2008 Ekim Anneleri

yorgunluktandır canım, yemek yapmayı boşver eve gidince ayaklarını yukarı kaldır dinlen, 2 yumurta kır atıştırın bu akşam da:asigim:

herhalde canım yoruldum bügün,ay doğru diyosun hiç yemek falan uğraşmayım ben,kocacım yapmıştır belki bi ihtimal neyse ben artık gideyim hadi iyi akşamlar hepinize öpüldünüz..Şeniz

çakıltaşım yat uyu anam daha ne yazıp duruyon ben evde olduğum halde şimdi gözümden uyku akıyo ama gece uyamam diye gündüz hiç yatmıyorum
bu arada bızdıkcım sen 1-2 demişin haftada ne diyon yaa biz hamile kalmadan önce bile 2 yapsak öpüp başımıza koyardık şimdi 10 güne 1 çok şükür olcaycım sakın kendini yorma bunlar normal malum hormonlar

benim bebiş 1-2 gündür göbek hizama cıktı oturuken göbeğim çıkıyo resmen semsert bebek büyüyo ondan herhalde

baby gaga diye bi siteye girdim uğraştım falan ama olmadı. nese onlara sorarım. saol. bu arada bişey sorucam öğretmensin heralde dimi? eğer öğretmensen ve ekim annesiysen büyük ihtimalle seninde doğum öncesi izninin bi kısmı yaz tatiline geliyo. benim mesela 2-3 haftalık bi kısmı yaz tatiline denk geliyo. o zaman o 2-3 haftalık doğum öncesi iznin yanıyomu. ben eylül 1 de başliim 1 hafta çalışiim sonra doğum iznine ayrıliim diyomda CADIARZU

baby gaga diye bi siteye girdim uğraştım falan ama olmadı. nese onlara sorarım. saol. bu arada bişey sorucam öğretmensin heralde dimi? eğer öğretmensen ve ekim annesiysen büyük ihtimalle seninde doğum öncesi izninin bi kısmı yaz tatiline geliyo. benim mesela 2-3 haftalık bi kısmı yaz tatiline denk geliyo. o zaman o 2-3 haftalık doğum öncesi iznin yanıyomu. ben eylül 1 de başliim 1 hafta çalışiim sonra doğum iznine ayrıliim diyomda CADIARZU

akla bak görüyonmu, bizde yok ki yaz tatili filen, çalış çalış ve çalışşşşşşşşşşşşşşşş:1rolleyes:

ben geldiiiiim.
gündüz giremedim, yarım saattir yazılanları okuyorum. neler kaynatmışsınız neler. maşallah. e şimdi de kimsecikler yok sanırsam.

kajo cum sen en son adet tarihini ve bebişin cinsiyetini yaz canım ben hemen yapıım sana bi takvim

themiscim sende hoş geldinnŞeniz

kajocumm kıs koçum der gibi oldu hee:roflol:
şimdi kırmızıyla verdiğim linke sağa tıkla kopyalahttp://tickers.baby-gaga.com/p/dev282pp___.png

kontrol panelinden detay bilgilerine gir en altta kilo doğum takip çizelgesi var oraya yapıştı canım..bu arada adı bellimi themiscim sende adını ekletmedin bebişin listeyeŞeniz

themiscim sende hoş geldinnŞeniz

kajocumm kıs koçum der gibi oldu hee:roflol:
şimdi kırmızıyla verdiğim linke sağa tıkla kopyalahttp://tickers.baby-gaga.com/p/dev282pp___.png

kontrol panelinden detay bilgilerine gir en altta kilo doğum takip çizelgesi var oraya yapıştı canım..bu arada adı bellimi themiscim sende adını ekletmedin bebişin listeyeŞeniz

hoşbulduk canım.
Ece Naz diye düşünüyoruz ama kesin değil. o yüzden ekletmemiştim. Ama ekleyebilirsin de sanırım değişmeyecek bu gidişle.

tüh yaa. fazla kalamayacağım. kociş telefon etti. geliyormuş.
bi şeyler hazırlayayım. bende çok acıktım zati. iyi akşamlar hepinize

CANIM WEB SAYFASININ BAŞINDA BORDO SATIR VARYA ANA SAYFA TAKVİM FALAN YAZIYIO ORDA İŞTE BENİM SENİN AYARLARINA GİRME YETKİM YOK SEN YAPABİLİRSİN SADECEŞeniz

hımm bak destinam yapmış bilem kajocum sen destinanın verdiği linki kopyala
sonra yukarıda kontrol panelin var ya oraya gir
kontrol panelinin sol üstünde detay bilgilerinizi düzenleyin bölümü var oraya gir
orada en altta doğum takip çizelgesi denen yere yapıştır ve kaydet

X