2008 Ekim Anneleri

çoluk çocuğa karışcaz artık güzelim geç kaldın biraz ama yine de iş var ara ara ek iş diye alırsın vallagamyoncuiremsu
bu arada ne topc miş valla oku oku bitiremedi destina ezberliyo kanımca:roflol::roflol:

he valla hala orda dimi, meraktan ben de girdim baktım sen de güzel ciciler almışın, allah giydirmeyi nasip etsin, destina aldıklarını çok beyendi heral çıkamıyo ordan, yav hemi niye çoluk cocuğa karışınca geç kalyom, belki çocuk da yapcam kariyer de, ne engel oluyonuz geleeceğime yav :roflol:

ayy benim karnım sertleşiyo biraz uzanayım geleyim bi, rahatsızlık verdi, geliyom birazdan heme

sağol canım ya valla yünlü bişey de almamıştım hani gördü de örneğini çıkarmaya çalışıyo dicem ama bende baktım hala orda görünüyo gerçekten
çok kıskandı herhalde
destina kıssssssss üzülme ben sana da alır gönderirim bi tane

ayy benim karnım sertleşiyo biraz uzanayım geleyim bi, rahatsızlık verdi, geliyom birazdan heme

bak kıskandı senin oğluş pc başında konuşuyon da benimle niye konuşmuyon anne diye gerdi seni demek sen uzan şekerim ben burlardayım

aman gelen giden kimse yok destina da açık görünüyon ama ne haltlar karıştırıyon kız da gelemedin bi türlü yoksam bilgisayarı açık bırakıp da denize mi gittiniz bakıım
ibolyacım sende uzandığın yerde uyudun kaldın herhald
neyse benim koca da daha gelmedi temizlik yapacağını biliyodu ondan herhald
neyse ben başlıyım bari temizliğe...

lenn işiniz gücünüz yokmu kısım sizin benle uğraşıyonuz lennnaniknanik

kısım anlamadım düşüp duruyorum hattan benimbilg problem var heralde bu arada aldıkların çok güzel güle güle giydir oğluşunaaa.s.

zeynepcim noldu canım yapamadınmı takvimi.:uhm:

geldüm gı geldümmmmm, uyumuş kalmışım ayol şakkıdı

artık ben dedektif olmaya kaarar verdim destinacım, bilgin olsun yane :roflol:

gızlar ben sınıfta mı kaldım şimdi niye sabah en erken ben girdim nee bugün kendime 100 veriyom ben misafirim geldi onu ağırladım bi bakim dedim kaynatmışsınız haaa

iyileştim iyileştim geldim a.s
hala sesim başkasının sesiymiş gibi çıksa da şükür ayaktayım

gızlar ben sınıfta mı kaldım şimdi niye sabah en erken ben girdim nee bugün kendime 100 veriyom ben misafirim geldi onu ağırladım bi bakim dedim kaynatmışsınız haaa

yok sen edhakın pusetiyle dalga geçtiiğin için sınıfta kalmışın şekerim:roflol:

iyileştinmi şeker,geçmi olsun, cuma cumartesi ben de geberiyodum kendimi doktora zor attım valla

hıı okudum yazdıklarını, geçmiş olsun sanada canım. şimdi iyisin di mi? Pzt. işe gelecek misin??
bende bugün kocişimle kahvaltıya gittim polisevine. sonra bi mobilyacıyla görüştük bebek odası için. daha tam karar veremedik. yaptıracak mıyız alacak mıyız.
evdeyim işte şimdi. kocişim uzandı film izliyor bende buralardayım

herkes gitmemi bekliyomuş herhald oh olsun yakaladım işte sizi
yalap şap temizlik dediğin de bu kadar olur bi viledam kaldı onu da ceza gelince kocama yaptırcam ütüm de birikmişti zaten onları da akşam yapsın
tüm pazar hamile karısını evde yalnız bırakmak neymiş görsün bakıım

gelcem inşallah, artıkın iyiyim, maşallah maşallah sabahları kahvaltıya da gidiyo bunlar, pek artizsiniz canımmmmm :) valla anacım ben paso yatıyom sabahtan beri, 1 saat uyuyom kalkıyom 2 saat uyuyom kalıyom derken akşamı ettim bugün de, benim kociş de sabahtan beri ev temizliyo, ben yatıom, çok mu hainim ne jeyyar yarın da havalar çok sıcak olcamış ne halt etcez bilmem, düğüne de gidemedim, sen gittinmi

acımasız ol şekerim biraz, sen benim sözümü de dinlememişin, ben sana ne dediydim hıh söle baem klava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…