neyse size doyum olmaz biz bıcı bıcı yapmaya gityoz kızımla ee bi de doktora gitcez bi güzel temizlenmek lazım hadi byee
ah canım yazık sana bu garı hem işte hem evde çekilme bea:roflol::roflol::roflol:
İSPİYONCU! İSPİYONCU!
bu arada sana da hiç yakışmadı be ibolyacım:dilcikar:
savunmanı bekliyoz......
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
geçenlerde ben sordum niye takılmıyorsun topice diye, vaktim olmuyo dediydi. demek ki başka topiclere takılıyormuş haiiiin gacııııı.
sen pazartesi faks almaya gelirsinklava: klava: klava: klava: klava:
nerelerde geziyomışsu hıııfisfisfis kısım sitede geziniyoz işte ama kimsenin topicinede sizi daha çok seviyorum diye yazmıyomm:mymeka:
sizi daha çok seviyorum demedim bi keremmmmmmmm, hemi ben buraya takılırkene kimse bana pas vermediydi, onu hiç görmüyonuz amaaaa:çok üzgünüm:
savunmamı bu şimdi fisfisfis fisfisfis
KARAR;
hafifletici nedenlerde göz önünde bulundurularak ibolyanın kasım anneleri topicine ''ekim anneleri daha şirin onları daha çok seviyom işte koca göbekli kasım anneleri!! '' yazmasına oybirliği ile karar verildi
KARAR;
hafifletici nedenlerde göz önünde bulundurularak ibolyanın kasım anneleri topicine ''ekim anneleri daha şirin onları daha çok seviyom işte koca göbekli kasım anneleri!! '' yazmasına oybirliği ile karar verildi
şişko kasım anneli yazsın nanik nanik yapsın öyle gelsinn:roflol::roflol::roflol: