2008 Ekim Anneleri

ah canım yazık sana bu garı hem işte hem evde çekilme bea:roflol::roflol::roflol:

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

geçenlerde ben sordum niye takılmıyorsun topice diye, vaktim olmuyo dediydi. demek ki başka topiclere takılıyormuş haiiiin gacııııı.

nerelerde geziyomışsu hıııfisfisfis kısım sitede geziniyoz işte ama kimsenin topicinede sizi daha çok seviyorum diye yazmıyomm:mymeka:

nerelerde geziyomışsu hıııfisfisfis kısım sitede geziniyoz işte ama kimsenin topicinede sizi daha çok seviyorum diye yazmıyomm:mymeka:

sizi daha çok seviyorum demedim bi keremmmmmmmm, hemi ben buraya takılırkene kimse bana pas vermediydi, onu hiç görmüyonuz amaaaa:çok üzgünüm:

her önüne gelene kanmıcan güzelim küçükken ailen öğretmedi mi sana hı!!

bak sonra böle aleme madara olursun

yaaaaaaa ama siz asıl haini unuttunuz bana yükleniyonuz, destina hanfendiyi kaç kere orda burda yakaladım ama hiç onu görmüyosunuz, galeyana gelmeyin ey halk destinanın kışkırtmalarına kanmayınnnnnnnn :roflol:

KARAR;

hafifletici nedenlerde göz önünde bulundurularak ibolyanın kasım anneleri topicine ''ekim anneleri daha şirin onları daha çok seviyom işte koca göbekli kasım anneleri!! '' yazmasına oybirliği ile karar verildi

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

süper bi karar
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

AHANDA DELİL

ya bi de ben bu topigi çok sevdim, buraya takılmayı daha çok seviyrum :)

2008 kasım anneleri topicinin 449 nolu sayfasına ibolya tarafından yazılmıştır:lepi:

aha hakkaten de bu cümleden kasım anneleri topicini daha çok seviyom anlamı çıkar
kız valla suçun büyük şurda iki üç ekim annesiyiz ama yarın olsun sayfa şenlensin sen ozaman gör yaygarayı
valla kendini affettirmen için ne yapcan bakaım bekliyoz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…