Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar bu arada bahsetmiştim herhalde bizim oğluş için mobilya takımı beğenmiştik haftasonu sakaryadan fiyatı belli değildi o zman şimdi öğrendik fiyatını
gardolap+şifonyer+karyolaya 1000 ytl dediler sanırım alıcaz çünkü eşimin de benim de aklımda kaldı ne diyonuz fiyatına?
pahalı diilmi biraz, ben 800 YTLye daha çok parçalı bişey görmşütüm, üstelik çok şıktı, bi de ekstradan bazı parçalar başka şeylere dönüştürülebiliyodu, mesela bi parça bilgisayar masası oluyodu, yine de sen bilirsintabi
çok güzel olur edhkcım ben oğplana oda almıycam kıza ifonyerle beşik almıştım büyükcene bugüne kadar yattı düşün onları oğlana devredicez..kızımıza oda aldık abla oldu yaa ..ama yinede süslüyorum çok sıcak bu aralar bunaldım yapamıyorum ama yakında bitiririm odasının duvarlarına bi kaç sevimli hayvan çizip boyadımm..iki tanede saf ahşap raf alıp kendim boyayıcam halısı var zaten abladan devir bida bak birazdan resmini koyarım istikbalin bi seti var port bebe .çanta.uyku tulumu.küçük sepet.oyuncak sandığı oturma yastığı totalde 120 lira onu almayı düşünüyorum bendeCADIARZU
canım ben büyüyen modelli mobilya istemiyordum büyüdükten sonra oğluş daha erkeksi takım alırız diyoz bu hem unisex bi model hem de türkiyede tek
italyan bi marka burdaki fabrikaya bu model için sipariş vermiş yurtdışında tweety nin lisanslı ürünüymüş
sakaryadaki fabrika numune amaçlı bir adet üretmiş adam almaya karar verirseniz size satarım demişti
kesin karar verdik alıyoruz kocacım yarın tekrar fabrikadaki beyle görüşcek olmadı ben sakaryaya giderim yarın
evet twetyliside varmış ben şu gülen surat varya onda kaldım al tabi hayatımm ben şurdan hgesap ettimm..şimdi ana kucağıda alıcam ama ilk doğduğunda oturtmak istemiyorum ben pinpiriğim biraz bide doğumdan 1 ay sonra eve dönücez istanbuldan burası 8 saat yol ana kucağında olmaz portbebe şart.şimdi ayrı alım desem en az 30 lira vericem ee çantayada bi 30 ister etti 60 çünküçantada almamlazım otarz çok lazım oluyo öyle niveanın çantaları falan kurtarmıyo..ve uyku tulumu var kışın çok lazım olacak oyuncak sandığı oturtma yastığı ve bezlerini koyarım diye düşündüğüm kutu tarzı bi parçası bile var yani ayrı ayrı almak istesen 120 lirayı kes,n geçerr..