2008 Ekim Anneleri

buarada olcayım hiç göbüş resmi gelmedi snden.bi alsak artık derin bebeğin afilli vesikalığını senden...

amannnnn bekledim ne gelen var ne giden, meğer yarın öğlene ertelemişler ziyareti, ben de evime geldim , ilk iş buzdolabına saldırmak oldu valla, siz de benim gibi sık sık acıkıyor musunuz

CELEN' im unutmadın mı sen onu daha bak ya çekeyim de koyayım bari ama bu aralar iş çok yaparım bi ara olur mu şekerimmm.Bu arada kızlar hepinize iyi akşamlar diyerek huzurlarınızdan yüksek müsadelerinizle ayrılıyorum...Kendinize iyi bakın bana bugün yazmayan herkese sesleniyorum sakın arkamdan dedikodumu yapmayın yoksa yarın okur tek tek sıra dayağına çekerim hepiciğinizi ona görem

Aayyyyyyy demin hızlı cvp başmışım dövemedim ayol sizleriklava:Neyse hepinizi çok seviyorum hadin iyi akşamlar....a.s.

hee gidin gidin ben geldim ya hepiniz gidin nolcaksa, ahanda ben de gdiyorum uyuyacam

amannnnn bekledim ne gelen var ne giden, meğer yarın öğlene ertelemişler ziyareti, ben de evime geldim , ilk iş buzdolabına saldırmak oldu valla, siz de benim gibi sık sık acıkıyor musunuz

hee ben de deli gibi acıkıom.hatta acaipte cok yiyom.artık nerdeyse kocamın amaaaann abimin katı yiyyorum:icecream:

çok yemeeeeee sıcaklarda bi marazlık çıkartma sonraaa, sık ye de az ye, ben ekmek filan yemiyorum, akşam sadece sebze yemeği yiyorum ve onu da erkenden yiyorum ki sindireyim kilo yapmasın diye

maşallah ne kadar aktif bi form bu böle. azcık bi uyuyiim dedim sayfalarca yazı yazmışsınız. ne zamandır tembelliğimden temizlik bile yapmıyodum. ev göçüyodu pislikden. bugün sabahtan evimizi temizledik kızımla sonrada malum uykuya yenik düştüm. ama yanlış saatte uyuyosunuz hanımlar. tam serin hava başladı uyumaya gidiyosunuz. ben sıcaklarda çok bunalıyom en iyisi yatiim diom. yarım yarımda olsa uyuyom

amannnn canim şimdi dayanamayip biraz uyuyorum sonra geceye uyku kalmiyo oda oda geziyorum , ertesi gün ayakta uyuyorum

çok yorucu değilse çalışmak daha iyiymiş. ben 3 haftadır tatildeyim kendimi daha hantal hissediom. zati 3 haftada 3 kilo aldım. her hafta 1 kilo doğuma kadar ne olurum allah bilir. son dr kontrolümden sonra frenlemeye başladım. 4 gündür tatlı diye ölüyom sanki ama yemiceeeeemmmmmmm

yemeden olmazzzzz bebişin cani istemiş yiyeceksin, ama azcik ye

ehuehu bebişin canı istemiş diye dünyayı yedim zati :icecream:
hatta evin altında dondurmacı var. adam ben doğurmiim diye dua ediyodur heralde :1rolleyes:

kızlar ben hala işyerindeyim çıkamadım bitürlü 7 de çıkarım herhal,daha gidip yemek yapcam,yoruldum yaa bide hafiften bi sancı var karnımda ve belimde hayırdır inşallah

hatta evin altında dondurmacı var. adam ben doğurmiim diye dua ediyodur heralde :1rolleyes:

ilk 4 ay da ben öyleydim, çılgınlar gibi tatlı yedim ama şimdi uslandım :lepi:

kızlar ben hala işyerindeyim çıkamadım bitürlü 7 de çıkarım herhal,daha gidip yemek yapcam,yoruldum yaa bide hafiften bi sancı var karnımda ve belimde hayırdır inşallah

yorgunluktandır canım, yemek yapmayı boşver eve gidince ayaklarını yukarı kaldır dinlen, 2 yumurta kır atıştırın bu akşam da:asigim:

:roflol::roflol::roflol: ay allah cezanı vermesin ayol. ya bu arada ben de evde k...çımı devirip yan gelip yatmak istiyom yaaaaaaa, hem çalışmak hem yazın hamile olmak çok zor yaaa benneyaptımki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…