Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tamam kıssslarrrr silmiyooom vazgeçtimmm. ama zati silseydim uzun fırçayla badana yapar gibi her gün bi odayı silecektim kendimi yormicaktım
CADIARZUkısslarr bişey sorucam sizler bebişinizin eşyalarını aldınızmı hep? ben daha heyç bişey almadım. benden başka almayan varmı acepp?
BIZDIK' IM gerçekten bankaydı tlf ses kız benim göz hapsimde merak etme ama ben doğurunca artık 4 ay rahat... Evde bebişimle olacağım hakkaten ya napacam o zaman gözümden uzak olacak ama e napalım 2' ye çıkaracam yani zor-mor ama napalım...Ha bir de yapacaklarsa yaparlar ya her koşulda ALLAH yazmamış olsun kader bize yaşatmasın kimseye yaşatmasın bak gene içim sıkıldı ya...fisfisfis
kızlar biz geldik doktor amcamızdan bi sorunumuz yokmuş çok şükür :teytey:bikaç gündür göbeğimin orda şişlik ar diyodum meğer bebişimin kafasıymış yaa göbeğime kadar şıkmış doktor fıstığını da gösterti bize büyüdüğü içinmidr nedir tam olarak anlamadım gene neresi neresidir:uhm:bu arada doktor bunda sonra sadece suyuna bakcaz dedi organ gelişimi normal olduğu içinmiş ama n yazıkki suyu da sınırda çıktı:1no2: suyu arttırmam grekiyomuş ben biliyodum zaten ilk zamanlar çok içiyodum ama şimdilerde pek içmiyodum gelir gelmez sürahiya yapıştım yarısını içtim dr. günde 20bardak iç cola bile içebilirsin yeterki sıvı olsun dedi
cadiarzukısslarr bişey sorucam sizler bebişinizin eşyalarını aldınızmı hep? Ben daha heyç bişey almadım. Benden başka almayan varmı acepp?
bu arada kajocum ben de öğretmenim doğum ekimin 18i gösteriyo benim doğum öncesi 3 hafatayı kullanınca ramazan bayramın kadar çalışıp bayram sonu doğum iznine ayrılmayı düşünüyorum gerçi benim idareciler bu işe pek sıcak bakmıyolar eylülün başında al program 2 defa yapmıyalım falan diyolar ama yapacağım bi şey yok erken alırsam bu sefer de şubat tatilinden önce başlamak gerekiyo
haa bi de kilosu 1500 dedi ultrason cihazlarının kilo tahminine güvenmemem gerektiğini kesin bi sonuç vermediğini de ekledi
peki hayatım seninde doğum öncesi 1-2 haftalık kısmı yaz tatiline geliyo onlar yanmıyo dimi göreve başlarsan