zati silseydim uzun fırçayla badana yapar gibi her gün bi odayı silecektim kendimi yormicaktım

bencede silme hayatım. allah göstermesin bişey olur.
Şu hamilelik boyunca biraz pasaklı olalım artık.

CADIARZUkısslarr bişey sorucam sizler bebişinizin eşyalarını aldınızmı hep? ben daha heyç bişey almadım. benden başka almayan varmı acepp?

BIZDIK' IM gerçekten bankaydı tlf ses kız benim göz hapsimde merak etme ama ben doğurunca artık 4 ay rahat... Evde bebişimle olacağım hakkaten ya napacam o zaman gözümden uzak olacak ama e napalım 2' ye çıkaracam yani zor-mor ama napalım...Ha bir de yapacaklarsa yaparlar ya her koşulda ALLAH yazmamış olsun kader bize yaşatmasın kimseye yaşatmasın bak gene içim sıkıldı ya...fisfisfis

lenn paronayak garılar adamları rahat bırakın lenn siz anne oluyosanız onlarda baba oluyo ve kendilerince bebeğe zarar vermekten korktukları için size yaklaşmıyolar geçiçi bi dönem bu 40 ınızı bi çıkarıda görün bu günleri mumla arasınız artıkk..üzmeyin kendinizide eşinizide hem sakınan göze çöp batarmış bunuda unutmayınna.s.

CADIARZUkısslarr bişey sorucam sizler bebişinizin eşyalarını aldınızmı hep? ben daha heyç bişey almadım. benden başka almayan varmı acepp?

Canım birde ben varım merak etme yalnız değilsin Aslında ben Çakıltaşıma uymuştum ama ondan ses çıkmıyor kesin bitirmiştir bile alışverişi en önce o doğuracak ya ben kalakaldım bikaç elbisesi var meleğimin başka da hiçbişeyi yooooooooooooksenağlama

Kızım adama çaktırma sıkma Destinanın dediği gibi korktuğumuz başımıza gelmesin Allah Korusun zaten lahusalıkta yapacak bişey yok Allah'a emanet o bebişi severken biz onun gelen giden aramalar,msjlarını inceleriz bir tanıdığı da arkasına bekçi diktik mi biraz da uyanık olduk mu tamamdır e ne demişler E.. sağlam kazığa bağla sonra Allah'a emanet et

kızlar biz geldik doktor amcamızdan bi sorunumuz yokmuş çok şükür :teytey:bikaç gündür göbeğimin orda şişlik ar diyodum meğer bebişimin kafasıymış yaa göbeğime kadar şıkmış doktor fıstığını da gösterti bize büyüdüğü içinmidr nedir tam olarak anlamadım gene neresi neresidir:uhm:bu arada doktor bunda sonra sadece suyuna bakcaz dedi organ gelişimi normal olduğu içinmiş ama n yazıkki suyu da sınırda çıktı:1no2: suyu arttırmam grekiyomuş ben biliyodum zaten ilk zamanlar çok içiyodum ama şimdilerde pek içmiyodum gelir gelmez sürahiya yapıştım yarısını içtim dr. günde 20bardak iç cola bile içebilirsin yeterki sıvı olsun dedi

bızdıkcan senin kızın bi iki elbisesi varmış benimkinin o da yokk senağlama

kızlar bu arada bu dr.benden idrar yada kan tahlili istemedi ben ister diye tahmin ediyodum kan değerlerime falan bakması gerekmezmiydi bunda sonra canın ne zaman isterse gel dedi bide

gözün aydın canım.
ya bende çok özledim prensesimi. 10 gün var daha miniğimi görmeme.

bu arada kajocum ben de öğretmenim doğum ekimin 18i gösteriyo benim doğum öncesi 3 hafatayı kullanınca ramazan bayramın kadar çalışıp bayram sonu doğum iznine ayrılmayı düşünüyorum gerçi benim idareciler bu işe pek sıcak bakmıyolar eylülün başında al program 2 defa yapmıyalım falan diyolar ama yapacağım bi şey yok erken alırsam bu sefer de şubat tatilinden önce başlamak gerekiyo

BIZDIK' ım DESTİNA' m sizde olmasanız yanim biraz rahatladım.Valla paronayak oldum çıktım.BIZDIK ben bakıyom zaten geln-giden aramalara ayıpsın bırakırmıyım hafiyeliği dünkü olayda saate bakmıştım akşam cep tlf.kontrol 444 le başlayan banka numarası aranılan saatte yanim doğru söylemiş...DESTİNA' nın dediği gb sakınan göze çöp batar...Tamam ya dedimya zaten ALLAH şeytana uydurmasın yazdıysa bozsun ve kimseler böyle şeyler yaşamasın...Demek lohusalıkta cep kontrol bi de tanıdık biri peşine sağlam kazık ta oldumu tedbir bizden takdir yüce ALLAH' tan.YOK ÖYLE DEĞİL Mİ SALDIM ÇAYIRA MEYLAM KAYIRA...tatlicadiarzu

kızlar biz yarın yola çıkıyoz işallah bi 10 gün yokuz doktorumuz git gez bi sorun yok dedi ama mantıyı çok yemiyecekmişim:))

haa bi de kilosu 1500 dedi ultrason cihazlarının kilo tahminine güvenmemem gerektiğini kesin bi sonuç vermediğini de ekledi

cadiarzukısslarr bişey sorucam sizler bebişinizin eşyalarını aldınızmı hep? Ben daha heyç bişey almadım. Benden başka almayan varmı acepp?

ben varim bacim; almadim daha bişeycik; bi hastane çikişi o kadar o da süper indirimdeydi dayanamadim da aldim; bebişim gariban olacak kiii bende bu tembellik varken yazik valla

peki hayatım seninde doğum öncesi 1-2 haftalık kısmı yaz tatiline geliyo onlar yanmıyo dimi göreve başlarsan

NİSA38 CANIM GÖZÜNAYDIN...Demak herşey yolunda bundan sonra sadece suyuna bakılacakmış öylemi???bende cmt.gideceğim bakalım biz nasıl haberlerle geleceğiz...

kıs nisanur hani mantu lafı etmiycektikk..nisacım güle güle git güle güle gel hasret gider annenle..ama 20 bardak çok değilmi ya yani günde 2 3litre yeter oda 13 14 bardak su eder ayrıca ne demek kola bile içsen olur boçver sen kolayı falan ayran su taze meyva suyu sıkabiliyosan onları içç..Şeniz

peki hayatım seninde doğum öncesi 1-2 haftalık kısmı yaz tatiline geliyo onlar yanmıyo dimi göreve başlarsan

canım yaz tatiline falan gelen kısım yokben 32. haftamda yani 18 ağustota çalışabilir raporu alıp eylülde işe başlıycam 1 ay çalışacağım çalışabilir raporunu almazsan o zaman yanarız zati

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…