2008 Ekim Anneleri

günaydıııın uykucu ekim anneleri.
evde olup fosur fosur uyuyanlar uyanın bakiiiim.
işte olup ruhu uyuyanlar sizde uyanın hadi anacııım.

gunaydın canım. valla ne kadar cok ıstıyom evde olmayı şimdilerde. hamileliğin ilk aylarında hep uyudum şimid son aylarına dogru gene uyuklamaya başladım.çok bıtkın hıssedıyom kendımı buaralar.yasal izinleri boşuna 8 haftalık olarak belılememişler. bir bildikleri varmış büyüklerimizinyerimseniben

GÜNAYDIN,

Kızlar hepinize merhaba...Bugün işim çok kızlar arada bir girer size bişeyler yazarım...Bir merhaba diyim dedim bir de yoklamayı göriniyim dedim.KAJO hoş geldin bu arada...NİSA38 canımsın sen ya 1 yeter değil mi???Ne yalan diyim 2 zorlar zati...EDHAK Twetty odalar hım bence fiyat süper al güzelim bebişimizde güle güle kullansın...

günaydın bayanlar , hakkaten bugün ruhum uyuyor ve uykumu alamadığım için de pek bir huzursuzum

Günaydın kızlar .Valla benimde vücuduma karnım ağırmı geliyo ne bi ağırlık bi bitkinlik bide yemeklerden sonra (az yesem bile)çatlıcak gibi oluyom.

günaydın kızlarr nasılsınız?ooo sayfa sayısı binleri bulmuş maşallah bize ne koyu sohbetimiz varmış!!!!kızlar tansiyonu biraz düşürdük limon içmekten midem ekşidi...hayırlısıyla 32. haftaya geliyim izne ayrılıcam.zorlanıyorum sabahları gelirken..neyse öpüyorum hepinizi

:teytey:günaydın kızlaarrrrrr...a.s.
valla ben bugün geçte yattım ama kendimi iyi hissediyorum,tabi şimdilik
çok iş var bugün akşama pestil gibi olurum ama şimdilik iyiyim tadını çıkarmak lazım

gunaydın canım. valla ne kadar cok ıstıyom evde olmayı şimdilerde. hamileliğin ilk aylarında hep uyudum şimid son aylarına dogru gene uyuklamaya başladım.çok bıtkın hıssedıyom kendımı buaralar.yasal izinleri boşuna 8 haftalık olarak belılememişler. bir bildikleri varmış büyüklerimizinyerimseniben

aynen benimde. evde olmayı o kadar çok istiyorum ki. ayaklarım geri geri gidiyor işe gelirken. 32. haftama gireyim hemen ayrılacağım. sonra gel keyfim gel :roflol:

Kızlar yaa bişey soracağım size.
Geçen hafta faranjit olmuştum ya. Boğazımın ağrısı geçti ancak şimdi kuru kuru öksürük var. Takır takır öksürüyorum. Var mı bildiğiniz bi şey. Nasıl durdurabilirim bu öksürüğü.

günaydın kısslar kocişimi gönderdim. güssseelde bi kahvaltı yaptım. bi bakiim dedim ne yapıyonuzz.. ohh be haftalardan sonra evimde tertemizzz. doğuma kadar detaylı bi temizlik yapmak gerekiyoo. duvarlar silinecek kadın aliim diyodum ama evde canım sıkılıyo zatii. hergün bi odanın duvarını uzun fırçalarla kendim temizliim diomm

ya bu arada sizi epey bişey almışsınız bebişlerinize ben daha hiç bişey almadım.kızımında benimde bi çöpümüz bile yok. erken gelmeye kalksa napcam yawww. en iyisi bu hafta sonu gidiim bende bişeyler aliim. ilk doğum olunca ne alacağınıda bilemiyo insan. ama sizden epeeey bişey öğrendim. mesele ilk hastane çıkışı diye bişey varmış onu alıcam :1rolleyes:
edhakcım düzceden alışverişe sakaryaya geliyomuşsun. bende sakaryadayım. şu fabrikanın adı ne bende bakiim. sakaryanın içini çok fazla bilmiiom zatii. alışverişe izmite falan gideriz diyoduk ama senin şu fabrikayada bakiim bi

Geçen hafta faranjit olmuştum ya. Boğazımın ağrısı geçti ancak şimdi kuru kuru öksürük var. Takır takır öksürüyorum. Var mı bildiğiniz bi şey. Nasıl durdurabilirim bu öksürüğü.

