- 11 Şubat 2008
- 7.242
- 17.391
- 40
kıs nisanur hani mantu lafı etmiycektikk..nisacım güle güle git güle güle gel hasret gider annenle..ama 20 bardak çok değilmi ya yani günde 2 3litre yeter oda 13 14 bardak su eder ayrıca ne demek kola bile içsen olur boçver sen kolayı falan ayran su taze meyva suyu sıkabiliyosan onları içç..Şeniz
canım yaz tatiline falan gelen kısım yokben 32. haftamda yani 18 ağustota çalışabilir raporu alıp eylülde işe başlıycam 1 ay çalışacağım çalışabilir raporunu almazsan o zaman yanarız zati
valla nisacım işte şekerle birlikte kan ve idrar tahlili yaptı bidaki seferede nstye bakalım dedi..
ya bu arada sizi epey bişey almışsınız bebişlerinize ben daha hiç bişey almadım.kızımında benimde bi çöpümüz bile yok. erken gelmeye kalksa napcam yawww. en iyisi bu hafta sonu gidiim bende bişeyler aliim. ilk doğum olunca ne alacağınıda bilemiyo insan. ama sizden epeeey bişey öğrendim. mesele ilk hastane çıkışı diye bişey varmış onu alıcam :1rolleyes:
edhakcım düzceden alışverişe sakaryaya geliyomuşsun. bende sakaryadayım. şu fabrikanın adı ne bende bakiim. sakaryanın içini çok fazla bilmiiom zatii. alışverişe izmite falan gideriz diyoduk ama senin şu fabrikayada bakiim bi
kızlar biz geldik doktor amcamızdan bi sorunumuz yokmuş çok şükür :teytey:bikaç gündür göbeğimin orda şişlik ar diyodum meğer bebişimin kafasıymış yaa göbeğime kadar şıkmış doktor fıstığını da gösterti bize büyüdüğü içinmidr nedir tam olarak anlamadım gene neresi neresidir:uhm:bu arada doktor bunda sonra sadece suyuna bakcaz dedi organ gelişimi normal olduğu içinmiş ama n yazıkki suyu da sınırda çıktı:1no2: suyu arttırmam grekiyomuş ben biliyodum zaten ilk zamanlar çok içiyodum ama şimdilerde pek içmiyodum gelir gelmez sürahiya yapıştım yarısını içtim dr. günde 20bardak iç cola bile içebilirsin yeterki sıvı olsun dedi
nerde yaşıyosun miycimm..
valla havalar sıcak ama bizim evden çorba hiç eksik olmaz benimde 4 yaşında kızım var bigüm yayla bigün mercimek bi gün domates döndürüyoruzz..
bizimki sebze yemeyi pek sevmez o yüzden mutlaka çorba içiriyorumm..sırf katı beslenmesin diyee..
valla kıslar 4 .5 aydan sonra yavaş yavaş tattırın herşeyden benim kız ne domates ne peynir ne kabak patlıcan ıspanak hiç yemez böyle şeyleri ama şimdi akıllandım oğlna herşeyi tattırıcamm..bide biz gebelikte neleri yersek onları severmiş plasentaya tadı geçermiş ya oyüzden bol bol sebze yiyinn.gamyoncuiremsu
mrb benım dogumumuda 26ekım dedıler suanda 6,5aylık hamıleyım ve hamılelıgım cok zor gecıyo benım kız cok yaramaz hıc rahat vermıyo karnımdatok hareketlı masalah ısım dusunuyoruz sızce hangılerı guzel yardımcı olurmusun belınay ebrugül ayşenas ve elyesa