2008 Ekim Anneleri

kızlar bu arada bahsetmiştim herhalde bizim oğluş için mobilya takımı beğenmiştik haftasonu sakaryadan fiyatı belli değildi o zman şimdi öğrendik fiyatını
gardolap+şifonyer+karyolaya 1000 ytl dediler sanırım alıcaz çünkü eşimin de benim de aklımda kaldı ne diyonuz fiyatına?

edhakcım valla derler ya bundan iyisi şamda kayısı uygun bile geldi bana yani 2000 lerden 2500 lerden bahsediliyo mobilyalarda hep biliyosun piyasayı çok iyi bence güle güle eskitin..sırnaşık şey

pahalı diilmi biraz, ben 800 YTLye daha çok parçalı bişey görmşütüm, üstelik çok şıktı, bi de ekstradan bazı parçalar başka şeylere dönüştürülebiliyodu, mesela bi parça bilgisayar masası oluyodu, yine de sen bilirsintabi

bana da öyle geldi canım tek karyolayı bile normalde 400 ytl den aşağı satmıyolar bi de komple mdf miş ben anlamıyom bu işlerden ama sunta lem karışımlı mobilyalar daha uygun oluyomuş ben o yüzden en az 1500 derler diye düşünmüştüm bi de sakarya düzce yakın nakliyesi ücretsiz gelcek sanırsam allah gönlüme göre verdi
çünkü izmirden beğenip de göndermesi düşündürüyodu beni dediğin gibi zaten bu fiyat bile çok uygun
oh oh bak çok içime sindi şimdi
artıkım eve gelince fotosunu çeker gösteririm size bide tam ona göre yku seti buldum biliyo musun destinacım mobilya takımı tweety li ya bellona da tweety nin lisanslı uyku setleri satılıyo onun mavisini alcam
odayı da sarıya boyadık mı...bak heyecan yaptım şimdik...

çok güzel olur edhkcım ben oğplana oda almıycam kıza ifonyerle beşik almıştım büyükcene bugüne kadar yattı düşün onları oğlana devredicez..kızımıza oda aldık abla oldu yaa ..ama yinede süslüyorum çok sıcak bu aralar bunaldım yapamıyorum ama yakında bitiririm odasının duvarlarına bi kaç sevimli hayvan çizip boyadımm..iki tanede saf ahşap raf alıp kendim boyayıcam halısı var zaten abladan devir bida bak birazdan resmini koyarım istikbalin bi seti var port bebe .çanta.uyku tulumu.küçük sepet.oyuncak sandığı oturma yastığı totalde 120 lira onu almayı düşünüyorum bendeCADIARZU

canım ben büyüyen modelli mobilya istemiyordum büyüdükten sonra oğluş daha erkeksi takım alırız diyoz bu hem unisex bi model hem de türkiyede tek
italyan bi marka burdaki fabrikaya bu model için sipariş vermiş yurtdışında tweety nin lisanslı ürünüymüş
sakaryadaki fabrika numune amaçlı bir adet üretmiş adam almaya karar verirseniz size satarım demişti
kesin karar verdik alıyoruz kocacım yarın tekrar fabrikadaki beyle görüşcek olmadı ben sakaryaya giderim yarın

baktım şimdi istikbalin sitesinden çok güzelmiş destinacım bak benim bile gözüm kaldı tam oğluşun odasına göre alsam kızmassın dii mi:çok üzgünüm:
bende önceleri ssadece karyolayla şifonyer düşünüyodum ama annem gardolap da olsun diye ısrar etti sonuçta dediğin gibi 4 yaşına kadar rahat kullanıyolar elbise asacak yer olması lazım bi de sonradan ikinci gelirse senin gibi ikinci çocuğa da saklamak istiyoruz

hmnmm ben zaten pek araştırmadım, gördüğüm model çok güzeldi fiyatı da uygun olunca söyleyeiym demiştim, ileriye dönük düşünmüyosanz ayrı tabi, ya ben bu arada çok romantik takılıom

kız ne oldu gene senin duygular bugünlerde iniş çıkışl zati tipik hamiş oldun valla
kocacın yok mu yanında bi romantizm yapaydınız mum ışığında fantezi filan

evet twetyliside varmış ben şu gülen surat varya onda kaldım al tabi hayatımm ben şurdan hgesap ettimm..şimdi ana kucağıda alıcam ama ilk doğduğunda oturtmak istemiyorum ben pinpiriğim biraz bide doğumdan 1 ay sonra eve dönücez istanbuldan burası 8 saat yol ana kucağında olmaz portbebe şart.şimdi ayrı alım desem en az 30 lira vericem ee çantayada bi 30 ister etti 60 çünküçantada almamlazım otarz çok lazım oluyo öyle niveanın çantaları falan kurtarmıyo..ve uyku tulumu var kışın çok lazım olacak oyuncak sandığı oturtma yastığı ve bezlerini koyarım diye düşündüğüm kutu tarzı bi parçası bile var yani ayrı ayrı almak istesen 120 lirayı kes,n geçerr..

sayfalardan etkilendi hatun sen adama lavobo ovdur ev temizlet ondan sonra romantizm..peehh herşeyide istermişşsengözlerimebaksanab

ya kocişim yanımda da, aslında bi sorun da yok, biraz canım bişeye sıkıldı da, ondan oluyo, neyse yav uyuyunca geçer, başağrısı gibi bişe :=))

işte beğendiğim uyku seti tweety li odaya tweety li yatak

82 ytl imiş oda takımımız gelsin hemen bunu da alcam valla
bak ben bugün çok heyecan yaptım daha mobilya sahibin tamam alcaz demeden hayaller kurmaya başladım bile

iyi düşünmüşsün canım ben şimdik düşündüm de alt açma seti almıştım zaten portbebe de almayı düşünmüyorum oto koltuğu-ana kucağı almıştık ya pusetle beraber portbebe yerine onu kullanıcam o yüzden gereksiz masraf olcak benim için ama gerçekten güzelmişş şimdiden sağlıkla kullan canım

edhakcım peki bu kadar küçükmü beşiğin ben bellonada baktım bu setlere kendi beşiklerine göre yapmışlar olukça küçükk..ve sadece 1 tane beşik koruyucusu varbenneyaptımki

internet sitesinde ölçüleri yazmıyo canım ama bizim beşik 70x130 du tabi bellonadan almadan önce yine bakmak lazım hatırlattığın iyi oldu canım
ben şimdi çıkyorum kocam biraz da benle ilgilen diyo
iyi geceler

günaydıııın uykucu ekim anneleri.
evde olup fosur fosur uyuyanlar uyanın bakiiiim.
işte olup ruhu uyuyanlar sizde uyanın hadi anacııım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…