öksürürk için bal ve zencefil iyi geliyor azcık da limon sıkarsın içine , bir de ıhlamur iç boğazını yumuşatır

geçmiş olsun themis. yardımcı olmak isterdim ama heyç bi fikrim yok bu konuda. bi sağlık ocağına falan gitsennCADIARZU

günaydın kısslar kocişimi gönderdim. güssseelde bi kahvaltı yaptım. bi bakiim dedim ne yapıyonuzz.. ohh be haftalardan sonra evimde tertemizzz. doğuma kadar detaylı bi temizlik yapmak gerekiyoo. duvarlar silinecek kadın aliim diyodum ama evde canım sıkılıyo zatii. hergün bi odanın duvarını uzun fırçalarla kendim temizliim diomm

iş çıkarma şimdi ne duvarı silmesi, al bir kadın siliversin işte şurda az bişey kaldı hamaratlığınız tutmasın, sağ salim doğurun da sonra yapın hamaratlığınızı :mymeka:

günaydına.s. kızlar nasılsınız ekim annişleri ve bebişleri biz hafta sonu çooookkkk yorulduk :bbo:düğüncüydük amcaoğlunu evlendirdik mümkünse hamileliğim bitene kadar bir daha düğün yüzü görmek istemiyorum:1no2:
bişi yapmadım ama sıcakta otur otur davul gibi şiştim ayaklarımız şişi daha yeni yeni geçmeye basladı themiscim geçmiş olsun canım dikkat et kendine:1hug: bu arada tarif ettiğin dükkanı buldum şu kumas kutu satan yeri evet üniversitenin arka sokağında imiş aldıma.s

:eek:klava:perde asmayın duvar silmeyin yüksek biyerden bişey almak için uzanmayın heleki ayaklarınızı kaldırarak allah korusun bak erken doğum sebebi bunlar siz öyle uzanınca bebek eşini terkedebiliyomuşş:1hug:

günaydına.s. kızlar nasılsınız ekim annişleri ve bebişleri biz hafta sonu çooookkkk yorulduk :bbo:düğüncüydük amcaoğlunu evlendirdik mümkünse hamileliğim bitene kadar bir daha düğün yüzü görmek istemiyorum:1no2:
bişi yapmadım ama sıcakta otur otur davul gibi şiştim ayaklarımız şişi daha yeni yeni geçmeye basladı themiscim geçmiş olsun canım dikkat et kendine:1hug: bu arada tarif ettiğin dükkanı buldum şu kumas kutu satan yeri evet üniversitenin arka sokağında imiş aldıma.s

teşekkür ederim canım.
Aldın mı kumaş kutulardan. Almadıysan başka bi yerde daha gördüm. Bayramyerinde köseoğlu çarşısının giriş katında sağ tarafta özlem çeyiz diye bir mağaza var. İsmi Özlem çeyiz miydi tam hatırlamıyorum ama bi çeyiz mağazası. Orda da var. Almadıysan istersen bi de oraya bak. Sanki ordakiler daha kaliteli gibi geldi bana.

Almadıysan istersen bi de oraya bak diye yazmıştım, ama sonradan gördüm aldım yazdığını. o zaman şöyle diyeyim. bi tane daha almak istersen bi de oraya bak. :KK70:

Son düzenleme:
Herkese Günaydın;
Aman Destina daha dün rafa uzandım eşim ne yapıyorsun falan dedi ama takmadım bile uyardığın iyi oldu sağolasın dikkat ederim artık
Kajocum hoşgeldin demişmiydim sana bak sende dikkatli ol bırak temizliği felan dert açma başına
Themiscim geçmiş olsun dikkat et klimalara falanda sıcak şeyler iyi gelir boğazına Nisacım üzüldüm durumuna bebeğim 10 güne bir gerçekten azmış
Olcaycım ben sana söledim sen bilirsin canım sonra şikayet etme kadın sesi falan diye

teşekkür ederim canım.
Aldın mı kumaş kutulardan. Almadıysan başka bi yerde daha gördüm. Bayramyerinde köseoğlu çarşısının giriş katında sağ tarafta özlem çeyiz diye bir mağaza var. İsmi Özlem çeyiz miydi tam hatırlamıyorum ama bi çeyiz mağazası. Orda da var. Almadıysan istersen bi de oraya bak. Sanki ordakiler daha kaliteli gibi geldi bana.

Almadıysan istersen bi de oraya bak diye yazmıştım, ama sonradan gördüm aldım yazdığını. o zaman şöyle diyeyim. bi tane daha almak istersen bi de oraya bak. :KK70:

evet aldıklarım çok kaliteli değildi alsam mı almasammı diye düşündüm sonrada neden almadım diye pişman olurum diyerekten iki tane aldım dediğin yerede bir daha ki gelişimde bakarım malum ilçede oturduğumdan sıcaklardan her zaman çıkamıyorum teşekkür ederim canım destina yazdıklarında çok haklısın özellikle yukarı bir yerlere uzanmak iyi değilmiş boş verin kızlar temizliği ya yaptırın ya bırtlattıktan sonra yapın önemli olan bebişlerimiz:emir_bebek:

X