2008 Ekim Anneleri

yok tabi detinam ben hiç kola içermiyim su miktarı sınırda olduğundan susuz kalmasındansa cola bile içebilirsin dedi ama bundan sonra gene suya hucum bi de destina sana tahlil falan istemiyomu drun:sm_confused:

nisanurcum kızının maşallahı var vallahi. tombik tombik bi kızımız olacak galiba.

kevsercim bana dr.fazla dedi gibi geldi kayseride doktoruma gitcem zati hemen 2 gün giderim işallah izinde falan değildir ona çok güveniyom da

canım yaz tatiline falan gelen kısım yokben 32. haftamda yani 18 ağustota çalışabilir raporu alıp eylülde işe başlıycam 1 ay çalışacağım çalışabilir raporunu almazsan o zaman yanarız zati

tamam hayatım 18 ağustos 1 eylül arası yaz tatili (liselerdede öyle şuan) olduğu için bana dedilerki o aradaki kısım yanıyoo ondan dolayı sordum yok sa benimi kandırıyolar

valla nisacım işte şekerle birlikte kan ve idrar tahlili yaptı bidaki seferede nstye bakalım dedi..

kim dedi onu ya öyle saçmalık olur mu ben araştırdım nasıl yanarmış biz çalışacaz 1 ay daha 1 gün olsa bile çalıştığımız için yazın raporumuzu alacaz hem çalışp hem doğum izninde nasıl olur insan ha şöyle olurdu biz eylülde doğrsaydık çalışmay başlayamayacağımz için 2 ayımız yanrdı

:dance::dance::dance: saol nisacım umarım dediğin gibidir. banada mantıksız gelmişti zati. ben azcık tv seyrediim

mrb benım dogumumuda 26ekım dedıler suanda 6,5aylık hamıleyım ve hamılelıgım cok zor gecıyo benım kız cok yaramaz hıc rahat vermıyo karnımdatok hareketlı masalah ısım dusunuyoruz sızce hangılerı guzel yardımcı olurmusun belınay ebrugül ayşenas ve elyesa

afiyet olsun kıslar bebişlere lop lop et olsun

ayşe nazı beğendimm..tam doğum tarihini söyle senide ekliyalim canım ekim bebekleri listesine..

ya kizlar birde yemek icin mi topic acsak.
ben hergun resmen ne yapacam diye dusunmekten yorulup sonrada uydurma biseyler yapiyorum.zaten cok burnum hassas.ve bulundugum ulkede sebze meyve hem lezzetsiz hemde ozellikle sebze yok desem yeridir.
3 yasinda oglumda var yazik oda benim yuzumden kendini makarnaya verdi.ilk aylarim cok zor gectigi icin bi sure kayınvalidem bi sure annem gelmisti,ne guzel gunlermis.

nerde yaşıyosun miycimm..

valla havalar sıcak ama bizim evden çorba hiç eksik olmaz benimde 4 yaşında kızım var bigüm yayla bigün mercimek bi gün domates döndürüyoruzz..
bizimki sebze yemeyi pek sevmez o yüzden mutlaka çorba içiriyorumm..sırf katı beslenmesin diyee..

kajocum valla ben sakaryada herşeyi bulabiliyorum ne gerek var kıs kocaeline gerçi size yakın 30 km kadar ama ben kıyafetleri ada alışveriş merkezi içnde C&A dan bi de çark caddesinde LCW yanında bi mağaza var ordan aldım çoğunlukla
mobilyayı fabrikanın kendisinden değil fabrika satış mağazasından bakmıştık o da çark caddesinde bi arada valla sokağın ismini bilmiyom ama mağazanın ismi beliş ti sanırsam hani yeşil üstünde çiçekleri olan bi sokaka var ya çark caddesinde orda
kız bende bilmiyom ki sakaryayı tarzanca tarif bu kadar olur

nisanurcum gözün aydın canım :içelim:su işi mühim tabi ama içi iç lıngir lıgır oldum valla koltuktan çok klozette vaktim geçiyo:roflol: yine de bebiş için içiyoz işte benim kontrol de haftaya çok ösledim ben oğluşumu bu arada neyle besledin kıs 1,5 kilo maşallah gerçi bizimki ne kadar oldu onu da bilmiyom ya:sm_confused:

ben bukresteyim.
benimkide meyve yer ama sebze yemez.corbada sevmez.zorlaaa...
bende simdi sehriye corbasi yaptim et suyuna.ama yaninan bisey yapamadim,artik,dometes karpuz peynir idare etcez bu oglen.allahtan peynir seviyor.

valla kıslar 4 .5 aydan sonra yavaş yavaş tattırın herşeyden benim kız ne domates ne peynir ne kabak patlıcan ıspanak hiç yemez böyle şeyleri ama şimdi akıllandım oğlna herşeyi tattırıcamm..bide biz gebelikte neleri yersek onları severmiş plasentaya tadı geçermiş ya oyüzden bol bol sebze yiyinn.gamyoncuiremsu

cok haklisin ,benimki zaten cok istahsiz bir cocuk,yedikleride sabah omlet yada tost,,sut icmez.makarna pilav kofte yogurt ...birde cikolata manyagi...zaten gorsen bir deri bir kemik...
bebekken mumkun oldugunca korkmadan herseyi tattirmak birde kendi yanlis beslenmemmizi ona yansitmamak.hamileykende bol vitamin iceren besinler yemek.

Hoşgeldin annesinin güzeli biliyor musun bende Karslıyım babam emekli öğretmen bir çok yer gezmişiz bende Kars ta doğmuşum ama küçükken bi kere gittim pek hatırlamıyorum hep bir gün gidip görmek istedim oraları ama nerdeeeeeeeee
Gelelim isim konusuna annemin adı Ayşe ama yeğenlerimden birinin adı da Ayşe o nedenle abartmanın anlamı yok ben koyamıyorum ama inan Ayşenaz çok güzel bu arada bende hala bulamadım isim aynen yardım bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…